Info
x
Menage a trois!?!
|
alx_bejan 947 mesaje Membru din: 23/01/2009 |
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 11:07
De la: neacsu_gti, la data 2009-10-06 00:55:44De la: Sonyk0, la data 2009-02-03 08:42:47Vreau si eu 4(patru) soți, cand nu sunt satisfacută de unul ma duc la altul |
|
Fosta membra 9am.ro 632 mesaje Membru din: 11/09/2009 |
Postat pe: 6 Octombrie 2009, ora 15:59
De la: Sonyk0, la data 2009-02-03 08:42:47 -Tata, spune-mi, de ce barbatii de la noi nu pot avea mai multe sotii, asa cum e in Africa? - Esti inca mic, fiule! Cand vei creste, o sa intelegi de ce legea ne apara! ..ai grija ce-ti doresti ca fereste :))Raporteaza abuz de limbaj |
|
kuhein 37 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 15:46
Oh da: www.arhaic.ro/ref_2
menaj a mai multzi . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 6581 mesaje Membru din: 20/11/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 15:50
De la: soviet_lips, la data 2009-10-06 15:59:26De la: Sonyk0, la data 2009-02-03 08:42:47 pilda asta ti-a spus-o tot bunicul tau?
Raporteaza abuz de limbaj
analizez, judec si dau verdicte
|
|
Fosta membra 9am.ro 1302 mesaje Membru din: 1/01/2010 |
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 10:21
De la: neacsu_gti, la data 2009-10-06 00:55:44De la: Sonyk0, la data 2009-02-03 08:42:47Vreau si eu 4(patru) soți, cand nu sunt satisfacută de unul ma duc la altul Raporteaza abuz de limbaj
cine spune ce-i normalitatea?
|
|
BabyCriss 2181 mesaje Membru din: 16/03/2010 |
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 18:15
categoric NU menage-ului a trois.
1. nu as suporta sa-mi vad iubitu pipaind-o pe alta 2. nu ma incanta deloc ideea cu 2 barbati ;) asa ca NU..nici in cazul cu o alta fata, nici cu un alt barbat doar eu si el
Daca ai vointa poti muta si muntii, daca ai creier ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza
|
|
alx_bejan 947 mesaje Membru din: 23/01/2009 |
Postat pe: 21 Aprilie 2010, ora 23:23
De la: crisss, la data 2010-04-21 18:15:34categoric NU menage-ului a trois. bravo micutzo...
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7327 mesaje Membru din: 26/08/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 00:10
De la: crisss, la data 2010-04-21 18:15:34categoric NU menage-ului a trois. de acord :) si in cazul meu
Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
|
|
|
|
|
Fire 1 mesaj Membru din: 24/06/2010 |
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 00:27
Din punctul meu de vedere, merita incercat. Am avut ocazia sa o fac decat de 2 ori, in aceiasi formula (fata+fata+baiat). Merita incercat doar pentru cei care vor sa descopere senzatii noi, si sa aibe parte de niste parteneri pe cinste, dezinhibati, si care stiu ce vor.
Nu as incerca cu 2 baieti. Noutatea pentru mine a constat in faptul ca pe langa o persoana de sexul opus, aveam si una de acelasi sex ca al meu, adica cealalta fata, cu care sa descopar alte noutati. Si chiar iese un mix magic:). Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 7327 mesaje Membru din: 26/08/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 24 Iunie 2010, ora 10:15
Din punctul meu de vedere, merita incercat. Am avut ocazia sa o fac decat de 2 ori, in aceiasi formula (fata+fata+baiat). Merita incercat doar pentru cei care vor sa descopere senzatii noi, si sa aibe parte de niste parteneri pe cinste, dezinhibati, si care stiu ce vor.
Nu as incerca cu 2 baieti. Noutatea pentru mine a constat in faptul ca pe langa o persoana de sexul opus, aveam si una de acelasi ca al meu, adica cealalta fata, cu care sa descopar alte noutati. Si chiar iese un mix magic:).[/quote] partea cu mixul suna bn poate ''facem'' si niste scratchuri ;x =)))
Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
|
|
yuppy_175976 1 mesaj Membru din: 14/10/2014 |
Postat pe: 14 Octombrie 2014, ora 21:59
De la: mariusburu, la data 2009-01-17 11:14:06De la: Adm, la data 2009-01-16 12:29:02Cati dintre voi au incercat asa ceva? si, mai important, in ce configuratie? sunt al naibii de curios.. Vreau sa subliniez din start O MARE CONFUZIE care se face aici între relatia propriu zisa de "menage a trois" si sexul în trei. Doua chestii total separate. Cât despre cei care spun ca "li se zbârleste pielea" sau ".. nu pot suporta..", sau ..Asa ceva ?!?"- NU PREA AU CE CAUTA pe acest forum. Nici fetele care în permanenta se plâng ca "nu exista" barbati care sa satisfaca "o femeie", daramite "doua". Sau care dau ochii peste cap cand aud de "sex în fiecare zi?!?" Topicul este ptr cei interesati de subiect si care pot veni cu ceva constructiv si împartasi o experienta. Ba da, exista barbati care satisfac doua femei. Exista barbati carora nu le ajunge una si ar vrea doua. Care vor sex zilnic. Si de doua ori pe zi. Este o problema de tehnica - nu de "super potenta". La urma urmei ce dracu e asa greu sa mentii o erectie ? In ceea ce ma priveste: poate par batrân la 36 de ani, dar în adolescenta mea (si nu numai), am facut sex in trei, iar in studentie chiar am fost angajat in menajuri "a trois"în faimoasele P-uri din Regie. Au fost si sunt cei mai frumosi ani ai vietii. Nu ca acum as fi nefericit.. Deci va prezint pe scurt niste linii directoare din partea unuia cu experienta: Sexul în trei: Nu prea poate exista doar "sex pur" fara iubire / întelegere / atractie între parteneri. Trebuie sa existe ceva afinitati, potriviri, o lipsa de prejudecati - cam greu de suprapus simultan la doua persoane, daramite la trei. Atunci când se întâmpla: este fantastic, de neuitat. Totusi este ceva ce se consuma si este destul de putin repetabil. Dupa câteva partide devine din ce în ce mai greu de "put together". Am vazut undeva un ghid de genul: "pasi de urmat". Eu nu am urmat pasii aia întocmai dar se cam potriveau cu ce faceam. In plus, nu am fost eu mereu initiatorul. Sex în 4 am încercat- 2 cu 2 dar pot sa spun ca nu a fost ceva reusit ptr ca sunt si mai multe variabile (prea multe verze cu capre de împacat) Deci sexul in 3: Un barbat cu doua fete: si aici sunt -------------- mai multe variante:1.Initiatorul sa fie El: si aduce pe lânga prietena lui o fata aleasa de el sau de ea. 2. Initiatoarea sa fie ea (se întâmpla de regula când ea e bisexuala si are deja o prietena) O fata cu doi barbati: mai rar dar eu am facut-o de doua ori. Initiatorul am fost eu si conform cu spusele fetelor: Fantastic! orgasmuri nemaiîntâlnite ptr ele! In cazul meu - am fost putin stânjenit dar nu am aratat asta. Si am vazut satisfactia fetelor...WOW! A meritat! Tehnic exista un avantaj care la cealalta varianta nu exista!!!- Fetele au doua orificii simultan care seamana între ele. Barbatii nu au doua penisuri! Limba nu e rea, dar nu e penis. Cât despre menaj a trois.... Aici e mult de povestit. nu mult .. Muuuuuuuuuuult! O sa mai revin cu o postare despre povesti de dragoste, si despre gelozie, sacrificiu de sine, etc. Ideea mea este ca menajul a trois pe termen lung duce la disparitia geloziei, la o împlinire sexuala si psihica completa. Gelozia - care este foarte soft atunci când exista - în nici un caz nu duce la crime si conflicte ca în relatiile în doi. Raporteaza abuz de limbaj |

ai mai multe șanse să ai orgasm
Bărbații ăștia nu sunt în stare să satisfacă o singura femie și mai vor 4 neveste
[/quote
fereste :))
pilda asta ti-a spus-o tot bunicul tau?