back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Marimea conteaza?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

valy_arian

19 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 11:04

De la: verona_380, la data 2009-01-07 10:50:52Din punct de vedere anatomic vaginul femeii nu este mai mare de 8 cm!!! De ce va tot omorati cu subiectul asta nu stiu...

Si atunci unde intra restul de 7,8 centimetri? :)) Vaginul unei femei are in medie 7-11 cm adancime, dar se dilata pana la 15,16 cm sau mai mult

IoanDanila

81 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 11:04

DA, INSA CEL MAI MULT CONTEAZA MARIMEA LEFURILOR. CU CAT MAI MARE CU ATAT SI POFTA DE A TE UITA IN VECINI MAI MARE.
ROG NU MAI RELUATI SUBIECTE RASUFLATE.

Raporteaza abuz de limbaj
medox_bms

7 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 11:11

sigur se dilata mai mult :D:D:D:D:D:D

valy_arian

19 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 11:21

De la: medox, la data 2009-01-07 11:11:29sigur se dilata mai mult :D:D:D:D:D:D

Mai, nu stiu cat se dilata, dar stiu ca n-are cum sa ramana la 8 cm adancime.... Dar vaginul femeii se dilata foarte mult la nastere (optiunea ar fi cezariana, dar.. deja am deviat de la subiect). Cred ca dupa aia trebuie sa ne facem probleme de dimensiune, ca nu poti sti fiecare femeie cum isi revine

roxa_erhan

2 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 11:38

nu conteaza, repet NU CONTEAZA! atat timp cat stie sa isi foloseasca "instrumentul muncii" nu mai conteaza nimic

Fosta membra 9am.ro

18 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 11:49

De la: verona_380, la data 2009-01-07 10:50:52Din punct de vedere anatomic vaginul femeii nu este mai mare de 8 cm!!! De ce va tot omorati cu subiectul asta nu stiu...

sa fie oare o distragere de la subiectul: sunt destul de bun in pat?
:))))

big funky thinking
cypryus79cypryus

4 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 11:54

salutare, dragilor sunt lucruri care conteaza cand faci sex......o dezbraci, o saruti un pic, iti folosesti si limba, ea poate iti face un oral, si dupa o penetrezi k nu mai poti sa te tii.....ai marimea mare s-au mica........dar ce faci cu restul corpului........oameni buni femeia are puncte sensibile care asteapta sa fie descoperite trebuie doar sa le descoperi daca te consideri barbat......nu doar sa ai un penis mare s-au mic.....dupa o partida de sex cati dintre voi va mai tineti in brate partenera astept......sa-mi raspundeti.

alexandrumoruzi

1 mesaj
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 11:58

eu o am de 30 si credeti-ma de multe ori ma simt groaznic cand trebuie sa fac sex cu o femeie,pt ca din 10 fete nu pot decat cu 3-4 max,si e o senzatie groaznica sa ai erectie si sa ramai asa.vreau sa spun ca de multe ori abia pot sa fac si sex oral pt ca ori nu intra ori nu vrea respectiva.cred ca o sa ma duc sa mai tai din ea vreo 10 cm.n-are nimeni nevoie?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 11:58

"Marimea" s-ar clasifica, in ordine descrescatoare, in: mica , foarte mica si "ce naiba e aia?!!" iar in ordine crescatoare: mare, foarte mare si "tocmai buna"...

mariusburu

9 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 12:07

nu vreau sa ma dau mare, dar am facut sex cu vreo 400 de femei. a mea e de 20 cm si cam 80% dintre femei mi-au spus "in sfarsit o scula ca lumea". eu cred ca ar trebui sa vorbeasca cei care au experienta nu cei care cred ca au. asta e ca si sexologii care au avut 1-2 femei in viata si ne dau lectii despre sex.
marimea conteaza atunci cand o femeie schimba partenerii.(barbati ganditi-va: azi Dacia, maine BMW, poimaine Ferrari. Conteaza?...) cand a avut un singur partener toata viata nu conteaza marimea, pentru ca nu cunoaste alta marime.
dar cel mai important e sa-ti satisfaci partenera. si atunci cand te iubeste cu adevarat iti iubeste tot corpul, si o ai cea mai buna, cea mai mare, cea mai frumoasa.
PUNCT.

haapciu03

6 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 12:16

in ziua de asta singura marime care conteaza este cea a portofelului sau a contului...

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 12:35

cred ca nu ati judecat lucrurile la cald si la rece

nu toate femeile o vor lunga
in general femieile o vor ceva mai dezvoltata in diametru
la intrebare mea 80 dintre fete mi-au raspuns ca o prefera mai groasa decat lunga ioar restul mi-au dat o palma ( fie ea si din priviri)

Nu-i fie fric de ridicol; dac simi ce spui, dac te pui pe tine curat n cuvinte, n-ai cum s fii ridicol. F-l pe cel de lng tine s simt ce simi - dinuntrul lui. Din afar poi convinge, i poi nelege lucrurile, dar fr s le simi. Lucrurile pe care nu le simi se uit, sau te poi obinui pn la urm cu ele, ceea ce e i mai ru. Ce pleac din tine nu se poate uita, i nu te neal, i atunci nu se poate ntoarce niciodat mpotriva ta; dar pentru asta trebuie s fii foarte curat cu tine, i asta iar e greu. Ca un zbor cu motorul defect.
BIRTHRAZVANMIHAI

105 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 12:38

Grosimea si lungimea conteaza, normal sa conteze,mai ales acum cand se schimba partenerii foarte des.Daca intr-o pasarica a intrat un penis mare 20-22cm fata respectiva daca pierde acel partener si de obicei nu mai gaseste altul asa ,,bogat'' v-a fi nefericita cam toata viata Ce dracu sa mai caute acolo un penis de 15cm

blood2rayne

11 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 13:04

Daca te usurezi si nu simti lichidul pe pantaloni este in regula.

sfuniao

8 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 13:19

Bati campii!

sfuniao

8 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 13:40

Vorbesti din "spatele blocului". Oricat ai vrea tu sa crezi ca esti cel mai "lung" mascul din viata unei femei, intotdeauna va exista unul cu scula mai mare. Numai un infantil poate crede ca daca o femeie si-o trage cu o scula de 20 sau 22 o sa fie in culmea extazului, iar apoi nu o sa mai suporte una de 15. Chestia asta este bravura; de ambele parti. Cel mult 1 din 5 barbati o au mai mare de 18. Ghici DE CE, inteligentule? Pentru ca astea sunt dimensiunile normale. Daca femeile aveau nevoie de sule de 22, ghici ce!? Toti le aveam de 22 sau mai mari! dar ar fi fost un consum inutil de "material". Sculele masculilor sunt fiziologic construite pentru "sculele" femelelor. Asta e "joaca" naturii! Ca d-aia nu o avem precum elefantii de 1 metru; pentru ca suntem specii diferite. Ca exista si anomalii, de ambele parti, este adevarat. Si pentru un mascul care are ca unic scop in viata sa si-o traga, chiar nu conteaza dimensiunea, ci numarul femeilor cu care s-a culcat. Despre calitatea celor cu care te culci, ce ai de spus? Daca eu o am de 17, de ce m-ar interesa pe mine o femeie care o vrea de 20? Daca p-aia asta este singuru criteriu dupa care este satisfacuta, o compatimesc! Inseamna ca nu a avut parte niciodata de "calitate" si s-a resemnat sperand la "dimensiune" sau, mai rau, "cantitate". Succesul unui barbat nu se masoara cu cm, in dimensiunea sculei. Dar daca vrei un criteriu, atunci sa consideri ca ai succes cand femeia cu care te-ai culcat te va cauta ea si a doua oara, din proprie initiativa; nu atunci cand iti spune "uite in sfarsit o scula ca lumea" iar cand o cauti, in loc sa-ti spuna pe nume, iti spune "aaaa, tu esti ala cu scula lunga" (si degeaba, as adauga eu). terminati cu tampeniile. Toti avem nevoie de confirmari in viata; pentru ca asta ne da stabilitate psihica. dar nu cauta cu orice pret sa o obtii; s-ar putea sa ai surprize neplacute, indiferent cat de 'dotat" te crezi!

galbenfr

2 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 13:42

Daca-i ascultam pe anglo-saxoni:
""What matters most it is not the lenght of the ship, but the motion of the ocean...""
Aici imi inchei pledoaria...
Bafta multa si La Multi Ani tuturor.

De la: CENTURY, la data 2009-01-07 12:38:49 Grosimea si lungimea conteaza, normal sa conteze,mai ales acum cand se schimba partenerii foarte des.Daca intr-o pasarica a intrat un penis mare 20-22cm fata respectiva daca pierde acel partener si de obicei nu mai gaseste altul asa ,,bogat'' v-a fi nefericita cam toata viata Ce dracu sa mai caute acolo un penis de 15cm

sfuniao

8 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 13:49

Si inca ceva, eu daca as fi femeie, as fi nefericita sa stiu ca m-am culcat cu un individ care scrie "V-A FI", chiar daca o are de 20

sfuniao

8 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 13:51

sau poate ai IQ-ul de 20?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 13:53

Ca femeie pot sa zic ca pentru mine nu conteaza, deoarece daca te intelegi cu persoana respectiva si comunicati mult ( si subiecte tabu ), se pot face lucruri foarte bune. Dar ce am observat de-a lungul anilor este ca la barbati conteaza marimea sanilor sau a parului. Cred ca ei sunt preocupati mai mult de aceste aspecte in ceea ce priveste marimea,ca noi femeile, care punem mai mult accent pe partea emotionala. Cel putin eu am auzit de mai multe ori ca "imi plac fetele cu parul lung" sau "sunt nebun dupa sanii mari" decat "imi plac mai mult barbatii cu penisul mare". Si asta nu pentru ca femeile nu vorbesc despre asta. Fiti linistiti ca si femeile vorbesc intre ele, ca si barbatii. Concluzia e: fiecare dintre noi poate sa aiba complexe din cauza marimii si fiecare dintre noi ar trebiu sa se uite in oglinda inainte sa aibe prejudecati, barbat sau femeie.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 13:57

Marimea conteaza, nu extremele. Conteaza sa fie satisfacator din toate punctele de vedere; marimea e unul din ele. Am avut o experienta nefericita acum cativa ani, cu un fost, pe care il consideram dragostea mea trecuta si neimplinita. Ca sa rezum, dupa o noapte intr-un club, am ajuns in pat si eram foarte pregatita pentru el. Il doream cu disperare cel putin la fel cum il simteam pe el ca ma doreste. Dupa momentele de inceput, ca sa zic asa, cand l-am simtit a fost o mare dezamagire. Era ceva cam ca un deget...nu stiu cum sa spun altfel. Poate ca unora le par vulgara, dar mi-a ramas in minte episodul ala si socul cu care mi-am revenit destul de urgent din reverie. Asa ca da, marimea conteaza, asa cum contam cu tot ceea ce ne implicam intr-o relatie. Pasiunea nu poate acoperi defectele si lipsurile pe care le avem, oricat am fi de orbiti...

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 14:03

De la: sfuniao, la data 2009-01-07 13:51:10sau poate ai IQ-ul de 20?

tot am auzit de IQ-ul asta dati-mi si mie un test ca sa il calculez si pe al meu

on topic: se abereaza mult ....mica versus mare, groasa versus subtire, jucausa versus lenesa......daca poti sa faci o femeie sa fie pe culmile placerii doar uitandu-te la ea atunci jos palaria

BIRTHRAZVANMIHAI

105 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 14:03

Si marmota invelea ciocolata in staniol

sfuniao

8 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 14:06

Da, Rose, dar "nefericitul" este o anomalie, probabil patologica si netratata in copilarie. Discutia se refera la cei dezvoltati normal (14-18 cm) si la cei supra-dotati (+20). Eo cred ca o femeie care nu poate fi satisfacuta de un barbat cu o scula de 16 cm, are o problema. Ori masculul se crede la sala si face ... flotari"

sfuniao

8 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 14:10

Da, dar cred ca ai la fel de multa pregatire ca si marmota.
In fine, daca esti asa "dotat", scoate-o si pune-o pe masa. Oftica-ne si complexeaza-ne irefutabil. Ca la vorbe...

BIRTHRAZVANMIHAI

105 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 14:14

Eu cred ca tu nu stii ce e aia o femeie

Nyuszik

16 mesaje
Oras: Hunedoara

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 14:15

yo zik k marimea nu conteaza...degeaba o ai cat o trompa de elefant..daca numa o bagi si o scoti...asa k mai bine...sa fie standrad...si sa fie jucausa....;)

Fosta membra 9am.ro

22 mesaje

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 14:17

De la: sfuniao, la data 2009-01-07 14:10:12Da, dar cred ca ai la fel de multa pregatire ca si marmota.
In fine, daca esti asa "dotat", scoate-o si pune-o pe masa. Oftica-ne si complexeaza-ne irefutabil. Ca la vorbe...

mariusvdm

2 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 14:28

Unii n-au inteles intrebarea, altii se ascund dupa inhibitii si frustrari si restul n-au nici o treaba. (pustoaice care viseaza la fat frumos cu palosu gros, onanisti etc)
Raspunsurile ar trebui sa vina de la femei cu o oarecare experienta (3-4 relatii cu implicatii sentimentale) si sa se refere strict la dimensiunile date si de antevorbitorul meu (sfuniao).
Media ar fi undeva la 16 cm deci in intervalul 14-18 in timpul unor prestatii identice (preludiu, sentimente, stare generala, tehnica, durata, etc) care v-a placut mai mult ? In afara acestor dimensiuni vorbim de extreme, anomalii, malformatii etc.
Luati in calcul toate variantele lungime - grosime (media) si evitati sa va ganditi la diferente de tehnica. Ma indoiesc totusi ca e p-aici cineva care mai face si masuratori exacte :D
Sunt bune si exercitiile de imaginatie dar nu cred ca ajuta in cazul asta. Sa vedem...

sfuniao

8 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 14:28

De la: CENTURY, la data 2009-01-07 14:14:28Eu cred ca tu nu stii ce e aia o femeie

Cu afirmatia asta ai dovedit ca tu stii

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Marimea conteaza?
Mergi la: