back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum se transforma o fata cuminte intr-o taratura

Pagini: << 3 4 5 6 7 Sari la pagina:

Nikita

515 mesaje
Postat pe: 16 Iulie 2009, ora 09:17

De la: Haps, la data 2009-07-16 09:13:09
De la: Oksana, la data 2009-07-16 09:03:37
De la: nwauckland, la data 2009-06-25 13:53:10"Toate femeile sunt curve in afara de mama si sora , numai ca si ele sunt femei."

Stii ce .. asa m-am acrit de placa asta cu ghiveciul colectiv, de cuvinte precum "toate", "cu excetia fara de exceptie".

Barbatii sunt mereu victimele nevinovate ce cad prada comploturilor muieresti .
Ce parsive!! Observ pe topicul asta ca suferinta masculina e perpetua, pe langa asta se mai adauga si truda voastral cvasi vesnica ca ne fie noua bine,sa fim satisfacute spiritual, material, bla bla

Mda ...iubirea barbatilor (in general)depaseste orice limita. Sarmanii!! Sunteti tradati fara nici un motiv. Apare din senin bucata asta de carne: taratura,curba (whatever) si va profaneaza existenta cu nerusinare .

Curat murdar , domnule

pai bineinteles, tu nu vezi ce mic, gingas si nevinovat sunt ? crezi ca as putea sa fac eu ceva rau cuiva ? eu intotdeauna cad prada comploturilor muieresti

Nu stiu daca ea vede, dar eu sigur am vazut cat de...plin de calitati esti!

Fosta membra 9am.ro

273 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 01:33

unii au o parere prea buna despre ei inshishi!!!...io nu stiu cum de se pot gandi la asha ceva...(titlul topicului)..li se pare ok!!...io nu stiu cum au ajuns ei sa se considere baieti de oras...deci taraturi masculine..si care isi cauta o jumatate pe masura!!!

Raporteaza abuz de limbaj
linda

1592 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 14:32

De la: yuppy013259, la data 2010-06-11 01:33:23unii au o parere prea buna despre ei inshishi!!!...io nu stiu cum de se pot gandi la asha ceva...(titlul topicului)..li se pare ok!!...io nu stiu cum au ajuns ei sa se considere baieti de oras...deci taraturi masculine..si care isi cauta o jumatate pe masura!!!

chiar ma gandeam cine a putut resuscita topicul asta idiot nascut din frustrarea violenta a unuia care si-a luat si el o teapa in amor crezand ca este singurul caruia i s-a putut intampla asa ceva... vai, vai, vai!

apoi apar persoane indignate de-a dreptul de agresivitatea limbajului initiatorului de topic si ii bat obrazul in semn de "nu ti-e rusine, ba..."

oricum asta cu "taraturile masculine" e draguta... avem deci, de partea cealalta, in baricada cu raspunsuri, un corespondent feminin al lansatorului de topic, adica o fetita suparata tot pe motive de amor...

cand o fi sa ma cert nasol cu amorezul, o sa caut topicul asta ca sa zic naspa de el, de rasa lui si a neamurilor lui si sa dau un exemplu despre cum se varsa naduful...

berila

1111 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Iunie 2010, ora 14:33

What's cookin`, good lookin`?
Fosta membra 9am.ro

1492 mesaje
Postat pe: 12 Iunie 2010, ora 23:34

De la: linda, la data 2010-06-11 14:32:09
De la: yuppy013259, la data 2010-06-11 01:33:23unii au o parere prea buna despre ei inshishi!!!...io nu stiu cum de se pot gandi la asha ceva...(titlul topicului)..li se pare ok!!...io nu stiu cum au ajuns ei sa se considere baieti de oras...deci taraturi masculine..si care isi cauta o jumatate pe masura!!!

chiar ma gandeam cine a putut resuscita topicul asta idiot nascut din frustrarea violenta a unuia care si-a luat si el o teapa in amor crezand ca este singurul caruia i s-a putut intampla asa ceva... vai, vai, vai!

apoi apar persoane indignate de-a dreptul de agresivitatea limbajului initiatorului de topic si ii bat obrazul in semn de "nu ti-e rusine, ba..."

oricum asta cu "taraturile masculine" e draguta... avem deci, de partea cealalta, in baricada cu raspunsuri, un corespondent feminin al lansatorului de topic, adica o fetita suparata tot pe motive de amor...

cand o fi sa ma cert nasol cu amorezul, o sa caut topicul asta ca sa zic naspa de el, de rasa lui si a neamurilor lui si sa dau un exemplu despre cum se varsa naduful...
......bai....pare-mi-se-ca ati suparat LINDA cu subiecte de astea de cad greu la fiere.....traba voastra.....sa nu ziceti a nu v-am zis,,,,,,,

dieanotherday1000

10 mesaje
Postat pe: 13 Iunie 2010, ora 19:08

Haha, 7 pagini pentru ce? 'cum se transforma o fata cuminte in taratura'. Arata-mi tu mie fata aia cuminte, cu mainile astea doua o omor, nu ca as fii vreun nebun, nu, dar as scapa-o de chinul de a fii singura-singurea in lumea asta.Femeile se vand inca de la inceputul omenirii.Prima data pentru un loc mai aproape de foc, acum pt alte cele..Nu exista asa ceva, fata cuminte...Cand o sa mai imbatranesti, o sa iti dai seama.

Pagini: << 3 4 5 6 7 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cum se transforma o fata cuminte intr-o taratura
Mergi la: