back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce cadouri sa cumparam iubitelor.....?????

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

pif

14 mesaje
Oras: Pitesti

Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 12:43

cel mai frumos cadou pt ea e sa o lasi sa iasa cu prietenele ei sa bea si sa se zbenguie si urmatoarea zi sa stai langa ea sa-si revina

Raporteaza abuz de limbaj
mihaela_marian87

1 mesaj
Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 12:45

femeile sunt cele mai multumite de bijuterii deci daca ii iei o bijuterie prietenei tale sigur o sa-i placa .

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 13:27

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 14:45

Sfat: intreab-o ce-si doreste, explica-i ca esti cam stangaci si nu vrei sa-i cumperi ceva ce deja are, sau ce nu si-ar dori. Mergi cu ea si roag-o sa-ti arate. iar tu platesti!

kiku

154 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 19:06

ma..tu esti timpit nu?

luci_musat

5 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 19:36

numai prostii si offtopicuri pe aici.. ma asteptam sa gasesc o discutie serioasa in care chiar putem gasi o lista utila cu cadouri

e

crissstiana75

2 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 24 Decembrie 2008, ora 22:40

un parfum e intotdeauna binevenit pt o femeie

c_suzi_20

31 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 13:15

De la: ariadna_love, la data 2008-12-24 12:45:01femeile sunt cele mai multumite de bijuterii deci daca ii iei o bijuterie prietenei tale sigur o sa-i placa .

asa-i, bijuteriile cred ca plac tuturor femeilor... si inca o chestie pe care mi-o doresc eu ar fi un ceas auriu, eventual cu strasuri

edy_sword

166 mesaje
Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 14:43

dati le bani si vor fi fericite alaturi de voi burtosilor

c_suzi_20

31 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 25 Decembrie 2008, ora 17:51

De la: edy_sword, la data 2008-12-25 14:43:11dati le bani si vor fi fericite alaturi de voi burtosilor

s-ar putea sa le dea bani si ele sa fie fericite alaturi de altii

marin_slv

11 mesaje

Postat pe: 26 Decembrie 2008, ora 00:42

o chemi acasa la tine si ii dai o funda mare si rosie pe penis poate asa o multumesti

edy_sword

166 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 09:49

vibratoareeeeeeeee

alina_corbu81

7 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 11:02

@edy_sword asta in caz ca nu te simti in stare s-o satisfaci.

Dar hai sa fim seriosi.. nu exista cadoul "perfect" si asta pentru ca acest cadou perfect depinde de la persoana la persoana.
Prietenei mele actuale i-am luat o bucata de lenjerie super-faina.. e genu' mai romantica.. si am pus-o s-o poarte in seara aia.. La "fosta" i-am ales cu mare grija o baterie de telefon (ca mereu zicea ca are telefonu' inchis si de aia nu raspundea) si un urs de pls imens (are pasiuni d-astea). E de discutat pe seama asta..

Andi

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2009, ora 13:55

o sticla cu pipi:d

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 16:03

De la: edy_sword, la data 2009-01-17 09:49:37vibratoareeeeeeeee

ar fi indicat!!!!!!

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 16:04

dar sa fie verde

victoriasromania

1 mesaj
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 18:49

cu lenjerie intima nu dai niciodata gres

victoriasromania.blogspot.com/

KARA000280

442 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 19:53

De la: Zorro, la data 2008-12-24 19:36:44numai prostii si offtopicuri pe aici.. ma asteptam sa gasesc o discutie serioasa in care chiar putem gasi o lista utila cu cadouri

e

Pt ca sunt femeie va dau cateva sugestii
Florile sunt deosebite,dar trebuie neaparat sa fie in ton cu ocazia;daca le oferiti de Craciun ,ar fi frumoasa o "craciunita" in ghiveci ,de Paste oferiti flori in ton cu anotimpul:lalele,zambile,si altele(neaparat ambalate frumos!)
De zile onomastice trandafiri sunt cei mai potriviti ,deoarece sunt niste flori elegante,frumos mirositoare si pline de culoare!

Bijuteriile trebuiesc intotdeauna alese cu grija.Contrar la ce se spune ca femeile iubesc toate bijuteriile,NU este adevarat!
Pt a alege o bijuterie pe gustul fiecaruia trebuie cercetata persoana careia vreti sa ii feceti cadoul.
Nu ii puteti lua un colier cu pandantiv,daca respectiva poarta bijuterii cu motive florale.
Nu ii luati inele foarte mari ,daca ea poarta unele finute si delicate(bijuteriile intotdeauna exprima personalitatea;daca ii plac cele cu pietre mari este o fire puternica insa daca ii plac cele micute deosebite prin culoare este o persoana linistita ,delicata)

Lenjeria intima!O mare provocare...nu ii puteti lua lenjerie daca:nu ii stiti marimea,nu stiti ce culori prefera si cel mai important,care ii este stilul.Nu ii puteti lua tanga daca respectiva poarta alt tip ;ar insemna sa o faceti sa se simta stanjenita spunandu-va ca ea nu agreaza modelul!

Parfumul este cartea de vizita a femeii.Trebuie intotdeauna tinut cont de nuantele parfumului pe care respectiva il poarta.
Nu ii luati unul care miroase puternic daca ea prefera nuanta dulce sau florala!

Sa siti ca intotdeuna femeile iubesc dulciurile..chiar daca nu recunosc!
O ciocolata personalizata si ambalata frumos este in prilej bun pt a saruta buzele dulci iubitei!
Sper ca v-au fost utile sfaturile

Multi Oameni trec prin viata fara sa le pese de nimic Asa ca foarte multi sunt pusi la pamant de propria-si persoana Dar tine minte odata ce ai ajuns jos! Nu mai poti face altceva decat sa urci!
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 21:24

De la: KARA000280, la data 2009-09-29 19:53:24
De la: Zorro, la data 2008-12-24 19:36:44numai prostii si offtopicuri pe aici.. ma asteptam sa gasesc o discutie serioasa in care chiar putem gasi o lista utila cu cadouri

e

Florile sunt deosebite,dar trebuie neaparat sa fie in ton cu ocazia;daca le oferiti de Craciun ,ar fi frumoasa o "craciunita" in ghiveci ,de Paste oferiti flori in ton cu anotimpul:lalele,zambile,si altele(neaparat ambalate frumos!)
De zile onomastice trandafiri sunt cei mai potriviti ,deoarece sunt niste flori elegante,frumos mirositoare si pline de culoare!

Bijuteriile trebuiesc intotdeauna alese cu grija.Contrar la ce se spune ca femeile iubesc toate bijuteriile,NU este adevarat!
Pt a alege o bijuterie pe gustul fiecaruia trebuie cercetata persoana careia vreti sa ii feceti cadoul.
Nu ii puteti lua un colier cu pandantiv,daca respectiva poarta bijuterii cu motive florale.
Nu ii luati inele foarte mari ,daca ea poarta unele finute si delicate(bijuteriile intotdeauna exprima personalitatea;daca ii plac cele cu pietre mari este o fire puternica insa daca ii plac cele micute deosebite prin culoare este o persoana linistita ,delicata)

Lenjeria intima!O mare provocare...nu ii puteti lua lenjerie daca:nu ii stiti marimea,nu stiti ce culori prefera si cel mai important,care ii este stilul.Nu ii puteti lua tanga daca respectiva poarta alt tip ;ar insemna sa o faceti sa se simta stanjenita spunandu-va ca ea nu agreaza modelul!

Parfumul este cartea de vizita a femeii.Trebuie intotdeauna tinut cont de nuantele parfumului pe care respectiva il poarta.
Nu ii luati unul care miroase puternic daca ea prefera nuanta dulce sau florala!

O ciocolata personalizata si ambalata frumos este in prilej bun pt a saruta buzele dulci iubitei!

hai lasa vrajeala asta. ia zi: mie ce-mi iei de ziua mea ?

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 21:26

De la: KARA000280, la data 2009-09-29 19:53:24

e

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
KARA000280

442 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 23:37

De la: Haps, la data 2009-09-29 21:26:34
De la: KARA000280, la data 2009-09-29 19:53:24[quote name='Zorro'

Mister...inainte sa scrii ceva muscati...mainile.Poate asa mai gandesti inainte sa dai prostiile alea din tine!
Si NU iti voi lua nici un cadou...
Vrajeala asta creste numai in capul tau...

Multi Oameni trec prin viata fara sa le pese de nimic Asa ca foarte multi sunt pusi la pamant de propria-si persoana Dar tine minte odata ce ai ajuns jos! Nu mai poti face altceva decat sa urci!
Fosta membra 9am.ro

1214 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 23:44

Ouch! That hurts!

KARA000280

442 mesaje
Postat pe: 29 Septembrie 2009, ora 23:52

De la: Jumpin__Frog, la data 2009-09-29 23:44:21Ouch! That hurts!

Sper sa isi fi dat seama doar ca uneori este mai bine sa nu spui nimic...

yuppy006049

1 mesaj
Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 00:45

cred ca depinde si de personalitatea ei. dar in general, fetele sunt fosrte incantate atunci cand primesc bijuterii. La haine...risti sa nu ii placa. daca vrei sa fii original si crezi ca ar fii ceva ce ii place, ii poti pua un abonament la sedinte de masaj sau la manichiura. Partea cu masajul, oricum o consider o idee buna pentru oricine.

adi3

716 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 9 Noiembrie 2009, ora 16:29

o cina romantica...si flori restul se intelege...

david...romantic incurabil
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 10 Noiembrie 2009, ora 05:55

ultima data eu am oferit cadou...pe mine...acum am o prietena noua

saka666

72 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2009, ora 15:55

Ai un site?
Vrei sa il faci cunoscut?
Trimite un E-mail la ionut.sava@ekoproject.net in care atasezi bannerul tau sau codul bannerului tau(maxim 300x250 px). Rata este de 1:1, totul este free, hai sa ne facem cunoscuti cat mai bine, astept mailurile voastre pentru a putea vorbi mai multe si a da mai multe detalii.

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce cadouri sa cumparam iubitelor.....?????
Mergi la: