back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Un fel de poveste

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:

b_voichita

313 mesaje
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 23:46

bine. gata. pace.

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 00:24

De la: nichita_adela, la data 2009-01-22 23:45:08
De la: xanax, la data 2009-01-22 23:40:26
De la: ayleen, la data 2009-01-22 23:06:32
De la: xanax, la data 2009-01-22 23:04:28miroase a teapa. una din doua cel putin eo zic ca nu exista

eu n-am inteles ce vrei sa zici... si adica ce miroase a tzeapa? ce/cine nu exista?? lamureste-ne ca sa te lamurim

sunt doua gagici care vor voturi pe forum fara greenie pe care o votam din cand in cand. una din ele eo zic ca e spam. mai ales ca poza e deosebit de expresiva si artistica.

nu stiu de ce dar simt ca te iei de mine...faci ce faci si te iei mereu de mine...PAUZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA......este o poza reala nu este trucata deloc ...

ia stai asa mai adelo sa te vad din profil :)) te stiu de undeva.. ne-am mai certat noi la un moment dat cand ai crezut ca m-am luat de tine.. prin octombrie parca... atunci nu ma luasem de tine. :P

Raporteaza abuz de limbaj
daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 00:25

serios ca nu ma luasem de tine. asta in caz ca ai presupus ca postu de mai sus e la misto. nu e.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 00:32

De la: radhookoo, la data 2009-01-23 00:25:35serios ca nu ma luasem de tine. asta in caz ca ai presupus ca postu de mai sus e la misto. nu e.

am citit multe din comenturile tale...sincer nu imi aducaminte sa fi avut conflicte cu tine....

repet ca este un concurs care ma distreaza...atat si nimic mai mult...doar ca el imi putea spune direct parerea legata de poza si era mai simplu....pare rau dar nu sunt genul de fata careia ii place sa scrie parolace sau sa aiba prea mult contact cu ele...o seara placuta

b_voichita

313 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 00:35

daca ma rogi in siciliana, eo te votez

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 00:38

De la: nichita_adela, la data 2009-01-23 00:32:45
De la: radhookoo, la data 2009-01-23 00:25:35serios ca nu ma luasem de tine. asta in caz ca ai presupus ca postu de mai sus e la misto. nu e.

am citit multe din comenturile tale...sincer nu imi aducaminte sa fi avut conflicte cu tine....

repet ca este un concurs care ma distreaza...atat si nimic mai mult...doar ca el imi putea spune direct parerea legata de poza si era mai simplu....pare rau dar nu sunt genul de fata careia ii place sa scrie parolace sau sa aiba prea mult contact cu ele...o seara placuta

problema cea mare e ca ai nimerit prost azi aici.. ca n-avem bani de bere nici eu nici el.. ca altfel ne bateam joc de cineva live prin ceva ghena de local din bucuresti... asta e... :P BTW, n-am vazut poza. mai pune-o o data...

b_voichita

313 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 00:47

parolace e cuvant in siciliana sau e vreun augmentativ de la parola?

adi3

716 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 19:47

cred ca cei doi s-au indragostit unul de altul si nu stiu cum sa-si dezvaluie sentimentela...restul e viata

david...romantic incurabil
adi3

716 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 20:56

prea ati dat-o in telenovele...viata bate filmul

b_voichita

313 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 15:05

viata bate-n calorifer sa dau muzica mai incet

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 18:38

De la: Endemic, la data 2009-01-28 15:05:07viata bate-n calorifer sa dau muzica mai incet

vorba aia... da mai tare si inchide!

b_voichita

313 mesaje
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 04:18

Fosta membra 9am.ro

21 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 07:22

s-au casatorit si au murit in cele din urma ...
ce zici, merge?

popcorn

86 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 08:19

...MOLIERE si REVOLUTIA FRANCEZA ...sunt mici copii !! fata de voi ,banuim si ghilotinam pe TOTI ! SI PE MINE ! DAVID e din BIBLIE ! NADIA e din GIMNASTICA !....fak exercitii la barna in BISERICA ! EL e MINIMIZED ! EA e MAXIMIZED !...(NU VA GANDITI LA CE MA GANDESC EU ! EVIDENT CA PE NET !)...EA se suie intr-o RACHETA !EL coboara intr-o PESTERA ! se doresc ENORM ! se vad !se iubesc !se mangaie !vor fi intotdeauna ( pe veci !) impreuna !....mai putin cand cade netul.....si sau dorit ! si sau iubit !si au trait fericiti !...doar cei 800 km ! ia despartit mereu.......vor avea evident si copii...( ca noi toti XEROX !)..happy-end-ul va apartine !!

NuStiuNimic

226 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 08:55

....au ajuns sa vb la tel fericitzi pana la adanci batranetz.....shi-au murit fericitzi....:|

moldovanup

42 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 09:26

ala micu , apasa pe lanterna ,laser frate .uratu 2 lasere , ciudata maimutza turbata la gratii ,noroc cu robotelu ala micu' rotund la cap cu manutza aia a lui ii da drumu din puscarie . ei la sfarsit ce sa vezi ala negru de respira greu (il stii ) , era tasu ma ........

eg0155

13 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 09:26

Pai, este simplu... cei doi se intalnesc... ea isi face deja planuri cum se va lauda cu bijuteriile si cadourile in fata colegelor, prietenelor si rudelor, cum se va recomanda drept d-na si ce noi satisfactii ii va aduce acest nou statut... insa, el vede cum ii trece viitorul prin fata ochilor... nopti nedormite dupa certuri cauzate de motive imaginare ca doar se apropie o anumita perioada, seri fara mancare pt ca madame n-are chef de gatit ci doar sa te faca sa plangi, certuri din partea socrilor care se oftica daca le spui adevarul despre ce scorpie a devenit fata aceea buna de la inceput... si, intr-un moment de unica revelatie in istoria relatiilor barbat-femeie, tipul spune: "STOP! sunt unele lucruri pe care trebuie sa le stii despre mine. sunt casatorit, am doi copii, iar sotia e plecata la munca in spania." (minciuna, dar reuseste sa scape de o viata de cosmar viitoare) "imi pare rau ca am lasat sa se ajunga pana aici, dar am vrut sa iti spun personal." ea, bineinteles ca se simte ranita in orgoliu si isi promite ca urmatorul barbat va plati pentru asta, iar el pleaca acasa murmurand: "ce ti-e cu autorul asta nebun care vrea sa spun adevarul din prima! mai bine astepta dupa ce faceam sex de cateva ori cu tipa, ca ce bine arata..." :D

Bratucu

5 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 11:26

La 2 ani dupa ce cei doi s-au intalnit, el decide sa divorteze. Vestea o ia prin surprindere, mai ales ca stia ca are 2 copii. Ea ezista sa ii dea un raspuns. Tulburat, David decide ca singura solutie este sa vina in orasul ei, sa ii vorbeasca si sa o convinga ca asta este sansa lor.

Ajunge la ea, ii cunostea adresa, suna la usa, nu raspunde nimeni. Dupa 10 minute de asteptare, vecina din fata, o batranica simpatica deschide o usa si ii spune:

- Cine esti? Nu vezi ca nu este acasa?
- Ma scuzati doamna,sunt un prieten si este urgent. Aveti idee unde o pot gasi?
- Tinere, este luni dimineata, este la spital.
- La spital??? A patit ceva?
- Spuneai ca ii esti prieten. Nu stii ca in fiecare luni dimineata se duce acolo?
- Ba da, dar....
- Tinere, nu stiu daca buchetul asta de flori pe care il ai in mana isi are rostul,nu ii ingreuna situatia.
- Poftim? Ce situatie?
- Nadia...( cu o voce usor tremuranda), Nadia este foarte bolnava.Este la municipal.

In secunda urmatoare, ii scapa buchetul din mana si coboara, ajunge in fata blocului, opreste primul taxiu si ii cere sa il duca cat mai repede la spital.

In 5 minute era acolo, intreaba de Nadia dar fara folos. Cand credea ca nu mai are nici o sansa sa o gaseasca, Nadia isi face aparitia. Era intr-un scaun cu rotile, cu o perfuzie si cu ochii aproape inchisi.

-Nadiaaaa....

Ea deschide ochii si ...

==============================================

Acum va las pe voi. :)

sandrini1

2 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 11:38

Va interveni chimia,fara doar si poate...in mod sigur! Apoi...destinul...!

Bratucu

5 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 11:48

Eu zic ca la inceput este destinul si pe parcurs noi intervenim...

adi3

716 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 12:20

ea deschide ochii si spune
fraiere ai pus botul deci asa ma inseli cu mama,te-am prins la canal cu tine curvalau dracului...
nu-mi vine sa cred...dar era si mama mea deci suntem frati de mama nu de tati....

only_a_virus

5 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 12:40

eu unu personal, am patit ceva de genul acesta, eu sunt din zalau, iar eu din constanta. de prea multe ori am vorbit, ne-am apropiat foarte mult si in momentul cand mi-am vizitat rudele din cta ne-am intalnit si ne-am cuplat. totul a fost o poveste de dragoste ce la carte cat timp am ramas in cta. apoi m-am intors acasa, am cantinuat poveste la distanta. mi-am schimbat chiar si facultatea sa am motiv sa ma mut in cta. am intrat la umc. momentat suntem inca impreuna si tot e minunat, dar putea sa fie si partea cealalta, cand ochii care nu se vad se uita. ce o fi mai departe v-om trai si v-om vedea.

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 13:01

pai ...
este mult mai usor ca cei doi sa se deschida catere cineva "strain"
motivul este simplu
tot ce ii spui/spune ramane intre cei doi (teoretic) si chiar daca ar spune ceva cuiva ... nu conteaza caci nu exista prieteni comuni
nu exista nici un interes sa ranesti pe celalat cu toate ca ii stii si cele mai ascunse secrete

ca sa fiu ontopic
ar urma o intalnire ... poate si o poveste de dragoste
caci incet incet cei doi ajung sa se cunoasca, sa tina unu la altul
sa ii siti punctele forte ... si sa stie cum sa il abordeze pe celalalt

asta e varianta frumoasa
cealalt e ... nu se inteleg ... si pun punct ...

„Nu-þi fie fricã de ridicol; dacã simþi ce spui, dacã te pui pe tine curat în cuvinte, n-ai cum sã fii ridicol. Fã-l pe cel de lângã tine sã simtã ce simþi - dinãuntrul lui. Din afarã poþi convinge, ºi poþi înþelege lucrurile, dar fãrã sã le simþi. Lucrurile pe care nu le simþi se uitã, sau te poþi obiºnui pânã la urmã cu ele, ceea ce e ºi mai rãu. Ce pleacã din tine nu se poate uita, ºi nu te înºealã, ºi atunci nu se poate întoarce niciodatã împotriva ta; dar pentru asta trebuie sã fii foarte curat cu tine, ºi asta iar e greu. Ca un zbor cu motorul defect.“
moldovanup

42 mesaje

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 13:23

-Nadiaaaa....

Ea deschide ochii si ...

il lua de mina si incepe sa se mingaie usor cu mina lui pina cand la un moment dat ajungand la locul unde il interesa cel mai mult pe david ce credeti ca s-a intimplat ?
david simti ca in loc de pi..a nadia avea o ditamai p..a .:))
atunci ochii i sau deschis larg , i sau umplut de lacrimi iar nadia , da , i-a marturisit ca de fapt e transex..l .

continuati voi.

Alice_in_Wonderland

3330 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 13:35

Povestea e luata de pe kudika.ro. a fost mai demult un concurs cel mai frumos final pentru o carte...unde cineva incepe un scenariu si ceilalti ,,debiteaza'' continuarea.:d

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 16:41

first) oameni buni, voi realizati ca acest topic a fost inchis nu???

pt cei care inca continua sa dea raspunsuri banale, macar citit naibii de la inceput pana la sfarsit, ca nu mai sta nimeni sa va urmareasca asa zisa evolutie..

second) pt tipa cu margareta , pt informarea ta, povestea nu e luata de pe kudika, prin urmare, nu e vorba aici despre nici un concurs, a fost doar o dezabatere de idei si de imaginatie in legatura cu un subiect destul de comun in vietile noastre.

deasemenea, daca tot ai de gand sa dai un raspuns la acest topic, in continuare.., te rog sa'ti faci timp sa citesti de la inceput pana in prezent.

johnnysilvergun

5 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 17:31

ai dreptate e prea plictisitor... mai bine hai ne imaginam cu s-ar descurca cei doi daca ar amandoi disponibilizati din cauza crizei, si credit nu au pt sms, netu' li s-a taiat pt neplata, mancare nu mai au... le-a mai ramas doar o sfoara si putin sapun! nu-i asa ca dragostea e fascinanta!

b_voichita

313 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 18:30

iti zic eo cum se vor descurca. in 2 ani marele cutremur din 2010/2011 ii va lasa fara casa si vor filma un nou Mad Max.

emilionarul

2 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 02:24

nadia greseste profund ca ii ascunde sotului ei faptul ca are un priten virtual,(cu care ,totusi s-a mai ntalnit si alte dati dupa aceea(nu stim daca a iesit si cu sex,,,rebuie sa ramana si un pic de mister))si acesta afla ,sant la un pas de despartire,stau un timp departe unul de celalalt,dar dragostea invinge ,familia trebuie reunita ,mai ales ca au si un copil si acesta ar suferi enorm,enorm,,asa ca sotul o iarta,nadia realizeaza ca era sa piarda tot,il uita pe david (a carei sotie afla totul de la sotul nadiei)si uite asa au trait fericiti pana la adanci batraneti.morala::in viata,un pacat mic,mic poate trece drept unul foarte mare privit din partea cealalta.

mminu

1 mesaj
Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 03:16

Pai David incepe sa viseze serios la Nadia. Chiar si-o insuseste ca iubita(fara ca ea sa stie ceva) si se prezinta prietenilor ca David, proaspatul iubit al Nadiei pe care a cunoscut-o la o conferinta.Incepe sa creada si sa traiasca emotia unei adevarate iubiri. Nadia, un personaj mai cu picioarele pe pamant, stie ca este pusa in fata unei amicitii virtuale, absolut nevinovata. Sa zicem ca la o a doua editie a acelei intalniri sau la ceva asemanator, se intalnesc din nou.David se comporta ca si cum sunt impreuna de anul trecut (conferinta trecuta) si incearca sa o sarute pe Nadia. Aceasta fara intentia de a il ranii, ii explica, cum sta defapt situatia. In urmatoarele zile Daniel se simte ca si cum s-ar fi despartit de persoana pe care a iubit-o cel mai mult

Pagini: << 1 2 3 4 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Un fel de poveste
Mergi la: