Info
x
Preferi femeia naturala sau cu imbunatatiri?
|
marstef 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 17:16
Pentru un adolescent sau pentru un imatur, aflat încă în faza onanistică, evident că o femeie trebuie să fie VIZUAL best of the best. Pentru că satisfacerea este bazată preponderent pe excitație vizuală. Deci, o femeie cu îmbunătățiri!
Pentru un bătrân ramolit sau un impotent, femeia trebuie "să gândească", să simtă etc., etc. E mai bine una urâtă da' cinstită. Sau cu suflet... sau "să ai cu cine vorbi"... Un heterosexual "normal" nu va refuza nici una nici alta, în funcție de conjunctură. Viața nu poate fi trăită după rețete, asta-i clar. Și-apoi, la un contact direct, trebuie luate în calcul chimia, feromonii, nivelul glicemiei, bla, bla... Ce este rău în faptul că o femeie vrea să arate bine? Problema apare în momentul în care vrea să arate "ca cineva" anume și uită că de fapt, fiecare persoană este unică în felul ei. Una este să-ți retușezi linia buzelor cu nițel ruj, sau să-ți scoți în evidență ochii cu puțin contur și alta e să apelezi la tot felul de prea-scârboase chirurgii exagerate, fie ele plastice sau elastice... Personal, prefer o femeie curată, naturală, cu bun-simț. Dacă e deșteaptă voi face eforturi să mă ridic la nivelul ei, dacă e proastă voi încerca să nu fac prea mult pe deșteptul. Dacă nu e frumoasă... "nu există femei urâte, doar bărbați care nu au băut destul"... Mulțam Domnului că nu e prohibiție la alcool... La mulți ani pentru cei hetero. Pentru homo... la mulți anus! Fiecare cu ce-i place, în fond și la urma urmei!
|
|
c_suzi_20 31 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Iasi |
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 18:25
De la: dorina73, la data 2008-12-11 16:27:07poate nu are nimic in comun cu acest subiect, dar ,fetelor eu nu inteleg barbatii astia care isi dau cu parerea despre o femeie fara sa se uite la ei,vezi cate unul cu burta aia pana le glezne, cu parul ala in nas,cu fata aiai nearanjata salivand dupa noi si uitandu/se asa lung,,ma ce buna esti,,naspa, vraeu sa spun ca ar trebuie sa isi faca asa o ,,revizie,, vizuala a trupului si apoi sa ridice privirea,care sunt baieti ok asta e toata admiratia corect... multi barbati comenteaza, analizeaza si critica femeile dpdv fizic (si nuuu numai), insa nu se uita la ei, la cum arata si la cat ii duce capul... Multi sunt vai de capul lor, radiografii ambulante, ori grasi de fac valuri cand merg, etc... dar asa ce se sparg in a critica pe femei..Referitor la natural vs. imbunatatiri, sa fim seriosi.. cati barbati nu casca ochii cand vad niste sani siliconati la tv sau prin reviste.. ??? Parerea mea e ca la toti le place sa vada, sa admire, dar nu si sa aiba ceva permanent cu acest gen de femei..
Raporteaza abuz de limbaj |
|
adila_bad 438 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 18:52
De la: anazus, la data 2008-12-30 18:25:43De la: dorina73, la data 2008-12-11 16:27:07poate nu are nimic in comun cu acest subiect, dar ,fetelor eu nu inteleg barbatii astia care isi dau cu parerea despre o femeie fara sa se uite la ei,vezi cate unul cu burta aia pana le glezne, cu parul ala in nas,cu fata aiai nearanjata salivand dupa noi si uitandu/se asa lung,,ma ce buna esti,,naspa, vraeu sa spun ca ar trebuie sa isi faca asa o ,,revizie,, vizuala a trupului si apoi sa ridice privirea,care sunt baieti ok asta e toata admiratia fetelor la voi nu e la fel ???????/ adica cate fete, schelete ambulante si obeze barfesc barbati, voi nu va uitati la barbati cu muschi striati de la sala ?, ca sa nu mai vb de ce fite au fetele in cap de la 11 pana la 23 de ani, ca nu le ajungi la nas nici cu avionu, de fite si de inpresi de vedeta. Raporteaza abuz de limbaj |
|
rap_boy 573 mesaje Membru din: 30/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 20:58
100% naturala... fara doar si poate !!! Poate k una cu silicoane, botox si N tratamente si inteventii chirurgicale arata ca o papusha... Dar tot aia naturala are farmecu ei
De asemenea sunt si impotriva machiajului in exces... Mi se pare de prost gust
Raporteaza abuz de limbaj
Blaze two then call me in the mornin' PEAAAAAAAAAACE !
|
|
id_florentin 431 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Botosani |
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 21:01
Este mult prea riscant sa alegi o femeie cu imbunatatiri. E foarte simplu, o femeie cu imbunatatiri trebuie sa fie mai intretinuta. Siliconele trebuie verificate, inlocuite, sedintele de botox trebuie repetate altfel risti sa arati mai rau decat la inceput.
Eu nu as vrea sa port grija prietenei/sotiei ca organismul ei ar putea sa respinga obiectul strain din corp, ca ar putea sa aiba o reactie alergica, ca ar putea deveni dependenta de un anumit tratament de infrumusetare sau cine stie ce riscuri mai sunt. Cred ca cel mai bine e aspectul natural, chiar daca nu are buzele voluptoase, sau sanii mari. Asa e ea. Asa a lasato masa, mama natura... Daca are grija de ea, merge la sala, face tratamente cosmetice este destul pentru mine. Am vazut destule fete uratele la fata dar cu un corp superb. Este meritul lor, au tot respectul meu... Raporteaza abuz de limbaj |
|
xzibit_the_one 32 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Roman |
Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 21:01
daca nu e asa cum a facut-o ma-sa ... s-o ia dracu' ...
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 02:14
Stau sa ma intreb...Intre un barbat dotat normal, si unul cu bilutze de otzel in penis, ce as prefera?
Cu siguranta ala natural. Oricum ar fi. Nu vreau sa ma gandesc cum ar fi ca ala cu rulmenti in organ, sa fie luat pe sus, cand incearca sa treaca de punctul de control, de la aeroport.
|
singuraticu_dan 24 mesaje Membru din: 2/02/2015 Oras: Hunedoara |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 07:05
sincer prefer o femeie naturala si sa fiu iubit nu cred ca o femeie schimbata fie prin operati sau silicoane te face mai fericit.Dincer am destui ani dar nu am cunoscut multe femei la viata mea .Dar ce pot spune este ca decat sa te uiti la ia ca la o vitrina si sa nu poti so atingi nu cred ca ar mai avea farmec viata aia.Asa ca eu recomand acelor fete care vreau sa faca asemenea prosti sa renunte la ele.Si daca se mai uita si pe la stiri sa vada ca multe regreta pasul facut si apoi renunta si la silicoanele pe care lea purtat de ceva vreme.Sau mai nou trebuiesc schimbate ca sant expirate si vor fi nevoite sa faca iar o alta operatie.Eu as prefera iubirea nu frumusetea .Dar din pacate nu o am nici pe asta
|
|
|
|
|
cristi_crainiciuc 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 12:32
eu zic naturala..dar cat timp ea se simpte bine cu 'imbunatatiri' te v-a face si pe tine sa te simti mai bine...pt cu v-a mai avea complexe....
|
cristi_crainiciuc 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 12:34
eu zic naturala..dar cat timp ea se simte bine cu 'imbunatatiri' ,te v-a face si pe tine sa te simti mai bine...pt cu v-a mai avea complexe....
|
Ccosm 11 mesaje Membru din: 14/11/2007 Oras: Slobozia |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 17:32
De la: anazus, la data 2008-12-30 18:25:43De la: dorina73, la data 2008-12-11 16:27:07poate nu are nimic in comun cu acest subiect, dar ,fetelor eu nu inteleg barbatii astia care isi dau cu parerea despre o femeie fara sa se uite la ei,vezi cate unul cu burta aia pana le glezne, cu parul ala in nas,cu fata aiai nearanjata salivand dupa noi si uitandu/se asa lung,,ma ce buna esti,,naspa, vraeu sa spun ca ar trebuie sa isi faca asa o ,,revizie,, vizuala a trupului si apoi sa ridice privirea,care sunt baieti ok asta e toata admiratia omu in general e cam prost.... noi vrem sa avem nustiu ce fotomodele langa noi.. da nu ne dam seama daca meritam(ma refer strict la fizic)... asta e tot uratu vrea o "pitipoanaca" si toata "pitipoanca" vrea un "ben"... c`est la vie.. Raporteaza abuz de limbaj |
|
commandosred 11 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 31 Decembrie 2008, ora 17:59
Elea naturale is mereu cele mai faine ;)
|
NeOm 38 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 16:16
cyborgii sunt printre noi... uhaahahaaa...cunosc multe siliconate...si se simt mai bine...aiurea...ma abtin de la mai multe comentarii...nu am o parere chiar asa de buna, dar fiecare face ce vrea...succes.
:)) CE DE PRIMITIVI ((:
|
|
bm_claudia 83 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 21:07
vorbesc si eu asa.. cu acest calculator care prinde un pic de vlaga prin comentariile care nu se opresc la ,,a da sfaturii, si uneori trecand peste acest prag,poate incercand sa ne aratam astfel capacitatea noasta intelectuala, ne sicanam intre noi prin comantarii absurde,sunt aici,,probabil,, unii care, chiar au nevoie de sfaturi si se ajunge la a ne critica;TU AI ZIS ASA,TU NU TE.AI EXPRINAT CORECT,TU ESTE PE DINAFARA NOI VORBEAM DE ALTCEVA.si asa in loc de sfaturi ce facem,,minik,ne spargem in figuri.oricum asta a fost introducere.si acum pt barbatii,mai barbati scpumpicare va uitati voi asa dupa gagici si spune/ti ,,ia uita/te mai la aia,, si rade/ti pe ascuns stiti ce ar trebui sa vedeti la voi/ nu muschii care ii face/ti la sala.noi femeile am gasit solutia punem silicoane
dar voi ce faceti la outele voastre stii ca,cu timpul se lasa si devin asa zbarcite si nu pute/ti pune nimk,cum ziceam muschii ii faci la sala dar acolo?dupa varsta de 30 ani trebuie sa va uitati un pic la outele voatre si sa va intrebati ore cum sunt cand ma pipaie tipa asta buna cu silicoanele astea mari si fundul asta apetisant????v/ati gandit vreodata,acesta este cel mai mare complex poti sa o ai mare dar daca le ai zbarcite tot degeaba,asta este pt cei ce critica femeile,si uite asa m/am bagat si eu ,,grozava ,,in seama
|
Postat pe: 22 Ianuarie 2009, ora 23:22
sa arate natural dupa imbunatatiri
|
cili_br 49 mesaje Membru din: 24/01/2009 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 14:48
Unei femei ii sta bine putin sulemenita, dar nu tunata. Sunt mult mai atras de o femeie naturala, dar care-l are pe vino'ncoace decat de o Barbie rece, seaca si plina fitze. Unele usoare defecte devin calitati pline de senzualitate, iar noi barbatii sa nu uitam ca nu suntem perfecti. Cand ne casatorim, aleasa nu are burta, cearcane, sani lasati sau solduri late, dar timpul nu iarta. Cu trecerea timpului, daca-ti iubesti sotia vei descoperi o serie de calitati care fac mult mai mult decat tuning-ul femeilor ciborg.
id
|
|
Fosta membra 9am.ro 7130 mesaje Membru din: 28/04/2010 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 16:16
io unu prefer femeia cat mai naturala, si fara E-uri daca se poate. dar daca as avea de ales intre o tipa uratica si una frumoasa care a suferit o "cosmetizare" pe ici pe colo evident as alege-o pe a doua.
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
|
|
adi3 716 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: Zalau |
Postat pe: 24 Ianuarie 2009, ora 19:34
io vreau cu clima,trapa si abs inclus
si daca mai are casa cu piscina nu refuz....
david...romantic incurabil
|
|
andr33a86 10 mesaje Membru din: 22/01/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 25 Ianuarie 2009, ora 23:15
De la: Haps, la data 2009-01-24 16:16:27io unu prefer femeia cat mai naturala, si fara E-uri daca se poate. dar daca as avea de ales intre o tipa uratica si una frumoasa care a suferit o "cosmetizare" pe ici pe colo evident as alege-o pe a doua. Evident
|
darkpayne87 15 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 15:41
100% naturala...nemachiata nesiliconata sau altceva...
Am si eu o intrebare: Ce cauta femeile pe yuppy? :)) parca era men's only...nu-s misogin...dar nu avem si noi voie cu ceva al nostru?
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 15:45
De la: Cezarrr, la data 2009-01-29 15:41:43100% naturala...nemachiata nesiliconata sau altceva... nu! Raporteaza abuz de limbaj |
|
fullspy 42 mesaje Membru din: 22/11/2007 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 17:01
Pro!
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 17:10
De la: fullspy, la data 2009-01-29 17:01:35Pro! ce pro? naturala sau cu imbunatatiri? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 19:11
De la: ayleen, la data 2009-01-29 15:45:06De la: Cezarrr, la data 2009-01-29 15:41:43100% naturala...nemachiata nesiliconata sau altceva... ti-am mai zis-o : daca toate femeile ar gandi ca tine s-ar alege praful de noi
|
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2009, ora 19:14
si ca sa zic si ceva on topic : in primul si in primul rand prefer femeia cat mai naturala din punct de vedere al comportamentuluisi nu neaparat al fizicului.
![]() consider ca o femeie cu o personalitate puternica este mult mai interesanta decat una siliconata dar fara caracter. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 10:27
De la: Haps, la data 2009-01-29 19:11:12 cred ca va veni momentul la care te voi ruga sa argumentezi aceasta afirmatie... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 11:14
De la: Haps, la data 2009-01-29 19:14:17si ca sa zic si ceva on topic : in primul si in primul rand prefer femeia cat mai naturala din punct de vedere al comportamentuluisi nu neaparat al fizicului. im kinda zombie. naturala din pct de vedere al comportamentului???????? that means what???? "nu neaparat al fizicului" .... mmh.... ok, im really zombie now
|
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 11:45
De la: Greenie, la data 2009-01-30 11:14:20De la: Haps, la data 2009-01-29 19:14:17si ca sa zic si ceva on topic : in primul si in primul rand prefer femeia cat mai naturala din punct de vedere al comportamentuluisi nu neaparat al fizicului. femeie,in primul rand, te pup. in al doilea rand, sa iti explic viziunea artistului: poa' sa aiba silicoane, buzili date cu botox, si peruca arsa cu apa oxigenata, insa ea sa fie naturala in comportament, adica daca ii vine sa isi bage p.la in ala care fenteaza semaforu', sa nu s-abtina, sa scuipe daca-i sta in gat si simte nevoia, etc, etc... asa, ca tot omu', natural...
|
Greenie 4535 mesaje Membru din: 13/04/2009 |
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 11:48
De la: ayleen, la data 2009-01-30 11:45:01De la: Greenie, la data 2009-01-30 11:14:20De la: Haps, la data 2009-01-29 19:14:17si ca sa zic si ceva on topic : in primul si in primul rand prefer femeia cat mai naturala din punct de vedere al comportamentuluisi nu neaparat al fizicului. da da stiu femeee ca de pupat iti arde tie, mie nu prea.. aiurea in tramvai.. pai on topic.. pana mea, cand ai asa pretentii de la femeia aia supernaturala de la mama ei natura de pe luna, tu CU ce vii????? ma refer la tine barbate!!
|
Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 19:53
De la: Greenie, la data 2009-01-30 11:48:22De la: ayleen, la data 2009-01-30 11:45:01De la: Greenie, la data 2009-01-30 11:14:20De la: Haps, la data 2009-01-29 19:14:17si ca sa zic si ceva on topic : in primul si in primul rand prefer femeia cat mai naturala din punct de vedere al comportamentuluisi nu neaparat al fizicului. am zis ca prefer asa o femeie nu si ca o merit.
|
|
|
|

etc... dar asa ce se sparg in a critica pe femei..
la tv sau prin reviste.. ??? Parerea mea e ca la toti le place sa vada, sa admire, dar nu si sa aiba ceva permanent cu acest gen de femei..
stii ca,cu timpul se lasa si devin asa zbarcite