Info
x
Citate ... interesante !!!
|
oprescu_florian2001 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 00:05
De la: euLaurik, la data 2009-05-23 16:10:13Prima regula a excavarii: daca te afli intr-o groapa, opreste-te din sapat. Probabil cea mai dura lege a lui Murphy. Cat trebuie sa te mai afunzi ca sa-ti dai seama ca ai apucat-o intr-o directie gresita? Tot de Murphy: If anything can go wrong, it will. Tomorrow will be worse. Un citat spus de un scriitor american care acum nu-mi vine în minte și cu care nu sunt de acord: Nu judecați un om după prietenii pe care îi are. Nu uitați că și Isus a avut amici ireproșabili. Și încă unul: Dacă te lași de fumat, de băut și de femei, nu trăiești mai mult; doar ți se pare că timpul trece mai încet. Freud |
|
oprescu_florian2001 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 00:23
Toate femeile sunt bune. Bune de nimic sau bune la ceva. Nu mai știu cine a spus... Munca ne fură timpul, banii ne fură mintea. Ar trebui să fac azi, lasă că fac maine. maine dimineață plec la Vâlcea, adică azi!Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 244 mesaje Membru din: 8/05/2009 |
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 07:42
Ai grija sa nu inebunesti.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 08:31
De la: yuppy001770, la data 2009-05-25 07:42:29Ai grija sa nu inebunesti. Si...apropo de gramatica la care incercai sa ii dai lectii lui DMark... corect este "sa nu INNEBUNESTI"! Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
marck79 5 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 25 Mai 2009, ora 22:36
"Drumul e lung, radacinile sunt amare, dar fructul e dulce"
M. Pham Xuang Tong Raporteaza abuz de limbaj |
|
yuppy013928 1 mesaj Membru din: 29/07/2010 |
Postat pe: 29 Iulie 2010, ora 22:50
sh un ceas stricat arata din cand in cand ora exacta
|
spiridusha 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 09:39
Toti iti vor binele, tu nu-i lasa sa ti-l ia!
|
Fosta membra 9am.ro 251 mesaje Membru din: 15/07/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 12:12
Libertatea n-are nici un sens, daca nu implica si libertatea de a face greseli. - Mahatma Gandhi
Raporteaza abuz de limbaj
Daca o pasarica ti-a soptit ceva.....atunci inseamna ca ai inebunit pentru ca pasarelele nu vorbesc.
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 3 mesaje Membru din: 30/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 17:50
De la: supermiki, la data 2009-05-06 19:00:08De la: giany_max, la data 2009-05-06 18:25:39De la: supermiki, la data 2009-05-06 18:18:20 - "Nu actiona dupa cum iti dicteaza multimea, ci dupa cum iti dicteaza propria ratiune." Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 3 mesaje Membru din: 30/07/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 17:51
un intelectual rezolva problemele,un geniu le evita.
|
Fosta membra 9am.ro 1302 mesaje Membru din: 1/01/2010 |
Postat pe: 30 Iulie 2010, ora 18:17
Clinton a mintit. Un barbat poate uita unde parcheaza sau chiar unde locuieste, dar nu uita niciodata o partida de sex oral, indiferent cat de nereusita a fost." Barbara Bush
"Potrivit unor cercetari recente, femeile spun ca se simt mai comfortabil daca se dezbraca in fata unui barbat, decat daca ar face-o in fata unei femei. Aceasta din cauza ca femeile sunt foarte critice, in timp ce barbatii sunt doar recunoscatori." Robert DeNiro "Se zice ca ar fi aparut un nou scandal in lumea medicala. Doctorii semnaleaza faptul ca barbatii au reactii alergice la prezervativele din latex. Acestea provoaca umflarea puternica a penisului. Si, care-i problema?" Dustin Hoffman "Sexul este ereditar. Daca parintii tai nu au facut, nici tu nu vei face.."Anonim "Cunoasteti privirea aceea pe care o au femeile cand vor sa faca sex? Nici eu!" Steve Martin "Femeile au nevoie de un motiv ca sa faca sex. Barbatii au nevoie numai de un loc unde s-o faca.." Billy Crystal "Sa faci sex e ca si cum ai juca bridge. Daca n-ai un partener bun, ar fi bine sa ai o mana buna." Woody Allen "Mama mea n-a sesizat niciodata nimic ironic in a ma numi 'son-of-a-bitch'." Jack Nicholson "Femeile sunt capabile sa mimeze orgasmul. Barbatii pot mima o intreaga relatie." Sharon Stone "Bigamia inseamna sa ai o nevasta in plus. Monogamia e acelasi lucru. Oscar Wilde "Vedeti, problema e ca Dumnezeu i-a dat barbatului un creier si un penis, dar nu i-a dat suficient sange pentru a le folosi pe amandoua deodata." Robin Williams "Iubirea este raspunsul, dar in timp ce astepti raspunsul, sexul ridica niste intrebari bunicele." Woody Allen "Cand am ajuns in America , nu stiam sa vorbesc engleza, dar viata mea sexuala era perfecta. Acum engleza mea e perfecta, dar viata mea sexuala e groaznica." Julio Iglesias "Ultima data cand am fost inauntrul unei femei a fost cand am vizitat Statuia Libertatii." Woody Allen "Sunt un amant atat de bun, pentru ca exersez foarte mult singur." Woody Allen "Sexul si golful sunt singurele doua lucruri de care te poti bucura fara sate pricepi la ele." Kevin Costner - Tin Cup "Bisexualitatea dubleaza automat sansele de a avea o intalnire sambata noaptea." Rodney Dangerfield "Este mai bine sa nu fi fidel, decat sa fii fidel fara sa ti-o doresti." Brigitte Bardot "Daca Dumnezeu nu ar fi dorit ca noi sa ne masturbam, ne-ar fi facut bratele mai scurte." George Carlin "Sexul este unul din cele noua motive pentru reincarnare. Celelalte opt n-au importanta." George Burns "Sexul la 90 de ani este ca si cand ai juca biliard cu o funie." George Burns "Nimeni nu va castiga razboiul sexelor; se fraternizeaza prea mult cu inamicul." Henry Kissinger "Personal, nu stiu nimic despre sex, deoarece am fost maritata tot timpul." Zsa Zsa Gabor "Marea diferenta dintre sexul platit si sexul gratis este ca sexul platit costa mai putin." Brendan Francis "De ce ar trebui sa primim sfaturi despre sex de la Papa ? Daca stie ceva despre sex, nu ar trebui sa stie!" George Bernard Shaw "In America sexul este o obsesie, in alte parti ale lumii este o realitate." Marlene Dietrich "Pentru a avea succes la sexul opus, spune-i ca esti impotent. Va face tot posibilul sa iti demonstreze contrariul. Cary Grant "In loc sa ma recasatoresc, mai bine imi gasesc o femeie care sa nu-mi placa si-i dau pur si simplu o casa." Rod Stewart "Munca de programator este ca si sexul. O singura greseala si trebuie sa platesti pentru ea tot restul vietii." Michael Sinz "Prietena mea rade intotdeauna in timp ce facem sex, indiferent de ceea ce citeste." Steve Jobs (fondator Apple Computers) Raporteaza abuz de limbaj
cine spune ce-i normalitatea?
|
|
Fosta membra 9am.ro 251 mesaje Membru din: 15/07/2010 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 10:13
Viata a aparut accidental, Dumnezeu a fugit de la locul accidentului. - Valeriu Butulescu
In fiecare dimineata, daca n-ai chef sa te dai jos din pat, adu-ti aminte ca nu esti inca printre cei bogati, care-si permit sa doarma cit vor, si-o sa vezi ce chef de munca te apuca imediat. - Bill Gates Daca painea prajita cade mereu pe partea unsa cu unt si pisicile mereu aterizeaza in picioare, ce se intampla daca pui o felie unsa cu unt pe spatele unei pisici si o scapi? - Steven Wright Comerțul este arta de a scoate bani din buzunarul cuiva fără a recurge la violență. - Max Amsterdam Raporteaza abuz de limbaj
Daca o pasarica ti-a soptit ceva.....atunci inseamna ca ai inebunit pentru ca pasarelele nu vorbesc.
|
|
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 19:47
"Dragostea Lui Dumnezeu pentru cel mai mare pacatos este mai mare decat dragostea celui mai mare sfant pentru Dumnezeu" Parintele Arsenie Boca.
|
Postat pe: 31 Iulie 2010, ora 19:48
"Capul trebuie ferit de frig si de prostie!" Parintele Arsenie Boca
|
Fosta membra 9am.ro 1405 mesaje Membru din: 3/08/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 2 August 2010, ora 23:09
''Tot ceea ce vei face va fi nesignifiant, dar este foarte important sa il faci''.Gandhi
Raporteaza abuz de limbaj
Most people will die without really knowing who they really are...
|
|
9am150810 1 mesaj Membru din: 27/09/2010 |
Postat pe: 27 Septembrie 2010, ora 20:17
Viata e o lupta:deci,lupta
|
|
|

maine dimineață plec la Vâlcea, adică azi!