Info
x
Compromisuri in relatii...cat de importante sunt?
|
e_militaru 533 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 10:16
..trebuiesc ele facute neaparat?...eu cred ca da...altfel se duce dreacu toata treaba...( nu ca altfel nu s-ar duce, da` dureaza mai mult asa)
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 10:20
pai trebuie... dooh! :)
de ce esti tu in dilema cu asta daca propui un astfel de subiect? mai bine discutam altceva... ce spui? Raporteaza abuz de limbaj |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 10:22
o da chiar trebuie ! dar cu o limita , ca daca ajungi sa faci prea multe esti luat de prost!
|
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 12:02
De la: Greenie, la data 2009-03-03 10:20:12pai trebuie... dooh! :) CE? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 12:13
De la: Greenie, la data 2009-03-03 10:20:12pai trebuie... dooh! :) Mereu sunt in dilema cu asta, nimic nu vine de la sine mai mult de 1 luna de zile...dupa aia mai las eu, mai pune ea...pana se duce dreacu, si vine iar o luna buna..cu alta, si iar...da` ma rog, pana la urma e treaba mea. Si ar cam trebui dreacu sa ne mai rezolvam si singuri problemele, ca altfel o sa ajungem sa postam dileme de genul " e mai bine sa te stergi la cwur dupa ce te caki sau sa te speli?" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 16:01
pff... pe mine ma seaca altceva, si anume cat de dispus (ca persoana/fie barbat sau femeie), sa fii constient(a) de faptul ca partenerul(a) tau umbla si cu altele(altii) desi are o singura femeie/sau femeia are un singur barbat, pe care o/il iubeste ?? Adica pe TINE..
toata "faza" este explicata intr'un film, pe care as vrea sa il vad dar nu stiu cum se cheama, pt ca nu stiu decat din cele povestite de cineva.. prin urmare, barbatii sunt porci, iar femeile sunt crve.. stim cu totii asta (si ramane la latitudinea fiecaruia sa inteleaga ce vrea prin asta, bineinteles cine are capacitatea de a o face)... DAR, 1) cat de dispus esti sa ai o astfel de relatie "open" , in situatia in care ai o singura persoana care te iubeste numai pe tine(desi pe romaneste, si'o mai trage si cu altele/altii), 2) daca asta ar fi singura cale de a te face fericit/a; asta inseamna sa nu mai faci compromisuri?? desi sunt de parere ca oricum in viata, faci compromisuri in orice situatie...
|
Postat pe: 4 Martie 2009, ora 09:44
De la: Greenie, la data 2009-03-03 16:01:43pff... pe mine ma seaca altceva, si anume cat de dispus (ca persoana/fie barbat sau femeie), sa fii constient(a) de faptul ca partenerul(a) tau umbla si cu altele(altii) desi are o singura femeie/sau femeia are un singur barbat, pe care o/il iubeste ?? Adica pe TINE.. Greenie, sa stai cu una si sa accepti ca si-o trage, si-o impinge sau si-o zdreleste cu altii...vezi tu, aia nu mai e relatie. Deloc. Punct. E o scuza inventata de imbwecili, de taampiti, de frustrati. Relatia inseamna, dupa ce se duc dreacu toate, sentimentul ala de caldura, de apartenenta, ca nu esti singur, ca ai o femeie langa tine in mainile careia ai putea sa-ti pui si viata fara sa pregeti. Asta inseamna o relatie. Relatia "open" de care vorbesti tu e o relatie de caki, iar pe membrii acelor relatii i-as pune la zid, i-as taia pwula barbatului si i-as trage cu ea la mwuie pana cand si-ar da drumul nevasta-sa!.Simplu de tot. Relatia inseamna, fiecare relatie in parte, inseamna unicitatea, inseamna ca e cineva in lumea asta, altcineva decat parintii, care isi face griji pentru tine. Relatia ar trebui sa aiba ca efect convietuirea, copii, intemeierea unei familii, crearea unui loc pentru "ai tai" carora sa le oferi caldura, siguranta, viata. Dar nuuuuu, relatie open nene, adica intreaba copiii : "Mami, unde e tati? " "Pai, e dus sa dea niste limbi si vine repede copii, voi intre timp masturbati-va in baie pana termin si eu de ...terminat" Greenie, exista oameni bolnavi pe lumea asta, barbati de nimic care nu mai stiu ce-i deosebeste de femei, exista femei care isi pun pwula pentru ca vor sa vada cum e sa tragi la mwuie, cate stricaciuni exista... Si atunci de ce o relatie open, ca sa ne mascam frustrarile? Asa mi-ar placea sa aud pe aici niste adepti ai relatiilor open, ai swing-ului,ai homosexualitatii, sa le vad mintile alea stricate in actiune, cu argumente... Spun tampenii, biensur ca putem avea relatii open, daca asta ne multumeste. Eu am 1-2 relatii open pe saptamana, cu cate femei imi pica, e ok, dar prietenii sau sotii lor nu cred ca stiu Raporteaza abuz de limbaj |
|
Georgian 14 mesaje Membru din: 11/12/2007 Oras: Galati |
Postat pe: 4 Martie 2009, ora 10:29
De la: Greenie, la data 2009-03-03 10:20:12pai trebuie... dooh! :) Era ideea pana unde esti dispus sa mergi cu compromisurile...;) In ce consta compromisurile astea.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 4 Martie 2009, ora 11:14
De la: harlequin, la data 2009-03-04 09:44:20De la: Greenie, la data 2009-03-03 16:01:43pff... pe mine ma seaca altceva, si anume cat de dispus (ca persoana/fie barbat sau femeie), sa fii constient(a) de faptul ca partenerul(a) tau umbla si cu altele(altii) desi are o singura femeie/sau femeia are un singur barbat, pe care o/il iubeste ?? Adica pe TINE.. AHA! deci dragul meu, pana la urma ne'am cam ars toti. si ideea de relatie, da da... stim ce e, ce vrea in viata noastra, ce cauta ea, dar nu o acceptam. am inteles asta. dar vezi tu, iar bagi faza cu "barbatul are voie ca e barbat, si femeia nu, ca altfel ar fi crva" oare asta nu tine mai mult de capacitatea noastra de a ne intelege partenerul?? eu o spun pentru ca MAJORITATEA care face asta asta, cu relatia open, sunt barbatii, femeia poate sa il astepte, poate sa se minta singura ca numa pe ea o fte, desi el si'o mai trage cu cate o pasagera, cu cate o stewardesa, dar cu toate astea singura femeie la care se intoarce e cea de acasa, si singura pe care el o iubeste!!! si chiar si in situatia data, el ramane neschimbat in ochii ei, nu e mai rece, nu o fte mai putin... femeia il asteapta pt ca in ciuda lucrurilor, ea se ataseaza mai mult emotional, mai mult sentimental, si pur si simplu e mai sensibila :) si concluzia mea e ca, o femeie care iubeste un astfel de barbat, nu va vedea altceva decat ceea ce va fi nevoie... acu... bineinteles, mai sunt si tampi care cad in plasa vrajelii si a fufelor care cred ca daca il iau de langa sotie cateva ore platind trupeste, va face vreo diferenta...si le va iubi pe ele.. haha....... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Martie 2009, ora 14:08
De la: Greenie, la data 2009-03-04 11:14:38De la: harlequin, la data 2009-03-04 09:44:20De la: Greenie, la data 2009-03-03 16:01:43pff... pe mine ma seaca altceva, si anume cat de dispus (ca persoana/fie barbat sau femeie), sa fii constient(a) de faptul ca partenerul(a) tau umbla si cu altele(altii) desi are o singura femeie/sau femeia are un singur barbat, pe care o/il iubeste ?? Adica pe TINE.. Greenie, am spus in gluma, si dreacu sa ma ia daca nu as fi vrut ca tu sa iti dai seama, chestia cu "biensur". Dar trecand peste asta, cred ca nu ai inteles, sau nu te-ai exprimat bine mai devreme. O relatie open, de care spui tu, inseamna ca e voie sa te culci cu altul, cu stiinta partenerului. Eu asta dezaprob. Cat despre sex cu altul/alta, fara stiinta partenerului, nu are rost sa discutam, pentru ca hotul neprins... Deci, daca nu am spus-o, o repet , nu vorbim despre sex cu altii fara sa stie partenerul, vorbim despre acceptul barbatului de a-l pupa CONSTIENT pe altul in pwula. Cu asta nu sunt si nu voi fi de acord. Restul e cancan Femeile pot face ce vor
|
Postat pe: 4 Martie 2009, ora 15:58
te'am inteles de la bun inceput my dear