back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Tatuajue si oameni

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

ANTIDOT_MM

9 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 11:41

ce parere aveti de tatuaje in general si de oameni daca decurg la asfel de lucruri ?
eu sunt ff pasionat insa e ciudat am peste 50 la suta din suprafata corpului acoperita cu tatuaje toate facute la saloane de profil si lumea se uita cam ciudat la mine nu am reusit niciodata sa aflu ce parere au ei despre mine :))voi ce parere aveti de asfel de oameni ce impresie lasa ei la prima vedere de ce conteaza asa mult aspectul

Raporteaza abuz de limbaj
b_voichita

313 mesaje
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 04:31

De la: skopje, la data 2009-01-17 11:41:35oamenii care decurg la asfel de lucruri

deci oamenii ori decurg ori curg, dupa posibilitati, dupa buget

alissa_yuppy

4 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 16:43

De la: skopje, la data 2009-01-17 11:41:35ce parere aveti de tatuaje in general si de oameni daca decurg la asfel de lucruri ?
eu sunt ff pasionat insa e ciudat am peste 50 la suta din suprafata corpului acoperita cu tatuaje toate facute la saloane de profil si lumea se uita cam ciudat la mine nu am reusit niciodata sa aflu ce parere au ei despre mine :))voi ce parere aveti de asfel de oameni ce impresie lasa ei la prima vedere de ce conteaza asa mult aspectul

Si mie imi plac tatuajele, e adevarat ca nu am decat unul pe spate,si nu ma intereseaza ce crede lumea despre asta....si chiar daca as fi tatuata cum esti(bravo tie)....tot nu m-ar interesa....fiecare are cate o pasiune....cui nu-i place sa nu se uite

arty754

4 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 6 Mai 2012, ora 06:42

Ca bine zici Alissa si eu am tatuaje si in zilele trecute so luat una de mine de la servici ca de ce am si si cercei in ureche. Cui nui place sa nu se uite!

horsy

28 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2012, ora 06:45

Ce poate altceva sa creada un popor care inca are gandire comunista,un popor ''credincios'' care-si duce covorul sa-l atinga de moaste la biserica.N-ar trebui sa te intereseze ce zice lumea cand iti vede tatuajele.E alegerea ta sa faci ce vrei cu, corpul tau. Tatuajele sunt asociate cu vandalismul si cu batjocura fata de propriul corp (asa m-au spalat pe creier ai mei si altii cand eram copil ).Din cauza asta se uita...multi cred ca e un pacat si altii cred ca esti vre-un derbedeu daca ai tatuaje.Unii se uita doar pentru ca le place tatuajul.Obisnuiesc sa ma uit destul de lung la tatuajul unuia care trece pe langa mine.Si eu ma gandesc serios sa-mi fac vreo 2 cand ajung in tara.Si n-o sa ma doara nici in fund daca se uita ciudat.O sa fiu un ''pacatos'' asa numa de-al dracu sa se uite urat la mine cu toate ca multi incuiati nu-si dau seama ca '' pacatele'' altuia nu-i afecteaza pe ei (nu ca ar fi vre-un pacat)

mrc_adi

75 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2012, ora 11:00

De la: horsy, la data 2012-05-06 06:45:50Ce poate altceva sa creada un popor care inca are gandire comunista,un popor ''credincios'' care-si duce covorul sa-l atinga de moaste la biserica.N-ar trebui sa te intereseze ce zice lumea cand iti vede tatuajele.E alegerea ta sa faci ce vrei cu, corpul tau. Tatuajele sunt asociate cu vandalismul si cu batjocura fata de propriul corp (asa m-au spalat pe creier ai mei si altii cand eram copil ).Din cauza asta se uita...multi cred ca e un pacat si altii cred ca esti vre-un derbedeu daca ai tatuaje.Unii se uita doar pentru ca le place tatuajul.Obisnuiesc sa ma uit destul de lung la tatuajul unuia care trece pe langa mine.Si eu ma gandesc serios sa-mi fac vreo 2 cand ajung in tara.Si n-o sa ma doara nici in fund daca se uita ciudat.O sa fiu un ''pacatos'' asa numa de-al dracu sa se uite urat la mine cu toate ca multi incuiati nu-si dau seama ca '' pacatele'' altuia nu-i afecteaza pe ei (nu ca ar fi vre-un pacat)

relax, ca poporul asta comunist la fel ca si cei super dezvoltati privesc tatuajele exact asa cum sunt, daca nu faci parte dintr-o cultura in care reprezinta ceva anume gen yakuza, in prop de 80% reprezinta ascunderea de complexe. acum sa ramanem la ideea ca eu nu am pareri nici pro nici contra, dar ar fi bnnsa studiti un pic istoria tatuajelor si ce reprezentau si reprezinta ele... a si vedetri ca este un studiu facut la berlin despre tatuajele si percingurile la tineri. dar sa nu uitam stem liberi sa facem ce vrem noi atat timpo cat nu atentam la demnitatea celorlalti

monaco

1609 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 6 Mai 2012, ora 13:34

Am vrut sa dau un raspuns,

DAR

e cam ceea ce a spus amicul de mai sus... (mrc )

"necompletat..,necompletat..,fara comentarii pe forum ..." Daca se simte ..cineva....: atunci, de ce vrei prieteni aici? Dupa avatar?? Cred ca glumesti... TRADUCERE : NU colectionarilor de avatare !
horsy

28 mesaje
Postat pe: 6 Mai 2012, ora 15:40

Eeh .... am gresit cand i-am bagat pe toti in aceeasi oala dar sincer cunosc destule persoane care imi spuneau ca sunt nebun ca vreau sa-mi fac tatuaj.

ltd_leob

7 mesaje
Postat pe: 7 Mai 2012, ora 02:34

De la: skopje, la data 2009-01-17 11:41:35voi ce parere aveti de asfel de oameni ce impresie lasa ei la prima vedere de ce conteaza asa mult aspectul

Stii, ma uit la tine si simt imediat ca esti tare afectat de ce zice lumea! mda.... fix nu.
Iti spun o chestie, in '90, imediat dupa revolutie mi-am pus cercel, mi-am facut de comanda o pereche de blugi taiati, desenati, marcati, lanturi ptr mana, bratari si medalion, un sacou din prelata rosie cu lantisoare in loc de 2 randuri de nasturi...si nu-ti mai zic. In fine. Mergeam asa la petreceri in facultate, eram intr-o gasca de rockeri. Vreau sa-ti spun ca mergeam pe strada sau in autobuz/tramvai, ca n-aveam masina mea p-atunci si ce auzeam in spate? Copii ce-si intrebau parintii de cat sunt eu de sarac de am blugii rupti, parinti ce-sti trageau copiii la distanta de mine ptr ca aratam periculos, batranei ce faceau cate un pas in lateral ptr a ma lasa sa trec...etc. Ce sa-ti spun? Ca desi aveam toalele facute la comanda, de calitate cu mult peste nivelul mediu din jur, ma tratau ca pe un maaare ciudat!!!
Asa ca...ce-ti bati capul?? Esti ceea ce simti, traiesti ceea ce-ti doresti, gandesti asa cum te duce mintea.
Mi-e mi-a dat jos cercelul fosta soacra, acum nu-l mai pun ca deh... mi-am gasit alte atractii
Dar tatuajul este pe lista mea, chiar daca nu atat de mare ca al tau dar...e pe lista. Deci... be yourself :)

Amfisbena

11 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Mai 2012, ora 15:45

Poi tinand cont ca ai pe o suprafatza de 50% din corp,deci pana acum nu prea interesat ce a spus lumea sau cum te-a vazut;)Iar ca sa iti raspund la intrebare,ce parere am de tatuaje in mod general,sunt foarte tari mai ales daca ti le face cineva priceput si nu ai ceva gen cum poarta rromii:D,nu dau exemple ca le stii;)
Iar tatuajul in sine este o arta pe piele,deci spor la mai facut cateva
Si ca sa il citez pe elmandracula"Esti ceea ce simti, traiesti ceea ce-ti doresti, gandesti asa cum te duce mintea."

Daca ai ajuns sa mergi prin iad , continua sa mergi.
bitchy

16 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Mai 2012, ora 22:31

lov them...got 2:P

I only need 4 animals in my life: A jaguar in tha garage, A mink on my back, a tiger in my bed and a Jacka$$ 2 pay 4 it all!
nonameman13

618 mesaje

Postat pe: 15 Mai 2012, ora 15:09

De la: bitchy, la data 2012-05-14 22:31:12lov them...got 2:P

love them... but not on my skin

"Traieste-ti viata" a devenit cel mai nou viciu...
Gaby_INK

3 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2012, ora 06:10

Eu am o parere buna despre tatuaje am si eu vreo 6 pe corp dar oamenii mai invarsta se uita cam ciudat la mine cand vad ca am tatuaje si ma intreaba de la ce penitenciar am iesit? Ei nu-si dau seama ca cultura tatuajelor a evoluat foarte mult in ultimii 10-15 ani. Si as vrea sa-mi mai fac vre-o 2 sau 3.

maimutica35

3 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2012, ora 07:45

Nu admir tatuajele! Consider ca au o influenta negativa locala (la nivelul pielii) cat si asupra psihicului. E bine sa ne pastram asa cum ne-a creat Dumnezeu.

misycraiova

1 mesaj
Postat pe: 23 Iunie 2012, ora 09:42

DE FAPT ... RECURG

arty754

4 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2012, ora 10:15

Eu am da ascuns facut din armata si a iesit prost!

arty754

4 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2012, ora 10:21

Credema ami plac si mie de as putea acoperii cicatricele!

bobry47

61 mesaje
Oras: Baia Mare

Postat pe: 23 Iunie 2012, ora 10:26

?

alin_yo_man

1 mesaj
Postat pe: 23 Iunie 2012, ora 13:55

sa... studim istoria lor?

yuppy012960

8 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2012, ora 15:25

Cum crezi ca ar arata un trandafir tatuat?

Cornelia_leia

329 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 23 Iunie 2012, ora 17:05

De la: skopje, la data 2009-01-17 11:41:35ce parere aveti de tatuaje in general si de oameni daca decurg la asfel de lucruri ?

Eu nu sunt de acord cu "mutilarea " corpului sub nici o forma , daca nu este necesar din punct de vedere medical.Tatuarea o aseman unui drog . Spun asta deoarece un prieten bun al familiei noastre a inceput cu un mic tatuaj , iar acum pur si simplu nu se poate stapanii si vrea incontinuu alte si alte tatuaje , din acest motiv l-a parasit si sotia .Ne-a spus ca pur si simplu nu se poate opri....in gluma l-am intrebat la ce muzeu doreste sa-si doneze pielea .....

Cornelia_leia

329 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 23 Iunie 2012, ora 17:12

De la: Gaby_INK, la data 2012-06-23 06:10:41Eu am o parere buna despre tatuaje am si eu vreo 6 pe corp dar oamenii mai invarsta se uita cam ciudat la mine cand vad ca am tatuaje si ma intreaba de la ce penitenciar am iesit? Ei nu-si dau seama ca cultura tatuajelor a evoluat foarte mult in ultimii 10-15 ani. Si as vrea sa-mi mai fac vre-o 2 sau 3.

Cultul tatuajelor....hahaaaaa, asta da !
la oamenii pesterilor probabil.... prin triburi , sigur.

maimutica35

3 mesaje
Postat pe: 23 Iunie 2012, ora 19:04

Ptr Bobry
Cu siguranta nu m-ati lezat! Ce ati fi pictat in pestera, peretii acesteea sau pielea unui om?

yuppy010771

10 mesaje

Postat pe: 17 August 2012, ora 07:28

eu sunt una dintre persoanele care nu au tatuaje si nici nu mi as face pt ca nu mi plac,,durerile''nu mi as mai face nici o gaura in ureche,dar nu am nimic cu cei ce s fac. am amici cu tatuaje iar unora chiar li se potrivesc.apropo de ce s a spus mai sus,da,majoritetea cred ca cei cu tatuaje sunt vagabonzi dar nu e chiar asa,sau nu sunt toti. oricum e bine ca fiecere sa faca ce doreste cu corpul lui.daca ti place o persoana iti va placea cu sau fara tatuaje ,nu cred ca conteaza...va pup!

lew
baytu_ionut

485 mesaje
Postat pe: 17 August 2012, ora 08:42

Cel mai tare mod de decorare!!!

Mirceadorin

38 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 17 August 2012, ora 09:02

Tatuajele sunt ca si uniformele diverselor grupari. Ele prezinta o accentuata nesigurantza de sine a celui ce si le face. Prin uniforma (tatuaje)respectivul isi afiseaza apartenentza la un grup, ceea ce ii sporeste sigurantza de sine si crede (spera) sa-l faca mai putin vulnerabil decat daca ar fi de unul singur in marea multime anosta! Asa se si explica de ce cei cu o personalitate puternica nu suporta sa faca parte din grupari militare sau paramilitare (care implica uniforma) si nici nu-si tatueaza nimic, nu adopta semne sau comportamente ritualice, nu arboreaza obiecte distinctive (medalii, cruci, zvastici), rezumandu-se la a se afirma profesional sau civic, acestea din urma fiind lucruri cu mult mai greu de infaptuit decat arborarea unei uniforme sau a unui tatuaj! In esentza, tatuajul este un semn de slabiciune!

Mirceadorin

38 mesaje

Postat pe: 17 August 2012, ora 09:12

Pffff, Elmandracula, ma intreb de ce n-ai facut toate astea INAINTE de revolutie!?

9am156690

9 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 17 August 2012, ora 18:05

De la: Mirceadorin, la data 2012-08-17 09:02:51Tatuajele sunt ca si uniformele diverselor grupari. Ele prezinta o accentuata nesigurantza de sine a celui ce si le face. Prin uniforma (tatuaje)respectivul isi afiseaza apartenentza la un grup, ceea ce ii sporeste sigurantza de sine si crede (spera) sa-l faca mai putin vulnerabil decat daca ar fi de unul singur in marea multime anosta! Asa se si explica de ce cei cu o personalitate puternica nu suporta sa faca parte din grupari militare sau paramilitare (care implica uniforma) si nici nu-si tatueaza nimic, nu adopta semne sau comportamente ritualice, nu arboreaza obiecte distinctive (medalii, cruci, zvastici), rezumandu-se la a se afirma profesional sau civic, acestea din urma fiind lucruri cu mult mai greu de infaptuit decat arborarea unei uniforme sau a unui tatuaj! In esentza, tatuajul este un semn de slabiciune!

in concluzie,persoanele care "arboreaza" o uniforma de orice tip sunt doar niste frustrati , nesiguri pe sine care simt nevoia sa apartina unui grup ; practic toti militarii,personalul medical(in general),judecatorii,personalul din avioane,toti practicantii de arte traditionale japoneze si chinezesti,toti preotii/pastorii/calugari/calugarite(inclusiv Papa,Dalai Lama),rabinii,etc.,orice fel de angajat la:hotel,laboratoare de cercetare,CIA,FBI,alimentatie publica,vanzari,gradini si parcuri zoologice,etc.,toti elevii/studentii care studiaza in institutii de invatamant cu uniforme specifice,parlamentarii si avocatii in unele tari ,toti oamenii astia nu vor decat sa apartina unui grup,nu se pot "afirma" profesional sau civic si "spera" ca uniforma respectiva sa-i faca mai putin vulnerabili si sa-i diferentieze de "marea multime anosta".nici unul dintre ei nu a investit ani de munca sa ajunga acolo unde este,nici unul dintre ei nu este dedicat profesiei sale si nu crede in ea,nici unul dintre ei nu a facut sacrificii personale,nici unul din ei nu si-a petrecut adolescenta studiind in loc sa stea pe facebook (pentru unii studiul nu se termina niciodata),nici unul dintre ei nu este cu adevarat religios-"comportamentul ritualic" fiind "adoptat" din dorinta de a face parte dintr-un/o grup/grupare,nici unul dintre ei nu incearca sa pastreze vii o cultura,valori traditionale,arte pierdute,etc..
NU,nici gand....toti acesti oameni nu vor decat sa se simta importanti din simplul motiv ca nu au o personalitate puternica....
si inca ceva....din felul in care e formulata opinia am dedus:
NU uniforma=marea multime anosta
NU uniforma=personalitate puternica
deci : personalitate puternica=parte din "marea multime anosta"???

Mirceadorin

38 mesaje

Postat pe: 18 August 2012, ora 19:13

BRAVO SARA! Imi place analiza pe care ai facut-o! Are coerentza si pare a combate fara drept de apel cele spuse de mine. Raman insa la parerea ca toate uniformele, chiar si de calugari, judecatori, preoti, sunt inventate pentru comoditatea gruparii. In armata se adopta uniforma deoarece e necesara recunoasterea intre indivizii aceleiasi armate, in sport e necesara diferentierea dintre echipe, deci sunt locuri unde e vorba de utilitate practica! Dar fii sigura ca un preot cu vocatie nu are nevoie de patrafir, un doctor valoros nu are nevoie sa-si atarne stetoscopul de gat ca sa se vada ca e doctor (desigur, il va lua atunci cand ii trebuie in activitate)
INSA NU ASTA ERA DISCUTIA! Nu era vorba de profesiuni, competitii, port national, traditi! Nici pe deprte! Era vorba de optiuni ale individului care iese in societate! Crezi ca un tip aflat pe o insula nelocuita si-ar face tatuaje? Tatuajele sunt facute ca sa fie vazute (chiar daca unele sunt vizibile doar in intimitate). Dorintza aceasta de a arata ceva inainte de a casca gura, este evident o slabiciune si seamana destul de mult cu dorintza altora de a-si etala masina. Este semnul ca cel in cauza nu-si este suficient asa cum arata si cu ce are in tartacutza! Pe de alta parte personalitatile puternice din multimea anosta sunt extrem de numeroase. Cati crezi ca-l recunosteau pe Serban Titeica in drum spre universitate? Uneori nici studentii lui! Cine ii recunoaste in multime pe olimpicii de la scrima? Mai nimeni! Cine poate spune ca a dat nas in nas cu Valentin Gheorghiu, cu doctorul Irinel Popescu, cu fizicienii de la Magurele care lucreaza in acceleratorul de la Geneva? Doar prietenii, si aceia putini! Acesti oameni nu au nevoie de nici un semn distinctiv. Ba, atunci cand primesc medalii le ascund jenati intr-un scrin. Despre asemenea personalitati vorbesc eu acolo. Si despre modestie. A-ti etala burta in semn de prosperitate, supermasina in semn de succes financiar, a-ti da drumul decibelilor sa auda pulimea ca treci tu, toate astea ascund complexe, lipsa de educatie, incapacitate de adaptare la normele care fac posibila viatza in comun. Cate ceva asemenea se gaseste si in optiunea pentru tatuaje, pentru inscriptii pe tricouri, pentru englezisme in limbaj, etc.
Ma bucur ca ai facut critica celor spuse de mine pentru ca mi-ai dat ocazia sa ma gandesc de ce mesajul meu n-a ajuns asa cum mi l-am dorit. Cred ca am gasit si o explicatie: generalizarea induce confuzii. Poate n-ar fi trebuit sa spun uniforme. Motociclistii nu au uniforme, dar ii recunosti chiar daca sunt fara motorul lor.
Oricum, le-as recomanda celor care se gandesc sa-si faca un tatuaj sa mearga mai intai la un psiholog. Vor afla multe lucruri interesante despre propria persoana!

yo20063

24 mesaje
Postat pe: 19 August 2012, ora 13:05

Voi treceti in filozofie cu toata chestia asta deacuma.
Eu vad lucrurile mult mai simplu...Eu mi-am facut un tatuaj, dar nu din cauza ca nu excelez la locul de munca, nu din cauza ca ma simteam inferior fata de cei din jur si nu din cauza ca nu primeam respect de la oameni. L-am facut deoarece de mic copil vazusem la televizor un tatuaj cu un cod de bare si a fost singurul tatuaj care am vrut sa il fac vreodata. Si cum s-a ivit ocazia, mi-am construit un cod de bare EAN-13 ca se vede cel mai frumos, mi-am pus niste numere care conteaza foarte mult pentru mine + o cifra de control la urma sa fie "legit", l-am printat si am dat fuga la artist. Dupa ce l-am facut, intr-adevar, unii au inghitit mai greu asta (de la serviciu) pentru ca se ridica camasa cand intindeam mana si se vedea tatuajul, dar intr-o saptamana totul era normal. End of story :P

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului tatuajue si oameni
Mergi la: