back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Ce pregatiti pentru toamna

 


 
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:
 
KARA000280

442 mesaje
Membru din: 4/03/2009
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 17:14

Si acum ceva picant...
Ardei iute cu fasole fideluta
Ingrediente2kg ardei iute
1/2 kg fasole fideluta
2 l otet
4 l apa
6 linguri varfuite sare
200 g zahar
100 g usturoi

Mod de preparare Se aseaza ardeiul iute in sticle. Printre acesta se intercaleaza fasolea fideluta si catei de usuroi.

Se fierb apa, otetul, sarea si zaharul. Se lasa sa se raceasca putin, dupa care se toarna peste amestecul de ardei si fasole fideluta.Se sigileaza si se pastreaza in camara.

este foarte bun la sarmale si friptura de porc cu sos!!!!..nu uitati vinul rosu!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Multi Oameni trec prin viata fara sa le pese de nimic Asa ca foarte multi sunt pusi la pamant de propria-si persoana Dar tine minte odata ce ai ajuns jos! Nu mai poti face altceva decat sa urci!
KARA000280

442 mesaje
Membru din: 4/03/2009
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 17:17

Dulceata de gutui
Ingrediente:1 farfurie adanca gutui date prin razatoare
1kg zahar
3 pahare apa
1/2 baton vanilie
1 lamaie

Mod de preparare Se aleg gutui sanatoase, de culoare galbena si bine coapte. Se curata de coaja si se introduc imediat in apa pentru a nu oxida in contact cu aerul. Se dau pe o razatoare cu ochiuri mari, se aseaza intr-un tifon curat si se oparesc in apa clocotita. Se scot si se lasa la scurs.

Se dizolva complet zaharul in cele trei pahare cu apa si se pun la fiert. Cand siropul este bine legat, se ia vasul de pe foc si se introduc gutuile razuite, oparite si bine scurse impreuna cu vanilia Dupa 15 minute se pune din nou la fiert si se mai fierb la foc mic pana cand la suprafata apar basicute. Se pune zeama de lamaie si se misca cratita usor de toarte, fara a amesteca.

Cratita, acoperita cu un prosop umezit, bine stors se lasa la racit. Se pune dulceata in borcane curate complet uscate, se sigileaza si se aseaza in loc uscat.



Dulceata nu se amesteca cu lingura! Se misca cratita de toarte, amestecand continutul ei usor.


Nu se aseaza fierbinte in borcane deoarece astfel fructele se separa de sirop.

Care va face primul sa dea de veste !!!!!!!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Multi Oameni trec prin viata fara sa le pese de nimic Asa ca foarte multi sunt pusi la pamant de propria-si persoana Dar tine minte odata ce ai ajuns jos! Nu mai poti face altceva decat sa urci!
Fosta membra 9am.ro

1214 mesaje
Membru din: 2/09/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 17:22

De la: KARA000280, la data 2009-09-07 17:14:53Si acum ceva picant...
Ardei iute cu fasole fideluta
Ingrediente2kg ardei iute
1/2 kg fasole fideluta
2 l otet
4 l apa
6 linguri varfuite sare
200 g zahar
100 g usturoi

Mod de preparare Se aseaza ardeiul iute in sticle. Printre acesta se intercaleaza fasolea fideluta si catei de usuroi.

Se fierb apa, otetul, sarea si zaharul. Se lasa sa se raceasca putin, dupa care se toarna peste amestecul de ardei si fasole fideluta.Se sigileaza si se pastreaza in camara.

este foarte bun la sarmale si friptura de porc cu sos!!!!..nu uitati vinul rosu!!!

Aduc eu vinul, faci tu sarmale?

Raporteaza abuz de limbaj
KARA000280

442 mesaje
Membru din: 4/03/2009
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 17:28

De la: Jumpin__Frog, la data 2009-09-07 17:22:06
De la: KARA000280, la data 2009-09-07 17:14:53Si acum ceva picant...
Ardei iute cu fasole fideluta
Ingrediente2kg ardei iute
1/2 kg fasole fideluta
2 l otet
4 l apa
6 linguri varfuite sare
200 g zahar
100 g usturoi

Mod de preparare Se aseaza ardeiul iute in sticle. Printre acesta se intercaleaza fasolea fideluta si catei de usuroi.

Se fierb apa, otetul, sarea si zaharul. Se lasa sa se raceasca putin, dupa care se toarna peste amestecul de ardei si fasole fideluta.Se sigileaza si se pastreaza in camara.

este foarte bun la sarmale si friptura de porc cu sos!!!!..nu uitati vinul rosu!!!

Aduc eu vinul, faci tu sarmale?

Asteapta taierea porcului..ca in comert carnea este de "cauciuc" plin de E-uri si ingrasamant!!

Raporteaza abuz de limbaj
Multi Oameni trec prin viata fara sa le pese de nimic Asa ca foarte multi sunt pusi la pamant de propria-si persoana Dar tine minte odata ce ai ajuns jos! Nu mai poti face altceva decat sa urci!
Fosta membra 9am.ro

1214 mesaje
Membru din: 2/09/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 17:34

De la: KARA000280, la data 2009-09-07 17:28:47
De la: Jumpin__Frog, la data 2009-09-07 17:22:06
De la: KARA000280, la data 2009-09-07 17:14:53Si acum ceva picant...
Ardei iute cu fasole fideluta
Ingrediente2kg ardei iute
1/2 kg fasole fideluta
2 l otet
4 l apa
6 linguri varfuite sare
200 g zahar
100 g usturoi

Mod de preparare Se aseaza ardeiul iute in sticle. Printre acesta se intercaleaza fasolea fideluta si catei de usuroi.

Se fierb apa, otetul, sarea si zaharul. Se lasa sa se raceasca putin, dupa care se toarna peste amestecul de ardei si fasole fideluta.Se sigileaza si se pastreaza in camara.

este foarte bun la sarmale si friptura de porc cu sos!!!!..nu uitati vinul rosu!!!

Aduc eu vinul, faci tu sarmale?

Asteapta taierea porcului..ca in comert carnea este de "cauciuc" plin de E-uri si ingrasamant!!


Tai si porcul, daca e rost de sarmale! (Ca sa zic asa, Dasca are un fetis cu coliva. Ei bine, "coliva" mea sunt sarmalele! Si combinatia aia a ta... mi-a dat idei!)

Raporteaza abuz de limbaj
KARA000280

442 mesaje
Membru din: 4/03/2009
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 17:39

Conopida murata in otet
Ingrediente conopida murata in otet:

2 - 3 kg conopida
Pentru 1 l otet:
300 ml otet
700 ml apa
30 g sare
5 - 10 boabe de piper
1-2 boabe enibahar
2-3 foi de dafin
frunze si cozi de telina
optional: 10 g zahar
Puteti adauga morcovi sau telina;
Modul de preparare a retetei:
Conopida se curtata, rupandu-se in buchetele si indepartand frunzele exterioare, cotorul si zonele care sunt lovite sau patate. Se spala bine, lasandu-se 1/2 h in prima apa cu care se spala. Se lasa buchetelele de conopida intr-un vas sa se scurga de apa. Se potrivesc apoi buchetele de conopida intr-un borcan de 3l.

La gura borcanului se aseaza, peste conopida, frunze de telina. Se fierbe apa cu otetul, sarea si mirodeniile apoi se toarna, peste conopida pusa in borcan. Cantitatea de otet pentru murat conopida se calculeaza cam 1/3- 1/2 din volumul borcanelor in care o punem la murat, dar depinde de cat de bine este asezata conopida. Se lasa borcanul cu conopida in otet sa se raceasca in bucatarie, apoi se da la rece.

Conopida murata in otet este buna pentru consum in 3-5 saptamani de la preparare. Otetul de la conopida murata este deosebit de aromat si poate fi folosit ca otet balsamic la salate, peste marinat, salata orientala sau alte retete de mancare!!
POFTA BUNA!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Multi Oameni trec prin viata fara sa le pese de nimic Asa ca foarte multi sunt pusi la pamant de propria-si persoana Dar tine minte odata ce ai ajuns jos! Nu mai poti face altceva decat sa urci!
KARA000280

442 mesaje
Membru din: 4/03/2009
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 17:40

De la: Jumpin__Frog, la data 2009-09-07 17:34:36
De la: KARA000280, la data 2009-09-07 17:28:47
De la: Jumpin__Frog, la data 2009-09-07 17:22:06
De la: KARA000280, la data 2009-09-07 17:14:53Si acum ceva picant...
Ardei iute cu fasole fideluta
Ingrediente2kg ardei iute
1/2 kg fasole fideluta
2 l otet
4 l apa
6 linguri varfuite sare
200 g zahar
100 g usturoi

Mod de preparare Se aseaza ardeiul iute in sticle. Printre acesta se intercaleaza fasolea fideluta si catei de usuroi.

Se fierb apa, otetul, sarea si zaharul. Se lasa sa se raceasca putin, dupa care se toarna peste amestecul de ardei si fasole fideluta.Se sigileaza si se pastreaza in camara.

este foarte bun la sarmale si friptura de porc cu sos!!!!..nu uitati vinul rosu!!!

Aduc eu vinul, faci tu sarmale?

Asteapta taierea porcului..ca in comert carnea este de "cauciuc" plin de E-uri si ingrasamant!!


Tai si porcul, daca e rost de sarmale! (Ca sa zic asa, Dasca are un fetis cu coliva. Ei bine, "coliva" mea sunt sarmalele! Si combinatia aia a ta... mi-a dat idei!)

Succes..la indeplinirea ideilor!!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Multi Oameni trec prin viata fara sa le pese de nimic Asa ca foarte multi sunt pusi la pamant de propria-si persoana Dar tine minte odata ce ai ajuns jos! Nu mai poti face altceva decat sa urci!
KARA000280

442 mesaje
Membru din: 4/03/2009
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 17:45

Sarmale moldovenesti

Ingrediente

1 varza
250 g carne de porc
250 g carne de vitel
50 g untura
50 g slanina afumata
250 ml zeama de carne
250 ml bors
150 g miez de paine alba
1 ceapa
2 rosii
1 ardei gras
1 ou
50 g unt
50 ml lapte
250 ml vin alb
150 g muschi de porc afumat
250 ml bulion rosii
marar, patrunjel, cimbru
sare si piper dupa gust


Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu painea inmuiata in lapte si stoarsa, ceapa prajita in unt, oul, verdeata, sarea si piperul;

Se umplu cu carne foile de varza oparite cu bors si se ruleaza;

Restul de varza se toaca fideluta si se pune strat pe fundul unei cratiti unse cu untura si unt;

Se aseaza felii de rosii, bucati de ardei gras, felii de muschi afumat, piper boabe si cimbru;

Se aseaza straturi de sarmale, se acopera cu un strat de varza, feliute de slanina si felii de rosii;

Se prepara un sos din bulion, bors, zeama de carne, lapte si vin alb, se toarna peste sarmale si se da la cuptor.

Este o reteta deosebita...dar consumati cu moderatie!!

Raporteaza abuz de limbaj
Multi Oameni trec prin viata fara sa le pese de nimic Asa ca foarte multi sunt pusi la pamant de propria-si persoana Dar tine minte odata ce ai ajuns jos! Nu mai poti face altceva decat sa urci!
xcomm_office

4949 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 17:47


Se prepara un sos din bulion, bors, zeama de carne, lapte si vin alb, se toarna peste sarmale si se da la cuptor.

Este o reteta deosebita...dar consumati cu moderatie!!
[/quote]

Este o bomba calorica...cred ca una , doua cel mult ajung...o data

Raporteaza abuz de limbaj
KARA000280

442 mesaje
Membru din: 4/03/2009
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 17:49

De la: Spyder, la data 2009-09-07 17:47:29
Se prepara un sos din bulion, bors, zeama de carne, lapte si vin alb, se toarna peste sarmale si se da la cuptor.

Este o reteta deosebita...dar consumati cu moderatie!!


Este o bomba calorica...cred ca una , doua cel mult ajung...o data [/quote]
Dar..pofta bat-o vina este mareeeee!!
Faci miscare si se duce.

Raporteaza abuz de limbaj
Multi Oameni trec prin viata fara sa le pese de nimic Asa ca foarte multi sunt pusi la pamant de propria-si persoana Dar tine minte odata ce ai ajuns jos! Nu mai poti face altceva decat sa urci!
Fosta membra 9am.ro

1214 mesaje
Membru din: 2/09/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 18:02

De la: KARA000280, la data 2009-09-07 17:45:24Sarmale moldovenesti

Ingrediente

1 varza
250 g carne de porc
250 g carne de vitel
50 g untura
50 g slanina afumata
250 ml zeama de carne
250 ml bors
150 g miez de paine alba
1 ceapa
2 rosii
1 ardei gras
1 ou
50 g unt
50 ml lapte
250 ml vin alb
150 g muschi de porc afumat
250 ml bulion rosii
marar, patrunjel, cimbru
sare si piper dupa gust


Mod de preparare

Se amesteca carnea tocata cu painea inmuiata in lapte si stoarsa, ceapa prajita in unt, oul, verdeata, sarea si piperul;

Se umplu cu carne foile de varza oparite cu bors si se ruleaza;

Restul de varza se toaca fideluta si se pune strat pe fundul unei cratiti unse cu untura si unt;

Se aseaza felii de rosii, bucati de ardei gras, felii de muschi afumat, piper boabe si cimbru;

Se aseaza straturi de sarmale, se acopera cu un strat de varza, feliute de slanina si felii de rosii;

Se prepara un sos din bulion, bors, zeama de carne, lapte si vin alb, se toarna peste sarmale si se da la cuptor.

Este o reteta deosebita...dar consumati cu moderatie!!


Asta deja e TORTURA!


Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Membru din: 28/04/2010
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 18:05

- 1 bucata suta de mii lei (adica 10 RON)
- cativa pasi pana la shaormeria din cartier
- cerere verbala catre cel care o prepara

si e gata shaorma

Raporteaza abuz de limbaj
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
KARA000280

442 mesaje
Membru din: 4/03/2009
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 18:08

De la: Haps, la data 2009-09-07 18:05:45- 1 bucata suta de mii lei (adica 10 RON)
- cativa pasi pana la shaormeria din cartier
- cerere verbala catre cel care o prepara

si e gata shaorma

Si dupa o juma` de ora este gata si voma!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Multi Oameni trec prin viata fara sa le pese de nimic Asa ca foarte multi sunt pusi la pamant de propria-si persoana Dar tine minte odata ce ai ajuns jos! Nu mai poti face altceva decat sa urci!
xcomm_office

4949 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 18:09

De la: Haps, la data 2009-09-07 18:05:45- 1 bucata suta de mii lei (adica 10 RON)
- cativa pasi pana la shaormeria din cartier
- cerere verbala catre cel care o prepara

si e gata shaorma


Offf...iti mai ajunge si de shorma si kebab..parca ai mai vrea si o zacusca bine facuta, o salata de varza murata, niste pepenasi ..ceva

Raporteaza abuz de limbaj
KARA000280

442 mesaje
Membru din: 4/03/2009
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 18:12

De la: Spyder, la data 2009-09-07 18:09:51
De la: Haps, la data 2009-09-07 18:05:45- 1 bucata suta de mii lei (adica 10 RON)
- cativa pasi pana la shaormeria din cartier
- cerere verbala catre cel care o prepara

si e gata shaorma


Offf...iti mai ajunge si de shorma si kebab..parca ai mai vrea si o zacusca bine facuta, o salata de varza murata, niste pepenasi ..ceva

Stai linistit Spyder ca vrea!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Multi Oameni trec prin viata fara sa le pese de nimic Asa ca foarte multi sunt pusi la pamant de propria-si persoana Dar tine minte odata ce ai ajuns jos! Nu mai poti face altceva decat sa urci!
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Membru din: 28/04/2010
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 18:16

De la: KARA000280, la data 2009-09-07 18:08:21
De la: Haps, la data 2009-09-07 18:05:45- 1 bucata suta de mii lei (adica 10 RON)
- cativa pasi pana la shaormeria din cartier
- cerere verbala catre cel care o prepara

si e gata shaorma

Si dupa o juma` de ora este gata si voma!!!


nu nu. voma e gata dupa o shaorma si 12 beri

Raporteaza abuz de limbaj
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
xcomm_office

4949 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 18:16

De la: KARA000280, la data 2009-09-07 18:12:09
De la: Spyder, la data 2009-09-07 18:09:51
De la: Haps, la data 2009-09-07 18:05:45- 1 bucata suta de mii lei (adica 10 RON)
- cativa pasi pana la shaormeria din cartier
- cerere verbala catre cel care o prepara

si e gata shaorma


Offf...iti mai ajunge si de shorma si kebab..parca ai mai vrea si o zacusca bine facuta, o salata de varza murata, niste pepenasi ..ceva

Stai linistit Spyder ca vrea!!!


Ahaaaa...lenea e cucoana mare...si masteru nu cere de mancare

Raporteaza abuz de limbaj
KARA000280

442 mesaje
Membru din: 4/03/2009
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 18:17

De la: Spyder, la data 2009-09-07 18:16:41
De la: KARA000280, la data 2009-09-07 18:12:09
De la: Spyder, la data 2009-09-07 18:09:51
De la: Haps, la data 2009-09-07 18:05:45- 1 bucata suta de mii lei (adica 10 RON)
- cativa pasi pana la shaormeria din cartier
- cerere verbala catre cel care o prepara

si e gata shaorma


Offf...iti mai ajunge si de shorma si kebab..parca ai mai vrea si o zacusca bine facuta, o salata de varza murata, niste pepenasi ..ceva

Stai linistit Spyder ca vrea!!!


Ahaaaa...lenea e cucoana mare...si masteru nu cere de mancare

Da Spyder ..lenea dar foamea este cel mai bun bucatar!!

Raporteaza abuz de limbaj
Multi Oameni trec prin viata fara sa le pese de nimic Asa ca foarte multi sunt pusi la pamant de propria-si persoana Dar tine minte odata ce ai ajuns jos! Nu mai poti face altceva decat sa urci!
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Membru din: 28/04/2010
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 18:19

De la: KARA000280, la data 2009-09-07 18:17:50
De la: Spyder, la data 2009-09-07 18:16:41
De la: KARA000280, la data 2009-09-07 18:12:09
De la: Spyder, la data 2009-09-07 18:09:51
De la: Haps, la data 2009-09-07 18:05:45- 1 bucata suta de mii lei (adica 10 RON)
- cativa pasi pana la shaormeria din cartier
- cerere verbala catre cel care o prepara

si e gata shaorma


Offf...iti mai ajunge si de shorma si kebab..parca ai mai vrea si o zacusca bine facuta, o salata de varza murata, niste pepenasi ..ceva

Stai linistit Spyder ca vrea!!!


Ahaaaa...lenea e cucoana mare...si masteru nu cere de mancare

Da Spyder ..lenea dar foamea este cel mai bun bucatar!!


neaaaaaa. cel mai bun bucatar e cel care face shaorma la Famous in Constanta

Raporteaza abuz de limbaj
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
xcomm_office

4949 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 18:20

Offf...iti mai ajunge si de shorma si kebab..parca ai mai vrea si o zacusca bine facuta, o salata de varza murata, niste pepenasi ..ceva [/quote]
Stai linistit Spyder ca vrea!!! [/quote]

Ahaaaa...lenea e cucoana mare...si masteru nu cere de mancare [/quote]
Da Spyder ..lenea dar foamea este cel mai bun bucatar!! [/quote]

neaaaaaa. cel mai bun bucatar e cel care face shaorma la Famous in Constanta [/quote]

Unde-i bre Famous asta?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Membru din: 28/04/2010
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 18:22

De la: Spyder, la data 2009-09-07 18:20:53Offf...iti mai ajunge si de shorma si kebab..parca ai mai vrea si o zacusca bine facuta, o salata de varza murata, niste pepenasi ..ceva

Stai linistit Spyder ca vrea!!! [/quote]

Ahaaaa...lenea e cucoana mare...si masteru nu cere de mancare [/quote]
Da Spyder ..lenea dar foamea este cel mai bun bucatar!! [/quote]

neaaaaaa. cel mai bun bucatar e cel care face shaorma la Famous in Constanta [/quote]

Unde-i bre Famous asta? [/quote]

in centrul vechi. sa nu-mi spui ca iti explic eu c-ta

Raporteaza abuz de limbaj
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
xcomm_office

4949 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 18:24

De la: Haps, la data 2009-09-07 18:22:49
De la: Spyder, la data 2009-09-07 18:20:53Offf...iti mai ajunge si de shorma si kebab..parca ai mai vrea si o zacusca bine facuta, o salata de varza murata, niste pepenasi ..ceva

Stai linistit Spyder ca vrea!!!


Ahaaaa...lenea e cucoana mare...si masteru nu cere de mancare [/quote]
Da Spyder ..lenea dar foamea este cel mai bun bucatar!! [/quote]

neaaaaaa. cel mai bun bucatar e cel care face shaorma la Famous in Constanta [/quote]

Unde-i bre Famous asta? [/quote]

in centrul vechi. sa nu-mi spui ca iti explic eu c-ta [/quote]

Adik la pta.Ovidiu ...in jos, pe un rau frumos?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Membru din: 28/04/2010
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 18:27

De la: Spyder, la data 2009-09-07 18:24:05
De la: Haps, la data 2009-09-07 18:22:49
De la: Spyder, la data 2009-09-07 18:20:53Offf...iti mai ajunge si de shorma si kebab..parca ai mai vrea si o zacusca bine facuta, o salata de varza murata, niste pepenasi ..ceva

Stai linistit Spyder ca vrea!!!


Ahaaaa...lenea e cucoana mare...si masteru nu cere de mancare

Da Spyder ..lenea dar foamea este cel mai bun bucatar!! [/quote]

neaaaaaa. cel mai bun bucatar e cel care face shaorma la Famous in Constanta [/quote]

Unde-i bre Famous asta? [/quote]

in centrul vechi. sa nu-mi spui ca iti explic eu c-ta [/quote]

Adik la pta.Ovidiu ...in jos, pe un rau frumos? [/quote]

da, in piata Ovidiu.

Raporteaza abuz de limbaj
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Membru din: 28/04/2010
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 18:27

De la: Spyder, la data 2009-09-07 18:24:05
De la: Haps, la data 2009-09-07 18:22:49
De la: Spyder, la data 2009-09-07 18:20:53Offf...iti mai ajunge si de shorma si kebab..parca ai mai vrea si o zacusca bine facuta, o salata de varza murata, niste pepenasi ..ceva

Stai linistit Spyder ca vrea!!!


Ahaaaa...lenea e cucoana mare...si masteru nu cere de mancare

Da Spyder ..lenea dar foamea este cel mai bun bucatar!! [/quote]

neaaaaaa. cel mai bun bucatar e cel care face shaorma la Famous in Constanta [/quote]

Unde-i bre Famous asta? [/quote]

in centrul vechi. sa nu-mi spui ca iti explic eu c-ta [/quote]

Adik la pta.Ovidiu ...in jos, pe un rau frumos? [/quote]

da, in piata Ovidiu.

Raporteaza abuz de limbaj
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
xcomm_office

4949 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 18:27

Pusca si cureaua lata...ce mancam io odata

Raporteaza abuz de limbaj
manu_argentina2000

10 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 08:47

sunt Silvia,
vreau sa-ti spun ca am facut deja zacusca,am pus 40 kg de castraveciori,2 borcane de 1 kg de conopida murata cu morcov(este delicioasa)am pus rosii intregi la congelator,2 pungi a cate 15 adei grasi pentru ardei umpluti, zarzavat tocat(la cutit) pus la congelator, 1 somn mare de 10 kg,vinete coapte 5 pachete a 1.5 kg si ardei copt (capia) curatat de cotor si semninte,in pungute de 500 gr. la congelator(doar se scoate intr-un castron seara,si dimineata adaugi ceapa(solzi),2 catei de usturoi(pisati),sare,ulei de masline si zeama de la 1/2 lamaie.(sunt deliciosi). Pe raftul de pe balcon am o cutie de 6 kg de masline(aduse din Grecia)si o cutie de 5 l. de ulei de masline extra-virgin,presat la rece,10 kg de ceapa uscata SI CAM ATAT,DEOCAMDATA.Urmeaza gogosarii,(cam 10 kg)inca 2 borcane de conopida,si 20 de verze puse la murat intr-un butoias.
Pentru 3 persoane cred ca ajunge,pana la vara. Tu ce zici????????????????

Raporteaza abuz de limbaj
manu_argentina2000

10 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 08:49

tot Silvia,
si mai am niste dulceata,visinata si urmeaza sa fac mustul si vinul din gradina(cu toate ca stau la bloc- la parter) am vie cam 3 butasi.Cam atat.

Raporteaza abuz de limbaj
Octavian_b

145 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 08:58

Pregatirile pt sezonul rece...Vodka ABSOLUT Blue + graninni de mere...si cauciucuri de iarna

Raporteaza abuz de limbaj
pascaruionelamarinela

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 09:49

eu am pregatit tocana de legume, zacusca, suc de rosii( vreo 30 l ), gogosari in otet, gogosari la rece,bulion de gogosari, zarzavat fiert, zarzavat la sare, gogosari la borcan. ajnge? daca vreti retetele contactati ma!

Raporteaza abuz de limbaj
xcomm_office

4949 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 09:52

De la: manu_argentina2000, la data 2009-09-08 08:47:42sunt Silvia,
vreau sa-ti spun ca am facut deja zacusca,am pus 40 kg de castraveciori,2 borcane de 1 kg de conopida murata cu morcov(este delicioasa)am pus rosii intregi la congelator,2 pungi a cate 15 adei grasi pentru ardei umpluti, zarzavat tocat(la cutit) pus la congelator, 1 somn mare de 10 kg,vinete coapte 5 pachete a 1.5 kg si ardei copt (capia) curatat de cotor si semninte,in pungute de 500 gr. la congelator(doar se scoate intr-un castron seara,si dimineata adaugi ceapa(solzi),2 catei de usturoi(pisati),sare,ulei de masline si zeama de la 1/2 lamaie.(sunt deliciosi). Pe raftul de pe balcon am o cutie de 6 kg de masline(aduse din Grecia)si o cutie de 5 l. de ulei de masline extra-virgin,presat la rece,10 kg de ceapa uscata SI CAM ATAT,DEOCAMDATA.Urmeaza gogosarii,(cam 10 kg)inca 2 borcane de conopida,si 20 de verze puse la murat intr-un butoias.
Pentru 3 persoane cred ca ajunge,pana la vara. Tu ce zici????????????????



M-ai omorat...sigur nu esti bunica?
Acum sincer...cred ca-ti ajung pana la primavara...ca la iarna cand va venii criza, nu o sa mai cumparati nimic
Conopida murata cu morcovi stiu ca este delicioasa...este una din favoritele mele, dar de rosii intregi puse la congelator nu am auzit pana acum
Apropos...pepenasi nu puneti?

P.S.Nu am inteles exact...somnul e pus in congelator sau in dormitor?

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce pregatiti pentru toamna
Mergi la: