back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Grecii de la cosmote negociaza preluarea zapp

 


 
 
Fosta membra 9am.ro

660 mesaje
Membru din: 9/02/2009
Postat pe: 12 Aprilie 2009, ora 21:01


Seful Cosmote Romania, Stefanos Theocharopoulos, spunea la instalarea sa in functie, in urma cu un an, ca una dintre prioritatile mandatului sau este identificarea unei solutii care sa permita operatorului furnizarea de servicii de date mobile, in conditiile in care compania greaca este singurul jucator de pe piata locala care nu detine o licenta 3G. Miza este cu atat mai mare, cu cat piata de internet mobil este cotata ca fiind segmentul cu cea mai rapida crestere in contextul unei piete de telecomunicatii amenintata de scadere.
Intre cele doua parti au avut loc tatonari inca de anul trecut, discutiile avansand si ajungand in faza demersurilor pentru o tranzactie, care ar putea fi finalizata cel tarziu pana in toamna acestui an.

Pe piata de telecom, in acest moment Telemobil(zapp), Orange, Vodafone, RCS&RDS detin licente 3G, care le asigura accesul la un business cu o rata de crestere de peste 50% pe an. Singurul care nu are licenta 3G este grupul elen OTE, activ pe acest segment prin Cosmote. In Romania, OTE mai este prezent prin Romtelecom, liderul telefoniei fixe, Germanos, una dintre cele mai mari retele de magazine GSM. De anul trecut, in actionariatul grupului grec a intrat si gigantul german Deutsche Telekom, care are o participatie de 25%. Cosmote Romania inregistreaza rate trimestriale de crestere a veniturilor si a numarului de clienti de peste 80%. Totusi, cea mai mare parte a clientilor Cosmote Romania, 82% potrivit ultimei raportari, sunt utilizatori de cartele preplatite.


Pareri? Opinii? Mie personal nu-mi prea surade ideea, sunt client Zapp de peste 4 ani & sunt multumita de serviciile + tarifele lor.




Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului Grecii de la Cosmote negociaza preluarea Zapp
Mergi la: