back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cum alegeti fata potrivita pentru sarbatori..??

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

niroslsd

49 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 14 August 2009, ora 07:59

De la: Vecinu, la data 2009-07-02 10:03:25Draga bah,
Tu nu cumva esti cocalarul ala pe care l-am vazut pe site???
Probleme mai serioase nu ai si tu deloc???
Du-te pe www.pitzipoanca.org si ai sa gasesti acolo fata perfecta pentru tine.
Pup dulce

mai dute ma la tar de unde vii .. ca pitipoanca aia .. in comparatie cu tine face banii .. chiar daca face ce face .. la care tu visezi decat ... se acumolueaza prostia in tara aia mai rau decat inainte ... voi aveti probleme marii si ... pitipoance esti nebun frate

Raporteaza abuz de limbaj
-Tu Traiesti Dupa Lege Sau Dupa Constiinta ? -Dupa Situatie. :)
niroslsd

49 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 14 August 2009, ora 08:00

De la: niroslsd, la data 2009-08-14 07:59:50
De la: Vecinu, la data 2009-07-02 10:03:25Draga bah,
Tu nu cumva esti cocalarul ala pe care l-am vazut pe site???
Probleme mai serioase nu ai si tu deloc???
Du-te pe www.pitzipoanca.org si ai sa gasesti acolo fata perfecta pentru tine.
Pup dulce

mai dute ma la tar de unde vii .. ca pitipoanca aia .. in comparatie cu tine face banii .. chiar daca face ce face .. la care tu visezi decat ... se acumolueaza prostia in tara aia mai rau decat inainte ... voi aveti probleme marii si ... pitipoance esti nebun frate
sii daca e cocala r ala sa il ia mama dracu

-Tu Traiesti Dupa Lege Sau Dupa Constiinta ? -Dupa Situatie. :)
max_airz

15 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Septembrie 2009, ora 08:40

daca nu ti-a placut nici o fata pana acum... e esti homosexual frate

LeonKing

2035 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 17:00

De la: NuStiuNimic, la data 2008-12-23 03:48:33una dintre marile mele probleme in viatza e ca foarte rar mi-a placut d o sg fata...:|....adica sunt genu care alearga nu dupa doua....ci dupa mai multe....:|....nu prea s-a gasit una sa-mi placa asa d tare incat sa-mi concentrez atentzia asupra ei....foarte naspa...:|

sfat: cine alearga dupa 2 iepuri, nu prinde nici unul...
asa ca ai grija... ori nu mai alerga, ori spune si tu ca faci sport

" tristetea mea aude nenascutii caini nenascutii oameni cum ii latra" Nichita Stanescu
d_stefan20

2246 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 17:47

De la: LeonKing, la data 2009-11-02 17:00:52
De la: NuStiuNimic, la data 2008-12-23 03:48:33una dintre marile mele probleme in viatza e ca foarte rar mi-a placut d o sg fata...:|....adica sunt genu care alearga nu dupa doua....ci dupa mai multe....:|....nu prea s-a gasit una sa-mi placa asa d tare incat sa-mi concentrez atentzia asupra ei....foarte naspa...:|

frate vezi ca faza cu iepurii e adevarata doar cand e vorba de iepuri..e chiar indicat sa alergi dupa doua femei...trebuie sa vezi ce pierzi si sa vezi daca merita...
dar dupa ce ai dat de ea..tine-o frate..nu mai baga botu in dreapta si stanga..
ok ?

mikaela_yuppy

173 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 18:34

Pai le pui sa stea in sir indian si incepi: din oceanu Pacific, a iesit un peste mic.....etc

Alice_in_Wonderland

3330 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 18:36

Poti face o lista cu ce ,,stie'' fiecare sa faca si apoi alegi.

kats_BK

165 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 21:16

hey .."don juan" .. scz ca zic asta,dar la ce fata de gainar ai,cred ca o sa petreci sarbatorile singur ...sau,mai e o varianta... sa platesti pe cineva sa petreaca cu tine! bafta jose miguel

Fosta membra 9am.ro

1050 mesaje
Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 21:50

De la: NuStiuNimic, la data 2008-12-22 04:55:25...stau shi ma gandesc shi nush cu cn sa-mi petrec sarbatorile...:-??....adica am vreo 4 posibilitatzi...dar chiar nu stiu p cn sa inv...:-??....voi cum facetzi.... ???

Eu zic sa le inviti pe toate 4, de acum;s-ar putea sa ai surpriza sa te refuze toate 4 si sa cauti alte 4..si tot asa;acum, fara misto, iti dau un pont: invita-le pe toate 4 dar spune-le ca-ti doresti un Revelion in doi, doar tu si ea (fiecare in parte), eventual la tine acasa (nicidecum o locatie tentanta);care accepta sa petreaca doar cu tine, in cea mai obisnuita locatie...aia-i buna de tine;pe restul posteza-le si tu poze in albumul tau de aici, ca ni le disputam noi...

Alice_in_Wonderland

3330 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 2 Noiembrie 2009, ora 21:52

Zero07 nu-l mai invata la prostii pee saracu baiat. Asa poate le rateaza pe toate.

LeonKing

2035 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 10:40

De la: interzisu, la data 2009-11-02 17:47:14

frate vezi ca faza cu iepurii e adevarata doar cand e vorba de iepuri..e chiar indicat sa alergi dupa doua femei...trebuie sa vezi ce pierzi si sa vezi daca merita...
ok ?

nu stiu daca ai dreptate... in principiu cred ca e o problema de focus... daca tu crezi ca alergi in acelasi timp (tu, nu ca o adresare directa, ci ca cititor liber si neimplicat in topic) dupa 2 femei ca sa le si compari, sa vezi pe propria piele ce au in plus sau in minus, gresesti... si asta pentru ca nu ai niciodata referentialul la indemana, ci numai imaginea acestuia, care, de cele mai multe ori e deformata. nu poti fi acelasi in 2 clipe diferite (si aici nu mai merita sa pierdem timpul cu explicatii, stii si tu ca si toti ceilalti ca am dreptate)

" tristetea mea aude nenascutii caini nenascutii oameni cum ii latra" Nichita Stanescu
kats_BK

165 mesaje
Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 13:27

De la: LeonKing, la data 2009-11-03 10:40:17

ok ?

nu stiu daca ai dreptate... in principiu cred ca e o problema de focus... daca tu crezi ca alergi in acelasi timp (tu, nu ca o adresare directa, ci ca cititor liber si neimplicat in topic) dupa 2 femei ca sa le si compari, sa vezi pe propria piele ce au in plus sau in minus, gresesti... si asta pentru ca nu ai niciodata referentialul la indemana, ci numai imaginea acestuia, care, de cele mai multe ori e deformata. nu poti fi acelasi in 2 clipe diferite (si aici nu mai merita sa pierdem timpul cu explicatii, stii si tu ca si toti ceilalti ca am dreptate)
bine zis...

LeonKing

2035 mesaje

Postat pe: 3 Noiembrie 2009, ora 14:37

De la: kats_BK, la data 2009-11-03 13:27:52
De la: LeonKing, la data 2009-11-03 10:40:17

ok ?

bine zis...

9am118643

35 mesaje
Postat pe: 23 Noiembrie 2009, ora 20:31

Chiar, cum se alege fata? ca si cum privesti intr-o vitrina plina cu obiecte din care iti alegi unul(sau mai multe) sau ca si cum te duci la piata sa cumperi ceva? Dar oricum, intrebarea spune multe.

CREMENE

743 mesaje

Postat pe: 24 Noiembrie 2009, ora 12:01

De la: NuStiuNimic, la data 2008-12-22 04:55:25...stau shi ma gandesc shi nush cu cn sa-mi petrec sarbatorile...:-??....adica am vreo 4 posibilitatzi...dar chiar nu stiu p cn sa inv...:-??....voi cum facetzi.... ???

Interesanta idee.....
Pai in primul rand intreaba-te ce vrei sa faci de sarbatori, ca poate nu-ti va mai trebui nici una, apoi daca tot le folosesti pe post de accesoriu, si oricum nu-ti pasa care e , poti sa le asortezi la te miri ce, haine, tipul de benzina folosit, sau chiar cum vrei sa ai frizura. Sau vezi care e mai zdrahon sa te poata cara acasa dupa chef, sau care e mai bleaga dintre 4 blege si va accepta.
Sau daca e numai pentru revelion poti sa te duci singur si sa-ti ieu una de unica folosinta, la astea si asa nu prea ai nici asteptari si nici garantii.

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului cum alegeti fata potrivita pentru sarbatori..??
Mergi la: