back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Viata sexuala

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina:

jtazjmen

651 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 23:24

De la: gabi8ma, la data 2009-01-06 22:59:06 esti tare ... in toate , daca ai suportat si asta ....

N-ai vrea sa stii cate am suportat dar viata se razbuna sa stii .. intotdeauna!! de exemplu, alta data,(ca tot era vorba de sex oral pe alt topic) tipa imi facea sex oral (ii placea la nebunie si nu musca!!) si a vrut sa termin pe fata ei.. si ghici unde am nimerit-o?? in ochi
cica ustura al naibii de rau si se inroseste ochiul..

Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 00:09

jos palaria in fata sinceritatii, lipsei de inhibitii si de prejudecati si in fata daruirii tale pentru prietenul tau

Raporteaza abuz de limbaj
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 00:46

De la: Greenie, la data 2009-01-06 16:29:09
De la: senselovesmeli, la data 2009-01-06 15:18:04ok. stiu o fata care facea toate astea. simteam ca ma iubeste, si eu o iubesc enorm si faceam orice pentru ea. dar acum nu vrea sa mai auda de mine. cu o saptamana inainte de despartire mi-a dat de inteles ca vom fii mereu impreuna, eram foarte fericit, dar se pare ca nu a fost asa. acum sunt aproape sigur ca are pe altu, dar nu stiu in ce stadiu e relatia lor. astept pareri.

pt orice exista un motiv, afla-l daca vrei sa nu te mai roada

comunicareeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!

sau poti sa o omori si sa te pisi pe oasele ei...multumesc..o forma antica de comunicare

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 01:56

De la: dasca777, la data 2009-01-07 00:46:56
De la: Greenie, la data 2009-01-06 16:29:09
De la: senselovesmeli, la data 2009-01-06 15:18:04ok. stiu o fata care facea toate astea. simteam ca ma iubeste, si eu o iubesc enorm si faceam orice pentru ea. dar acum nu vrea sa mai auda de mine. cu o saptamana inainte de despartire mi-a dat de inteles ca vom fii mereu impreuna, eram foarte fericit, dar se pare ca nu a fost asa. acum sunt aproape sigur ca are pe altu, dar nu stiu in ce stadiu e relatia lor. astept pareri.

pt orice exista un motiv, afla-l daca vrei sa nu te mai roada

comunicareeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!

sau poti sa o omori si sa te pisi pe oasele ei...multumesc..o forma antica de comunicare

ba.. pan' ajungi sa te pisi pe oasele ei, trece ceva vreme...

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 17:15

De la: gabi8ma, la data 2009-01-06 21:58:42sa stii ca m-ai pus pe ganduri , bag de seama ca sunt de fapt f multi barbati carora nu le place sexul oral incep sa cred ca femeilor le place mai mult , cel putin sa li se faca ...
era o faza faina cu cald si rece : tot in indreptarul cu pricina era o tehnica cu cald /rece cu un mic cub de gheata pe care nu stiu cum trebuie sa-l tot intorci in gura in acelasi timp... in fine , mai intreb si eu pe forum daca i-a iesit cuiva , si zicea cineva de cola rece , cafea calda si p...a , dar tot ma gandesc eu : o gura de cafea , o gura de p , gura de cafea , o gura de p , eu cred ca in ritmul asta ajungi la baie vomitand , sau faci niste palpitatii de-ti crapa inima avand in vedere ca toate ingredientele sunt excitante .... nu stiu ma mai gandesc

cafea si p? n'as mai crede...sa imbini ce?
trezirea si placutul de dimineatza? si fumul de tigara cui i'l lasi?
sau il tragi si p'ala dupa ce'si da drumu? nu mai inteleg nimic!!!!!!! dar nici nu e cazu!

IN MY OPINION...... dar pe bune daca stiu cum e! nu stiu nimic!! JUR!
o gura de sampanie peste p, sau in fine, alcool sa fie!

si oh da!! ce bine spui lawyer, ce tentativa buna folosesti!
sa nu o lasi pe ea, pe motive dubioase, ca tot ea vine la tine sa iti faca de buna voie!! sa stii ca maree dreptate ai!

ai zis-o bine!

raman la ideea mea cu sampania... sau fie ea ce'o fi

jtazjmen

651 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 18:26

De la: Greenie, la data 2009-01-07 17:15:46
De la: gabi8ma, la data 2009-01-06 21:58:42sa stii ca m-ai pus pe ganduri , bag de seama ca sunt de fapt f multi barbati carora nu le place sexul oral incep sa cred ca femeilor le place mai mult , cel putin sa li se faca ...
era o faza faina cu cald si rece : tot in indreptarul cu pricina era o tehnica cu cald /rece cu un mic cub de gheata pe care nu stiu cum trebuie sa-l tot intorci in gura in acelasi timp... in fine , mai intreb si eu pe forum daca i-a iesit cuiva , si zicea cineva de cola rece , cafea calda si p...a , dar tot ma gandesc eu : o gura de cafea , o gura de p , gura de cafea , o gura de p , eu cred ca in ritmul asta ajungi la baie vomitand , sau faci niste palpitatii de-ti crapa inima avand in vedere ca toate ingredientele sunt excitante .... nu stiu ma mai gandesc

cafea si p? n'as mai crede...sa imbini ce?
trezirea si placutul de dimineatza? si fumul de tigara cui i'l lasi?
sau il tragi si p'ala dupa ce'si da drumu? nu mai inteleg nimic!!!!!!! dar nici nu e cazu!

IN MY OPINION...... dar pe bune daca stiu cum e! nu stiu nimic!! JUR!
o gura de sampanie peste p, sau in fine, alcool sa fie!

si oh da!! ce bine spui lawyer, ce tentativa buna folosesti!
sa nu o lasi pe ea, pe motive dubioase, ca tot ea vine la tine sa iti faca de buna voie!! sa stii ca maree dreptate ai!

ai zis-o bine!

raman la ideea mea cu sampania... sau fie ea ce'o fi

e vorba de o psihologie simpla si chiar infantila (pentru ca la copii se regaseste cel mai pregnant) Ne dorim tot ce ne este refuzat.. Cand eram mici, dupa ce plangeam o luna dupa o jucarie dintr-o vitrina, dupa ce ne era cumparata, ne jucam cu ea putin si apoi ne plictiseam aruncand-o!!
daca acea jucarie ne-ar fi fost data cu ratia, azi 10 minute doar, maine 10 minute.. pun pariu ca nu ne-am fi plictisit niciodata de ea!!!
La fel e si cu jucariile oamenilor mari.. daca stii ca o poti suge cand vrei si cat vrei, nu prea prezinta interes!!

adivesa

54 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 19:46

De la: oana_m, la data 2008-12-27 15:20:56Unele femei sunt de acord sa faca sex oral si chiar sa inghita pentru ca vor sa isi satisfaca partenerul si tinand la el,trec peste propriile neplaceri cauzate de aceste forme de satisfactie,gandindu-se la placerea lui.
Eu sunt una dintre cele care fac cu mare placere sex oral partenerului(si doar lui!)si il indemn sa ejaculeze in gura mea pentru ca stiu ca asta il excita iar asta ma bucura.
Am incercat mai multe cu el si nu numai pentru el dar si din curiozitate.
Nu aveam si in continuare nu am o parere foarte buna despre sexul anal dar am vrut sa incerc sa vad cum este si stiind ca el isi doreste asta,i-am propus sa facem.Nu am facut decat de cateva ori pentru ca stiu ca nu este sanatos si ca in timp poate afecta anusul sau poate cauza alte afectiuni.
L-am lasat sa ejaculeze pe abdomen si sa faca sex intre sani si sa termine pe gat si nu m-am simtit ciudat pentu ca am facut-o nu din obligatie sau fortata,ci din iubire.
Sunt foarte multumita cand il vad ca este in extaz si stiu ca toate astea chiar daca nu sunt vazute bine de multi,sunt facute doar cu partenerul meu,in care am incredere si care ma respecta.

Se aproba! ^_^

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 20:47

De la: adivesa, la data 2009-01-07 19:46:21
De la: oana_m, la data 2008-12-27 15:20:56Unele femei sunt de acord sa faca sex oral si chiar sa inghita pentru ca vor sa isi satisfaca partenerul si tinand la el,trec peste propriile neplaceri cauzate de aceste forme de satisfactie,gandindu-se la placerea lui.
Eu sunt una dintre cele care fac cu mare placere sex oral partenerului(si doar lui!)si il indemn sa ejaculeze in gura mea pentru ca stiu ca asta il excita iar asta ma bucura.
Am incercat mai multe cu el si nu numai pentru el dar si din curiozitate.
Nu aveam si in continuare nu am o parere foarte buna despre sexul anal dar am vrut sa incerc sa vad cum este si stiind ca el isi doreste asta,i-am propus sa facem.Nu am facut decat de cateva ori pentru ca stiu ca nu este sanatos si ca in timp poate afecta anusul sau poate cauza alte afectiuni.
L-am lasat sa ejaculeze pe abdomen si sa faca sex intre sani si sa termine pe gat si nu m-am simtit ciudat pentu ca am facut-o nu din obligatie sau fortata,ci din iubire.
Sunt foarte multumita cand il vad ca este in extaz si stiu ca toate astea chiar daca nu sunt vazute bine de multi,sunt facute doar cu partenerul meu,in care am incredere si care ma respecta.

Se aproba! ^_^

oana draga,parerea mea,sa ne dam drumul toti in gua ta si u sa fci comparatie:)))))

oana_m

20 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 05:07

Hai ca m-ai facut sa rad dragule

Crezi ca am nevoie de mai multi ca sa ma simt satisfacuta?Nu iubire!Am nevoie de unul cu care sa impart clipe de vis dar nu numai in pat.
Din comentariul tau nu se intelege decat faptul ca te-a deranjat ceea ce am marturisit aici.Pacat!Inca nu pot sa realizez ca lumea este atat de superficiala si ipocrita incat sa inceapa sa aduca injurii doar pentru ca cineva este sincer si cauta comunicare pe o tema sexuala...Trist!

Oricum iti multumesc tare mult pentru propunere si sper sa iti indeplinesti aceasta fantezie intr-o zi ca vad ca te frustreaza rau de tot scumpule!

oana_m

20 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 05:20

Salut la randul meu pe cei care au inteles cum trebuie de ce am postat acest topic!

As vrea sa specific foarte clar ca nu indemn pe absolut nimeni sa faca ceea ce am facut si fac eu! Wow!De parca ceea ce am facut este ceva grav,totusi am facut aceste lucruri cu un singur partener(pana la el nu mai facusem nimic de genul acesta cu nici unul,a fost optiunea mea..)si sper ca acesta sa fie si ultimul!
Intentia mea este de a afla cat mai multe opinii despre viata sexuala in general dar si despre picanteriile experimentate pentru a invata impreuna sa fim mai liberi in gandire.Nimeni nu trebuie sa faca sex oral sau anal doar asa ca sa intre in rand cu ceilalti sau doar pentru placerea celuilalt!Cand vine vorba de sex este permis orice atata timp cat ambii sunt de acord!Nu cred ca este un principiu rau,ci normal si sanatos.
Oricine are dreptul sa spuna NU daca i se pare ca nu ii face placere sau nu ii face bine sau pur si simplu nu e sigur..Mai mult,oricine are dreptul sa se razgandeasca in ultima clipa si nu trebuie sa i se raspunda prin violenta sau nervi pentru ca e mai bine sa mai aastepti sau sa nu mai faci ceva deloc decat sa regreti dupa ce ai facut doar asa de dragul de a face si a nu-l supara pe celalalt!

Asa ca dragii si dragele mele,eu doar va invit sa va ganditi intotdeauna de o suta de ori inainte de a face ceva in pat..si sa comunicati permanent.Fiti echilibrati!

oana_m

20 mesaje

Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 05:23

De la: Haps, la data 2009-01-07 00:09:16jos palaria in fata sinceritatii, lipsei de inhibitii si de prejudecati si in fata daruirii tale pentru prietenul tau

Iti multumesc!

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 16:35

De la: oana_m, la data 2009-01-08 05:07:34 Hai ca m-ai facut sa rad dragule

Crezi ca am nevoie de mai multi ca sa ma simt satisfacuta?Nu iubire!Am nevoie de unul cu care sa impart clipe de vis dar nu numai in pat.
Din comentariul tau nu se intelege decat faptul ca te-a deranjat ceea ce am marturisit aici.Pacat!Inca nu pot sa realizez ca lumea este atat de superficiala si ipocrita incat sa inceapa sa aduca injurii doar pentru ca cineva este sincer si cauta comunicare pe o tema sexuala...Trist!

Oricum iti multumesc tare mult pentru propunere si sper sa iti indeplinesti aceasta fantezie intr-o zi ca vad ca te frustreaza rau de tot scumpule!

nu ai inteles...nu e nimic grav in ce ai facut u ,e k,doar ca ma gandeam ca poate iti tb termen de comparatie,nu stiu ,e k...continua,doar ca stii ce se spune ,paractica face perfectiunea,si m-am gandit ca mai ai nevoie de practica:P

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 16:59

trebuie sa vezi toate post-urile lui dasca sa te prinzi ce a zis el de fapt...

nu l-a deranjat, doar ca a simtit el nevoia de a spune ceva. Cel mai sanatos este sa te iei la mistouri cu el, pentru ca duce bine de tot si are imaginatie bogata.

altfel, sunt de acord si eu ca a fost magar.

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 17:01

De la: dasca777, la data 2009-01-08 16:35:46

nu ai inteles...nu e nimic grav in ce ai facut u ,e k,doar ca ma gandeam ca poate iti tb termen de comparatie,nu stiu ,e k...continua,doar ca stii ce se spune ,paractica face perfectiunea,si m-am gandit ca mai ai nevoie de practica:P

ba... eo-s sigur ca la ea nu ajungi :)) ca e prea fixata pe barbatu' ei..

oricum sa stii ca asta cu termenu de comparatie e relativa ;)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 17:32

De la: dasca777, la data 2009-01-08 16:35:46

Hmm...Ia sa ma gandesc...sa fac si cu alti barbati sau sa fac in continuare cu iubitul?Hmm...Grea decizie Cred ca o sa ma limitez la singurul barbat din viata mea!E mai bine asa chiar daca astfel nu ajung sa ating perfectiunea

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 17:34

Probabil nu intelegeti ce se intampla.Tot Oana sunt dar tastez de pe alt id al unei amice

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 17:41

Am dat-o un pic la o parte pe Oana ca sa imi spun si eu parerea daca tot a intrat ea pe acest topic sa va raspunda.

Asadar,mi se pare ok ca o femeie sau un barbat sa accepte sa faca unele lucruri intime care pot parea ciudate sau perverse in ochii altora,atata timp cat nu o face azsi cu unul,maine cu altul si tot asa.De altfel si eu am un iubit si simtindu-ma bine in preajma sa,sunt deschisa propunerilor sale precum si el este deschis sugestiilor mele(stiu ca oricum barbatii vor sa fie indrumati ca sa nu fie neintelegeri si sa stie clar daca merge pe drumul cel bun sau nu).
Eu o sprijin pe Oana si nu o critic desi multi o fac,altii nu recunosc ca nu o plac si totusi se arata f amabili in fata ei dar in rest So go Oana go!
Acuma poate ca privesc si subiectiv pentru ca tin la ea,dar niciodata din ce a facut nu a fost ceva facut doar pentru ea,din egoism sau rautate asa ca pentru tine iubita!

Sirena

2 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 17:26

am avut prieten 2 ani de zile..timp in care nu am facut sex oral, adik el mie da..eu lui nu..aveam o asa zisa retinere...
si am ajuns sa cunosc un tip f misto..chiar simteam k merita sa fak pasul asta pt el...am fost impreuna vreo 6luni..si ma bucur k am scapat de inhibitii...si k am reusit..sa ajung sa ma simt bineeee in pat..cum zici tu...am facut multe pt el..si doar cu el...numai k sa se simta el bine...am ramas uimita cat de mult poate sa schimbe o relatie..chestia asta...acum s-a terminat..si a fost 1 cu care am fact sex oral...

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 17:34

pt toate astea cu sex oral...as vrea sa vina un negru cu pwla de jumate de metru si sa v-o bage toata in gat...asa o sa va treziti si o sa va dati seama ca a fi ..." dame usoare" si sa sp pe unde puteti nu e k:P

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 23:36

De la: dasca777, la data 2009-01-13 17:34:32pt toate astea cu sex oral...as vrea sa vina un negru cu pwla de jumate de metru si sa v-o bage toata in gat...asa o sa va treziti si o sa va dati seama ca a fi ..." dame usoare" si sa sp pe unde puteti nu e k:P

da de ce musai negru ? alb sau mulatru nu merge ?

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
fantassy

630 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2009, ora 23:44

De la: dasca777, la data 2009-01-13 17:34:32pt toate astea cu sex oral...as vrea sa vina un negru cu pwla de jumate de metru si sa v-o bage toata in gat...asa o sa va treziti si o sa va dati seama ca a fi ..." dame usoare" si sa sp pe unde puteti nu e k:P

cand am vazut comentariul asta in casuta de jos mi-am zis: "sigur e dasca dupa cum incepe"
dasca, eu cred ca tu respecti cu adevarat femeia... dar un gen de femeie care in ziua de azi se gaseste extreeeeem de rar... si mai cred ca te dezgusta toate tipele care-si expun intimitatile intr-un mod vulgar sau stupid pe acest forum (nu sariti! ca nu vb de absolut nimeni anume doar vb cu dasca) si nu numai pe forum, dar si ce vezi zi de zi... oriunde te duci...
e trist...

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 00:41

De la: angel_demon10, la data 2009-01-13 23:44:21

cand am vazut comentariul asta in casuta de jos mi-am zis: "sigur e dasca dupa cum incepe"
dasca, eu cred ca tu respecti cu adevarat femeia... dar un gen de femeie care in ziua de azi se gaseste extreeeeem de rar... si mai cred ca te dezgusta toate tipele care-si expun intimitatile intr-un mod vulgar sau stupid pe acest forum (nu sariti! ca nu vb de absolut nimeni anume doar vb cu dasca) si nu numai pe forum, dar si ce vezi zi de zi... oriunde te duci...
e trist...

m-am obisnuit in jungla moderna de azi,dar asa e sunt mai de moda veche...e k sa fci sex si oral si anal si in ureche si cum vrei,ce nu e k...parerea mea...e sa iti expui toate experientele pe net si sa mai spui ...vai eu o fac numai cu priet meu...serios?...hai lasa-ma cu vrajeli din astea...sunt mai de moda veche poate...poate sunt mai ciudat ...asta e...de asta urasc si fem...caut un ideal iar in zl noastre acel ideal e mort...pacat:(

fullspy

42 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 14:21

Parerea mea este ca in acest mod vei reusi sa-l tii langa tine si nu va cauta sa-si satisfaca fanteziile in patul altei femei, asta e un lucru minunat din partea ta.Toata problema este ca asa cum ai zis, unele chestii nu iti plac, si e normal, nu tin minte ca vreunei femei sa ii fi placut sexul anal sau daca nu a schitat nimic a facut-o de complezenta.Cu timpul, va trebui sa lamuresti acest aspect cu el si daca te iubeste, va intelege si va rari aceste momente neplacute.Trebuie sa inteleaga ca nu esti o femeie usoara si nici o actrita de filme porno, tot ce vedem in filmele pt adulti sunt fantezii, excentritati, foarte rar se practica intr-un cuplu normal si sexul anal.Cu privire la inghitirea propriuzisa a penisului iarasi am ceva de adaugat, se poate, ca intr-o buna zi sa iti atinga lueta(omuletzu'),(depinde de lungime) si sa vomitzi pe el , garantat nu va mai dori sa repete aceasta experienta si se va rezuma la sexul oral normal!Nu stiu, sunt atatea lucruri frumoase pe care le puteti experimenta impreuna, atatea puncte erogene, atatea pozitii, eu zic sa stati de vb serios si sa lasati partile neplacute deoparte.Mult succes

oana_m

20 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2009, ora 23:53

De la: fullspy, la data 2009-01-15 14:21:08Parerea mea este ca in acest mod vei reusi sa-l tii langa tine si nu va cauta sa-si satisfaca fanteziile in patul altei femei, asta e un lucru minunat din partea ta.Toata problema este ca asa cum ai zis, unele chestii nu iti plac, si e normal, nu tin minte ca vreunei femei sa ii fi placut sexul anal sau daca nu a schitat nimic a facut-o de complezenta.Cu timpul, va trebui sa lamuresti acest aspect cu el si daca te iubeste, va intelege si va rari aceste momente neplacute.Trebuie sa inteleaga ca nu esti o femeie usoara si nici o actrita de filme porno, tot ce vedem in filmele pt adulti sunt fantezii, excentritati, foarte rar se practica intr-un cuplu normal si sexul anal.Cu privire la inghitirea propriuzisa a penisului iarasi am ceva de adaugat, se poate, ca intr-o buna zi sa iti atinga lueta(omuletzu'),(depinde de lungime) si sa vomitzi pe el , garantat nu va mai dori sa repete aceasta experienta si se va rezuma la sexul oral normal!Nu stiu, sunt atatea lucruri frumoase pe care le puteti experimenta impreuna, atatea puncte erogene, atatea pozitii, eu zic sa stati de vb serios si sa lasati partile neplacute deoparte.Mult succes

Intr-o lume in care oamenii se iau dupa aparente,care judeca fara sa se uite in oglinda si care nu au timp sa gandeasca probleme din mai multe puncte de vedere,este intotdeauna placut sa vezi o persoana care stie sa comunice si sa nu insulte fara sens..
Multumesc pentru sfaturi!
In ceea ce priveste sexul anal nu il mai practicam iar sexul oral niciodata nu a fost brutal incat sa se intample ceea ce ai scris tu mai sus.Am noroc pentru ca partenerul meu este atent sa nu ma raneasca iar daca stie ca ceva nu imi place,nu va mai face.
Ceea ce am scris cand am inceput acest topic a fost inteles foarte prost.
Unii m-au felicitat pentru ca ii fac poftele iubituluji,altii m-au admirat pentru ca am fost suficient de deschisa incat sa scriu despre diverse experiente persoanale iar altii m-au criticat.
Laudele ma bucura dar criticile sunt binevenite si ele caci te mentin "treaz"!...

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 00:01

De la: oana_m, la data 2009-01-15 23:53:03
De la: fullspy, la data 2009-01-15 14:21:08Parerea mea este ca in acest mod vei reusi sa-l tii langa tine si nu va cauta sa-si satisfaca fanteziile in patul altei femei, asta e un lucru minunat din partea ta.Toata problema este ca asa cum ai zis, unele chestii nu iti plac, si e normal, nu tin minte ca vreunei femei sa ii fi placut sexul anal sau daca nu a schitat nimic a facut-o de complezenta.Cu timpul, va trebui sa lamuresti acest aspect cu el si daca te iubeste, va intelege si va rari aceste momente neplacute.Trebuie sa inteleaga ca nu esti o femeie usoara si nici o actrita de filme porno, tot ce vedem in filmele pt adulti sunt fantezii, excentritati, foarte rar se practica intr-un cuplu normal si sexul anal.Cu privire la inghitirea propriuzisa a penisului iarasi am ceva de adaugat, se poate, ca intr-o buna zi sa iti atinga lueta(omuletzu'),(depinde de lungime) si sa vomitzi pe el , garantat nu va mai dori sa repete aceasta experienta si se va rezuma la sexul oral normal!Nu stiu, sunt atatea lucruri frumoase pe care le puteti experimenta impreuna, atatea puncte erogene, atatea pozitii, eu zic sa stati de vb serios si sa lasati partile neplacute deoparte.Mult succes

Intr-o lume in care oamenii se iau dupa aparente,care judeca fara sa se uite in oglinda si care nu au timp sa gandeasca probleme din mai multe puncte de vedere,este intotdeauna placut sa vezi o persoana care stie sa comunice si sa nu insulte fara sens..
Multumesc pentru sfaturi!
In ceea ce priveste sexul anal nu il mai practicam iar sexul oral niciodata nu a fost brutal incat sa se intample ceea ce ai scris tu mai sus.Am noroc pentru ca partenerul meu este atent sa nu ma raneasca iar daca stie ca ceva nu imi place,nu va mai face.
Ceea ce am scris cand am inceput acest topic a fost inteles foarte prost.
Unii m-au felicitat pentru ca ii fac poftele iubituluji,altii m-au admirat pentru ca am fost suficient de deschisa incat sa scriu despre diverse experiente persoanale iar altii m-au criticat.
Laudele ma bucura dar criticile sunt binevenite si ele caci te mentin "treaz"!...

nu ma intelege gresit,nu am nik special cu tine,adik nu te condamn sau te urasc,doar ca mi se pare penibil sa intrebi cum se fce sex oral..cred ca si un virgin ar sti...ma sperii,,,dc a-ti facut is oral si normal si anal...pari cam curba...parerea mea..dar e k..e alegerea ta..

oana_m

20 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 00:02

Nu imi amintesc sa fi intrebat cum se face sexul oral.

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 00:04

dasca m-ai luat prin suprindere , n-am stiut ca esti conservator

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2009, ora 00:17

De la: oana_m, la data 2009-01-16 00:02:27Nu imi amintesc sa fi intrebat cum se face sexul oral.

si unde si-a mai dat drumu baiatul...in urechi...in nas,pe unghii sau in par?...nu realizezi a e penibil sa spui toate exp tale sexulale pe site...e k sa ceri o parere,dar nu sa exagerezi cu detalii,dc pr tau isi da drumu pe tine unde vrea si cand vrea..parerea mea esti cam curba...si mie imi plac astea...fac cevreau din ea si apoi pa...probabil asa ar fce si el cu tn...cand gaseste una de treaba si cu putin creier(adik u nu ai deloc),a te lauda ca priet tau isi da drumu pe tn cand si unde are chef..hmm...pari un fel de sexy braileanca,ce se lauda ca a facut sex cu 1000 de barb,tu te lauzi ca unu a facut ce a vrut din tine...bv tie...fci kk imprastiat de acum sau ai saliva mai groasa?:))intreb si eu...stiu ca-s mai incepator,,asa sunt eu mai ciudat,mai conservator( nu-s in partidul lui voiculescu:P)..dar sa revin,,,esti ciudata...cam curbulita,dar ciudat imi place (nu ti-o lua in cap)

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 01:28

OANA ESTI O DULCEATA CA STII SATI SATISFACI IUBITUL bravo

dk_tig

6 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 07:22

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 >> Sari la pagina: