Info
x
Nemurire!!
|
Fosta membra 9am.ro 22546 mesaje Membru din: 8/10/2008 Oras: Craiova |
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 13:29
De la: yuppy001770, la data 2009-05-11 13:25:36Ai dreptate.Tu spui: robotei.Altul spune: Nu luati viata in serios. Uite ca pt prima oara imi place ce spui! Problema e insa ca, oricat de bine ai canta la vioara, se mai intampla sa i se rupa, din cand in cand, cate-o coarda... Raporteaza abuz de limbaj
www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
|
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 13:31
De la: yuppy001770, la data 2009-05-11 13:25:36Ai dreptate.Tu spui: robotei.Altul spune: Nu luati viata in serios. daca te'ar invata cineva sa'ti traiesti viata, si pt asta ti'ar pune un manual in mana si ti'ar spune ce sa faci si ce sa nu faci, ce'i bine si ce nu'i; sau mai bine de atat, daca ti'ar arata cineva calea pe care sa o urmezi,cum sa o folosesti, atunci ai simti ca traiesti? cum te'ar face pe tine asta sa te simti? si la ce bun atata filosofie? atatea zeci de ganduri ce'ti trec zilnic prin cap, daca ar fi sa le luam in serios pe toate si sa nu evitam nici una de dragul principiului "mai bine regret ce am facut decat ceva ce nu am facut", atunci unde am ajunge in situatia asta? ar fi un haos mai mare ca haosul in care traim acum. si ceea ce suntem, ceea ce facem, ne place si ne reprezinta, degeaba incercam sa schimbam situatia intr'un mediu care nu se schimba o data cu noi si punct. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 244 mesaje Membru din: 8/05/2009 |
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 13:40
E adevarat, uneori coardele se mai rup.Dar ele pot fi inlocuite.Manualul il ai in mana din frageda copilarie.Trebuie sa ai doar sufletul deschis, si sa iti intrebi inima.Ti se pare o anarhie sa inveti?Eu unul cred ca nu invatam de-ajuns, din cauza asta ne purtam copilareste, chiar daca suntem oameni maturi.Ce faci tu cand intri intr-o casa?Dai buzna inauntru si arunci lucrurile in toate partile , te urci pe masa si canti cucuriguu?Eu cred ca respecti legile casei, legile ospitalitatii.Te descalti frumos la intrare, iti pui hainele in cuier, astepti sa fii invitat la masa si nu te repezi sa te infrupti din bucatele puse pe masa, ca un purcelus.Casa aceasta este viata ta.Tu esti zeul care sfinteste casa, si de tine depinde sa te porti ca un purcelus sau ca o fiinta cu adevarat rationala.
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 13:42
De la: yuppy001770, la data 2009-05-11 13:40:49E adevarat, uneori coardele se mai rup.Dar ele pot fi inlocuite.Manualul il ai in mana din frageda copilarie.Trebuie sa ai doar sufletul deschis, si sa iti intrebi inima.Ti se pare o anarhie sa inveti?Eu unul cred ca nu invatam de-ajuns, din cauza asta ne purtam copilareste, chiar daca suntem oameni maturi.Ce faci tu cand intri intr-o casa?Dai buzna inauntru si arunci lucrurile in toate partile , te urci pe masa si canti cucuriguu?Eu cred ca respecti legile casei, legile ospitalitatii.Te descalti frumos la intrare, iti pui hainele in cuier, astepti sa fii invitat la masa si nu te repezi sa te infrupti din bucatele puse pe masa, ca un purcelus.Casa aceasta este viata ta.Tu esti zeul care sfinteste casa, si de tine depinde sa te porti ca un purcelus sau ca o fiinta cu adevarat rationala. true mai pot adauga ceva?momentan nu...
|
Fosta membra 9am.ro 244 mesaje Membru din: 8/05/2009 |
Postat pe: 11 Mai 2009, ora 13:45
Nemuritori putem deveni lasand in urma noastra amintirea lucrurilor bune pe care le-am facut in viata.Nemurirea o castigam nu in memoria lucrurilor ci a aceea a oamenilor.

mai pot adauga ceva?