back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Declaratie de dragoste....

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 22:03

"quand on a que l'amour" de jacque brel , cantata de celin dion

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
z51smart

62 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 22:43

am incercat ceva acu' 2ani sau 2 ani jumate cu o fosta prietena.stiam ca ea e fana chipsurilor si na...am vorbit cu vanzatoarea de la magazinul de langa blocul ei....am luat o punga, desfacut...mancat juma de cipsuri...pus in locul lor hartii frumos impachetate cu mesajul "daca m-ai mancat nu trebuie sa mai cumperi hartie igienica daca nu...sa il pupi pe neciu". a fost mai nasol la lipit punga (ramanea desumflata, ceva in genul).
toata treaba asta m-a costat o sticla de suc(cumparata de la vanzatoare, data tot la vanzatoare si punga de chipsuri) dar.....dar....ce am primit

Raporteaza abuz de limbaj
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 22:49

De la: zuzuul, la data 2008-12-15 22:43:04am incercat ceva acu' 2ani sau 2 ani jumate cu o fosta prietena.stiam ca ea e fana chipsurilor si na...am vorbit cu vanzatoarea de la magazinul de langa blocul ei....am luat o punga, desfacut...mancat juma de cipsuri...pus in locul lor hartii frumos impachetate cu mesajul "daca m-ai mancat nu trebuie sa mai cumperi hartie igienica daca nu...sa il pupi pe neciu". a fost mai nasol la lipit punga (ramanea desumflata, ceva in genul).
toata treaba asta m-a costat o sticla de suc(cumparata de la vanzatoare, data tot la vanzatoare si punga de chipsuri) dar.....dar....ce am primit

zi sincer a vomitat pe tine dupa ce a mancat hartii cu chipsuri nu?:P

z51smart

62 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 22:58

De la: dasca777, la data 2008-12-15 22:49:30
De la: zuzuul, la data 2008-12-15 22:43:04am incercat ceva acu' 2ani sau 2 ani jumate cu o fosta prietena.stiam ca ea e fana chipsurilor si na...am vorbit cu vanzatoarea de la magazinul de langa blocul ei....am luat o punga, desfacut...mancat juma de cipsuri...pus in locul lor hartii frumos impachetate cu mesajul "daca m-ai mancat nu trebuie sa mai cumperi hartie igienica daca nu...sa il pupi pe neciu". a fost mai nasol la lipit punga (ramanea desumflata, ceva in genul).

zi sincer a vomitat pe tine dupa ce a mancat hartii cu chipsuri nu?:P

atat ii trebuia. nu a vomat dar mi-a marturisit ca pe prima a mestecat-o putin:D

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 23:27

dasca tu corupi pe toata lumea

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
z51smart

62 mesaje
Postat pe: 15 Decembrie 2008, ora 23:32

imi aminteste de un prieten din liceu. la fel de mult umor negru, la fel de mult pesimism scarbos de dulce

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 18:10

cea mai tare declaratie de drag...mos craciun daca vii la mine te ft ...si te omor...cu dragoste alex....vreau cadouri bosorogule:P

harieta_vanghele

6 mesaje
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 18:30

De la: dasca777, la data 2008-12-16 18:10:07cea mai tare declaratie de drag...mos craciun daca vii la mine te ft ...si te omor...cu dragoste alex....vreau cadouri bosorogule:P

las' k te stiu eu... multi ani ai fost pe lista baieteilor obraznici... meriti o bataitza!

mos_craciun

6 mesaje
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 19:54

De la: miss_claus, la data 2008-12-16 18:30:23
De la: dasca777, la data 2008-12-16 18:10:07cea mai tare declaratie de drag...mos craciun daca vii la mine te ft ...si te omor...cu dragoste alex....vreau cadouri bosorogule:P

las' k te stiu eu... multi ani ai fost pe lista baieteilor obraznici... meriti o bataitza!

asa e... ea stie mai bine.. eu m-am cam ramolit.

bosorog e ma-ta

cu drag,

mos craciun

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 20:53

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 16 Decembrie 2008, ora 22:47

De la: mos_craciun, la data 2008-12-16 19:54:10

bosorog e ma-ta

cu drag,

mos craciun

mi-am facut operatie la penis ,o am de negru...te astept mosule sa te violez:)))....si mama e bosoroaga(fem.):P

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 10:55

De la: dasca777, la data 2008-12-16 22:47:27

bosorog e ma-ta

cu drag,

mos craciun

mi-am facut operatie la penis ,o am de negru...te astept mosule sa te violez:)))....si mama e bosoroaga(fem.):P

ia vezi tu ce faci cu mosu........

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 16:12

De la: Greenie, la data 2008-12-17 10:55:35
De la: dasca777, la data 2008-12-16 22:47:27

bosorog e ma-ta

cu drag,

mos craciun

o sa il omor...si o sa sufere in chinuri

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 17 Decembrie 2008, ora 17:44

mi-am facut operatie la penis ,o am de negru...te astept mosule sa te violez:)))....si mama e bosoroaga(fem.):P[/quote]

[/quote]

o sa il omor...si o sa sufere in chinuri[/quote]

da ce zici daca te imbraci tu de mos craciun dasca , uite noi te asteptam , eu cel putin , am un set nou de foarfeci , pense si bisturie si in onoarea sarbatorii le incerc pe tine , raducu stiu ca are o drujba , greenie nu stiu , nic parca avea craciunite , poate ca sunt din acelea din specia vampirilor ce zici ? party ?

chandramuki_md

173 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 13:39

pentru gabi8ma "you make me wanna be a better person" jacks nicolson dar numele filmului l-am uitat , interpreta rolul unui scriitor misogin care se indragosteste de chelnerita care il servea in fiecare zi - filmul se numeste"mai bine de atat nu se poate"

ai dreptate, cel putin pt personajul filmului declaratia a insemnat maximum de efort de care era in stare tipul

gabriela_butuc

4 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 17:06

...mi-e dor sa pot sa nu-mi mai fie dor de tine!!!!!

evelin_f

603 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 17:10

daca ne-am intalnii si mi-ai da un sarut apoi ai disparea as construii o masina a timpului ca sa retraiesc acel sarut la nesfarsit....ai fi atat de rea incat sa nu vii la intalnire si sa lasi lumea fara o inventie atat de importanta pentru ca sunt singurul care o poate face

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 22:31

ascultati aici decl de drag....daca gasiti una mai tare ma sinucid:

sunt smeker,am o pwla de centaur,de asta dusmanii imi poarta piCA CA n-au valoarea mea,si fem ma considera gigolo,deci iubito,hai sa ne impreunam diseara,sa facem amor ca in filmele xxx,si sa canti la bara si sa dansezi pe microfon,u esti printesa mea si te iubesC CA CArtofii ce ii mananC ACum,e CA CAnd u ai fi cu mine,gii,printeso ,iubire fu.acioasa si smekera,te iubesc printesa,u esti ca steaua din povestile cu soarele..stf...mult ,sex ,nicotina si alcool,sunt CA CArtita,fara pamant,daca u nu esti langa mine....gii.peace man,,,,sex viol si nicotina ...va pup printeselor pe unghii si vreau sa va ft in ureche..

asta se datoreaza ca am ascultat azi manele 2 h in continuu atat am rezistat..sry... nush ce insemna ,dar sar fain...pup printeselor...sunt un tip sexy si cool ...hi5 meu e tipsexysicoolmanelistrocker25...

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 22:34

De la: dasca777, la data 2008-12-19 22:31:33ascultati aici decl de drag....daca gasiti una mai tare ma sinucid:

sunt smeker,am o pwla de centaur,de asta dusmanii imi poarta piCA CA n-au valoarea mea,si fem ma considera gigolo,deci iubito,hai sa ne impreunam diseara,sa facem amor ca in filmele xxx,si sa canti la bara si sa dansezi pe microfon,u esti printesa mea si te iubesC CA CArtofii ce ii mananC ACum,e CA CAnd u ai fi cu mine,gii,printeso ,iubire fu.acioasa si smekera,te iubesc printesa,u esti ca steaua din povestile cu soarele..stf...mult ,sex ,nicotina si alcool,sunt CA CArtita,fara pamant,daca u nu esti langa mine....gii.peace man,,,,sex viol si nicotina ...va pup printeselor pe unghii si vreau sa va ft in ureche..

asta se datoreaza ca am ascultat azi manele 2 h in continuu atat am rezistat..sry... nush ce insemna ,dar sar fain...pup printeselor...sunt un tip sexy si cool ...hi5 meu e tipsexysicoolmanelistrocker25...

ai facut spalaturi cerebrale ?

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 23:47

De la: gabi8ma, la data 2008-12-20 22:34:01
De la: dasca777, la data 2008-12-19 22:31:33ascultati aici decl de drag....daca gasiti una mai tare ma sinucid:

ai facut spalaturi cerebrale ?

ink nu...dar promit sa incerc

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 21 Decembrie 2008, ora 13:13

nici vorba !!!!!!!!! numai nu mai asculta manele , in rest e ok

aprov

221 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 08:15

In urma cu 2 ani am facut o declaratie de dragoste unei fete cu care eram impreuna cam de cateva luni.Suna cam asa:
,,Iubita mea, daca ar fi ca aerul sa nu-mi mai ajunga decat pentru 5 minute, as folosi un minut sa ajung la tine, un minut sa ma asez in genunchi in fata ta, un minut sa te privesc cat de frumoasa esti tinandu-ti mainile delicate intr-ale mele, si doua minute in care sa-ti spun cat de mult te iubesc, apoi aerul meu sa fi tu."
A fost putin surprinsa necunoscand latura mea romantica dupa care mi-a facut si ea o declaratie: "Multumesc dragul meu, si eu te iubesc mult, si acum sunt sigura , deci te pot anunta ca peste 7 luni iti voi datui un copil".
Ea credea ca asta pt mine ar trebui sa fie un motiv de bucurie.
Asa ca , fratilor, aveti grija cu declaratiile astea de dragoste.

Sunt irezistibil,inamovibil, iresposabil, irecuperabil. Vorbesc Braille, si daca vreau trimit totul la dracu. Tocmai am ,,reusit" sa sterg Recycle Bin.
adyangelo

38 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 08:38

Ne intorceam intr-o seara de la matusa ei si tinandu-ne de mana cu soarele in fata noastra aproape mijit i-am spus Aliona te iubesc ma socat reactia ei putin,a inceput sa planga.I-am spus-o asa din senin nu vorbeam despre nimic,era aproape sara mergeam spre casa. Apoi intr-o dimineata ea plecase in oras sa schimbe niste bani,eu am ramas sa mai dorm,si cand sa intors,eu o asteptam pe pragul usii,cand am vazut-o am fugit la poarta i-am deschis poarta,am luat-o in brate si i-am spus ca mi-a fost dor de ea ca o iubesc si am sarutat-o si iar a inceput sa planga,ma rog nu in hohote,avea ochii umezi...apoi cand am plecat de la ea mi-a spus ca nu va uita niciodata acste 2 momente si mereu imi spunea ca ia placut mult si k nu se astepta sa le traiasca vrodata! Momente au mai fost dar astea pt ea au fost cele mai frumoase.Uneori cuvintele simple,spuse din suflet atunci cand trbuie fac cat 100 de fapte.Asta nu inseamna c nu au fost si fapte care sa dovedeasca dragostea mea pt ea.

ionut_pintilie

4 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 09:06

trimit si eu cate ceva... un pic mai multe declaratii de dragoste reunite intr-un blog
love2kiss.wordpress.com
spre sa va placa

gabita_yuppy

6 mesaje
Oras: Giurgiu

Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 09:07

nu prea e declaratie de dragoste dar eram beat si cu sentimentele la pamant ca nu o pot avea :( .ea mi-a spus ca dc insistsa o fac a mea, mai sunt fete , nu e ea singura.si eu i-am spus :"grdina are multe flori, dar una singura e mai speciala, are o sclipire aparte in privirea ei care pe multi ii vrajeste,nu o poate culege nimeni, dar multi o admira ! are tulpina prea groasa pentru a putea fii a cuiva... dar pana la urma e bine sa stii ca o potzi admira cand vrei...

dizzy_devilyn

2 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 09:13

pe langa cele scrise de tine, mi-a placut "you are my life now" - Robert Pattinson(Edward in film) din Twilight

dizzy_devilyn

2 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 09:15

ma refereal la post-ul lui gabi8ma de pe prima pagina da' in loc sa apas pe "citeaza" am dat pe "raspunde"

roxy_rox19

48 mesaje
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 09:29

de la un fost iubit..."se spune ca ochii sunt oglinda sufletului,daca e asa,inseamna ca ai cel mai frumos suflet" ce-i drept...aveam 17 ani.Asta si..."esti o acadea frumoasa"(de la un copil)au fost cele mai frumoase declaratii...

moldovanup

42 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 09:38

sal'tare
cea mai tare declaratie de dragoste o faceam in urma cu vreo 16 ani prin liceu , si suna ceva de genul asta :
saru-mana ,
borsh aveti ?
am venit sa iau toporu'
curge apa pe conducta ,
mama face baie .
te iubesc , te iubesc

erau inebunite gagicile :))

sageatah

17 mesaje

Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 10:21

De la: angel_demon10, la data 2008-12-12 09:31:42
De la: gabi8ma, la data 2008-12-11 22:36:35"your my true north"- nights in seattle , tom hanks

"you make me wanna be a better person" jacks nicolson dar numele filmului l-am uitat , interpreta rolul unui scriitor misogin care se indragosteste de chelnerita care il servea in fiecare zi

cred ca era din "Something's gotta give"

replica cu "you make me wanna be a better man" este din Jerry Maguire ;)

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului declaratie de dragoste....
Mergi la: