back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ti-ai vinde sufletul diavolului?

Pagini: << 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:

bihoreanca

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 09:41

NU NU mi-as vinde sufletul diavolului nici daca ar fi sa mor, sau sa-mi moara cineva, pentru ca Dumnezeu este Tatal Nostru El ne ajuta si ne scapa de toate, deci oameni buni nu ganditi asa, orice problema aveti rugativa nu va ganditi una doua hai sa-mi vand sufletul celui necurat, acuma vorbiti usor pentru ca traiti pe pamant dar cand veti ajunge in ceruri si veti da socoteala Domnului atunci am sa va vad. In concluzie pastrativa credinta in Dumnezeu

icelex10

10 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 09:59

De la: daria_ta, la data 2009-06-19 08:51:32
De la: baytu, la data 2009-06-19 00:55:58Citeam undeva despre asta ,si cica ar fi un sacrificiu desi cred k in fiecare zi ne vindem putin daca nu diavolului cu siguranta altcuiva,poate doar din dorinta de a da bine,dar daca ar fi s-o facem pentru ce am face-o?

Mi se pare, de departe, cel mai interesant subiect de topic din ultima perioada!
Daca mi-as vinde sufletul diavolului si pt ce?...
Da, as face-o fara ezitare, daca doar asta ar fi solutia pt a-mi salva copilul dintr-o situatie disperata...Doamne fereste, insa sa ajung vreodata sa fiu obligata la asa ceva!

O sa fi atunci cand o sa fie chipurile obligatorii , la inceput no sa fie.Ma refer la chipurile ce inlocuiesc buletinele si alea alea ...

Raporteaza abuz de limbaj
www.smirna.ro
marian_gebeleizis_shrek

13 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 11:19

da i l-as da ..si sunt sigur ca in 2 saptamani mi l-ar returna inapoi pt ca nu ar avea ce sa faca cu el

effervescent

102 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 11:28

Suntem deja in iad. Ce mai conteaza daca-l vindem sau nu...
Apropo, stie cineva ce e dispus diavolul sa ofere in schimb?

Problema cand faci ceva bine de prima data este ca nimeni nu apreciaza cat de dificil a fost
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 11:38

De la: effervescent, la data 2009-12-08 11:28:50Suntem deja in iad. Ce mai conteaza daca-l vindem sau nu...
Apropo, stie cineva ce e dispus diavolul sa ofere in schimb?

Depinde de cat de "negru" e sufletul fiecaruia dintre noi, schimb pe schimb.

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
anubis19852004

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 11:52

toti din aceasta lista incearca sa isi ascunda(inclusiv eu)ca singurul motiv pentru care ne-am vinde, ne vindem sau ne-au vandut deja sufletul este pentru dorinte materiale.Nu pentru dragoste, pacea mondiala si hranirea saracilor sau remediul pt cancer ;)

adi3

716 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 13:04

cum sa mi-l vind mie insumi....

david...romantic incurabil
katox

3 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 13:10

FIRMA CU EXPERIENTA IN DOMENIU S.C FOLLOWMEINDEATH S.R.L INTERMEDIAZA SCHIMBURI, VANZARI INCHIRIERI, SUFLETE DE ORICE NATURA. SE ACORDA CASTIGURI SUBSTANTIALE IN BANI PE TOATA DURATA NEGOCIERILOR SI ULTERIOR. SE ASIGURA SUFLETELOR IN VIATA SI DUPA ACEEA UN LOC SUPERIOR IN CADRUL SPA-ULUI NOSTRU UNDERGROUND-SPA CU VECHIME SI RENUME MONDIAL. DUSURI ELECTRICE, CASCADE CU SENZATIE DE FLACARI SI NU IN ULTIMUL RAND O SLUJBA BINE PLATITA IN CADRUL COMPANIEI NOASTRE. DEASEMENA PUTETI BENEFICIA DE OFERTA NOASTRA DE ACUM : PRIMUL SUFLET CARE VA INCHEIA UN CONTRACT CU NOI VA CASTIGA PREMIUL PUS LA BATAIE IN MOMENTUL ACESTA LA LOTO 6/49 DUPA CARE IMEDIAT VA DECEDA CONFORM CONTRACTUL SEMNATA DE AMBELE PARTI. FIRMA NOASTRA ISI REZERVA DREPTUL DE A SCHIMBA TERMENI CONTRACTUALI DIN SECUNDA IN SECUNDA.

DEVIZA NOASTRA : NICIUN SUFLET SARAC , TOTI AVEM DREPTUL LA IMBOGATIRE......CALL US...

TELEFON:
+40666.666.666
PERSOANA DE CONTACT: ORNIAS.
VA ASTEPTAM!!

katox

3 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 13:12

INCERCATI SA CITITI TESTAMENTUL LUI SOLOMON SI CLAVICULA LUI SOLOMON (THE KEY OF SOLOMON)

SUCCES NE INTALNIM DINCOLO ...CEAU:))

marchis

4 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 13:20

Dar de ce nu apelam la Dumnezeu atunci cand avem bucuri in viata dar si necazuri? de ce crezi ca diavolul pòate el sa ajute cand el asta doreste..sa ii slujesti lui cu orice preot chiar daca vine vorba si de sufletul tau! insa daca Dumnezeu ar permite tuturor asa ceva asta inseamna ca diavolul ne-ar cumpara pe toti ca la targ de aimale pentru o felie de paine!

mihaidanqkd

47 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 13:42

De la: baytu, la data 2009-06-19 00:55:58Citeam undeva despre asta ,si cica ar fi un sacrificiu desi cred k in fiecare zi ne vindem putin daca nu diavolului cu siguranta altcuiva,poate doar din dorinta de a da bine,dar daca ar fi s-o facem pentru ce am face-o?

mihaidanqkd

47 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 13:49

1. Multi dintre noi nu stim sigur daca avem ce vinde diavolului!

2. Cei care "braveaza" facand pe "desteptii" cum ca ar fi dispusi sa o faca... ori sunt prosti ori sunt prea superficiali in viata pe care si-o traiesc dormind pe ei...

iubarici

3863 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 13:57

De la: adi3, la data 2009-12-08 13:04:04cum sa mi-l vind mie insumi....

Drace...tu esti ??

...Be Uuu ! :*******
mihaist25

73 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 17:29

Daca mi l-as vinde?Da.Si cred ca sunt unul din cei care ar face asta cu zambetul pe buze si din ura de a pedepsi pe toti cei care i-au facut rau lui sau in general.Si setea de razbunare e tot un mod de a-ti vinde sufletul diavolului.Si nebunia din unele momente e tot asa ceva.Altruist fiind din fire, daca tot mor,macar sa nu mor singur, ci sa iau cat mai multi cu mine.

ccosmin2

5 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 17:46

de ce sa vindem ceva diavolului ? oare ce avem nevoie nu gasim si la Dumnezeu?

katox

3 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 19:03

Cate seriozitate ,,aveti grija mergeti la biserica etc....

for_andrei

1 mesaj
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 19:04

in primul rand nu asa se pune problema, cand este vorba de diavol sunt doua situatii, atunci cand iti vinzi sufletul(se cheama ca esti vrajitor, iar el devine "servantul" tau pana cand vei parasi trupul - aici multe castiguri ai avea la propriu le-"ai avea" ) si a doua situatie cand ti-l "vinzi" fara sa sti (pt ca a vinde inseamna sa fi constient de ceea ce ai, si ca urmare primesti si o oferta), dar daca nu sti si il oferi ca pe un cadou....asta este situatia noastra a tuturor,in prezent...se poate repara situatia urmand firul invers si sa constati ca ai fost victima "unui abuz de incredere"....va fi greu dar poti sa ti-l rascumperi

ROXAAN

5 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:07

da,mi l-as vinde imediat pentru a salva viata baietelului meu de 3 luni ale carui zile sunt numarate(are o malformatie grava la inima) si chiar daca stiu ca exista Dumnezeu eu nu pot sa inteleg vointa sa de a pedepsi un sufletel nevinovat.Te uiti in ochisorii lui si stii ca este condamnat la moarte asta este pentru mine iadul,il traiesc zi de zi aici pe pamant!

Fosta membra 9am.ro

632 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:10

De la: ROXAAN, la data 2009-12-08 20:07:20da,mi l-as vinde imediat pentru a salva viata baietelului meu de 3 luni ale carui zile sunt numarate(are o malformatie grava la inima)
este condamnat la moarte asta este pentru mine iadul,il traiesc zi de zi aici pe pamant!

Totusi ..ce are, mai exact ? :|

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:10

De la: ROXAAN, la data 2009-12-08 20:07:20da,mi l-as vinde imediat pentru a salva viata baietelului meu de 3 luni ale carui zile sunt numarate(are o malformatie grava la inima) si chiar daca stiu ca exista Dumnezeu eu nu pot sa inteleg vointa sa de a pedepsi un sufletel nevinovat.Te uiti in ochisorii lui si stii ca este condamnat la moarte asta este pentru mine iadul,il traiesc zi de zi aici pe pamant!

imi pare rau

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:11

De la: soviet_lips, la data 2009-12-08 20:10:00
De la: ROXAAN, la data 2009-12-08 20:07:20da,mi l-as vinde imediat pentru a salva viata baietelului meu de 3 luni ale carui zile sunt numarate(are o malformatie grava la inima)
este condamnat la moarte asta este pentru mine iadul,il traiesc zi de zi aici pe pamant!

Totusi ..ce are, mai exact ? :|

Daca afli ceva, sa imi spui si mie, poate pot ajuta cumva!

ROXAAN

5 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:15

In termeni medicali destul de multe fiecare dintre afectiuni reprezinta o malformatie in sine,canal atrioventricular complet,defect septic atrial si defect septic ventricular asa ca se pare ca cateodata noi oamenii suntem neputinciosi in fata destinului,nu-ti poti planifica viata si in orice moment se poate intampla ceva care te poate schimba definitiv ca om.

ROXAAN

5 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:18

Multumesc mult dar cred ca nimeni nu ma poate ajuta nici macar Dumnezeu!eram candva o persoana foarte credincioasa si de aceea nu inteleg cum ne alege EL pentru a ne incerca,eram cea mai optimista persoana din lume dar.....se pare ca oracand ce este mai rau ti se poate intampla,suntem niste marionete in mana destinului!

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:24

De la: ROXAAN, la data 2009-12-08 20:18:39Multumesc mult dar cred ca nimeni nu ma poate ajuta nici macar Dumnezeu!eram candva o persoana foarte credincioasa si de aceea nu inteleg cum ne alege EL pentru a ne incerca,eram cea mai optimista persoana din lume dar.....se pare ca oracand ce este mai rau ti se poate intampla,suntem niste marionete in mana destinului!

Eu nu ma pricep, dar la tot ce ai spus mai sus, ca diagnostic, nu exista remediu, in sensul de interventie chirurgicala, eventual?

ROXAAN

5 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:28

Din pacate sansele sunt foarte mici sa supravietuiasca unei interventii chirugicale dar si daca il lasam asa are aceasi soarta dar oricum il vom opera,medicii sunt sceptici sau eu stiu,le e frica de un esec,vom astepta oricum sa creasca cateva un pic mai mare

Fosta membra 9am.ro

632 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:29

Am o amica care a fost operata cu multi ani in urma si acum e bine sanatoasa, stud in 6 la medicina :)
Probabil, depinde de gravitate ...la ea a fost depistat intamplator la o varsta mai mare.
Doar o curiozitate: ai luat in timpul sarcinii medicamente ce nu ti-au fost prescrise/recomandate de medicul curant , lucrezi in mediu toxic , cu iradieri ?

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:33

De la: ROXAAN, la data 2009-12-08 20:28:03Din pacate sansele sunt foarte mici sa supravietuiasca unei interventii chirugicale dar si daca il lasam asa are aceasi soarta dar oricum il vom opera,medicii sunt sceptici sau eu stiu,le e frica de un esec,vom astepta oricum sa creasca cateva un pic mai mare

Si totusi, atata timp cat exista cea mai mica sansa de supravietuire, trebuie sa sperati! Stiu ca suna sec, pt ca in asemenea situatii cuvintele sunt inutile, de cele mai multe ori, dar, ca mama, sunt alaturi de tine cu tot sufletul!

ROXAAN

5 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:34

Nu ,copilasul meu are sindromul down si de aceea malformatiile sunt specifice.NU am luat medicamente,droguri etc pur si simplu in momentul conceptiei a avut loc un accident genetic si a aparut un cromozom im plus iar cu toate testele triplu test,3d etc nu s-a putut depista Dumnezeu a vrut ca acest copil sa se nasca dar de ce? ca sa il chinuie?cand oricum...

Fosta membra 9am.ro

632 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 20:43

De la: ROXAAN, la data 2009-12-08 20:34:03Nu ,copilasul meu are sindromul down si de aceea malformatiile sunt specifice.NU am luat medicamente,droguri etc pur si simplu in momentul conceptiei a avut loc un accident genetic si a aparut un cromozom im plus iar cu toate testele triplu test,3d etc nu s-a putut depista Dumnezeu a vrut ca acest copil sa se nasca dar de ce? ca sa il chinuie?cand oricum...

Sunt lucruri pe care nu le putem anticipa si controla ..asa a fost sa fie. Capul sus !

the_dark_p4dr3

7 mesaje
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 21:13

nu am citit toate posturile despre acest subiect...dar cat am citit imi dau seama ca toata lumea se gandeste la "a finde sufletul=moarte" well...treburile nu sunt chiar asa de siple...ati finde sufletul = pact pentru o cauza pe care tu o doresti sa o faci si cand iti suna ceasu bang cica mergi in iad....dar cum este topic despre iad si rai si am zis k amdoua sunt pe pamant deci ajungi in pamant...nimeni nu a zis cum e in iad sau cum e in rai...in fine...eu personal presupun nu sunt sigur ca miam vandut sufletul...(de ce si cum nu conteaza) deci da mi las vinde...pana la urma urmei 1 viata am si vreau sa o traiesc la maxim pana imi suna ceasu...ce ma astepta dincolo momentan nu a intereseaza ;)///

Pagini: << 13 14 15 16 17 18 19 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului ti-ai vinde sufletul diavolului?
Mergi la: