back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce ai face daca cel/cea mai bun/a prieten/a sar da la barbatul/nevasta/iubitul/iubita?cum ai reactiona?ti sa intamplat vreodata asa ceva?

alina18_kiss

7 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2009, ora 04:00

eu am patit asa ceva si credetima ca am fost distrusa,nu mai eram buna de nimic,pur si simplu nu mai vroiam sa traiesc nu puteam sa imi imaginez cea mai buna prietena a mea sa o gasesc in pat cu prietenul meu.a fost cel mai teribil cosmar din viata mea....de cand mi sa intamplat chestia asta acum am numai prieteni baieti si imi este ffff bine,stiu ca ei nu mar trada si da exista prietenie;doar prietenie;intre un baiat si o fata

Raporteaza abuz de limbaj
cristinablackeyes

467 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 15:24

in momentul in care prietena mea cea mai buna ar indrazni sa se dea la iubitul meu ,mi-ar demonstra ca nu-mi e prietena adevarata si nu as mai da 2 bani pe ea..

XavY

3163 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 15:31

De la: cristinablackeyes, la data 2009-10-20 15:24:59in momentul in care prietena mea cea mai buna ar indrazni sa se dea la iubitul meu ,mi-ar demonstra ca nu-mi e prietena adevarata si nu as mai da 2 bani pe ea..

Esti cam blanda cu ea si cu tine!Ce crezi...ca ar mai da ea 2 bani pe parerea ta din moment ce a indraznit sa se dea la prietenul tau?Tu vei ramane cu 2 banutzi si ea cu prietenul tau! Deci...nu e o varianta!

Can`t get enought of you...
cristinablackeyes

467 mesaje
Postat pe: 20 Octombrie 2009, ora 20:08

De la: XavY, la data 2009-10-20 15:31:10
De la: cristinablackeyes, la data 2009-10-20 15:24:59in momentul in care prietena mea cea mai buna ar indrazni sa se dea la iubitul meu ,mi-ar demonstra ca nu-mi e prietena adevarata si nu as mai da 2 bani pe ea..

Esti cam blanda cu ea si cu tine!Ce crezi...ca ar mai da ea 2 bani pe parerea ta din moment ce a indraznit sa se dea la prietenul tau?Tu vei ramane cu 2 banutzi si ea cu prietenul tau! Deci...nu e o varianta!

daca prietenul meu ar accepta avansurile ei ,pai nu ar fi pentru mine..deci sa fie sanatosi amandoi..dar sa se gandeasca ca ea ,s-a dat la el stiind ca e cu altcineva..deci nu e exclusa sansa sa faca asa ceva si cu altu ;)

| Varianta pentru tiparire a topicului ce ai face daca cel/cea mai bun/a prieten/a sar da la barbatul/nevasta/iubitul/iubita?cum ai reactiona?ti sa intamplat vreodata asa ceva?
Mergi la: