back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce ziceti de....

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:

adi3

716 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 26 Ianuarie 2009, ora 23:29

dasca daca tot zici ca-ti place sa fabrici bombe ia fa tu una in forma de penis si da la careva fufa de pe aici cadou si ne spui si noua cand o detonezi...

Raporteaza abuz de limbaj
david...romantic incurabil
niroslsd

49 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 15:42

De la: sabinaN, la data 2008-12-11 08:37:13
De la: berila, la data 2008-12-04 00:38:27Da, si mie mi se par cam gargara astfel de cursuri... dar daca simti ca te ajuta si iti permiti... de ce nu?

Atata tot sa nu fie d`astia gen biserici protestante sau MISA etc etc. sa incerce sa te manipuleze prin ele. In rest...

nu sunt dinastea cu secte care sa te manipuleze sau mai cine stie ce prostii ca altfel nici nu ma mai interesa ..faza e ca am vazut ca fac niste cursuri de creativitate si pentru studenti....dar inca nu stiu .....sunt nehotarata de fel

Corect... bine gandit

-Tu Traiesti Dupa Lege Sau Dupa Constiinta ? -Dupa Situatie. :)
tudoradf

143 mesaje
Postat pe: 28 Ianuarie 2009, ora 19:02

omul trebuie sa descopere singur....cei care nu pot sau care sunt comozi apeleaza la asa ceva...cei care vor cu adevarat poate face asta si singur...mai ales daca are lang el persoana iubita care impartaseste aceleasi lucruri...

brealsouL

415 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 20 Septembrie 2009, ora 19:36

De la: , la data 2008-11-10 19:05:34 Ce ziceti de un curs de creativiate ce poate stimula viata unui cuplu prin dezvoltarea creativitatii si al gandirii si nu numai.
M-am informat de pe net si am aflat ca sunt chiar bunicele astfel de cursuri ,pana si un prieten de al meu mi-a povestit ca el se va duce la un astfel de curs unde va fi prezent un mare trainer venit in Romania, Istvan Csibi , pentru a preda diferite tehnici de a stimula mintea sa gandeasca creativ si sa dea putina culoare vietii.
Aceste cursuri sunt organizate de cei de la Confidence Learning Center Bucuresti.
Voi ce parere aveti?

daca se ajunge pan acolo intr o relatie sa ai nevoie de un ratat care sa ti predea lectii despre cum sa ti faci viata de cuplu interesanta...

mai e ceva de spus?!

lonely_fighter

171 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 6 Ianuarie 2010, ora 08:30

De la: , la data 2008-11-10 19:05:34 Ce ziceti de un curs de creativiate ce poate stimula viata unui cuplu prin dezvoltarea creativitatii si al gandirii si nu numai.
M-am informat de pe net si am aflat ca sunt chiar bunicele astfel de cursuri ,pana si un prieten de al meu mi-a povestit ca el se va duce la un astfel de curs unde va fi prezent un mare trainer venit in Romania, Istvan Csibi , pentru a preda diferite tehnici de a stimula mintea sa gandeasca creativ si sa dea putina culoare vietii.
Aceste cursuri sunt organizate de cei de la Confidence Learning Center Bucuresti.
Voi ce parere aveti?

eu cred ca asemenea cursuri sunt pentru a aduce un plus de cunoastere a celor doi, jocul pe care-l asigura ei e doar pentru a-i provoca pe cei angajati intr-un cuplu...nu prea conteaza la ce, insa ca sa fie mai atractiv, atunci aleg diferite lucruri comode, placute...
cred ca e benefic, chiar daca nu esti intr-un cuplu...

Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce ziceti de....
Mergi la: