Info
x
Hai sa facem o statistica!!
|
gabi8ma 1005 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 22:47
si apropo ai fi f surpris sa afli cat de putine sunt acele "milioane" de care vb tu
Raporteaza abuz de limbaj
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
mihaichita 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 17:09
Evident contra!!! E mult mai frumos dar totusi e si riscant. De cele mai multe ori riscurile ne provoaca satisfactii in viata, asa ca ......
.........
Raporteaza abuz de limbaj |
|
NITNELAV 6 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 19:12
De la: valcovx, la data 2009-01-29 21:30:41
De la Greenie: "ONE NIGHT STAND (t bagi???)" Draga Greenie , vazandu-te cu ce delicatete tii pusca aia,pentru tine eu ma bag, cu sau fara, chiar si pentru ONS... Poti sa pastrezi si pusca daca vrei.. mmh... ca de obicei, fiecare intelege ce vrea. well... nu a fost invitatie (poate asa vei fi lamurit) it was just a game! La fel si din partea mea Greenie draga, Subscriu la parerea celor care s-au pronuntat pt. caciulita pt.ONS si fara pentru o relatie serioasa. In ultimul an m-am ocupat in special cu programul de evidenta a sanatatii populatiei(acele taloane primite prin posta), Rezultatele analizelor au fost cumplite(nu ma refer la BTS , care totusi cu exceptia HIV, sunt tratabile), ci la purtatori cronici tineri de virus hepatitic B si C, fara sanse de negativare virala..., Asa ca crede-ma ONS fara protectie nu mai sta in picioaare decat pt. inconstienti..., iar intr-o relatie serioasa nu se intra fara analize la zi.., iar daca unul din parteneri calca stramb , sa aibe bunul simt sa o faca cu protectie. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 19:35
De la: valcovx, la data 2009-01-30 19:12:10 De la: valcovx, la data 2009-01-29 21:30:41 pff.... speram si eu ca o sa continui jocul... era nice.. oricum, ai mare dreptate in ce spui, la fel ca toti ceilalti care si'au pus amprenta pe topicul asta. dar inca sunt destui care nu mai gandesc DELOC in timpul explodarii hormonale, si atunci trec cu vederea multe aspecte, sau mai grav, au o viata sexuala activa si nu s'au dus O DATA la doctor pt un control de rutina. anyway......... PLAY SAFE! all my to you too valcovxkisss Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 20:09
LAWYER !!! DREPT ! LA RAPORT ! ce zici ? au fost indeajuns de multe mesaje incat sa ne poti comunica si noua rezultatul statisticii ?
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 20:13
De la: Haps, la data 2009-01-30 20:09:34LAWYER !!! DREPT ! LA RAPORT ! ce zici ? au fost indeajuns de multe mesaje incat sa ne poti comunica si noua rezultatul statisticii ? singur nu esti in stare sa tragi o conluzie????? uite, iti trag eu linia, ia o ultima decizie. te tzine???????? __________________________________linie____________________________ Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 20:16
De la: Greenie, la data 2009-01-30 20:13:53De la: Haps, la data 2009-01-30 20:09:34LAWYER !!! DREPT ! LA RAPORT ! ce zici ? au fost indeajuns de multe mesaje incat sa ne poti comunica si noua rezultatul statisticii ? decizie ?
|
|
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 20:19
De la: Greenie, la data 2009-01-30 20:13:53De la: Haps, la data 2009-01-30 20:09:34LAWYER !!! DREPT ! LA RAPORT ! ce zici ? au fost indeajuns de multe mesaje incat sa ne poti comunica si noua rezultatul statisticii ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Dynamo 9 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 23:41
De la: Greenie, la data 2009-01-28 11:42:31De la: ayleen, la data 2009-01-28 11:40:39De la: Greenie, la data 2009-01-28 11:38:29De la: %aprov%, la data 2009-01-28 11:34:39CONTRA 1000% pentru ca am o relatie stabila, prietena mea foloseste conceptionale vaginale si nu exista nici un pericol. E praff sexul oral cu prezervativ :)) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 01:14
haps, nu te supara mama, DAaaaR ........ pune'ti mintea la contributie zicea o vorba din batrani...
si, vino cu ceva creativ si ceva mai original, termina cu umpluturile!
|
NuStiuNimic 226 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Galati |
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 08:26
sa folosesc....sa nu folosesc....sa folosesc....sa nu folosesc.....neah....nu prea merge....in schimb....cred ca cei mai inteligenti ar folosi prezervativul mereu(in cazul ca care nu vrei sa capetzi vreo boala,ONS,....sau in cazul in care nu vrei sa spui "nu vreau sa schimb scutecul")...shi mai fac o paranteza shi spun ca mi-ar placea sa fac parte din categoria celor inteligentzi...doar ca nu am suportat niciodata guma aia p p..a mea....:-s....o sg data am folosit-o ptr ca fata facea urat...shi-i trezea p ai mei....insa shi atunci ...imbraca-te...dezbraca-te...;)....insa sfatul meu ar fi sa folositzi....eu insa nu voi folosi decat in cazuri extreme....
....shi cam atat..
|
NuStiuNimic 226 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Galati |
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 08:28
De la: gabi8ma, la data 2009-01-28 22:57:42am crezut ca am auzit tot , dar de sex oral cu prezervativ , n-am mai auzit in viata mea , t sfatuiesc cand ajungi prin germania...sa treci p la pufuri....shi acolo ai sa auzi...shi o sa-ti vina shi sa crezi...pana atunci ziceam shi eu la fel ca tn..;) Raporteaza abuz de limbaj |
|
jtazjmen 651 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 10:05
De la: Haps, la data 2009-01-30 20:09:34LAWYER !!! DREPT ! LA RAPORT ! ce zici ? au fost indeajuns de multe mesaje incat sa ne poti comunica si noua rezultatul statisticii ? rezultatul, l-am dat de mult... e pe undeva prin pagina 2 cred!! Am concluzionat ca, barbatul, in general gandeste cu capul nu cu slitul de la pantaloni.. daca am gandi cu ce avem in pantaloni, asa cum ne acuza femeile in general, desigur.. unii dintre noi am gandi mai mult... altii mai putrin.. unii mai profund, altii mai superficial... fiecare dupa marimea "creierului"..Deci.. daca am gandi cu cuculetul, nu am folosi in veci prezervativul pentru ca prezervativul si cocoselul nu sunt cei mai buni prieteni!!
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 12:04
n-am rabdare sa citesc toate pe aici. ma rezum la primul si ultimul mesaj.
sa inteleg ca intrebarea topicului este adresata strict barbatilor. ca femeie subscriu rezultatului iesit in sondaj. este insa un rau necesar.
|
jtazjmen 651 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 12:39
De la: azalea, la data 2009-01-31 12:04:43n-am rabdare sa citesc toate pe aici. ma rezum la primul si ultimul mesaj. nici un rau nu este necesar.. intotdeauna exista liberul arbitru! daca consideri prezervativul un rau, nu il mai folosesti chiar cu riscul de a nu mai face sex! Eu tin prea mult la mine incat sa imi fac vr-un rau..
|
beby1979 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Februarie 2009, ora 12:23
depinde de partenera ... e util dar de obicei nu folosesc
|
ciobotarustefan 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 16:32
cand ne intalnim?
|
amras 3 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 22:19
clar este mai placut fara prezervativ, dar este mult mai indicat sa fie folosit, mai ales daca nu cunosti foarte bine persoana cu care o faci sau daca ai o relatie cu o persoana care nu-si are testele la zi
|
marius_robert19 14 mesaje Membru din: 21/02/2009 |
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 16:46
________________________________________ CASTIGA BANI FOARTE USOR! Legea Multiplicarii !!! Vrei sa castigi bani usor stand degeaba?Eu am facut niste bani si sunt multumit de aceasta metoda deoarece si mie mi-a fost spusa tot de cineva care la randul sau a castigat bani prin intermediul acestui mod.Nu este nici o gluma, crede-ma! Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 10 minute de citit iti pot schimba viata (si portofelul), depinde numai de tine "POTI FACE BANI USOR SI REPEDE"...crede-ma, am incercat toate metodele posibile (si legale). Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la finalul textului. Eram sceptic totusi...In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 6 RON. Imediat m-am gandit "chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie". Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1 RON la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet sau prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 6 RON si 6 timbre? Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 6 RON. Surpriza!...Ghiciti ce s-a petrecut!!!..Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uimit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 37 RON. La sfarsitul celei de-a doua aveam 109 RON. In a treia saptamana stransesem 2547 RON! Si banii continuau sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 6 RON si cele 6 timbre Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana. Cum? Pasul 1: Iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele:"M-AM ADAUGAT LA LISTA TA", astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forum-uri, apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum iei 6 bacnote si le pui CATE UNA in FIECARE din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui fiecare coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forum-uri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bacnota de 1 RON. Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese: 1)Ionela Constantin, Str. Aleea Soarelui nr.16, Bl. G2, Sc. 2, Ap. 38, Jud. Braila, Cod 810229 Braila 2) Patrascu Alin Ionut, str. Stefan cel Mare,bl. A4, sc.B,ap.20, Judetul Arges, Cod 115300 Curtea de Arges. 3) Gherilovici Andrei, Str. Orly 71, bl. R8, sc. 2, ap.6,Judetul Mehedinti, cod 1500, Drobeta Turnu Severin 4) Seicean Alexandra, Str. Gheorghe Magheru, nr.19, Jud. Alba, cod 515400, Blaj 5) Zbanca Dan, str.Dealului,blc 3/N,ap 18,Jud.Harghita,Toplita Cod 535700 6)Groza Cristian ,str.Lucian Blaga, nr.23, bloc.- ,ap-.,Vintu de jos cod 2555 Alba Iulia Pasul 2: Acum tai din lista pe nr. 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4, etc...). Astfel numarul 6 devine liber: completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECAT CEA DE-A 6-a, vei primi cu multi mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza.Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri te excluzi singur din circuit semanand neincrederea. Pasul 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cat mai multe forum-uri/newsgroup-uri (sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului, apoi inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 6-a si apoi salvezi fisierul cu extensia .txt. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri,de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri GATA! Felicitari... Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE: MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIMUM DE 200! Calcule...Vei incepe sa primesti bani in cutia pstala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele minim 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu foarte-foarte mic). Deci am castigat 5 vRON cu numele meu pe pozitia a 6-a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si eu cate 5 RON. Eu primesc astfel 5x5x1 RON=25 RON. Continuand exemplul cu acest numar mic (5) de persoane care raspund la articol, castig 125 RON cu numele meu pe pozitia a 4-a, 625 RON cu numele meu pe a 3-a, 3125 RON pe pozitia a 2-a si...DA! 15625 RON cu numele meu pe pozitia intai.UIMITOR! Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de 6 RON si 6 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura: iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 1 RON la adresele care se afla in lista, purtandu-ti numele pe pozitia a 6-a. Acum publici articoluldin nou in MINIM 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM !! Asa ca iti poti permite 6 RON sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da...Unii au spus /"dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?"/ Ce sanse sunt sa se intample asta cand zilnic se alatura 20-50.000 se useri noi la Internet dintre care foarte nulti citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce? JUCATI CINSTIT SI CORECT SI ADRESA TA VA AJUNGE PE MII DE FORUM-URI, ASTFEL VEI PRIMI MII DE PLICURI.IN FIECARE ZI INTRA SUTE SAU MII DE OAMENI PE FORUM!VETI AVEA NUMAI DE CASTIGAT!!! JOCUL SE BAZEAZAPE O BINECUNOSCUTA LEGE DIN ECONOMIE SI ANUME LEGEA MULTIPLICARII PE CARE CRED CA O POTI INTELEGE. CRED CA MARILE MAGAZINE SE IMBOGATESC PT CA TU AI CUMPARAT O STICLA DE VIN? NU...SE CUMPARA INDUSTRIAL...DECI DACA JOCI CORECT SI TRIMITI PLICURI ADRESA TA VA APAREA PE MULT MAI MULTE SITE-URI SI VEI PRIMI CU MUUULT MAI MULTI BANI! BAFTA!!!!!!!!!! p.s. foarte important: o sa intanlesti oameni care nu sunt de acord cu asta si care nu au curaj sa incerce sa se imbogateasca inteligent. Acestia se multumesc doar sa injure (MAI MULT NU POT), Trebuie doar sa-i ignori asa cum fac eu, joaca si o sa vezi cum plicurile incep sa soseasca. Daca ai incredere si perseverezi o sa-mi multumesti...cat pentru cei care nu joaca...va raciti gura degeaba, eu primesc zeci de plicuri cu bani si o sa continui sa joc...BAFTA!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
marius_robert19 14 mesaje Membru din: 21/02/2009 |
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 16:46
________________________________________ CASTIGA BANI FOARTE USOR! Legea Multiplicarii !!! Vrei sa castigi bani usor stand degeaba?Eu am facut niste bani si sunt multumit de aceasta metoda deoarece si mie mi-a fost spusa tot de cineva care la randul sau a castigat bani prin intermediul acestui mod.Nu este nici o gluma, crede-ma! Depinde numai de tine daca vrei sa citesti pagina asta sau nu, eu nu pot spune decat ca 10 minute de citit iti pot schimba viata (si portofelul), depinde numai de tine "POTI FACE BANI USOR SI REPEDE"...crede-ma, am incercat toate metodele posibile (si legale). Aceasta este cea mai USOARA si mai RAPIDA cale. Poti sa faci o gramada de bani, repede si legal. Merge! E testat! Tot ce trebuie sa faci deocamdata este sa citesti cu atentie si pana la finalul textului. Eram sceptic totusi...In urma cu ceva vreme navigam aiurea pe Internet (probabil la fel cum faci si tu acum) cand am descoperit un articol asemanator cu acesta in care spunea ca pot sa castig milioane in doar cateva saptamani cu o investitie de numai 6 RON. Imediat m-am gandit "chestia asta trebuie sa fie vreo escrocherie". Dar, curios fiind, am continuat sa citesc. Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate 1 RON la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol. Apoi sa iti treci numele si adresa la sfarsitul listei in pozitia a 6-a si sa publici articolul la minim 200 de forum-uri/adrese cu anunturi pe Internet sau prin mail la cat mai multe adrese. Pur si simplu! Dupa ce am analizat chestiunea si dupa ce am discutat cu cativa prieteni m-am hotarat sa incerc. La urma urmei ce aveam de pierdut in afara de 6 RON si 6 timbre? Cum este si normal, la inceput eram sceptic si chiar ingrijorat in privinta aspectului legal. Asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar e legal! Deci am facut infima investitie de 6 RON. Surpriza!...Ghiciti ce s-a petrecut!!!..Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala. Eram uimit! M-am gandit ca probabil se va opri curand, dar banii au continuat sa vina! In prima saptamana am primit 37 RON. La sfarsitul celei de-a doua aveam 109 RON. In a treia saptamana stransesem 2547 RON! Si banii continuau sa vina cu repeziciune. In mod cert a meritat sa cheltui cei 6 RON si cele 6 timbre Sa va spun cum functioneaza si mai ales de ce functioneaza. In primul rand va sfatuiesc sa salvati pe hard sau sa printati articolul ca sa il aveti la indemana. Cum? Pasul 1: Iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele:"M-AM ADAUGAT LA LISTA TA", astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze si asa adresa ta va aparea pe alte sute si sute multiplicate de forum-uri, apoi impaturesti fiecare coala (cat sa intre in plic). Acum iei 6 bacnote si le pui CATE UNA in FIECARE din cele 6 coli (ca sa nu se vada prin plic si sa nu se fure), apoi pui fiecare coala in CATE UN PLIC si inchizi plicurile. Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate, cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor, pentru a ajunge in continuare pe forum-uri!), fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bacnota de 1 RON. Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese: 1)Ionela Constantin, Str. Aleea Soarelui nr.16, Bl. G2, Sc. 2, Ap. 38, Jud. Braila, Cod 810229 Braila 2) Patrascu Alin Ionut, str. Stefan cel Mare,bl. A4, sc.B,ap.20, Judetul Arges, Cod 115300 Curtea de Arges. 3) Gherilovici Andrei, Str. Orly 71, bl. R8, sc. 2, ap.6,Judetul Mehedinti, cod 1500, Drobeta Turnu Severin 4) Seicean Alexandra, Str. Gheorghe Magheru, nr.19, Jud. Alba, cod 515400, Blaj 5) Zbanca Dan, str.Dealului,blc 3/N,ap 18,Jud.Harghita,Toplita Cod 535700 6)Groza Cristian ,str.Lucian Blaga, nr.23, bloc.- ,ap-.,Vintu de jos cod 2555 Alba Iulia Pasul 2: Acum tai din lista pe nr. 1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus (6 devine 5, 5 devine 4, etc...). Astfel numarul 6 devine liber: completezi cu numele si adresa TA aceasta pozitie.Trebuie foarte clar sa intelegi ca DACA TE VEI PUNE IN ALTA POZITIE DECAT CEA DE-A 6-a, vei primi cu multi mai putini bani, pentru ca factorul de multiplicare se diminueaza.Pentru a intari increderea in joc, trebuie SA NU TRISEZI si SA TRIMITI PLICURILE, deoarece altminteri te excluzi singur din circuit semanand neincrederea. Pasul 3: Schimba ce doresti dar, pe cat se poate, incearca sa mentii articolul cat mai aproape de original. Acum publica anuntul la cat mai multe forum-uri/newsgroup-uri (sunt o groaza). 200 este atat cat iti trebuie dar cu cat publici in mai multe locuri cu atat mai multi bani vei castiga! Nu e nevoie sa scrii din nou tot acest articol; poti sa selectezi textul cu cursorul mouse-ului si sa il copiezi in memoria calculatorului, apoi inserezi textul ca sa iti adaugi numele in pozitia a 6-a si apoi salvezi fisierul cu extensia .txt. Acum cauti pe Internet newsgroup-uri (forum-uri on-line, message board-uri, site-uri,de chat, de discutii) romanesti bineinteles, sau la diverse adrese e-mail pe care le cunosti si publici articolul. Va sugerez sa treceti ca subiect un titlu cat mai atractiv pentru ca acesta il vor vedea cei ce viziteaza aceste site-uri GATA! Felicitari... Nu ar trebui sa iti ia mai mult de 30 de secunde pentru fiecare newsgroup! TINE MINTE: MAI MULTE NEWSGROUP-URI INSEAMNA MAI MULTI BANI! TOT CE TREBUIE ESTE UN MINIMUM DE 200! Calcule...Vei incepe sa primesti bani in cutia pstala in cateva zile! Daca vrei poti sa iti inchiriezi o casuta postala din cauza numarului mare de scrisori pe care le vei primi. De ce? Din cele minim 200 de publicari pe care le-am facut sa spunem ca primesc 5 raspunsuri (un exemplu foarte-foarte mic). Deci am castigat 5 vRON cu numele meu pe pozitia a 6-a. Acum fiecare din cele 5 persoane care tocmai mi-au trimis cate o scrisoare, publica la randul lor MINIMUL de 200 de articole cu numele meu pe pozitia a 5-a si primesc si eu cate 5 RON. Eu primesc astfel 5x5x1 RON=25 RON. Continuand exemplul cu acest numar mic (5) de persoane care raspund la articol, castig 125 RON cu numele meu pe pozitia a 4-a, 625 RON cu numele meu pe a 3-a, 3125 RON pe pozitia a 2-a si...DA! 15625 RON cu numele meu pe pozitia intai.UIMITOR! Daca fiecare participant publica articolul de MINIM 200 de ori! Si totul cu o investitie initiala de 6 RON si 6 timbre. Cand numele tau nu se mai afla in lista poti sa repeti procedura: iei ultima varianta a articolului si trimiti cate 1 RON la adresele care se afla in lista, purtandu-ti numele pe pozitia a 6-a. Acum publici articoluldin nou in MINIM 200 de ori. Va dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM !! Asa ca iti poti permite 6 RON sa vezi daca merge cu adevarat? Cred ca da...Unii au spus /"dar daca lumea se satura si nu mai trimite nimeni nici un ban?"/ Ce sanse sunt sa se intample asta cand zilnic se alatura 20-50.000 se useri noi la Internet dintre care foarte nulti citesc astfel de anunturi si sunt dispusi sa incerce? JUCATI CINSTIT SI CORECT SI ADRESA TA VA AJUNGE PE MII DE FORUM-URI, ASTFEL VEI PRIMI MII DE PLICURI.IN FIECARE ZI INTRA SUTE SAU MII DE OAMENI PE FORUM!VETI AVEA NUMAI DE CASTIGAT!!! JOCUL SE BAZEAZAPE O BINECUNOSCUTA LEGE DIN ECONOMIE SI ANUME LEGEA MULTIPLICARII PE CARE CRED CA O POTI INTELEGE. CRED CA MARILE MAGAZINE SE IMBOGATESC PT CA TU AI CUMPARAT O STICLA DE VIN? NU...SE CUMPARA INDUSTRIAL...DECI DACA JOCI CORECT SI TRIMITI PLICURI ADRESA TA VA APAREA PE MULT MAI MULTE SITE-URI SI VEI PRIMI CU MUUULT MAI MULTI BANI! BAFTA!!!!!!!!!! p.s. foarte important: o sa intanlesti oameni care nu sunt de acord cu asta si care nu au curaj sa incerce sa se imbogateasca inteligent. Acestia se multumesc doar sa injure (MAI MULT NU POT), Trebuie doar sa-i ignori asa cum fac eu, joaca si o sa vezi cum plicurile incep sa soseasca. Daca ai incredere si perseverezi o sa-mi multumesti...cat pentru cei care nu joaca...va raciti gura degeaba, eu primesc zeci de plicuri cu bani si o sa continui sa joc...BAFTA!!!!!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
ovi93 146 mesaje Membru din: 3/02/2009 |
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 19:46
ba asta cu inmultirea banilor ma inebunesti frate...take a job....something...
|
AMG22 94 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 13 Martie 2009, ora 21:12
Nu va fi nimeni PRO prezervativ pana nu o pateste! Parerea mea.... daca ma poate contrazice cineva, va rog, sunteti invitati!
Pana nu de mult eram contra, pana sa aud multe lucruri inspaimantatoare si chiar s`o patesc pe pielea mea... doamne fereste! Folositi protectie, nu cu usile inchise cu chei, cum zice melodia :P ci prezervativul! Chiar si in cazurile partenerilor stabili se poate calca stramb si de la o neglijenta de cateva ore va distrugeti amandoi si va terminati si relatia! Fiti prudenti! Raporteaza abuz de limbaj
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!
http://blonda-alexutza.hi5.com
|
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 14 Martie 2009, ora 22:56
De la: AMG22, la data 2009-03-13 21:12:14Nu va fi nimeni PRO prezervativ pana nu o pateste! Parerea mea.... daca ma poate contrazice cineva, va rog, sunteti invitati! inteles hamsterito...tata urs terminat
|
AMG22 94 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 15 Martie 2009, ora 15:45
De la: dasca777, la data 2009-03-14 22:56:50De la: AMG22, la data 2009-03-13 21:12:14Nu va fi nimeni PRO prezervativ pana nu o pateste! Parerea mea.... daca ma poate contrazice cineva, va rog, sunteti invitati! nu poate sa nu se bage dragul de Dasca precum musca in curu calului
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!
http://blonda-alexutza.hi5.com
|
|
Fosta membra 9am.ro 1414 mesaje Membru din: 5/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 16 Martie 2009, ora 09:37
De la: dasca777, la data 2009-03-14 22:56:50De la: AMG22, la data 2009-03-13 21:12:14Nu va fi nimeni PRO prezervativ pana nu o pateste! Parerea mea.... daca ma poate contrazice cineva, va rog, sunteti invitati! Deci plutonier nevastuica raporteshte de la fata locului chhhhhhh..... In urma cu 10 minute plimbandu-ma intamplator prin padure am dat peste o infractiune in desfasurare. Deci tata urs aici se intampla o ilegalitate : AMG22 este in mijlocul unui intercurs sexualo-pedofilo-zoofilian in cardasie cu popandaul, lupul si cerbul. Deci este ceva de nedescris, nu mai reusesc sa deosebesc indivizii intre ei, a inceput sa apara si un lichid suspect de culoare alb-galbui. M-as baga sa-i despart dar suspectii sunt violenti si cu armamentul din dotare implicit care este spray cu piper si pulan nu fac fata, consider ca am nevoie de intariri. Daca imi permiteti o interventie personala : popandaul pompeaza cu talent, e posibil sa fi avut antecedente, e smardoi, e infractor periculos, sa-mi cada basca de pe cap daca va mint. Tata urs eu am impresia ca este o conspiratie la mijloc aici, cred ca este vorba despre arme biologice, am impresia ca vor sa creeze o noua specie care sa faca concurenta cu ALIEN. Astept raspuns!!!.....chhhhhhh..... nevastuica over. .....chhhhhh..h..h..h.h.h.h...si asa ca o paranteza tata urs, daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu un sfat, ca sunteti om cu experienta. Maine ma duc sa-mi cumpar o pereche de chiloti si nu stiu ce culoare sa-i iau ?!.... hai sa traiti!!! ...... chhhhhhhh.....nevastuica over
Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
|
|
Antony 237 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 Martie 2009, ora 21:38
De la: DMark, la data 2009-03-16 09:37:12De la: dasca777, la data 2009-03-14 22:56:50De la: AMG22, la data 2009-03-13 21:12:14Nu va fi nimeni PRO prezervativ pana nu o pateste! Parerea mea.... daca ma poate contrazice cineva, va rog, sunteti invitati! Aici Lupu....raportez! 1 Nu recunosc nimic,nu eram eu calare pe popandau 2 Nu eram eu cel care a vazut o nevastuica care se holba la noi 3 Nu eram eu cel care a prins nevastuica si a bagat`o in locul popandaului. Incheiat Ursu! Ps: (Pt nevastuica) La marginea padurii e un Jder care vinde chiloti cu tribal.E super oferta....mi`am luat si eu! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 09:22
De la: DMark, la data 2009-03-16 09:37:12De la: dasca777, la data 2009-03-14 22:56:50De la: AMG22, la data 2009-03-13 21:12:14Nu va fi nimeni PRO prezervativ pana nu o pateste! Parerea mea.... daca ma poate contrazice cineva, va rog, sunteti invitati! Aici tata urs...nevastuica stai pe loc...cred ca AMG22 e turbata..ai grija o sa-i dea sida si os a il lase insarcinat pe popandau..nu te baga...o sa fie o lupta crancena cu mugete si muscaturi...ai grija de tn nevastuica...Felicitari pt deconspirarea conspiratiei ...alieni astia (ca AMG) apar de peste tot in ultimul timp..nu e nimic grav,sunt inofensivi,doar k "latra " mult..prostiile debiatte de ea sunt un fel de arme biologice,au acelasi efect te adorm,de plictiseala...ai grija la alieni rosii aia ies din AMG o data la 2 secunde...se inmultesc mai rapid ca iepurii...ai grija..tata urs over.. p.s. mancarea favorita a AMG-ei sunt chilotii cu imprimeu tribal...fugi...sugerez culoarea pielii sa nu ii vada AMG sa ti-i manance..sau de culoarea pantalonilor sa ii confunde sau negri sa nu ii vada noaptea... p.s. 2 nevastuica ramai pe faza...tata urs e constipat:D Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 09:24
De la: Antoni, la data 2009-03-26 21:38:10De la: DMark, la data 2009-03-16 09:37:12De la: dasca777, la data 2009-03-14 22:56:50De la: AMG22, la data 2009-03-13 21:12:14Nu va fi nimeni PRO prezervativ pana nu o pateste! Parerea mea.... daca ma poate contrazice cineva, va rog, sunteti invitati! tu esti prietenul lui AMG?:))..hmmm...AMG...da-ti jos chilotii cu imprimeu tribal pe care i-ai furat de la cerb si da-i inapoi lui MARK:P...si nu ii mai linge atat ..sunt curati... Raporteaza abuz de limbaj |
|
baytu_ionut 485 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 28 Martie 2009, ora 09:27
Pentru prezervativ, pana la un moment dat!!!!poate ajungi sa ai incrdere k si-o trage doar cu tine ,si atunci nu mai folosesti!!!!!
|
Fosta membra 9am.ro 1414 mesaje Membru din: 5/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Martie 2009, ora 19:41
De la: dasca777, la data 2009-03-28 09:22:07De la: DMark, la data 2009-03-16 09:37:12De la: dasca777, la data 2009-03-14 22:56:50De la: AMG22, la data 2009-03-13 21:12:14Nu va fi nimeni PRO prezervativ pana nu o pateste! Parerea mea.... daca ma poate contrazice cineva, va rog, sunteti invitati! Plutonier nevastuica reloaded chhhh.... plutonier nevastuica raporteshte.... Ma scuzati ca abia acum am reusit sa va contactez. Va informez ca am fost implicat intr-un razboi de uzura timp de 4 zile cu infractorul lupu'... In cele din urma am reusit sa-mi inving inamicul folosind ca diversiune o scufita rosie (probabil sora AMG-ei)... lupu' a muscat si printr-o schema de kung fu l-am castrat.... dovezile sunt irecuperabile . p.s. Da sa traiti... deci precum idolul meu Arnold Swaitzer o sa-i camuflez cu ajutorul namolului. p.s. 2 Sunt pe faza sa traiti... pregatesc un supozitor ?! chhhh.... nevastuica over. Raporteaza abuz de limbaj
Neclaritati, dubii, relatii interumane, lipsa de comunicare, zbucium interior. Same shit everyday...
|
|
|
|

.........
to you too valcovx
....shi cam atat..
aprov te compatimesc din tot sufletul
unii mai profund, altii mai superficial... fiecare dupa marimea "creierului"..