back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cine conduce in relatia/casnicia voastra?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

dacus_dominos

10 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 12:30

Intr-o casnicie sau relatie conduce acela care vine cu argumentul cel mai puternic . Daca exista si un copil atunci aproape intotdeauna el castiga!

cismarualin

151 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 18:41

ah....inca de pe vremea matriarhatului barbatul nu conduce nimic.femeia e o conspiratie tacuta care s-a dat la fund candva,la inceputurile istoriei si coordoneaza lumea din umbra.tendinta unui barbat de a asculta de femeie e innascuta.

Raporteaza abuz de limbaj
bm_claudia

83 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 21:31

pacat cu nu recunoaste nimenidar femeile conduc tot timpu se lasa asa o impresia ca ar conduce barbatul,asteapta sa ii treaca si apoi intra in actiune stii iubitule nu vrei tu sa facem ,,etc...si el da iubire...oricum femeile conduc tot timpul,pacat,nu vedeti,

bm_claudia

83 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 21:32

in cuplurile de doi barbati conduc numai barbatii dar si acolo le mai da mama/sa sfaturi

bm_claudia

83 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 21:33

si acum vine intrebarea mae pt voi ,,iscusiti in toate,, de ce nu recunosc cuplurile de homosexuali ca sunt homo

AndreiM06

31 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 03:56

era un banc:daca america ar fi condusa de o femeie si sadam hussein ar declara razboi,ar incepe sa planga(cris rock) :))).femeile vin cu idei,dar ele nu au orientare in spatiu deci nu au capacitatea sa conduca

gabi8ma

1005 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 11:55

De la: AndreiM06, la data 2009-01-02 03:56:33era un banc:daca america ar fi condusa de o femeie si sadam hussein ar declara razboi,ar incepe sa planga(cris rock) :))).femeile vin cu idei,dar ele nu au orientare in spatiu deci nu au capacitatea sa conduca

mda alt mascul alfa , fier forjat .... tu crezi ca daca ii declari razboi la o femeie , ea incepe sa planga ? ... dragule cu parere de rau te anunt ca tu nu te-ai intalnit cu femei pana acum , pt ca in situatia descrisa de tine o femeie nu plange ci te plesnete pe ambii obraji , si daca te mai intalneste peste vreo 5 ani te plesneste din nou , uiti regula cea mai importanta a razboiului : niciodata nu iti subestima adversarul

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 11:57

raspuns on topic : unul dintre parteneri de obicei cel mai pragmatic , nu neaparat unul din sexe , si nu cred ca egalitatea conduce pt ca 2 parteneri cu forte egale nu se vor intelege niciodata fiecare incercand sa preia conducerea

Niciodata nu stii unde te poarta viata , inchide ochii , deschide inima , intinde-ti aripile , si lumea e la picioarele tale in timp ce tu te minunezi la picioarele lumii de frumusetea bogatia diversitatea cruzimea existentei umane
9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 15:44

De la: gabi8ma, la data 2009-01-02 11:57:50raspuns on topic : unul dintre parteneri de obicei cel mai pragmatic , nu neaparat unul din sexe , si nu cred ca egalitatea conduce pt ca 2 parteneri cu forte egale nu se vor intelege niciodata fiecare incercand sa preia conducerea

pe naiba...ala care il omoara primu pe celalalt ala castiga...sper sa muriti anu asta toti...si sa nu uit un an nou fericit...vreau coliva

gabi8ma

1005 mesaje

Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 15:55

De la: dasca777, la data 2009-01-02 15:44:44
De la: gabi8ma, la data 2009-01-02 11:57:50raspuns on topic : unul dintre parteneri de obicei cel mai pragmatic , nu neaparat unul din sexe , si nu cred ca egalitatea conduce pt ca 2 parteneri cu forte egale nu se vor intelege niciodata fiecare incercand sa preia conducerea

pe naiba...ala care il omoara primu pe celalalt ala castiga...sper sa muriti anu asta toti...si sa nu uit un an nou fericit...vreau coliva

si eu iti doresc toate cele bune .... in 2 metri

AndreiM06

31 mesaje
Postat pe: 2 Ianuarie 2009, ora 16:34

era doar un banc si am scris in paranteza cine la scris,te grabesti sa tragi concluzii(un defect daca faci asa si in viata de zi cu zi),cu parere de rau te anunt ca am intalnit prea multe femei,daca intelegi ce vreau sa zic pe cat de multe iubesc pe atat de multe le urasc

ge_andreev

122 mesaje
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 00:31

Sunt convinsa ca imi veti critica parerea (atat femei si cu atat mai mult barbati) dar eu consider ca cea mai reusita relatie e atunci cand femeia conduce lansandu-l sa creada ca el e cel ce face asta.Si atunci totul e ok- ea e multumita de statut, iar el asemeni, neavand orgoliul ranit
Sper sa intelgeti ce-am zis eu acolo... am evitat sa ma repet (atat cat am putut)

AndreiM06

31 mesaje
Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 15:41

nu e o chestie de condamnat,mai ales cand minti pentru o cauza buna,numai sa nu se prinda ca pot genera alte discutii

michi_yuppy

2 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 19:00

buna! eu sunt casatorita de 4 luni, dar la noi nu conduce nimeni.eu sunt mai tupeista si sotul mai tacut dar asata nu inseamna k eu comand .ne iubim si luam amandoi decizile dupa ce discutam in prealabil.

radhookoo

1009 mesaje
Postat pe: 4 Ianuarie 2009, ora 02:51

De la: gabi8ma, la data 2009-01-02 11:55:29
De la: AndreiM06, la data 2009-01-02 03:56:33era un banc:daca america ar fi condusa de o femeie si sadam hussein ar declara razboi,ar incepe sa planga(cris rock) :))).femeile vin cu idei,dar ele nu au orientare in spatiu deci nu au capacitatea sa conduca

mda alt mascul alfa , fier forjat .... tu crezi ca daca ii declari razboi la o femeie , ea incepe sa planga ? ... dragule cu parere de rau te anunt ca tu nu te-ai intalnit cu femei pana acum , pt ca in situatia descrisa de tine o femeie nu plange ci te plesnete pe ambii obraji , si daca te mai intalneste peste vreo 5 ani te plesneste din nou , uiti regula cea mai importanta a razboiului : niciodata nu iti subestima adversarul

andries - ca nisipul femeile sunt:

"barbatii-s factuti din carne,
femeile din otel;
ar trebui sa fie invers,
dar Dumnezeu greseste si el...

femeile zic ca-s din carne
barbatii ca-s din otel
si de-aia e noaptea intuneric
si viata e un hotel..

ca nisipul femeile sunt,
le ia pe sus orice boare de vant"

sper ca mi le-am amintit corect versurile... cautati melodia. e geniala...

daca m-am obosit sa-ti raspund, inseamna ca ai scris o imbecilitate.
hidrolungu

27 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 10:00

La mine acasa gaina canta mai tare. Si nu ma deranjeaza. Pt ca eu sunt ca Rusia in cadrul Natiunilor Unite: am drept de veto. Atata timp cat ea e aia mai agitata si ii place sa se implice o las. Daca mi-as impune parerea si vointa peste ea e ca si cum i-as lua jucariile. Nu ia singura deciziile. Ma intreaba. Si aici intervine maiestria. Reusesc sa o conving mereu de calitatea solutiilor mele, atunci cand solutiile mele sunt chiar cele mai bune (cateodata am si solutii nesigure si nu mi le pot impune).

Fosta membra 9am.ro

18 mesaje

Postat pe: 5 Ianuarie 2009, ora 15:03

De la: hidrolungu, la data 2009-01-05 10:00:16La mine acasa gaina canta mai tare. Si nu ma deranjeaza. Pt ca eu sunt ca Rusia in cadrul Natiunilor Unite: am drept de veto. Atata timp cat ea e aia mai agitata si ii place sa se implice o las. Daca mi-as impune parerea si vointa peste ea e ca si cum i-as lua jucariile. Nu ia singura deciziile. Ma intreaba. Si aici intervine maiestria. Reusesc sa o conving mereu de calitatea solutiilor mele, atunci cand solutiile mele sunt chiar cele mai bune (cateodata am si solutii nesigure si nu mi le pot impune).

adica tu conduci si ea se agita :P

big funky thinking
kill4billy

33 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 23 Ianuarie 2009, ora 09:39

categoric eu conduc , iote in ce postura l-am adus
si-un votic dak vi se pare funny
www.yuppy.ro/comunitate/concurs/view_item/9862.html

alindanielx

84 mesaje

Postat pe: 30 Ianuarie 2009, ora 11:23

barbatul conduce Ptr ca Asa este lasat pe pamant De atatia ani, barbatul vaneaza el se lupa prt fam, Datoria fem, este sa faca mancare si sa aibe grija de copii

Alin Chinezu
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 21:11

De la: hidrolungu, la data 2009-01-05 10:00:16La mine acasa gaina canta mai tare. Si nu ma deranjeaza. Pt ca eu sunt ca Rusia in cadrul Natiunilor Unite: am drept de veto. Atata timp cat ea e aia mai agitata si ii place sa se implice o las. Daca mi-as impune parerea si vointa peste ea e ca si cum i-as lua jucariile. Nu ia singura deciziile. Ma intreaba. Si aici intervine maiestria. Reusesc sa o conving mereu de calitatea solutiilor mele, atunci cand solutiile mele sunt chiar cele mai bune (cateodata am si solutii nesigure si nu mi le pot impune).

Interesanta abordare! Mi se pare cea mai inteleapta de pana acum. In general, suntem tentati, in virtutea firii, sa incercam sa preluam comanda, indiferent daca avem dreptate sau nu. Spun asta, pt ca am destula experienta de viata, mult mai multa decat majoritatea dintre voi! Si eu am incercat asta, de ce sa nu recunosc, insa am fost adusa acolo unde trebuia cu "maiestrie", cum zici si tu. Mi s-a creat impresia ca totul e doar cum vreau eu, cand in realitate era exact invers!E drept, au fost si cazuri cand mi-am impus categoric parerea, si am mers mai departe impreuna, dar, in general, ne-am consultat! Continua asa si sigur vei avea o relatie reusita! Noi (si aici ma refer la mine si la sotul meu) suntem impreuna de 30 de ani!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
Fosta membra 9am.ro

7 mesaje

Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 21:24

De la: daria_ta, la data 2009-02-23 21:11:01

Interesanta abordare! Mi se pare cea mai inteleapta de pana acum. In general, suntem tentati, in virtutea firii, sa incercam sa preluam comanda, indiferent daca avem dreptate sau nu. Spun asta, pt ca am destula experienta de viata, mult mai multa decat majoritatea dintre voi! Si eu am incercat asta, de ce sa nu recunosc, insa am fost adusa acolo unde trebuia cu "maiestrie", cum zici si tu. Mi s-a creat impresia ca totul e doar cum vreau eu, cand in realitate era exact invers!E drept, au fost si cazuri cand mi-am impus categoric parerea, si am mers mai departe impreuna, dar, in general, ne-am consultat! Continua asa si sigur vei avea o relatie reusita! Noi (si aici ma refer la mine si la sotul meu) suntem impreuna de 30 de ani!

Foarte frumos, daria! Va doresc in continuare cel putin inca pe atat!

9am047754

2954 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 00:53

inginerul conduce intotdeauna:d

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 13:54

De la: Corneliu, la data 2009-02-23 21:24:14
De la: daria_ta, la data 2009-02-23 21:11:01

Foarte frumos, daria! Va doresc in continuare cel putin inca pe atat!

Multumesc! Tuturor va urez sa aveti o casnicie macar la fel de reusita ca a noastra!

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 13:58

De la: dasca777, la data 2009-02-24 00:53:28inginerul conduce intotdeauna:d

Salut, dasca! Da, inginerul conduce intotdeauna!!! Tinand insa cont ca si eu si "jumatatea mare" a mea suntem ingineri, tu cine crezi ca e la carma???!!!

Fosta membra 9am.ro

660 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 14:01

inginerul sef

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 14:49

De la: andaa, la data 2009-02-26 14:01:51inginerul sef

Exceptional raspuns!!!!!!!!
Tie, insa, iti doresc sa ajungi director! Adica...peste inginerul sef!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

660 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 15:50

poate suna ciudat ,dar cred ca intr-o relatie scaunul directorial poate fi ocupat cu alternativ, in functie de circumstante

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 15:56

De la: andaa, la data 2009-02-26 15:50:04poate suna ciudat ,dar cred ca intr-o relatie scaunul directorial poate fi ocupat cu alternativ, in functie de circumstante

De acord cu tine! Eu am incercat sa il dau jos de cateva ori (eu sunt doar inginerul sef, el directorul! ), dar nu vrea de nicio culoare! Tine de scaun si cu dintii!!!

Greenie

4535 mesaje
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 16:02

De la: daria_ta, la data 2009-02-26 15:56:27
De la: andaa, la data 2009-02-26 15:50:04poate suna ciudat ,dar cred ca intr-o relatie scaunul directorial poate fi ocupat cu alternativ, in functie de circumstante

De acord cu tine! Eu am incercat sa il dau jos de cateva ori (eu sunt doar inginerul sef, el directorul! ), dar nu vrea de nicio culoare! Tine de scaun si cu dintii!!!

nu trebuie sa il dai jos..
te urci si pe el si il faci sa tina el cu dintii de tine hahaha
dar sa ramai deasupra!! ... scaunului!!! hahahaha

Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje

Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 20:48

De la: Greenie, la data 2009-02-26 16:02:49
De la: daria_ta, la data 2009-02-26 15:56:27

nu trebuie sa il dai jos..
te urci si pe el si il faci sa tina el cu dintii de tine hahaha
dar sa ramai deasupra!! ... scaunului!!! hahahaha

Esti criminala! Sigur o sa iti urmez sfatul!
Iar daca nu va tine prea tare cu dintii de mine (au cam inceput sa ii cada )...pun scaunul deasupra lui si ma urc pe el!...pe scaun!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cine conduce in relatia/casnicia voastra?
Mergi la: