back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce gandesc femeile?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 22:04

De la: Adrian_S, la data 2009-06-29 21:54:23
De la: daria_ta, la data 2009-06-29 21:48:57

Si reactia a fost cea scontata?!...

Pai normal ca nu am cum sa intuiesc cum vei reactiona din moment ce nu te cunosc

Vad ca esti membru cu "state vechi" pe forum...ar fi trebuit sa ma "cunosti" intr-o oarecare masura!...

Oricum, va las sa meditati in continuare la ce anume gandesc femeile si va urez o seara placuta tuturor!

Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Tiffany

438 mesaje
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 23:39

"Barbatul vaneaza femeia pana cand ea il prinde."

@Daria,
Spuneam mai devreme ca barbatii si femeile au evoluat diferit ptr ca n-au avut incotro. Barbatii au vanat, femeile au cules recolta. Ptr ca o iau de la inceputuri. Timp de milioane de ani, structura creierului barbatului si al femeilor a continuat sa se schimbe in mod diferit. Ele gandesc diferit, cred lucruri diferite, au perceptii, prioritati, comportamente diferite. Felul in care se stabilesc legaturile in creier si hormoni, sunt doi factori ce dicteaza in mare masura felul in care gandim si ne comportam, cu mult inainte de a ne naste. Bineinteles, practic, genele sunt cele care determina felul in care corpul nostru se va comporta in anumite situatii date. Si treptat, mediul in care are loc evolutia noastra ca om.

In prezent, facem parte dintr-o generatie in care consideram ca barbatii si femeile trebuie sa aiba sanse egale in cariera, in orice domeniu. Egalitatea se refera la libertatea de a alege sa facem ceea ce dorim (ceea ce nu e deloc un lucru rau - dimpotriva, inseamna ca facem parte din evolutia omenirii), iar diferenta inseamna ca noi, ca femei sau barbati, s-ar putea sa nu vrem sa facem aceleasi lucruri.

Suntem diferiti ptr ca si creierul nostru este structurat altfel.

Ii dadeam dreptate lui Haps, desi sunt sigura ca el a fost doar ironic si s-a folosit de un sarcasm moale la adresa femeilor, ptr ca ii place sa fie astfel, amuzant dupa cum considera el legat de orice se discuta pe forum, rareori on topic, si pasnic in legatura cu orice subiect. Dar eu continui sa iau lucrurile in serios, ptr ca sunt sigura ca e cineva pe aici care chiar intereseaza si o a doua parere decat cea personala. Legat de ce spuneam, revenind, gandeste-te Daria ca a fost o vreme cand barbatii si femeile traiau fericiti la un loc de munca si munceau in armonie. barbatul se aventura zilnic intr-o lume periculoasa riscandu-si viata ca "vanator", aducea hrana femeii si copiilor sai. El si-a format treptat un sistem de orientare ptr a gasi mai usor hrana, si indemanarea ptr a "o prinde" mai repede. Femeia era pretuita, se simtea in siguranta. Familia depindea in totalitate de barbat protector. Rolul femeii era limpede: copilul in pantece, si treptat, si-a dezvoltat si ea capacitatea de orientare ptr apararea propriului copil. Capacitatea de a purta copii in pantece era considerata sfanta, magica, etc. Supravietuirea era oarecum dificila, dar relatiile erau mult mai simple si satisfacatoare. Acest model s-a pastrat de mii de ani.
Acum, supravietuirea familiei nu mai depinde de barbati, iar femeile nu mai trebuie sa stea acasa, sa aiba grija de ceilalti si de gospodarie. Si de cand e lumea, ne dorim de la parteneri iubire, pasiunea, indeplinire persoanala. Dar modernismul sub toate formele lui, ofera o baza de rezistenta ptr fonduri de pensii, asigurari sociale, legi ptr protectia consumatorului etc etc. Noi reguli, noi specii, o noua omenire, si alte o mie si una de dileme, intrebari, o lume complexa cu oameni complexi/complicati/grei/urati...

Si sincer, tot ce vad e ca se duce draq tot ce insemnam ca specie de animale ce suntem
Evoluam evoluam evoluam dar nu stim unde ajungem cu asta si nici nu ne place ceea ce devenim, dar continuam, perseveram.....in nimic...

Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 23:44

De la: Tiffany, la data 2009-06-29 23:39:53"Barbatul vaneaza femeia pana cand ea il prinde."

@Daria,
Spuneam mai devreme ca barbatii si femeile au evoluat diferit ptr ca n-au avut incotro. Barbatii au vanat, femeile au cules recolta. Ptr ca o iau de la inceputuri. Timp de milioane de ani, structura creierului barbatului si al femeilor a continuat sa se schimbe in mod diferit. Ele gandesc diferit, cred lucruri diferite, au perceptii, prioritati, comportamente diferite. Felul in care se stabilesc legaturile in creier si hormoni, sunt doi factori ce dicteaza in mare masura felul in care gandim si ne comportam, cu mult inainte de a ne naste. Bineinteles, practic, genele sunt cele care determina felul in care corpul nostru se va comporta in anumite situatii date. Si treptat, mediul in care are loc evolutia noastra ca om.

In prezent, facem parte dintr-o generatie in care consideram ca barbatii si femeile trebuie sa aiba sanse egale in cariera, in orice domeniu. Egalitatea se refera la libertatea de a alege sa facem ceea ce dorim (ceea ce nu e deloc un lucru rau - dimpotriva, inseamna ca facem parte din evolutia omenirii), iar diferenta inseamna ca noi, ca femei sau barbati, s-ar putea sa nu vrem sa facem aceleasi lucruri.

Suntem diferiti ptr ca si creierul nostru este structurat altfel.

Ii dadeam dreptate lui Haps, desi sunt sigura ca el a fost doar ironic si s-a folosit de un sarcasm moale la adresa femeilor, ptr ca ii place sa fie astfel, amuzant dupa cum considera el legat de orice se discuta pe forum, rareori on topic, si pasnic in legatura cu orice subiect. Dar eu continui sa iau lucrurile in serios, ptr ca sunt sigura ca e cineva pe aici care chiar intereseaza si o a doua parere decat cea personala. Legat de ce spuneam, revenind, gandeste-te Daria ca a fost o vreme cand barbatii si femeile traiau fericiti la un loc de munca si munceau in armonie. barbatul se aventura zilnic intr-o lume periculoasa riscandu-si viata ca "vanator", aducea hrana femeii si copiilor sai. El si-a format treptat un sistem de orientare ptr a gasi mai usor hrana, si indemanarea ptr a "o prinde" mai repede. Femeia era pretuita, se simtea in siguranta. Familia depindea in totalitate de barbat protector. Rolul femeii era limpede: copilul in pantece, si treptat, si-a dezvoltat si ea capacitatea de orientare ptr apararea propriului copil. Capacitatea de a purta copii in pantece era considerata sfanta, magica, etc. Supravietuirea era oarecum dificila, dar relatiile erau mult mai simple si satisfacatoare. Acest model s-a pastrat de mii de ani.
Acum, supravietuirea familiei nu mai depinde de barbati, iar femeile nu mai trebuie sa stea acasa, sa aiba grija de ceilalti si de gospodarie. Si de cand e lumea, ne dorim de la parteneri iubire, pasiunea, indeplinire persoanala. Dar modernismul sub toate formele lui, ofera o baza de rezistenta ptr fonduri de pensii, asigurari sociale, legi ptr protectia consumatorului etc etc. Noi reguli, noi specii, o noua omenire, si alte o mie si una de dileme, intrebari, o lume complexa cu oameni complexi/complicati/grei/urati...

in alte cuvinte, barbatul cu rolul lui, femeia cu al ei. barbatii n-ar putea exista fara femei, fiind valabila si reciproca.

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Tiffany

438 mesaje
Postat pe: 29 Iunie 2009, ora 23:47

@Adrian_S,
nu sunt convinsa ca la asta te refereai cand te-ai intrebat/ ne-ai intrebat despre ce gandesc femeile, riiiiiight?
Probabil aveai in cap ceva de genul: "Daca ma duc la o tipa in club sa o agat, oare ce gandeste daca ma vede putin ametit?"
Sau, esti sigur ca vrei sa aflii ce gandeste o femeie? Studiile mi-au demonstrat ca acest lucru nu te intereseaza absolut deloc(pe tine ca barbat), e doar o metoda de a deschide un subiect bun. Dar incapabil sa ii faci fatza. Si mie imi place berea; si se pare ca n-as observa ca tu esti ametit daca mi-ai aduce si mie o bere odata cu tine cand vii inspre mine.

Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
Adrian_S

137 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 03:08

De la: Tiffany, la data 2009-06-29 23:47:01@Adrian_S,
nu sunt convinsa ca la asta te refereai cand te-ai intrebat/ ne-ai intrebat despre ce gandesc femeile, riiiiiight?
Probabil aveai in cap ceva de genul: "Daca ma duc la o tipa in club sa o agat, oare ce gandeste daca ma vede putin ametit?"
Sau, esti sigur ca vrei sa aflii ce gandeste o femeie? Studiile mi-au demonstrat ca acest lucru nu te intereseaza absolut deloc(pe tine ca barbat), e doar o metoda de a deschide un subiect bun. Dar incapabil sa ii faci fatza. Si mie imi place berea; si se pare ca n-as observa ca tu esti ametit daca mi-ai aduce si mie o bere odata cu tine cand vii inspre mine.

Ca sa fiu sincer, sunt de parere ca femeile au un mod mai complex de gandire, sunteti misterioase si de cele mai multe ori f timide, noi pe de alta parte spunem verde'n fata, acum depinde si de situatie. De obicei nu merg in cluburi, foarte rar, sunt mai mult adeptul locurilor ceva mai linistite unde imi place sa-mi adun toti prietenii, cum ar fi un gratar la iarba verde, dar daca as vrea sa agat o tipa in club, suna mai mult ca o aventura asa ca nu consider a fi nevoie sa stiu ce gandeste . Sunt sigur ca vreau sa aflu ce gandesc femeile, sunt mai curios din fire, acum depinde daca sunt si pregatit de adevar . Personal prefer vinul rosu, asa ca daca vin spre tine, voi veni cu o sticla de vin nu cu o bere

Adrian_S

137 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 03:13

Mi s'a parut si un subiect interesant, voiam sa vad ce reactii apar

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 07:39

cui ii pasa ce gand fem?...si in plus..nimeni nu stie...nici ele...sub stupid,,,

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 07:42

De la: dasca777, la data 2009-06-30 07:39:59cui ii pasa ce gand fem?...si in plus..nimeni nu stie...nici ele...sub stupid,,,

Buna dimineata, Dasca! Nu ne-am mai vazut de ceva timp!

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 07:44

De la: daria_ta, la data 2009-06-30 07:42:23
De la: dasca777, la data 2009-06-30 07:39:59cui ii pasa ce gand fem?...si in plus..nimeni nu stie...nici ele...sub stupid,,,

neata Daria ....si rasp la topic: fem gandesc? am dubii:))))....misoginul a revenit:P

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 07:46

De la: dasca777, la data 2009-06-30 07:44:27

neata Daria ....si rasp la topic: fem gandesc? am dubii:))))....misoginul a revenit:P

Unele da, altele nu...ca si in cazul barbatilor!

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 08:02

De la: daria_ta, la data 2009-06-30 07:46:41

toti barbatii gandesc..numai ca unii mai bn si altii mai prost...le fem,,hmm...unele nu ,altele poate:P

Azgard

657 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 09:06

apropo de gandit era un banc odata , ca cica se intalneste un turist cu fantoma unuia care lucrase la desamorsat bombe si turistul il intreaba care a fost ultimul lucru care i-a trecut prin cap inainte sa moara , fantoma :-Fundul

burn baby, burn ...
Fosta membra 9am.ro

195 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 11:08

De la: dasca777, la data 2009-06-30 08:02:44
De la: daria_ta, la data 2009-06-30 07:46:41

toti barbatii gandesc..numai ca unii mai bn si altii mai prost...le fem,,hmm...unele nu ,altele poate:P

toti barbatii gandesc, unii cu capul altii cu ...cu..
dar asa e toti gandesc
iar la femei draga Dasca cam tot pe acolo e, numai ca unele gandesc cu capul iar altele nu cu ..cu.. ci deloc

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 11:29

De la: Tiffany, la data 2009-06-29 23:39:53

Si sincer, tot ce vad e ca se duce draq tot ce insemnam ca specie de animale ce suntem
Evoluam evoluam evoluam dar nu stim unde ajungem cu asta si nici nu ne place ceea ce devenim, dar continuam, perseveram.....in nimic...

Ai facut o intreaga teorie vis-a-vis de evolutia omenirii, pana la urma, insa nu ai raspuns la ceea ce te-am intrebat! Nu conteaza, desi nu e prima oara cand abordezi "acel" subiect, si sigur stii la ce fac referire!...Oricum, indiferent spre ce evoluam, e bine sa constientizam ceea ce suntem si sa acceptam acest lucru, pt ca mai bine e sa fim noi insine decat sa ne mintim singuri!

Fosta membra 9am.ro

537 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 11:46

Teoria Tiffany e cam stufoasa ... si nu stiu daca este vorba de evolutie.
"Femeile nu spun tot ce gandesc" si "misterul feminin" (concept inventat evident de un barbat) zic eu ca au o explicatie istorica. Vocea barbatului s-a auzit mereu, chiar f tare: vreau sex, vreau sa fiu servit, vreau sa fiu iubit si mai ales vreau ca tu femeie sa taci cand vorbesc eu. Pana acum cativa zeci de ani asa statea situatia, nu? Femeia nu avea voie sa spuna ce si cum vrea in gura mare, asa ca a dezvoltat un limbaj non-verbal: priviri, zambete cu subinteles, machiaj, coafuri, transparente, imbufnari, crize de plans si lista e atat de lunga ...
Sper sa nu evoluam intr-atat incat sa dispara limbajul asta pt ca ar disparea si dragostea ... ne-ar fi suficiente cipurile din cap si netul

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 11:52

sanii..."God's greatest creation next to pussy"

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 11:54

De la: canalia, la data 2009-06-30 11:46:13Teoria Tiffany e cam stufoasa ... si nu stiu daca este vorba de evolutie.
"Femeile nu spun tot ce gandesc" si "misterul feminin" (concept inventat evident de un barbat) zic eu ca au o explicatie istorica. Vocea barbatului s-a auzit mereu, chiar f tare: vreau sex, vreau sa fiu servit, vreau sa fiu iubit si mai ales vreau ca tu femeie sa taci cand vorbesc eu. Pana acum cativa zeci de ani asa statea situatia, nu? Femeia nu avea voie sa spuna ce si cum vrea in gura mare, asa ca a dezvoltat un limbaj non-verbal: priviri, zambete cu subinteles, machiaj, coafuri, transparente, imbufnari, crize de plans si lista e atat de lunga ...
Sper sa nu evoluam intr-atat incat sa dispara limbajul asta pt ca ar disparea si dragostea ... ne-ar fi suficiente cipurile din cap si netul

Ooo...bine ai revenit!

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 12:00

De la: Haps, la data 2009-06-30 11:52:46sanii..."God's greatest creation next to pussy"

am gresit topicul iar ma linseaza in public Oksana

Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 12:23

De la: Haps, la data 2009-06-30 12:00:45
De la: Haps, la data 2009-06-30 11:52:46sanii..."God's greatest creation next to pussy"

am gresit topicul iar ma linseaza in public Oksana

Azi ma simt generoasa si iertatoare :))
God was good to me & and i will be nice too

2 > 1
Fosta membra 9am.ro

195 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 23:08

De la: canalia, la data 2009-06-30 11:46:13Teoria Tiffany e cam stufoasa ... si nu stiu daca este vorba de evolutie.

Subscriu.In plus cred ca se face confuzie intre evolutia femeii doar d.p.d.v domestic/social si femeia ca entitate.Rolul femeii de la Eva incoace nu a fost si nu este doar de a se supune, de a procreea , de a zambi frumos si intradevar cu totii barbati/femei evoluam in acelasi timp dar totusi diferit in plus percepem diferit, pentru ca suntem diferiti.E normal ca acum femeia sa fie mai greu de inteles, pentru ca in trecut ceea ce o definea pe ea erau doar lucruri simple ce tineau doar de casa, copii si sot, roul ei era limitat, complexitatea femeii a venit pe parcurs odata cu emanciparea ei.
Ce gandesc femeile ? Nu as baga “la comun” toate femeile, fiecare individ gandeste si actioneaza asa cum crede, important este sa stii sa cunosti o femeie, sa o faci sa se simta femeie,sa se deschida ca o floare in fata iubirii si cunoasterii..Daca o inconjori de iubire, o respecti atunci exista cateva sanse de a afla cam ce gandeste.

Fosta membra 9am.ro

195 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2009, ora 23:10

De la: Tiffany, la data 2009-06-29 21:10:31Hapsilici, si eu ma gandeam la acelasi lucru.
Femeile au inceput sa fie pe cale de disparitie.
Gasesti femei care vor sa fie barbati, intalnesti femei gay, dai peste femei care nu mai seamana deloc nici a femei si nici a barbati... E o situatie destul de grava, si nimeni nu ia masuri cu privire la acest subiect.

Tiffany eu chiar sunt curioasa sa stiu ce ai vrut sa spui cu " pe cale de disparitie".

Tiffany

438 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 00:30

Ce ne defineste ca femei, ce avem diferit fata de altele, este feminitatea noastra. Atat de diferita, putem sa fim feminine fara sa fim elegante, deoarece totul tine de comportament si stil. Spunea Oksana ceva interesant la un moment dat, referitor la atitudinea unei femei, dar din pacare nu mai imi aduc aminte exact citatul. Anyway, in prezent, avem multe calitati si deci sanse mari de reusita in cariera si in orice alt capitol al vietii, ne lipseste ceva foarte important. Atitudinea pozitiva.Sunt femei care muncesc sa aiba de unde se intoarce acasa, ca nu-si vad de cariera ptr ca ar pune in umbra barbatul de langa ele, sau ca
isi vad de cariera si pasiunile lor, si cand ceasul biologic nu mai ticaie, nu mai conteaza nici studiile, nici jobul, cu cine s-o nimeri, hai sa facem un copil. Si e trist ptr ca in ziua de azi, tot ce te tine la curent pe lumea asta este internetul. Cum copiii nostrii primesc teme cu tonele iar rezolvarea lor este o simpla accesare pe referate.ro cu un simplu copy-paste.
O sa ajungem un popor hipnotizat de televizor si internet?
In fine, nu are rost acum sa fac o analiza a societatii romanesti din anul 2009...

Spuneam mai sus despre o abureala in care am comparat oarecum relatia barbatului si a femeii prin cateva diferente evidente inca de la "vanat" si "pestera" lor...
Pe scurt, lucrurile simple sunt cele mai frumoase si in urma lor ramai cu un suflet curat, pur, linistit, un om implinit.
Acum? Acum, suntem multe femei care ne bazam strict pe cariera, si din ce in ce mai putin pe relatiile de familie. Cautam sa fim intr-un timp cand ne prinde din urma, ptr barbat, femeia fantastica: "Doamna pe strada, cuva in dormitor si gospodina in bucatarie", nu? Si ei? Barbatii? Ce fac? Se asteapta sa le dam o bere sa si-o puna pe burta cat timp urmaresc meciul. Si noi? Ne uitam in oglinda...
Hai sa renuntam la televizor, hai sa renuntam la mall-uri si sa traim sanatos, curat, si sa avem o familie inconjurata de atatea lucruri simple si bune pe lumea asta, care ne scapa de cele mai multe ori ptr ca suntem prea grabite sa prindem un taxi sau un ratb, sau un stop la semafor.

Ne pierdem in intrebari existentiale: Ce pantofi sa port, Ce masina sa conduc? in loc de Ce reteta noua as putea gasi acum? Cum folosesc acest lucru in viata mea? (in loc sa ii caut manualul de utilizare)

Apoi, natura barbatilor e sa fie puternici si luptatori, sa reprime orice slabiciune. Barbatii fug atunci cand simt ca au sentimente puternice ptr cineva, altii devin ipocriti, putini sunt cei care le aprecieaza si nu e vina lor, e scris in gene sa fie puternici, si deseori sunt dezorientati ptr ca trebuie sa se adapteze la o lume opusa naturii lui (feminismul de care vorbeam mai sus), e obligat sa invete sa inteleaga femeia in amanunt. Natura femeii este de a fi gingasa, senzuala, dezvolta sentimente, iubire in armonie, in opozitie cu barbatul.
Bineinteles, si noi de adaptam foarte mult asemenea unei Barbie sa placa Ken-ului ei.

O femeie "masculina" nu mai este apreciata ptr ceea ce este in realitate si-si pierde farmecul ptr sexul opus. Barbatul nu are nevoie de o femeie cu care sa concureze. De ce nu recunoastem ca ne place sa ne simtim protejate si dezmierdate? Ar fi bine sa lasam incapatanarea deoparte si sa fim cum ne-a lasat mama natura: sensibile si gingase. Sau poate in viziunea unor barbati, pisaloage si plangacioase. Dar ei au nevoie sa fie cicaliti si sa fie umarul pe care varsam o lacrima. Asa neintelese cum suntem "sexul tare" este fascinat de misterul feminin.

ps: Scuze daca am scris din nou prea mult, dar este un subiect de nota 10!

Adrian_S

137 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 03:42

De la: Tiffany, la data 2009-07-01 00:30:12

Sunt un critic de fel asa ca voi incerca sa fac din nota 10 o nota mai mica, ca sa nu te superi un inainte de toate . Ai spus ceva mai sus: "lucrurile simple sunt cele mai frumoase si in urma lor ramai cu un suflet curat, pur, linistit, un om implinit" foarte adevarat, sunt complet de acord cu tine, apoi ai zis: "O femeie "masculina" nu mai este apreciata ptr ceea ce este in realitate si-si pierde farmecul ptr sexul opus" te contrazic, sincer ma intreb de ce in ziua de azi exista atat de putine femei capabile sa-si tina singure capul pe umeri si sa se descurce in viata pe cont propriu, personal apreciez o femeie puternica si capabila sa ia singura decizii si nu cred ca sunt singurul. "Doamna pe strada, cuva in dormitor si gospodina in bucatarie", acestea sunt idealurile altora, multe lucruri pe care le facem in viata sunt idealurile altora, cel mai bine ar fi ca fiecare sa facem ceea ce simtim ca este bine pt noi si pentru cei din jurul nostru fara sa ne pese de ce zic altii, daca tu esti multumit si cu constinta impacata nu vad care ar fi problema, pana la urma consider ca omul este liber sa faca ce vrea si ce doreste atata timp cat deciizle luate nu afecteaza negativ pe cei din jur. Toti suntem egali dar unici intr'un fel sau altul . In final ramai cu nota 8

Tiffany

438 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 09:57

@Adrian_S,
Nu eu raman cu nota 8, ci poate subiectul (din perspectiva ta).
Apreciezi o femeie puternica (corect! - chiar e de admirat), dar tu ca barbat, ai sta in umbra acestei femei? Ptr ca ea intotdeauna te va intrece in multe aspecte ale vietii: cariera, familie, societate, etc. Si atunci, categoric rolurile se schimba. Femeia "masculina" si barbatul delicat.
Crezi tu ca ar face cuplu bun aceasta femeie cu un barbat la fel de puternic ca ea? Neah, undeva se vor ciocni tot timpul.
Prefer sa ii las spatiu liber barbatului sa fie el BARBAT in casa, si eu femeia lui. Dar asta nu ar insemna sa fiu eu "la papucul" lui - cum zice o vorba - ci sa raman eu aia sensibila si gingasa, si el puternic si protector.

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 11:12

De la: Tiffany, la data 2009-07-01 09:57:25@Adrian_S,
Apreciezi o femeie puternica (corect! - chiar e de admirat), dar tu ca barbat, ai sta in umbra acestei femei? Ptr ca ea intotdeauna te va intrece in multe aspecte ale vietii: cariera, familie, societate, etc. Si atunci, categoric rolurile se schimba. Femeia "masculina" si barbatul delicat.
Crezi tu ca ar face cuplu bun aceasta femeie cu un barbat la fel de puternic ca ea? Neah, undeva se vor ciocni tot timpul.
Prefer sa ii las spatiu liber barbatului sa fie el BARBAT in casa, si eu femeia lui. Dar asta nu ar insemna sa fiu eu "la papucul" lui - cum zice o vorba - ci sa raman eu aia sensibila si gingasa, si el puternic si protector.

bla bla...pe scurt...eu barbat,u fem: u taci,mancare ,sex,curat,copii,eu bere,tv:))

Tiffany

438 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 12:30

(in afara de Dasca)?

Adrian_S

137 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 12:46

De la: Tiffany, la data 2009-07-01 09:57:25@Adrian_S,

Da normal ca subiectul ramane de nota 8 . Privind la ce ai scris mai sus, vorbesti din experienta ta sau din auzite?

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 13:00

De la: Adrian_S, la data 2009-07-01 03:42:16

"... sincer ma intreb de ce in ziua de azi exista atat de putine femei capabile sa-si tina singure capul pe umeri si sa se descurce in viata pe cont propriu?"

Sincer, ma intreb si eu de unde ai scos-o pe asta cu "atat de putine...etc"?!...Cum de ai ajuns la aceasta concluzie, cate femei ai cunoscut tu pana acum de te lansezi in afirmatii de genul asta? E adevarat ca sunt si femei care chiar nu reusesc sa traiasca decat in umbra barbatului, dar sunt din ce in ce mai putine, pt ca odata cu societatea, cu stilul in care a evoluat, au mers si ele, au fost obligate sa se adapteze, sa devina, pana la urma, niste invingatoare! Hai sa fim seriosi, cati barbati oare ar putea sa faca tot ceea ce face o femeie de cariera si care mai are si familie, pt ca una nu o exclude automat pe cealalta!
In rest...de acord cu tine!

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 13:15

De la: Tiffany, la data 2009-07-01 12:30:51 (in afara de Dasca)?

u fem si u vb...grava eroare..bata peste cap..uuuu...aaa....eu caveman...u taci si mancare eu vanat si sex...ma bat cu pumnii in piept si fac si eu ca o maimuta...uuuuu...uauauauuuaaaa...vrei banana?:))

Adrian_S

137 mesaje
Postat pe: 1 Iulie 2009, ora 13:17

De la: daria_ta, la data 2009-07-01 13:00:39
De la: Adrian_S, la data 2009-07-01 03:42:16

"... sincer ma intreb de ce in ziua de azi exista atat de putine femei capabile sa-si tina singure capul pe umeri si sa se descurce in viata pe cont propriu?"

Sincer, ma intreb si eu de unde ai scos-o pe asta cu "atat de putine...etc"?!...Cum de ai ajuns la aceasta concluzie, cate femei ai cunoscut tu pana acum de te lansezi in afirmatii de genul asta? E adevarat ca sunt si femei care chiar nu reusesc sa traiasca decat in umbra barbatului, dar sunt din ce in ce mai putine, pt ca odata cu societatea, cu stilul in care a evoluat, au mers si ele, au fost obligate sa se adapteze, sa devina, pana la urma, niste invingatoare! Hai sa fim seriosi, cati barbati oare ar putea sa faca tot ceea ce face o femeie de cariera si care mai are si familie, pt ca una nu o exclude automat pe cealalta!
In rest...de acord cu tine!

Sunt mai putine in proportine cu majoritatea celorlalte femei, cel putin asta am observat pana acum, iar daca sunt asa multe cum spui tu probabil sa stau in "umbra".

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce gandesc femeile?
Mergi la: