back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Care parte a corpului paternerului o gasiti cea mai "apetisanta"?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

lorena3000

107 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 18:00

De la: rfbercaru, la data 2009-01-22 15:13:21Adevarul e ca daca fata tipei nu e senzuala beton, e mai greu sa treci la funduletz si sani....; deci pe primul loc e figura, daca e senzuala sau nu si apoi funduletzul si sanii.....

cred ca trebuie sa te prinda flama k altfel nimic nu conteaza ..aspectul fizic trebuie sa fie 'jos palaria"....dar pana la urma voi ajungeti sa puneti perna pe ochii sau poate se opreste curentul atunci......sunt de acord si cu varianta"afara-i vopsit gardul si-nautrul leopardul"

Raporteaza abuz de limbaj
Acolo unde dragoste nu e….facem!!!!!!!!!!!
NuStiuNimic

226 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 6 Februarie 2009, ora 21:52

De la: lorena3000, la data 2009-02-06 18:00:43
De la: rfbercaru, la data 2009-01-22 15:13:21Adevarul e ca daca fata tipei nu e senzuala beton, e mai greu sa treci la funduletz si sani....; deci pe primul loc e figura, daca e senzuala sau nu si apoi funduletzul si sanii.....

cred ca trebuie sa te prinda flama k altfel nimic nu conteaza ..aspectul fizic trebuie sa fie 'jos palaria"....dar pana la urma voi ajungeti sa puneti perna pe ochii sau poate se opreste curentul atunci......sunt de acord si cu varianta"afara-i vopsit gardul si-nautrul leopardul"

deci ejti prea tare...:))))))....cum cum....punem perna p fatza.....:))))))am facut shi eu odata asta...mai bn zis am stins lumina...shi m-am gandit la cea ma apetisanta femeie care mi-a venit in minte.... :))))da degeaba....n-a vrut sa mearga...:)

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Februarie 2009, ora 12:49

o puteti face cu un partener care nu te atrage ?
si nu ma refer doar la partea fizica ...

ca aici poate fi instincul ala animalic de imperechere ... intre doi parteneri (deci si femeia) caci barbatul ar testa oricunde oricand cu oricine el insusi este un animal

„Nu-þi fie fricã de ridicol; dacã simþi ce spui, dacã te pui pe tine curat în cuvinte, n-ai cum sã fii ridicol. Fã-l pe cel de lângã tine sã simtã ce simþi - dinãuntrul lui. Din afarã poþi convinge, ºi poþi înþelege lucrurile, dar fãrã sã le simþi. Lucrurile pe care nu le simþi se uitã, sau te poþi obiºnui pânã la urmã cu ele, ceea ce e ºi mai rãu. Ce pleacã din tine nu se poate uita, ºi nu te înºealã, ºi atunci nu se poate întoarce niciodatã împotriva ta; dar pentru asta trebuie sã fii foarte curat cu tine, ºi asta iar e greu. Ca un zbor cu motorul defect.“
dada85

34 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 20:10

crezi k poti face nebunii cu cineva care te atrage de exemplu intelectual si fizic e nema atractie?..eu una nu

liviu_blm

11 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 20:14

Daca stingi lumina, da.

dada85

34 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 20:22

De la: liviu_blm, la data 2009-02-08 20:14:51Daca stingi lumina, da.

stingi lumina si te gandesti la zanul/zana zorilor....neeh

liviu_blm

11 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 20:36

Acum depinde de standarde si de cat de mult se respecta fiecare. Sunt barbati care au un standard strict si sunt barbati care ar incaleca si catelusele comunitare dupa cum sunt femei care au niste puncte de reper la partenerii posibili si femei care pentru un pachet de viceroy ar face oral si cu stalpii infipti in bordura ca sa nu parcam peste pietoni.
Pina la urma, una e sa ai in pat o zina parca sculptata de michelangelo, cu forme pline, bine conturate si alta sa te trezesti linga leana lu' cotonog care mai are 2 dinti in gura de cand a prins-o barbat'su cu seful de post, cu pieptul plat ca de avicola slobozia si posteriorul cat portbagajul de logan. Daca mai e si neagra sub unghii..........

dada85

34 mesaje

Postat pe: 8 Februarie 2009, ora 20:52

De la: liviu_blm, la data 2009-02-08 20:36:37Acum depinde de standarde si de cat de mult se respecta fiecare. Sunt barbati care au un standard strict si sunt barbati care ar incaleca si catelusele comunitare dupa cum sunt femei care au niste puncte de reper la partenerii posibili si femei care pentru un pachet de viceroy ar face oral si cu stalpii infipti in bordura ca sa nu parcam peste pietoni.
Pina la urma, una e sa ai in pat o zina parca sculptata de michelangelo, cu forme pline, bine conturate si alta sa te trezesti linga leana lu' cotonog care mai are 2 dinti in gura de cand a prins-o barbat'su cu seful de post, cu pieptul plat ca de avicola slobozia si posteriorul cat portbagajul de logan. Daca mai e si neagra sub unghii..........

in cazurile propuse de tine...ramai la una mica de unul singur decat asa

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 16:25

De la: andrush, la data 2009-02-08 20:52:30
De la: liviu_blm, la data 2009-02-08 20:36:37Acum depinde de standarde si de cat de mult se respecta fiecare. Sunt barbati care au un standard strict si sunt barbati care ar incaleca si catelusele comunitare dupa cum sunt femei care au niste puncte de reper la partenerii posibili si femei care pentru un pachet de viceroy ar face oral si cu stalpii infipti in bordura ca sa nu parcam peste pietoni.

in cazurile propuse de tine...ramai la una mica de unul singur decat asa

bun asa andrush!! ai o bere pt intelepciune!

dandollo2

14 mesaje

Postat pe: 12 Februarie 2009, ora 18:00

De la: lorena3000, la data 2009-02-06 18:00:43

Nu prea inteleg cu poate cineva sa aiba o fata senzuala... senzuala poate fi o femeie sau un barbat.

In tara mea de origine la unele triburi se mai practica inca sclavia pana prin 1985. si deci si comertul cu oameni se facea pe fata si organizat. acum se practica pe scara mult mai mare insa "pe sub mana".

Cica odata un barbat se duce la piata sa-si cumpere o sclava pentru placerea lui. era desigur unul din acestia care tot cauta nod in papura si perfectiunea. Probabil de aceia isi cauta o sclava. omul se uita la o femeie se uita la alta... se uita atent la fiecare sa vada ce cusururi au. Ca una are fundul prea mare, ca lata e prea alba, alta prea neagra, sanii prea mici, prea mari... se uita de aproape la toate. Pana cand negustorul ii intreaba daca nu prefera una taiata bucati la pachet din care sa-si faca el acasa femeia ideala. Poate vrea niste sani, poate vrea un "nyashi" cumparatorul zice ca nu insa nu vrea sa fie inselat in asteptari. negustorul ii spune :"uita-te de la distanta si alege-o pe cea care ti se pare cea mai armonios alcatuita". Chiar daca e o traducere aproximativa facuta de mine din limba kru cred ca s-a inteles ce am vrut sa spun. Cum poate fi un fund frumos daca picioarele sunt urate si spatele cocosat? cum pot fi sani frumosi si umeri lasati? Maini frumoase la un primitiv care arata ca o maimuta? In tara la mine femeile de "rasa" se recunosc dupa degetele de la picioare si barbatii dupa urechi. de aceia la petreceri se cere ca barbatii sa-si tina urechile acoperite (ca sa nu se arate trufasi si sa-i puna in inferioritate pe ceilalti, eventual sa se faca de cacao) si femeile picioarele acoperite.

popcorn

86 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 07:15

..eu sunt mai conservator..; funduletul ,sanii ,parul ,....dar ce nu se vede ??ma excita cel mai mult si-mi starneste o curiozitate..,umeda si fierbinte !!!!!!

m_trei_ics

8 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 20:41

simteai nevoia sa ne spui k e de la arte martiale ... k loveai mai tare cu dreapta,s.a...fara nicio suparare da kred k suna mai bn fara detaliile astea...miros a laudarosenie

lolozaur_the_slayer

54 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 23:29

eu cand ma uit la o fata ma uit la fatza ! dak nu e dragutza poate sa aiba ea corp de manechin

Despre modestia mea.. as putea vorbi ore in sir..
balaurul_1990

1 mesaj
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 10:03

Apetisant..... Sa ma gandesc... Fundul...si felul in care imi vorbeste. Sa nu mai zic si de faptul ca ma calzeste la telefon cu niste replici...mai ...erotice... sau cu mesaje mai .... "energice".

Dar, imi formez o parere dupa voce si dupa cum vorbete(calm, land, usor soptit... dar in nici un caz rastit, grosolan)

Fiecare cu ce-l doare....

Fosta membra 9am.ro

455 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 10:12

RINICHII, SI UNEORI FICATUL DA TRE SA FIE MARE SI BOMBAT

Fosta membra 9am.ro

660 mesaje
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 17:32

De la: blackdawn, la data 2009-02-14 10:12:46UNEORI FICATUL DA TRE SA FIE MARE SI BOMBAT

proasta alegere ficatul mare si bombat ,asta inseamna hepatita si e contagioasa

cristian_167

13 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 10:18

buna,intr-o relatie care se bazeaza pe dragoste si iubire mi se pare firesc k orice particik a corpului iei sa fie apetisanta

Fosta membra 9am.ro

39 mesaje
Oras: Drobeta Turnu Severin

Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 10:25

CRISTIAN SINCER DACA ESTI CU O FEMEIE SI FACI SEX ANAL SI DUPA ACEA FACI SI SEX ORAL CREZI CA E BINE ?EU NU CRED INSEAMNA CA O INJOSESTI MULT AIA NU ESTE IUBIRE CI CHIN

SINT SIMPLU CU MULTE BUNA SI PUTINE RELE ASA CRED EU
SLY

202 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 1 Martie 2009, ora 04:58

De la: LanceR, la data 2009-01-02 19:45:22insipirat de alte topicuri
gen fantezii sexuale si restul

Cine si ce gaseste "apetisant" la partener si nu numai (daca este cazul)

am sa incep eu primul

un umar gol este fenomenal - nu stiu ce e asa de grozav la un umar gol dar ma fascineaza, fin cu forme rotunde,

ar mai si si gatul domnisoarei - care are si el farmecul la timpul si locul potrivit

....EU gasesc apetisant la o femeie...mai intai de toate....privirea lasciva si ademenitoare....pe care mi o arunca atunci cand are kef de nebunii....sau de experimente ...sexuale.......tatele ...si curul cabrat ca la o masina de curse....ma baga n boala....

LupTzicnit

486 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 14:51

De la: gabi8ma, la data 2009-01-02 22:34:21mie imi plac mainile , e primul lucru la care ma uit la un barbat , daca imi plac ma uit si la fata

la acelashi lucru ma uit si eu la o femeie ;) pt retarzi cu glume proaste .... mainile sunt "cartea de vizita a sanatatzii si igienei"

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 14:54

fem se uita la pla de moldovean prima data:D

BIRTHRAZVANMIHAI

105 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 8 Aprilie 2009, ora 20:40

Eu nu am prietena si nu ma uit la nimic

Fosta membra 9am.ro

455 mesaje
Postat pe: 9 Aprilie 2009, ora 19:22

eeee, de uitat te uiti minciunica, da nu poti sa pui mana

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 14 Aprilie 2009, ora 16:58

De la: dasca777, la data 2009-04-08 14:54:57fem se uita la pla de moldovean prima data:D

jos pantalonii moldovene

amely_azmfr

11 mesaje
Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 06:23

si mie imi plac numai ca am avut neplacerea sa aflu ca unui fost ii displaceau sarutarile meke pe ele..

pinkul

4 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 21:41

Pentru mine este foarte important sarutul... sa stie sa sarute... sa ne jucam cu buzele ... Raspunsul meu => buzele clar... sa fie carnoase, apetisante

xcomm_office

4949 mesaje
Postat pe: 8 Mai 2009, ora 10:07

A partenerului de servici ?

pitbulu

1 mesaj
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 20:15

cei 2 "ochisori" ( sfarculete )mici si nevinovati ai parterei ce se "infurie" atunci cand sunt atinsi

Fosta membra 9am.ro

226 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 22:24

Mie imi plac buzele. Cele mai senzuale buze ma innebunesc. Imi place sa le sarut, sa le musc, sa le ling...tot! (asta din punct de vedere al partii "apetisante" din corpul celuilalt)
Primul lucru pe care il observ la o persoana sunt ochii, expresia lor, oglinda sufletului...cica! Culoarea conteaza prea putin. Acum cativa ani am vazut cei mai tristi ochi caprui pe care i-am intalnit in viata mea. Jur ca omul acela m-a vrajit...

Sunt geniala si modesta! Combinatia perfecta!
Tiffany

438 mesaje
Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 22:29

De la: angel_r, la data 2009-07-20 22:24:42Mie imi plac buzele. Cele mai senzuale buze ma innebunesc. Imi place sa le sarut, sa le musc, sa le ling...tot! (asta din punct de vedere al partii "apetisante" din corpul celuilalt)
Primul lucru pe care il observ la o persoana sunt ochii, expresia lor, oglinda sufletului...cica! Culoarea conteaza prea putin. Acum cativa ani am vazut cei mai tristi ochi caprui pe care i-am intalnit in viata mea. Jur ca omul acela m-a vrajit...

Cea mai frumoasa "descriere" :-)

Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Care parte a corpului paternerului o gasiti cea mai "apetisanta"?
Mergi la: