back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Infidelitatea femeiilor

Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 08:10

PT INceput imi cer scuze dak s-a mai discutat pana acum aceest subiect..Dar e prima mea zi cand postez pe forum.. bun sa revenim la subiect : "INFIDELITATEA FEMEIILOR"
multi ne intrebam de ce inselam sau suntem inselati ...de ce aceest lucruu? de ce inseala femeile?as vrea sa aud si opiniile voastre dupa care imi voi spune si eu parerea

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 08:14

De la: BaiaT_de_7stele, la data 2009-07-03 08:10:01PT INceput imi cer scuze dak s-a mai discutat pana acum aceest subiect..Dar e prima mea zi cand postez pe forum.. bun sa revenim la subiect : "INFIDELITATEA FEMEIILOR"
multi ne intrebam de ce inselam sau suntem inselati ...de ce aceest lucruu? de ce inseala femeile?as vrea sa aud si opiniile voastre dupa care imi voi spune si eu parerea

Sunt destul de prost-dispusa, asa, la prima ora, si iti spun ca s-a mai discutat subiectul, iar ca raspuns "femeile inseala din aceleasi motive ca si barbatii"...

Imi cer scuze pt tonul iritat!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 08:16

DUPA CUM SPUNEAM >> si dupa cum se vede .. e prima zi aici ,, nu am stiut k s-a discutat deja .. iar referitor la ce ai sus u ..stim cu totii ca barbatii insela doar cu trupu ..dar inmulte cazuri o femeie inseala si cu inima

Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 08:21

si acum sa ma contrazic singur.. barbatii inseala pt k nu pot rezista tentatiei..pt k vor sa-si demonstreze kt sunt ei de machoo .. pe cand o femeie .in multe cazuri inseala atunci cand nu se mai simte protejata,respectata,iubita, si in f multe cazuri cand se simte neglijata .. fiind o persoana sensibila la avea mereu nevoie de cineva aproape . nu numai pt sex

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 08:36

Mai, "baiat de 7 stele", deocamdata ai doar una, si asta pt ca sunt indulgenta, lucrurile "de 7 stele" sunt f putine (iar aici nu ma refer la bauturile alcoolice) ci la cele care chiar au calitatea celor 7 stele declarate (de altfel, singurul hotel de 7 stele din lume este Burj Al Arab, din Dubai), insa nu asta conteaza, iti raspund pt ca nu vreau sa te plictisesti scriind singur si fiind obligat sa te si contrazici!
Motivele sunt aceleasi pt toti, fara exceptie, iar teoria conform careia femeia inseala cu inima iar barbatul doar "fizic" e total falsa! Iti spun ca am vazut si femei si barbati atat de prinsi de relatia extraconjugala, sau in afara celei oficiale, incat ar fi fost in stare de orice pt "celalalt/cealalta", iar aceste lucruri nu se fac decat daca e vorba si de sentimente, nu numai de placere...
Vei primi multe pareri si pro si contra celor spuse de mine, e firesc sa fie asa, fiecare spune ceea ce gandeste, simte, sau traieste, insa adevarul este al fiecaruia dintre noi, functie de moment, varsta si experienta...

Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 08:42

Nu e valabil pt toate cazuriile .. am spus in general..totusi e prea dimineatza :P ..eu vb de anume cazuri ... k dak generalizr .. majoritatea nseala pentru banii ..reclama,influenta.. mai precis putere

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 08:49

nu mi-am, baut cafeasu si sunt morocanos...dar 7 stele ...esti vreo constelatie? vreo noua minune a lumii...mori si da-mi coliva

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 08:53

De la: dasca777, la data 2009-07-03 08:49:20nu mi-am, baut cafeasu si sunt morocanos...dar 7 stele ...esti vreo constelatie? vreo noua minune a lumii...mori si da-mi coliva

Buna dimineata, Dasca!
Sper sa nu se supere cineva ca te salut pe topicul asta si nu pe cel "dedicat", dar mie imi placi asa somnoros! Auzi, "constelatie"!...

Fosta membra 9am.ro

9 mesaje
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 08:53

De la: dasca777, la data 2009-07-03 08:49:20nu mi-am, baut cafeasu si sunt morocanos...dar 7 stele ...esti vreo constelatie? vreo noua minune a lumii...mori si da-mi coliva

interesant.. dupa cum vezi .. s destul de vechii pe forum .. dar nu am postat nimik . . tocmai dasta :"numi plac ironiir oameniilor" nu ma dau cult sau filozof .. pur si simplu subiectu asta mi-a venit in cap la ora asta .. nu te-a obligat nimeni sa vb .. sau poate ne cunoastem si eu nu stiu .. scuze eu ink mai am cafea ..s irascibil dimineatza :P

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 09:25

De la: BaiaT_de_7stele, la data 2009-07-03 08:16:33DUPA CUM SPUNEAM >> si dupa cum se vede .. e prima zi aici ,, nu am stiut k s-a discutat deja .. iar referitor la ce ai sus u ..stim cu totii ca barbatii insela doar cu trupu ..dar inmulte cazuri o femeie inseala si cu inima

mi-a placut asta :"barbatii inseala doar cu trupul" dar ce sunteti voi extraterestrii si noi nu stim sau asta-i scuza barbatiilor

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 09:28

De la: BaiaT_de_7stele, la data 2009-07-03 08:21:03si acum sa ma contrazic singur.. barbatii inseala pt k nu pot rezista tentatiei..pt k vor sa-si demonstreze kt sunt ei de machoo .. pe cand o femeie .in multe cazuri inseala atunci cand nu se mai simte protejata,respectata,iubita, si in f multe cazuri cand se simte neglijata .. fiind o persoana sensibila la avea mereu nevoie de cineva aproape . nu numai pt sex

Parte din raspuns vad ca-l stii...resul e cancan, vorba reclamei.
Motive, motivatii...de ce-uri, oricum sa stii ca infidelitatea la femei ia amploare asa ca...asta ar trebui sa dea de gandit

id_florentin

431 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 12:41

De la: BaiaT_de_7stele, la data 2009-07-03 08:10:01PT INceput imi cer scuze dak s-a mai discutat pana acum aceest subiect..Dar e prima mea zi cand postez pe forum.. bun sa revenim la subiect : "INFIDELITATEA FEMEIILOR"

Daca intr-adevar esti baiat de 7 stele, n-ai de ce sa-ti faci griji.

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 17:42

De la: tinuotin, la data 2009-07-03 12:41:15

Daca intr-adevar esti baiat de 7 stele, n-ai de ce sa-ti faci griji.

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 18:08

stiu melodia...am auzit-o,.,,baiat de 7 stele...gata stiu...bautura,bautura si manele/si femei de 7 stele/bautura,bautura si gagici/nu as mai pleca de aici

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 16:38

De la: dasca777, la data 2009-07-03 18:08:15stiu melodia...am auzit-o,.,,baiat de 7 stele...gata stiu...bautura,bautura si manele/si femei de 7 stele/bautura,bautura si gagici/nu as mai pleca de aici

| Varianta pentru tiparire a topicului infidelitatea femeiilor
Mergi la: