Info
x
Un sfat
|
pompyi 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 20:27
Tocmai am terminat o relatie care a avut si bune si rele.Problema incepe acu: fosta mea iubita imi este colega de birou...practic sta la 2 m de mine si in ult timp ma ataca din cele mai tampite motive.Am iubito si inca o mai iubesc asa cum nu am mai iubit pe nimeni,ea inca mai inseamna mult pentru mine si nu vreau sa ajungem sa ne uram sau sa ne jignim(as dori sa respectam clipele frumoase ce au fost intre noi,pentru mine fiind cele mai frumoase clipe pe care le-am trait intr-o rel pana acu)ce pot face pentru a evita astfel de lucruri fara a imi da demisia?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 16:56
De la: pompyi, la data 2008-12-21 20:27:28Tocmai am terminat o relatie care a avut si bune si rele.Problema incepe acu: fosta mea iubita imi este colega de birou...practic sta la 2 m de mine si in ult timp ma ataca din cele mai tampite motive.Am iubito si inca o mai iubesc asa cum nu am mai iubit pe nimeni,ea inca mai inseamna mult pentru mine si nu vreau sa ajungem sa ne uram sau sa ne jignim(as dori sa respectam clipele frumoase ce au fost intre noi,pentru mine fiind cele mai frumoase clipe pe care le-am trait intr-o rel pana acu)ce pot face pentru a evita astfel de lucruri fara a imi da demisia? ori te muti mai departe de ea ,dar cel mai bn o ignori ,,merge ,ignor-o las-o sa sufere ,de aia te ataca...fii relaxat ea e nervoasa ca u ai alta si ea es g ...fii relaxat,ignor-o si stai cu asyt noua ...bafta Raporteaza abuz de limbaj |