Info
x
Poezie
|
Fosta membra 9am.ro 1972 mesaje Membru din: 4/12/2007 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 14:02
Lupta vieții
Copiii nu-nțeleg ce vor: A plânge-i cuminția lor. Dar lucrul cel mai laș în lume E un bărbat tânguitor. Nimic nu-i mai de râs ca plânsul În ochii unui luptător. O luptă-i viața; deci te luptă Cu dragoste de ea, cu dor. Pe seama cui? Ești un nemernic Când n-ai un țel hotărâtor. Tu ai pe-ai tăi! De n-ai pe nimeni, Te lupți pe seama tuturor. E tragedie nălțătoare Când, biruiți, oștenii mor, Dar sunt eroi de epopee Când brațul li-e biruitor. Comediant e cel ce plânge, Și-i un neom, că-i dezertor. Oricare-ar fi sfârșitul luptei, Să stai luptând, căci ești dator. Trăiesc acei ce vreau să lupte; Iar cei fricoși se plâng și mor. De-i vezi murind, să-i lași să moară, Căci moartea e menirea lor.
"Niciodată nu putem judeca viața celorlați, pentru că fiecare își cunoaște propria durere și renunțare. Una este să crezi că ești pe drumul cel bun și alta e să crezi că drumul tău e unic"
|
|
renato_ionut 1 mesaj Membru din: 22/11/2007 Oras: Braila |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 18:09
Nichita Stanescu N-ai să vii
N-ai să vii și n-ai să morți N-ai să șapte între sorți N-ai să iarnă, primăvară N-ai să doamnă, domnișoară. Pe fundalul cel albastru din al ochiului meu vast meteor ai fost și astru și încest ai fost, prea cast. Uite-așa rămânem orbi surzi și ciungi de un cuvânt. Soarbe-mă de poți să sorbi "S" e rece azi din sunt. mie imi place asta mult... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 29 mesaje Membru din: 22/11/2007 |
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 18:26
Mie imi place asta:
Ai sa mai vii? Pe gandu-mi se prelinge o stea Si-n jur miroase a toamna... Se inopteaza trist pe langa casa mea Si pomi dezbracati, spra se indreapta... Sa mai visez? Ce-i visul? Credeam ca o sa treaca Si dorul si durerea Trec fosnete grabite Prin turlele inalte Si inima-mi robita surade vinovata... Te mai astept iubito Si mai visez absent Ca mana ta prin plete Sa-mi spuna juraminte... Ma mai rotesc prin versul Acesta desuet Si la icoana ta Ma mai gandesc cuminte.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 21:53
În fericire...
Sunt clipe când toate le am... Tăcute, duioase psihoze - Frumoase povești ca visuri de roze... Momente când toate le am. Iată, sunt clipe când toate le am... Viața se duce-n șir de cuvinte - Un cântec de mult... înainte... Momente când toate le am... Raporteaza abuz de limbaj
"Niciodată nu putem judeca viața celorlați, pentru că fiecare își cunoaște propria durere și renunțare. Una este să crezi că ești pe drumul cel bun și alta e să crezi că drumul tău e unic"
|
|
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 22:13
Vorbesc cu mine însumi și-mi zic:
De atâția ani, De când mă porți spre-același sublim necunoscut, De ce mă minți cu-aceleași îndemnuri de temut Și-mi profanezi credința cu-același prefăcut . Mă simt așa de singur, c-aproape-mi este frică Să mai vorbesc cu mine, Și-mi zic: Ascultă frate, Ascunde-ți rana, Uită c-ai fost rănit și tu Tu, ce-ai strivit atâția ce nu se mai ridică Te scutură de greul armurii-nsângerate; Iar celui ce te-ntreabă de-ți sunt sau nu-ți sunt frate Răspunde-i: Nu Raporteaza abuz de limbaj
|
|
marius_bejat 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 10:54
azi, maine, totdeauna
si am vazut, o mie de asfintituri si zilele trecand sirag si viata mergea inainte si am vazut, o mie de apusuri si seara, se lasa incet si trista si ca o regina ce era frumoasa Luna rasarea din bezna cea intunecata lumina se facea indata si filmul noptii se rula cand totul doarme imprejur un vis frumos, o luna plina a mea Regina asteptand sa vina incet, incet te pierzi in Zi tu Luna, tu Regina noptii cu Soarele te vei iubii in fiecare zorii de zi by me :) Raporteaza abuz de limbaj |
|
evelin_f 603 mesaje Membru din: 14/11/2007 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 11:57
De la: angel_demon10, la data 2008-12-12 17:36:54Vei plânge mult ori vei zâmbi? nu mi-ai spus nicand ca ma iubesti nici nu era nevoie era prima oara cand stiam stiam.. chiar mai bine ca tine eram in mijloc si dansam si ecoul rasului nostru a zburat pana departe, intr-un cer indigo sorbit de foamea luminii de iubire.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 12:00
Si daca stelele n-ar exista
Ochii tai ar lumina cerul Si daca soarele n-ar straluci Sufletul tau ar incalzi natura Si daca raul ne-ar intrista Bunatatea ta ne-ar oferi bucuria Si daca totul ar fi negru Tu ai face viata sa fie roz Doar tu ma faci sa cred Sa-ti spun ca n-ar fi existat nimic? Daca nu te-as fi intalnit? Da!...am puterea de a recunoaste Si daca cineva n-ar crede L-as pune sa citeasca in sufletul meu Atunci va stii ca TU esti fiinta mea!!! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 12:04
CINE-TI MA DA O SARUTARE,
ATUNCI CAND SOARELE RASARE, CINE TE TINE-N BRATE ACUM NOI NE LUAM RAMAS BUN. SI ACUM NE DESPARTIM CHIAR DE INCA NE IUBIM, O SA-TI DAI SEMA CA-I GRESIT, CA EU PREA MULT TE-AM IUBIT. INIMA MI-E ASA PUSTIE, NU MA GANDESC DECAT LA TINE SI NU-MI DORESC PE ALTCINEVA EU VREAU DOAR IUBIREA TA! OARE CINRE-AR FI CREZUT, OARE CINRE-AR FI STIUT DINTR-UN JOC COPILARESC SA AJUNG SA TE IUBESC? Raporteaza abuz de limbaj |
|
jtazjmen 651 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 15:45
Chip de ceara de subsemnatul.. O lacrima ca un suvoi, cumplit de rece si amara prelinsa incet din amandoi tacut, sinistru, ne omoara.. Alunecand p-un dor cumplit, brazdeaza obrazul meu de lava Visez de-o luna un rasarit sorbind din cupa cu otrava As vrea aripi sa pot zbura! Mi-ai soptit odata intr-o seara. M-a rapus dorinta ta si inca tinde sa ma doara. Vocea ta parea ecoul visurilor ne-mplinite! Nopti intregi deplang tabloul acelor clipe risipite O lacrima-i ce a mai ramas din tot ce a fost odinioara un dor nebun, eternul ceas, eu si chipul tau de ceara Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 17:15
Carari pierdute..
By subsemnatul.. Mergi incet pe drumul tau Spre orizonturi nestiute De vr-odata-ti va fi rau, Sa nu plangi carari pierdute Ai in ochi un strop de soare Porti in suflet vechea zestre Pasul tau va pierde-n zare, Trista timpului poveste In urma ta un glas tresare O nuanta-l defineste Sunt o piatra pe carare Unde vantul poposeste Sunt in fata ta si-n spate Sunt deasupra-ti, dedesupt, Port embleme colorate Sunt eu, aripa ce-am rupt.. Sunt acolo de cand lumea Ars de geruri, ros de ploi, Sunt eu insu-mi universul Sunt scanteie, sunt noroi.. Sunt la hotarul lumii tale Dincolo de infinit Sunt coroana ta de cale Sunt o lacrima, un mit.. Sunt prapastia in care Visul tau s-a spulberat De pe culmi ametitoare M-am nascut un rau sarat Curge-n mine taina vietii Si al mortii suier duc, Presar vaporii diminetii Peste visul tau nauc Te vad pierita-n vai secate, Cautand un strop de roua; Orizonturi destramate Se intind in lumea-ti noua Vezi himere imbietoare Din nisip iti faci cununa Ai ales desert si soare Eu sunt vant si aduc furtuna! Sa nu-ti plangi singuratate, De vr-odata iti va fi dor.. Pe intinderi neumblate, Te-ai pierdut in viitor. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 20:50
Ea va veni
Întâi a fost pe vreme rea, Era noros și vânt bătea Și, desigur, ploua; (Ea va veni, ea va veni) Asfaltul ud era lucios Și-n el se reflecta, frumos, Imaginea ta. (Ea va veni, ea va veni) Cred c-ai așteptat destul, Ea va veni, ea va veni! A doua oară s-a-ntâmplat Pe timp frumos, dar ce folos! Tot în zadar... (Ea va veni, ea va veni) Mult mai târziu, la telefon, Ai auzit-o, dar ce ton Și ce vocabular!... (Ea va veni, ea va veni) Cred c-ai așteptat destul, Ea va veni, ea va veni! A treia oară a venit, Dar chiar atunci erai grăbit, Dacă ai fi putut ști!... (Ea va veni, ea va veni) Acuma stai și-aștepți din nou Venirea ei, ca un cadou Pentru tine ar fi... (Ea va veni, ea va veni) Cred c-ai așteptat destul, Ea va veni, ea va veni! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 21:23
El și ea
Ea a venit fără ocol, A lăsat hainele în hol, El de-atâta timp o aștepta, S-a oprit și s-a uitat la ea... Ea a vorbit foarte puțin, Și asta - după niște vin, El n-a vorbit, dar a ascultat, Îl trăda doar brațul încordat... Ea l-a privit o clipă, El s-a uitat la ea, Ea l-a privit, El a clipit Și probabil c-afară ningea... Ea a plecat privind în sus, A deschis ușa și s-a dus, El a rămas nedumerit, A întors doar capul și-a privit... Ea a pășit pe trotuar Cu mâinile în buzunar, El ușa-n urma ei a-nchis Și-a clipit din ochi ca dup-un vis... Ea l-a privit o clipă El s-a uitat la ea Ea l-a privit, El a clipit, Știind că n-o va mai vedea, Și probabil c-afară ningea... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 21:49
...
În mine câteodată eu simt: se face noapte, Din netrăite vremuri vin neguri să mă prindă, Strigări necunoscute și cântece și șoapte La casa mea colindă. În mine câteodată țărani cu zeghea sură Și glume și ispite și tot ce știe satul S-amestecă de-a valma roind în bătătură Și vin să-și ție sfatul... În mine câteodată grea liniștea se lasă, Miroase-a izmă creață și-a flori de iasomie, În vreme ce un popă cu barba cuvioasă Slujește-o liturghie... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 23:04
Un el...
... îmi place ea Când merge cu mine pe stradă Cântă mereu ceva, Acasă adoarme în hol, Nici vorbă de pijama. Mama ei o ceartă și-i spune Că nu se mai poate așa, Da' mie ea îmi răspunde: "Asta nu-i treaba ta!" Se uită tot timpu-n vitrine Să vadă cum îi stă, Se plimbă prin magazine, N-o lăsa singură! Pleacă toată ziua de-acasă, Doar seara târziu dai de ea, Dar dac-o-ntrebi când se-ntoarce, îți spune: "Asta nu-i treaba ta!" Îi place mult Să-i povestesc Ce-am mai citit între timp, Stă și-ascultă ce-i spun, Îi place... Dacă-i soare afară, Vrea în parc imediat, Vrea la film și la teatru, Vrea cu barca pe lac, Vrea înghețată și vată de zahăr Și tort cu blat de bezea, Vrea tot anul vacanță, De-aia îmi place ea! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 15:52
spune-mi unde?
unde sa-mi caut eu iubirea? daca nu langa tine unde sa-mi caut eu privirea? daca nu in privirea ta unde sa-mi caut eu locul? daca nu langa tine spune-mi cum sa pot traii eu? daca nu mai traiesc prin tine. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 15:58
la Conac
un dor nebun m-apuca acum sa-ti spun ca te iubesc dar n-am cui sa povestesc astept si tac, si tot astept o zi, o noapte, o luna chiar nu este greu ca stiu macar ca dupa o zi, o luna chiar vom fi impreuna iar nu pot sa fluier, sa te strig la geam zambind sa imi apari nu pot sa-ti spun ca te iubesc chiar daca tu o stii prea bine si Luna pe cer rasare dar fara tine este o simpla aratare si stelele par sclipitoare pentru mine , doar palpaitoare va multumesc Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 18:18
...
De-abia plecaseși. Te-am rugat să pleci. Te urmăream de-a lungul molatecii poteci, Pân-ai pierit, la capăt, prin trifoi. Nu te-ai uitat o dată înapoi! Ți-as fi făcut un semn, după plecare, Dar ce-i un semn din umbră-n depărtare? Voiam să pleci, voiam și să rămâi. Ai ascultat de gândul ce-l dintâi. Nu te oprise gândul fără glas. De ce-ai plecat? De ce-ai mai fi rămas? ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 18:38
Amintirea
Cum s-a trecut, plăpândă, amintirea Iubirii noastre, tocmai ca o floare Ce-ntr-un pahar își plânge strălucirea Uitată-n colțul mesei, unde moare. Nu-i nimeni în odaia tânjitoare. Oglinda-n podini și-a holbat privirea. Perdelele lungi țin calea către soare ... Păianjenii și-au întrerupt urzirea. Privindu-se în cupă ofilite, Din miezul veșted foile mâhnite Se rup, treptat, cu-o mută iroseală Picând domol în umbra liniștită ... Și floarea amintirii, părăsită, Se scutură petală cu petală În apa vremii veche și clocită. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 6 Ianuarie 2009, ora 18:39
...
Asta-i ușa: Vei observa Lângă perdea Un scaun gol, Dacă te-ai așeza Ai deranja... Asta-i ușa: Cum ai intrat? Este ciudat C-ai reușit, E un zgomot cumplit Respirația ta, Stai, nu te mișca... "Te-am văzut cum dormi, Pe buza de sus Soarele ți-a apus" De câte ori vii, Spui numai prostii... Asta-i ușa: Închide-o ușor, Pășește ușor, hai, N-are rost să mai stai, Nu te-a auzit, Și-a închipuit Că ai fi venit Doar... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
gabi8ma 1005 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Oradea |
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 00:39
Ochii tai de subsemnata Raiul si iadul ochilor tai l-am iubit si-l iubesc patimas Dar pe-al dragostei camp de bataie am cazut ca ostas Unde sunt zilele pline de lumina cand imi zambeai dragastos Unde sunt noptile fara de luna cand ma iubeai duios As vrea sa ma pot intoarce la tine As vrea sa ma intorc in timp Si cu un gest si-o privire sufletul sa-ti ating Te port mereu cu mine in suflet , chiar daca tu ma urasti Te vad mereu dinainte-mi , chiar daca stiu ca-s doar masti De ce nu m-auzi cand te strig ? De ce imi raspunzi rastit ? De ce fiinta ta draga ma arde ca fierul inrosit ? Ata t de mult am crezut in tine Atat de mult am crezut in noi Am atata durere in mine si viata-mi pare cu gust de noroi Raiul si iadul ochilor tai ma-nsotesc acum in pustiu Si nu este liman pentru mine doar cer sangeriu Raporteaza abuz de limbaj
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 00:44
De la: gabi8ma, la data 2009-01-07 00:39:50 continuare as vrea sa te omor,as vrea sa te ucid cu drujba sa te tai ,sa te aud tipand vreau sa te vad murind sa curga din mine placenta pe fata ta sughitand:d Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 18:00
De la: gabi8ma, la data 2009-01-07 00:39:50 Mi-a placut poezia ta!!! e plina de sentimente in cea mai pura forma.. mi-am permis sa ti-o modific putin sa nu te superi
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 23:45
e frumoasa si asa
Raporteaza abuz de limbaj
Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
|
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 23:57
Raza
Cadenta ascunsa a inimii mele Ma poarta spre tine mereu Ca marea in veci zbuciumata Ce plange dupa-nsorit tarmul sau Atata lumina iubite ai pus Si-nca pui in mine De-a pururi scanteie alba Ce nicicand nu se va stinge Distanta intre noi in tacere O parcurg zi de zi plangand Dar nu te gasesc niciodata Si mereu te caut arzand Cantecul nostru dulce De soarta a fost mistuit Si viata din mine se duce Unde esti ? De ce nu vii ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 00:02
Calatoare
Am plecat cu rosinanda , sa-mi caut iubirea si norocul Si-am luat al crucii drum , odihnindu-ma alocuri Am gasit eu de toate, si mai bune si mai rele , Si cu lancea rdicata si cu scutul pregatit Toate morile nebune eu zic ca le-am dovedit Doar a inimii durere ramane vie si pe-alocuri Vad ca viata asta inca ma va purta prin multe locuri Foc albastru de durere , cum sa te sting ? cum sa te uit ? Cand in fiecare noapte imi distrugi bietul meu scut Si maine iarasi de la capat , zambind si plina de curaj Pasesc cu biata mea martoaga pe drumul meu pana in iad Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Ianuarie 2009, ora 00:09
Iubirea mea
Privirea ta iubite ,a poposit asupra mea Si-ntro miime de secunda m-ai transformat. Cuvintele tale iubite, m-au inaltat si imbatat Si pentru o vesnicie sufletul meu tie ti s-a dat Mainile tale iubite , m-au mangaiat si alinat Zid de iubire muta in ele am aflat Prezenta ta iubite, ma insoteste mereu Chiar daca tu nu mai existi , doar in sufletul meu Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 14:48
Avem timp...
Avem timp pentru toate. Sa dormim, sa alergam in dreapta si-n stanga, sa regretam c-am gresit si sa gresim din nou, sa-i judecam pe altii si sa ne absolvim pe noi insine, avem timp sa citim si sa scriem, sa corectam ce-am scris, sa regretam ce-am scris, avem timp sa facem proiecte si sa nu le respectam, avem timp sa ne facem iluzii si sa rascolim prin cenusa lor mai tarziu. Avem timp pentru ambitii si boli, sa invinovatim destinul si amanuntele, avem timp sa privim norii, reclamele sau un accident oarecare, avem timp sa ne-alungam intrebarile, sa amanam raspunsurile, avem timp sa sfaramam un vis si sa-l reinventam, avem timp sa ne facem prieteni, sa-i pierdem, avem timp sa primim lectii si sa le uitam dupa-aceea, avem timp sa primim daruri si sa nu le-ntelegem. Avem timp pentru toate. Nu e timp doar pentru putina tandrete. Cand sa facem si asta - murim. Am invatat unele lucruri in viata pe care vi le impartasesc si voua !! Am invatat ca nu poti face pe cineva sa te iubeasca Tot ce poti face este sa fii o persoana iubita. Restul ... depinde de ceilalti. Am invatat ca oricat mi-ar pasa mie Altora s-ar putea sa nu le pase. Am invatat ca dureaza ani sa castigi incredere Si ca doar in cateva secunde poti sa o pierzi Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata Ci PE CINE ai. Am invatat ca te descurci si ti-e de folos farmecul cca 15 minute Dupa aceea, insa, ar fi bine sa stii ceva. Am invatat ca nu trebuie sa te compari cu ceea ce pot altii mai bine sa faca Ci cu ceea ce poti tu sa faci Am invatat ca nu conteaza ce li se intampla oamenilor Ci conteaza ceea ce pot eu sa fac pentru a rezolva Am invatat ca oricum ai taia Orice lucru are doua fete Am invatat ca trebuie sa te desparti de cei dragi cu cuvinte calde S-ar putea sa fie ultima oara cand ii vezi Am invatat ca poti continua inca mult timp Dupa ce ai spus ca nu mai poti Am invatat ca eroi sunt cei care fac ce trebuie, cand trebuie Indiferent de consecinte Am invatat ca sunt oameni care te iubesc Dar nu stiu s-o arate Am invatat ca atunci cand sunt suparat am DREPTUL sa fiu suparat Dar nu am dreptul sa fiu si rau Am invatat ca prietenia adevarata continua sa existe chiar si la distanta Iar asta este valabil si pentru iubirea adevarata Am invatat ca, daca cineva nu te iubeste cum ai vrea tu Nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul. Am invatat ca indiferent cat de bun iti este un prieten Oricum te va rani din cand in cand Iar tu trebuie sa-l ierti pentru asta. Am invatat ca nu este intotdeauna de ajuns sa fii iertat de altii Cateodata trebuie sa inveti sa te ierti pe tine insuti Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta. Am invatat ca trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea Dar ca TU esti responsabil pentru ceea ce devii Am invatat ca, daca doi oameni se cearta, nu inseamna ca nu se iubesc Si nici faptul ca nu se cearta nu dovedeste ca se iubesc. Am invatat ca uneori trebuie sa pui persoana pe primul loc Si nu faptele sale Am invatat ca doi oameni pot privi acelasi lucru Si pot vedea ceva total diferit Am invatat ca indiferent de consecinte Cei care sunt cinstiti cu ei insisi ajung mai departe in viata Am invatat ca viata iti poate fi schimbata in cateva ore De catre oameni care nici nu te cunosc. Am invatat ca si atunci cand crezi ca nu mai ai nimic de dat Cand te striga un prieten vei gasi puterea de a-l ajuta. Am invatat ca scrisul Ca si vorbitul Poate linisti durerile sufletesti Am invatat ca oamenii la care tii cel mai mult Iti sunt luati prea repede ... Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama Unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile. Am invatat sa iubesc Ca sa pot sa fiu iubit. Cine stie... cunoaste! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
9am047754 2954 mesaje Membru din: 15/05/2009 |
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 21:23
De la: floralex, la data 2009-01-04 14:02:58Lupta vieții ce fci xena?:P Raporteaza abuz de limbaj |
|
ge_andreev 122 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 Ianuarie 2009, ora 21:39
Sper sa va amuze...
Făcui fălă să vleau o constatale La glădiniță ieli, când am picat, Cu toate că-s de-un an în glupa male) Să mol dacă glumesc, pe omoplat Ne-a esplicat doamna educatoale Amănunțit, chial ne-a si desenat, Cum am ajuns să ezigstăm sub soale, Cum fiecale a fost plocleat Elam ochi si ulechi de culios Să aflu cum pe lume am venit, Si chipes si isteț, da' si flumos, Da' nu te mint, mai mult m-a plictisit, C-al fi o balză, cale-n noptițică, Ne-aduțe-n pliscu' ei, împachetați, Când scapă si mămica de bultică Făcută de la ouă si câlnați, Cum zboală balza asta-nțet, agale, Vleo nouă luni, să iasă luclu bun Si cum agiungem în pătuț si-n țoale Pe cosul casei, ca si Mos Clăciun.... Să vezi măi flate, țe educatoale (!) Fălă misto, chial m-a lăsat pelplex, La vâlsta ei, (țe țâțe, ce pițioale !) Să nu stie nimica desple secs ??? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

sa nu te superi