back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Mare confuzie mare ! ! !

valentin_tozar

11 mesaje
Postat pe: 15 Iunie 2009, ora 15:31

Nici nu stiu cum sa incep. Sincer nici nu stiu ce se intampla cu mine. Totusi hai sa incep povestea:
Am fost intr-o relatie de 3 si aproape 7 luni(pe 10 iunie se implineau), pana acum 2 duminici (7 iunie). In acea duminica am rupt relatia, adica ea a rupt-o iar eu am fost de acord. Eu am aproape 28 de ani ea 21. Am trecut prin multe certuri pe parcursul acestor 3 ani si 7 luni, dar ne-am impacat. Ce e drept, e ca de fiecare data eu am luptat sa salvez relatia. In ultima vreme ea s-a ingrasat, incredere in mine nu mai avea mai deloc. Cauza neincrederii a survenit in urma unor chestii care le-a descoperit ea. intai a gasit poze cu gagici la mine in calculator, apoi a vazut ca in lista de hi5 apareau noi gagici, apoi acum un an jumate ea s-a dat drept o alta gagica, buna cu draci (imi trimise-se poze cu ea si tot ea se bagase cu mine in seama) iar eu dupa o discutie de vreo 2 ore am invitat-o in oras. aici s-a produs marea ruptura. Ne-am impacat dupa aceasta chestie dar am observat pe parcurs ca nu mai avea incredera in mine. ma jur in fata tuturor ca e singura fata care nu am inselat-o in tot acest timp. NICIODATA DAR NICIODATA NU M-AM CULCAT CU ALTA SAU SA FI FACUT CINE STIE CE CU ALTA. Ea nu crede asta cu toate ca i-am jurat si ei. In fine in ultima vreme parca era plictisita parca nu avea chef deloc de mine. Ea e la bucuresti la facultate eu acasa la servici la braila. ne vedeam aproape week-end de week-end. cat era cu mine era ok. cum pleca la bucuresti parca o lua razna. Eu am avertizat-o ca daca nu incearca sa aiba incredere in mine eu o sa ma satur sa lupt si pana la urma o sa renunt. Ba imi demonstar ca ma iubeste ba parca nu ma iubeste si e doar obisnuinta.Plus ca au fost niste chestii care m-au dat peste cap, cum ar fi: am zis ca s-a ingrasat dar in ce sens a luat proportii numai la burta si solduri, la maine sau picioare sau fata nu s-a ingrasat. Eu mereu am batut-o la cap sa se apuce sa slabeasca, ea mi-a promis ca o sa faca asta numai ca nu prea are ambitie. Ultima data (dar nu e prima data cand imi spune) mi-a spus ca daca nu imi convine sa ma despart de ea. Eu i-am zis ca o accept asa cum este si ca am speranta ca o sa slabeasca. Eu dupa parerea mea nu mi se pare un raspuns normal din partea unei persoane care se bate cu pumnu in piept ca ma iubeste. A inceput sa imi zica ca nu ii dau atentie si multe alte multe. Sunt multe de zis dar nu pot sta sa scriu atatea. Acum vreo 4 saptamani in urma am cunoscut o fata, care m-a atras. Am discutat cu ea si i-am zis ca am pe cineva si nu ma pot combina cu ea. Ea mi-a zis ca nu se baga si e treaba mea ce fac si nu vrea sa ma influenteze in nici un fel. Si nu a facut absolut nimic si-a vazut de treaba ei. Eu in timpul asta am tot incercat sa salvez iar relatia ca am vazut ca era distanta, dar cred ca era totusi si stresata din cauza examenelor, plus ca are si examene foarte grele (e la facultatea de fizica medicala). Acum 2 duminici in urma unei discutii la telefon ea a fost de acord ca renunta la mine si eu i-am respectat decizia. Nu am vrut sa mai lupt. Duminica seara ma gaseasca cu noua tipa si ma combin cu ea. Toate bune si frumoase, eu foarte fericit ca am scapat de vechea relatie si ca am inceput o viata noua. Am observat ca am multe in comun cu tipa asta (ea are 24 ani) si plus ca eu am fost atras de ea dar si ea la randul ei a fost atrasa de mine. Pana sambata acum (13 iunie) a fost ok, dar fosta a aflat ca eu am pe altcineva. Si a inceput sa faca scandal, mi-a spus ca daca nu ii aduc ce mai avea ea la mine imi arunca in strada lucrurile care le am eu la ea. Nu stiam ce se intamplase deoarece vb cu ea la telefon mai devreme si nu avea nimic urma chiar sa ne gasim intre 4 ochi sa-mi spuna de ce s-a ajuns la asta. In fine ma duc la ea, ea foarte suparata cu ochii plansi o intreb ce are imi zice ca nu vrea sa mai auda de mine ca nu imi mai da nici buna ziua si tot tacamul. o intreb ce are nu imi spune, si apare sora ei intrebandu-ma daca e frumos ce am facut si bla bla bla. Mi-am dat seama ca a aflat de noua mea relatie. Atunci eu am intrebat? Unde am gresit eu? ce vina am eu? ea nu a mai vrut sa continuie cu mine iar eu mi-am trait viata. ce era sa fac sa ma calugaresc? Dupa o ora de discutii, timp in care eu am fost foarte calm (caci eu de obicei ma enervam foarte tare si facem urat dar am zis ca ma schimb si asta am si facut), doar la un moment dat am jignit-o cu ceva anume deoarece si ea ma atacase si imi sarise mustarul, am plecat. Acum ganduri si ganduri. De ce a reactionat ea asa din moment ce a spus ca s-a saturat de relatia noastra? Apoi sambata seara a aparut si ea la terasa unde ma duc eu. A venit iar sora ei la masa la noi si a inceput circ ca de ce am facut asta ca e frumos ce am facut, ca de ce imi bat joc de sora ei? etc, etc. Pana la urma ii spun sa plece o sun pe fosta si ii zic ca daca avea ceva de zis putea sa-mi spuna ea nu sa o trimita pe sorsa. Eu eram la masa cu actuala, niste prieteni fratemiu si varisoara mea. Imi trimite mesaj ca isi cere scuze ptr ce s-a intamplat, ca nu a stiut ce o sa faca sorsa (si o cred pentru ca dracoasa asta de 19 ani are o mare nesimtire in ea si un tupeu fantastic). Dupa 10 minute primesc alta mesaj in care imi spune sa ma duc dracului cu aia cu tot (sora ei i-a zis ca tipa statea cu mana pe piciorul meu si cica m-a vazut sarutandu-ma cu ea acest lucru fiind neadevarat). Apoi a mai urmat un sms tot naspa si inca unul cu amenintari ca o sa-mi para rau ca o sa regret. A trecut sambata, si a venit duminica. Ma trezesc si incep gandurile si tot felul de idei, de ce? cum asa ? si altele. Ma gasesc cu unul din cei mai buni prieteni si cu un amic pe la 3 dupa amiaza la o cafea (eu la 2 p.m. ma trezisem) si incep sa discut cu el. In urma discutiei am tras concluzia sa ii zic sincer ce simt fostei. ii trimit niste sms-uri super frumoase, adica exact ce simteam am fost cat se poate de sincer, i-am propus sa stea sa se linisteasca sa o luam de la zero cu totul, o noua data de sarbatorire a relatiei, efectiv de la zero totl sa uitam de cei 3 ani si 7 luni, i-am explicat ca a asta a fost o incercare pentru noi ca sa vedem ce simtim unul pentru celalalt si cat tinem unul la celalalt, ca uit si trec peste tot ce a fost si ce a facut si sa uite si ea de toate ca stiu ca nu e usor dar daca avem ambitie o sa trecem peste, etc etc. Pana la urma ma suna si ma intreaba ce e cu sms-urile alea, ca de ce i le-am trimis ca pe ea nu o mai intereseaza persoana mea, ca ea si-a gasit din luna mai pe unul acolo, ca dormea la el si el la ea, ca au facut sex unul cu altul si ca e mai bun decat mine, ca de asta nu vroia ea sa mai facem dragoste ca era satula, ca ii trimitea ala 40-50 de sms-uri pe zi si chestii de astea. Culmea e ca de pe 15 mai ea a stat acasa, si eu cu ea. Am zis ca minte, dar totusi sunt chestii care se bat cap in cap. Totusi minte ca sambata mi-a zis ca cunoscut unul la plaja apoi a doua zi imi spune de la asta de la facultate. Sunt constient ca a facut asta ca sa ma raneasca, ca stie unde sa ma atinga. Dupa ce mi-a spus toate astea am intrebat-o atunci de ce se ataca ca eu sunt cu alta, nu a zis ea ca e cu unul si ca e fericita cu ala? Si nu mi-a dat un raspuns concret, evita raspunsul. Sunt constient ca pentru ea a fost un soc faptul ca eu nu m-am intors la ea dupa despartirea de duminica plus ca apoi a aflat ca am si pe altcineva. Intrebarea mea acum este ce trebuie sa fac eu sa ies din impasul asta? Din felul cum a reactionat mi-am dat seama ca ma iubeste enorm de mult, dar nu stiu ce sa fac. M-as intoarce la ea cu toate ca nu stiu cum si plus ca e posibil ca ea sa nu se schimbe si sa fie la fel, cu toate ca majoritatea persoanelor care primesc un soc mare se schimba, sau atunci cand nu o mai au pe persoana pe care o iubeau langa ei realizeaza cu adevarat ce au pierdut. Imi place si de cea noua, avem puncte in comun, dar nici la cea veche nu pot renunta dupa ce a facut sambata si duminica caci mi-a aratat multe.
DECI CE AM EU DE FACUT? DACA AR FI SA MA INTORC LA CEA VECHE CUM FAC CACI EA NU VREA SA MAI DEA OCHII CU MINE. Iar nici cu cea noua nu stiu ce sa fac ca nu mai este entuziasmul de prima data. Precizez ca in afara de niste simple sarutari nu a fost nimic intre mine si ea.
ACUM IN CAPUL MEU SI IN SUFLETUL MEU SE DA O MARE BATALIE, SUNT FOARTE CONFUZ, IMI VINE SA IMI IAU CAMPII, NU STIU CE SA FAC SI CUM SA IES DIN TOATA DILEMA ASTA !
ASTEPT SUGESTIILE, SFATURILE SI PARERILE VOASTRE! ! !
Daca mai aveti nevoie de anume detalii spuneti-mi si vi le ofer.

Raporteaza abuz de limbaj
yuppy002021

47 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 16:58

faptul ca flirtai pe net, si ai acceptat o intalnire cu o tipa, deci era doar o problema de timp sa o inseli,faptul ca atat de repede te-ai cuplat cu alta, ca nu ii mai faceai complimente si deci ea nu se simtea atractiva pt tine, toate astea au facut-o sa se indoiasca ca ai iubit-o chiar si atunci cand ea credea ca o iubesti.ca poate s-a inselat, crezand in vb tale
acuma clar navigatul pe matrimoniale inseamna ca esti in cautarea unei partenere si binenteles cine cauta gaseste. in plus chatul cu altele i-au diminuat incredderea in tine si iubirea pt tine.ai avut asa o bucurie pe net incat sa merite sa pierzi din increderea ei?
am inteles ca s-a ingrasat , asta inseamna ca te interesa doar aspectul fizic la ea? i-ai dat de inteles ca nu mai e sexi? daca nastea si se ingrasa 20 de kg, o paraseai ca nu mai era sexi? crezi ca viitoarea ta sotie o sa aiba curaj sa-ti faca un copil?
parca iubirea insemna si acceptare reciproca.
daca ai fost fericit ca ai scapat de fosta relatie, inseamna ca in timpul relatiei i-ai dat fostei senzatia ca esti satul de ea!
arfi suficient sa-ti raspunzi la o singura intrebare:TIE TI-AR PLACEA CA PRIETENA TA, SA-SI DEA INTALNIRE CU TIPI DE PE NET, SA-TI SPUNA CA TE-AI INGRASAT SI NU MAI ESTI INTERESANT, SI SA SE CULCE CU ALTUL LA CATEVA ZILE DUPA CE S-A CERTAT CU TINE?

Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 17:40

De la: APOCALYPSE, la data 2009-06-15 15:31:39
ACUM IN CAPUL MEU SI IN SUFLETUL MEU SE DA O MARE BATALIE, SUNT FOARTE CONFUZ, IMI VINE SA IMI IAU CAMPII, NU STIU CE SA FAC SI CUM SA IES DIN TOATA DILEMA ASTA !

Daca mai aveti nevoie de anume detalii spuneti-mi si vi le ofer.

Detalii spui ? Nu crezi ca ai oferit suficiente :))
On topic: nu ma pricep la dat sfaturi in situatii de asediu ,gen "mare batalie" cum ai tastat tu acolo cu multa ardoare.
Din ce am inteles (evident ..printre randuri) esti foarte deranjat ca fata a luat proportii ...scuza-ma, dar e si vina ta aici
Domisoara dorea sa fie alergata o leaca ,sau macar ..... ok ,am inteles cu tu nu ai atentat nici macar la celelate fete pe care le-ai scos in oras la pepsi , insa vorba celor de la parazitii "materialu` de f... tre sa-l f... sau se raceste, poti sa fi a 15a mana asta chiar nu ne priveste " =))
Ai ratat momentul, treci peste ..

Incurajarea de final ti-o las de la aceeasi sursa ....esti barbat pana la urma, rolul tau ca individ e sa gasesti alta mai buna

2 > 1
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 17:54

un rezumat daca se poate. nu ma deranjeaza daca e in alta limba, numai sa fie mai scurt.

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Antony

237 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 20:10

De la: Haps, la data 2009-06-21 17:54:52un rezumat daca se poate. nu ma deranjeaza daca e in alta limba, numai sa fie mai scurt.

Pentru Haps:

jhfshttÿ▲M`ï«óìÖ─Öjhfshttÿ▲M`ï«óìÖ─Öjhfshttÿ▲M`ï«óìÖ─Öjhfshttÿ▲M`ï«óìÖ─Öjhfshttÿ▲M`ï«óìÖ─Öjhfshttÿ▲M`ï«óìÖ─Öjhfshttÿ▲M`ï«óìÖ─Öjhfshttÿ▲M`ï«óìÖ─Öjhfshttÿ▲M`ï«óìÖ─Öjhfshttÿ▲M`ï«óìÖ─Öjhfshttÿ▲M`ï«óìÖ─Öjhfshttÿ▲M`ï«óìÖ─Öjhfshttÿ▲M`ï«óìÖ─Öjhfshttÿ▲M`ï«óìÖ─Öjhfshttÿ▲M`ï«óìÖ─Öjhfshttÿ▲M`ï«óìÖ─Ö

Ps:Daca vrei mai scurt imi zici sa mai lucrez la el.

Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 20:14

Antoni , pentru prima data ...cred ca inteleg exact ce vrei sa spui.

2 > 1
Antony

237 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 20:18

Sfatul meu e sa`ti gasesti una mai coapta la minte,ori sa ramai cu aia noua,daca te`o mai vrea si ea.

Ps:Si lasa vrajeala cu altele pe net.Asta in cazul in care cauti o relatie serioasa.

Antony

237 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 20:21

De la: Oksana, la data 2009-06-21 20:14:33Antoni , pentru prima data ...cred ca inteleg exact ce vrei sa spui.

Nici nu ma indoiesc ca iti place limba mea!

Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 20:29

Eeexact: limba ta, burgunda, traca, sumeriana , sanscrita, hitita si ilira ...le ador pur si simplu ...pentru ca fac parte din ceea ce se numeste - categoria limbilor moarte.

2 > 1
Antony

237 mesaje

Postat pe: 21 Iunie 2009, ora 20:38

De la: Oksana, la data 2009-06-21 20:29:16Eeexact: limba ta, burgunda, traca, sumeriana , sanscrita, hitita si ilira ...le ador pur si simplu ...pentru ca fac parte din ceea ce se numeste - categoria limbilor moarte.

Da`mi voie sa iti spun ca te inseli amarnic. Habar nu ai cat e de folositoare limba mea.

baytu_ionut

485 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2009, ora 00:17

woow, desi ai scris de m-am plictisit de citit, tot n-am inteles ce vrei de fapt, vrei k ea sa slabeask sau vrei sa te impaci cu ea? esti sigur k ea ata vrea? ce ti=as putea spune decat sa actionezi cum i-ti dicteaza constiinta,oricum gandestete bine ce vrei cauta adanc in sufletul tau si ia decizia corecta pentru k na vezi si tu ai o varsta! hai succes

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 22 Iunie 2009, ora 11:14

sfaul meu e sa mori si u si cele 3 fete si sa imi dai coliva ...MORI..WAaagh

valentin_tozar

11 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 07:50

GATA PROBLEMA REZOLVATA ! ! !

Fosta membra 9am.ro

955 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 13:55

Vezi ca poti si ..din 3 cuvinte

2 > 1
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2009, ora 17:29

De la: APOCALYPSE, la data 2009-06-23 07:50:31GATA PROBLEMA REZOLVATA ! ! !

cum ai rezolvat?

valentin_tozar

11 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 10:36

Cu toate ca am rezolvat problema si raspunsul meu nu are nici o treaba cu subiectul care l-am deschis, ptr DASCA atat ii spun: AI GRIJA CE ITI DORESTI ! ! ! A fost cel mai idiot lucru pe care ai putut sa-l spui! Nu iti doresc sa treci printr-o chestie legata de moarte.
Celorlalti le multumesc din suflet cu toate ca unii au tras niste concluzii gresite, dar asta inseamna sa discuti pe un forum si alta e cand vorbesti fata in fata.
P.S.: Tot cu tipa "cea veche" am ramas, si e totul aproape ok (mai trebuie sa lucrez la partea cu increderea)

Fosta membra 9am.ro

98 mesaje
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 23:47

De la: APOCALYPSE, la data 2009-10-06 10:36:49Cu toate ca am rezolvat problema si raspunsul meu nu are nici o treaba cu subiectul care l-am deschis, ptr DASCA atat ii spun: AI GRIJA CE ITI DORESTI ! ! ! A fost cel mai idiot lucru pe care ai putut sa-l spui! Nu iti doresc sa treci printr-o chestie legata de moarte.
Celorlalti le multumesc din suflet cu toate ca unii au tras niste concluzii gresite, dar asta inseamna sa discuti pe un forum si alta e cand vorbesti fata in fata.
P.S.: Tot cu tipa "cea veche" am ramas, si e totul aproape ok (mai trebuie sa lucrez la partea cu increderea)

dasca e dasca!Nu trebuie condamnat!Asta e stilu lui!

Unele cuvinte ar putea ascunde altele.
blackpanther

347 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 00:53

De la: APOCALYPSE, la data 2009-10-06 10:36:49Cu toate ca am rezolvat problema si raspunsul meu nu are nici o treaba cu subiectul care l-am deschis, ptr DASCA atat ii spun: AI GRIJA CE ITI DORESTI ! ! ! A fost cel mai idiot lucru pe care ai putut sa-l spui! Nu iti doresc sa treci printr-o chestie legata de moarte.

partea amuzanta e ca in vara citeam o postare care se aseamana cu a ta...doar ca venind din partea unei fete...si era scrisa pe kudika.
e amuzant ca pot citi si versiunea ta

Ca sa-ti atingi obiectivele trebuie sa fii un visator…. Asa ca nu mai pierde vremea, trimite totul la naiba si du-te sa te culci !!!
valentin_tozar

11 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 15:35

De la: blackpanther, la data 2009-10-07 00:53:42

partea amuzanta e ca in vara citeam o postare care se aseamana cu a ta...doar ca venind din partea unei fete...si era scrisa pe kudika.
e amuzant ca pot citi si versiunea ta

valentin_tozar

11 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2009, ora 15:38

[partea amuzanta e ca in vara citeam o postare care se aseamana cu a ta...doar ca venind din partea unei fete...si era scrisa pe kudika.
e amuzant ca pot citi si versiunea ta [/quote][/quote]
Nu am nici o legatura cu tipa respectiva. sau cel putin asa cred. sper sa nu fie ea. imi poti da link-ul sa citesc si eu?
Legat de dasca: problema e ca inainte sa vorbeasca ar trebui sa gandeasca.

| Varianta pentru tiparire a topicului MARE CONFUZIE MARE ! ! !
Mergi la: