back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Emotia...o boala?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:

dan22

25 mesaje
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 00:39

Mersi esti o draguta.
Un om ff relaxat nu poate avea spasmofilie doar ca bea cola sau alte produse cofeinizate.Asa ca ar trebui sa isi faca intai un EEG sa vada activitatea creierului si mie mi-a dat ceva medicamente pentru a nu fi suprasolicitat creierul.

Raporteaza abuz de limbaj
Eu
puiul_h5n1

90 mesaje
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 12:35

De la: dan22, la data 2009-05-24 00:39:01Mersi esti o draguta.
Un om ff relaxat nu poate avea spasmofilie doar ca bea cola sau alte produse cofeinizate.Asa ca ar trebui sa isi faca intai un EEG sa vada activitatea creierului si mie mi-a dat ceva medicamente pentru a nu fi suprasolicitat creierul.

pff..EEG ? mai pe romaneste cum sar caracteriza acest EEG?

dan22

25 mesaje
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 13:53

EEG = ElectroEncefaloGrama, sunt niste senzori care ti-i pune pe cap si studiaza activitatea creierului, e destul de ok. Avand in vedere ca daca ai niste temeri activitatea creierului e ridicata, chiar daca tu zici pe moment ca esti relaxat, acele temeri exista si apar asa pur si simplu. Temeri care combinate cu anumiti factori excitati cum ar fi nicotina si cofeina duc la consumarea calciului din organism si de acolo apar contractii musculare la inima,senzatie de respiratie apasatoare etc

Eu
florian_vochescu

14 mesaje
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 15:39

Emotia nu este o boala,ea este o manifestare a vietii interioare.Emotiile sunt de diverse tipuri si de diverse intensitati.Ele sunt insasi esenta vietii,si daca nu am mai avea emotii,de-abia atunci am fi bolnavi sau si mai rau morti.
A avea emotii nu este o rusine nici o boala,ci este ceva foarte bun si frumos.Societatea in care am crescut ne-a educat sa nu avem emotii sau sa nu le manifestam deschis.FOARTE GRESIT!A avea si manifesta diverse tipuri de emotii inseamna nu numai a fi sanatos,dar inseamna si a fi frumos,bogat si profund interior.Si doar oamenii cu o mare forta emotionala reusesc cel mai bine in viata.
In cazul tau,fiind vorba de niste examene,este foarte normal sa se intample asa.Pentru a fi ferit pe viitor de astfel de surprize,fii mai comunicativ.Mai ales in perioada examenelor.Vorbeste despre temerile tale.Vorbeste cu prietenii,parintii,iubita,vecinii,etc.Nu-ti fie teama ca te faci de ras.Oamenilor le place asta,de-abia devii mai simpatic.Ca profilaxie,comunica-ti cele mai adanci sentimente,persoanelor adecvate.Spune-i iubitei cat de mult o iubesti,spune-le parintilor ca ii iubesti si ii apreciezi,spunele prietenilor cat tii la ei,etc.Sentimentele,emotiile neexprimate se aduna si se vor exprima cand te prind nepregatit.

iulia_sandru

20 mesaje
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 23:04

emotia trebuie sa inveti sa o controlezi,sa nu-i permiti niciodata sa stea in preajma ta tu esti singura persoana care te poate ajuta

puiul_h5n1

90 mesaje
Postat pe: 24 Mai 2009, ora 23:46

Am citit pe un blog parca , ca o psihoterapeuta spunea ca o persoana ce sufera atacuri de panica ar trebui sa si spuna in gand " simt aceasta ameteala , dar stiu ca este doar un atac de panica si nu se va intampla nimic rau " . Astept ca si ceilalti care se confrunta cu astfel de probleme ca incerce si sami spuna cum va fi . Eu o voi "incerca" cand voi da chiar examenul de permis din nou . si mersi din nou tuturor persoanelor de pe acest forum ce sunt binevoitoare sa ma ajute si sa ma incurajeze ! :)

Fosta membra 9am.ro

244 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 07:49

Suzuki discuta cu o doamna:
-Ai avut vreun accident de masina pana in prezent?
-Nu.
-Ai calcat pe cineva?
-Nu.Abia acum dau examenul pentru carnet.
-Fericit-o, ai tot viitorul in fata.

puiul_h5n1

90 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 08:14

De la: yuppy001770, la data 2009-05-25 07:49:29Suzuki discuta cu o doamna:
-Nu.
-Ai calcat pe cineva?

De unde stii tu ca voi avea accidente ?
sau bine...accidente minore au multi soferi mai ales in bucuresti , dar de unde stii ca voi calca pe cineva ? poate imi voi rezolva problema si imi voi stapani emotiile , corect?

puiul_h5n1

90 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 08:15

De la: vivi_c, la data 2009-05-25 08:14:27
De la: yuppy001770, la data 2009-05-25 07:49:29Suzuki discuta cu o doamna:
-Nu.
-Ai calcat pe cineva?

De unde stii tu ca voi avea accidente ?
sau bine...accidente minore au multi soferi mai ales in bucuresti , dar de unde stii ca voi calca pe cineva ? poate imi voi rezolva problema si imi voi stapani emotiile , corect?

Si totodata , sunt convins ca din milioanele de soferi care nu sufera accidente , nu sunt si altii care au probleme cu emotia :)

puiul_h5n1

90 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 08:16

Sunt si altii care au probleme *** Scz dabia mam tRezit;))

hawk_eye

402 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 11:28

Salut! Am si eu de cativa ani buni permis si un oarecare numar de kilometri parcursi la volan, din experienta si observatiile mele pot sa afirm ca nu cei foarte emotivi comit accidentele grave de circulatie datorate in majoritate vitezei excesive, depasirilor fortate, neacordarilor de prioritate pietonilor/autovehiculelor etc., ei fiind de regula mai degraba prudenti, uneori enervant de prudenti, dar fara consecinte grave, cel mult tamponari usoare fara victime. Accidentele mai grave sunt comise de cele mai multe ori dimpotriva, de cei prea siguri pe ei, care se cred "imparati ai soselelor", care-si imagineaza ca deosebitul lor talent si maiestrie ii va salva intotdeauna de evenimente rutiere, si care prea adesea desconsidera pe ceilalti participanti la trafic, ii claxoneaza, injura etc. din prejudecati care de care mai puerile. Varsta si experienta sunt avantaje, dar nu sunt in sine suficiente, fiind necesar in primul rand bunul-simt si lipsa de egoism la volan si neincrederea totala in rutina, deoarece mereu apar situatii noi la care trebuie luate rapid si eficient decizii deosebite fata de cele din trecut. Emotivitatea nu inseamna altceva decat un grad ridicat de constiinta a importantei si raspunderii faptului de a fi la volan, precum si constientizarea la un inalt nivel a posibilelor consecinte ale erorilor in manevrele efectuate. Emotiile sunt bune in sine, denota un caracter superior, ele trebuind echilibrate cu o buna stapanire-de-sine, cu un autocontrol eficient, lucru valabil atat in arta condusului unui autovehicul, cat si in alte domenii ale vietii. Consideratiile rautacioase pe marginea acestui subiect deschis de cineva care trece printr-un moment greu al vietii, denota ingustime de spirit, de unde si limbajul vulgar si obscen in lipsa unor argumente valide pentru a sustine o conversatie, fie ea si in contradictoriu... Nu, emotiile nu sunt o boala, ci un mod de a percepe mediul inconjurator, deci un simt in plus, care-ti tine atentia treaza si te ajuta sa previi diverse forme de implicare in accidente.

hawk_eye

402 mesaje
Oras: Tg Mures

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 11:52

...in concluzie, nu existenta emotiilor e problema, ci lipsa controlului lor, lucru care se poate corecta prin autosugestie si incredere in fortele proprii cultivata cu ajutorul unui psiholog de calitate, sau eventual metode de yoga. Oricum, emotiile vor tinde sa se estompeze in timp, la fel ca in oricare domeniu unde ajungi sa te descurci cat de cat, sa nu uitam insa ca aproape toata lumea s-a plans la inceput de fenomenul transpiratiei abundente a palmelor pe volan, chiar daca prea adesea uita apoi ajungand sa se considere "soferi innascuti".

puiul_h5n1

90 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 13:21

De la: Argus, la data 2009-05-25 11:52:17...in concluzie, nu existenta emotiilor e problema, ci lipsa controlului lor, lucru care se poate corecta prin autosugestie si incredere in fortele proprii cultivata cu ajutorul unui psiholog de calitate, sau eventual metode de yoga. Oricum, emotiile vor tinde sa se estompeze in timp, la fel ca in oricare domeniu unde ajungi sa te descurci cat de cat, sa nu uitam insa ca aproape toata lumea s-a plans la inceput de fenomenul transpiratiei abundente a palmelor pe volan, chiar daca prea adesea uita apoi ajungand sa se considere "soferi innascuti".

ai dreptate...asa este .am si eu astfel de prieteni mai mari desigur . Oricum , la mine mainile pe volan nu imi transpirau de exemplu cand faceam scoala de soferi , ci doar in primele 2 sedinte cand mam urcat la volan si la examenul de traseu .

puiul_h5n1

90 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 13:23

Am sala cu 26 !
Iata pentru cei ce ma criticau ca nu sunt o persoana atat de inapta si incuiata :) .
Sper sa am acelasi succes si la traseu .

PS : Mentionez ca pana sa vad ca sunt ADMIS la proba teoretica am fost destul de stresat...din nou !

puiul_h5n1

90 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 13:23

am luat *

XavY

3163 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 13:24

De la: vivi_c, la data 2009-05-25 13:23:00Am sala cu 26 !
Iata pentru cei ce ma criticau ca nu sunt o persoana atat de inapta si incuiata :) .

PS : Mentionez ca pana sa vad ca sunt ADMIS la proba teoretica am fost destul de stresat...din nou !

Si...in cat timp dai traseul?

Can`t get enought of you...
xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 13:26

bravo
principalul e ca ai trecut de sala, traseul il mai poti da, nu e un stres asa de mare ca si sala

XavY

3163 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 13:27

PS : Mentionez ca pana sa vad ca sunt ADMIS la proba teoretica am fost ...

P.I.S.I.C.I.- Nu ai ce sa vezi...ti se inchide computerul daca gresesti,nu mai astepti 3 zile.Asadar...se ridica un semn de intrebare...sigur nu ai visat?

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 13:28

BRAVO!
Bafta la oras si...asteptam sa ne spui ca ai carnetul!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
puiul_h5n1

90 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 21:32

De la: xavy, la data 2009-05-25 13:24:35

TRaseu il dau vineri pe 29 mai la 8:30 la IOR :)

puiul_h5n1

90 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 21:35

De la: xavy, la data 2009-05-25 13:27:37PS : Mentionez ca pana sa vad ca sunt ADMIS la proba teoretica am fost ...

P.I.S.I.C.I.- Nu ai ce sa vezi...ti se inchide computerul daca gresesti,nu mai astepti 3 zile.Asadar...se ridica un semn de intrebare...sigur nu ai visat?

pff... ce minte luminata ai :> asa faci tu de ma spui chestia astA?:)))

e evident ca am luat 26 pt ca aveam 25 iar ultima intrebare a fost Ce semnifica semnul acela rotund rosu si cu dunga aceea alba orizontala adica accesul interzis . Tiam spus pt mintea ta ..sa inteleaga si ea

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 25 Mai 2009, ora 21:54

De la: vivi_c, la data 2009-05-25 21:35:16
De la: xavy, la data 2009-05-25 13:27:37PS : Mentionez ca pana sa vad ca sunt ADMIS la proba teoretica am fost ...

e evident ca am luat 26 pt ca aveam 25 iar ultima intrebare a fost Ce semnifica semnul acela rotund rosu si cu dunga aceea alba orizontala adica accesul interzis . Tiam spus pt mintea ta ..sa inteleaga si ea

Ei, hai, nu te da rotund ca semnul ala!...

Fosta membra 9am.ro

660 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 21:56

De la: vivi_c, la data 2009-05-25 21:32:43
De la: xavy, la data 2009-05-25 13:24:35

TRaseu il dau vineri pe 29 mai la 8:30 la IOR :)

Sa ai bafta :)
La mine a cantat astazi motorhead ...si am supravietuit bine mersi

anitta_yuppy

141 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 22:28

sala ca sala....traseul e toata treaba....acolo trebuie stapanite emotiile... mai mult...BAFTA!

puiul_h5n1

90 mesaje
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 22:32

De la: kiss_lips, la data 2009-05-25 22:28:58sala ca sala....traseul e toata treaba....acolo trebuie stapanite emotiile... mai mult...BAFTA!

da . asa este .pt mine asta e adevaratul examen . Teoria am invatato sper sa invat sami stapanesc si emotiile

puiul_h5n1

90 mesaje
Postat pe: 27 Mai 2009, ora 09:15

Ieri am avut o ora de perfectionare , de pregatire inainte de traseu si am si astazi si nu am avut emotii si nici o problema in trafic :) mam descurcat destul de bine ...Cred ca emotiile mele sunt cauzate de gandul examenului ca pot pica examenu` ele nefiind datorate traficului sau ca miar fi frica de masina . Ci pur si simplu de examen , poate chiar si de politist pentru ca pana acum nam fost genul de persoana sa am probleme cu politia .

giso

40 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 09:31

De la: vivi_c, la data 2009-05-27 09:15:52Ieri am avut o ora de perfectionare , de pregatire inainte de traseu si am si astazi si nu am avut emotii si nici o problema in trafic :) mam descurcat destul de bine ...Cred ca emotiile mele sunt cauzate de gandul examenului ca pot pica examenu` ele nefiind datorate traficului sau ca miar fi frica de masina . Ci pur si simplu de examen , poate chiar si de politist pentru ca pana acum nam fost genul de persoana sa am probleme cu politia .

"Miar***" placea sa te vad citindu-ti randurile astea peste 10 - 20 ani.
Ce sa zic bafta tinere............
"""Am doar optispe' ani
Sunt nebun, iubesc si nu am bani
Nimeni nu-mi sta in drum
Am soseaua mea doar c-un singur sens
Ma va duce undeva.
Bacu' l-am luat usor
(Am copiat)
Am copiat la mate' si la sport
Scoala s-a terminat
Libertate frate, poate facultate
Si viata de noapte."""

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 09:43

De la: grr, la data 2009-05-27 09:31:14
De la: vivi_c, la data 2009-05-27 09:15:52Ieri am avut o ora de perfectionare , de pregatire inainte de traseu si am si astazi si nu am avut emotii si nici o problema in trafic :) mam descurcat destul de bine ...Cred ca emotiile mele sunt cauzate de gandul examenului ca pot pica examenu` ele nefiind datorate traficului sau ca miar fi frica de masina . Ci pur si simplu de examen , poate chiar si de politist pentru ca pana acum nam fost genul de persoana sa am probleme cu politia .

"""Am doar optispe' ani
Nimeni nu-mi sta in drum
Ma va duce undeva.
Bacu' l-am luat usor
(Am copiat)
Scoala s-a terminat
Si viata de noapte."""

Mie mi-ar placea sa mai am anii lui!...

giso

40 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 10:04

De la: daria_ta, la data 2009-05-27 09:43:40
De la: grr, la data 2009-05-27 09:31:14

"""Am doar optispe' ani
Nimeni nu-mi sta in drum
Ma va duce undeva.
Bacu' l-am luat usor
(Am copiat)
Scoala s-a terminat
Si viata de noapte."""

Mie mi-ar placea sa mai am anii lui!...

Ehe....cui nu i-ar placea

XavY

3163 mesaje

Postat pe: 27 Mai 2009, ora 10:35

De la: daria_ta, la data 2009-05-25 21:54:25
De la: vivi_c, la data 2009-05-25 21:35:16

Ei, hai, nu te da rotund ca semnul ala!...

In primul rand Daria a atins un punct evident...Nu incerca sa pari ceva ce nu esti! Nu stiu cine esti,nu vreau sa filozofam acum pe tema asta.In al doilea rand nu am zis ca am "mintea luminata" dar te rog nu ma provoca sa-ti arat ce gandesc eu sau cum.Eu sunt eu si atat,cu defectele si calitatile mele.Din ceea ce ai postat tu se pot intelege multe iar eu am luat partea mai...funny.Daca te-ai simtit jignit sau atins e problema ta,nu am vrut asta si cred ca ai gresit locul iar eu persoana.Cat despre traseu...sa ai bafta si..."sa nu te dai rotund"

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Emotia...o boala?
Mergi la: