back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce le plac horoscoapele femeilor??

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

grigorescu_nelutu

125 mesaje
Postat pe: 31 Iulie 2009, ora 22:13

Un ajutor mic pt Daniela: ea participa la un concurs pt a castiga pt o fetita un telefon mobil ce trebuie sa faci este sa intri pe acest link pt a avea un vot in plus: www.hotsaunu.ro/s.sagetica.html

Ai timp de pierdut pe net? copiaza metoda mea si castiga bani.. Viziteaza: www.banifrumosi.ws
nazdravana

88 mesaje
Postat pe: 22 August 2009, ora 16:33

De ce le plac horoscoapele femeilor?
De tute, de toante, de plictiseala, de iluzia unei unei minciuni cosmetizate, pen`ca le ajuta sa isi dezvolte partea favorita, respectiv disecatul, de nebune, de a avea un motiv in plus sa bata barbatu`la cap si lista ar putea continua.Personal, nu urmaresc neaparat ce este scris, ci incerc sa cunosc si sa aplic pe oameni anumite trasaturi generale.Si-mi iese, de regula.O avem in sange, asa cum aveti voi uitatu`dupa blonde.

Raporteaza abuz de limbaj
dac21477

99 mesaje
Postat pe: 26 August 2009, ora 14:22

De la: nazdravana, la data 2009-08-22 16:33:13De ce le plac horoscoapele femeilor?
De tute, de toante, de plictiseala, de iluzia unei unei minciuni cosmetizate, pen`ca le ajuta sa isi dezvolte partea favorita, respectiv disecatul, de nebune, de a avea un motiv in plus sa bata barbatu`la cap si lista ar putea continua.Personal, nu urmaresc neaparat ce este scris, ci incerc sa cunosc si sa aplic pe oameni anumite trasaturi generale.Si-mi iese, de regula.O avem in sange, asa cum aveti voi uitatu`dupa blonde.

Regula??? Nu!!! Mie nu-mi plac blondele si nici horoscoapele! Mie imi plac femele destepte, iar daca pe langa asta sunt si frumoase... foarte bine!

brealsouL

415 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 26 August 2009, ora 15:44

pentru ca femeile sunt fascinate de chestii fara rost si sens: muzica house, trance, clubismele, picturile abstracte, etc.

nazdravana

88 mesaje
Postat pe: 31 August 2009, ora 16:47

@rockk

Amboulea, tocmai ai dat definitia a juma`din cunoscutii mei de regn masculin...Irelevant raspunsul tau.

nazdravana

88 mesaje
Postat pe: 31 August 2009, ora 16:48

@Dacianus

Taman de cuvantul "regula" mi te-ai luat?Regulile is facute pentru a fi incalcate, astea is doar simple jocuri ale mintii. Realitatea sta altfel, insa unele trasaturi chiar merg.Dar nu asta tre`sa ne ghideze in mod vital.Iar frumusetea e un termen extrem de vag...

Fosta membra 9am.ro

33 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 21 Octombrie 2009, ora 23:55

Nu sunt atrasa de horoscoape si nici de ce se spune de "compatibilitati", ca are ce sa ma atraga, iar compatibilitatile mi le creez daca vreau, cu cine doresc.

NN
Fosta membra 9am.ro

7 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 13 Noiembrie 2009, ora 15:47

Probabil pentru ca daca crezi in horoscop inseamna ca esti previzibil (deci vulnerabil), cine stie ca esti in zodia X, va astepta sa reactionezi exact ca cineva cu acea zodie, cu aceleasi gusturi etc, iar fiindca femeile au firea mai slaba ca a barbatilor, le place sa stie ca au controlul a macar atat, crezand ca stiu totul despre tine si vai, esti ca o marioneta care dansezi cum "canta" niste bolovani ce se rotesc pe cer, iar ele au marea putere a cunoasterii. Dar de fapt e o mare prostie. Visati in continuare, fetelor.

dac21477

99 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2009, ora 00:11

De la: nazdravana, la data 2009-08-31 16:48:27@Dacianus

Taman de cuvantul "regula" mi te-ai luat?Regulile is facute pentru a fi incalcate, astea is doar simple jocuri ale mintii. Realitatea sta altfel, insa unele trasaturi chiar merg.Dar nu asta tre`sa ne ghideze in mod vital.Iar frumusetea e un termen extrem de vag...

Esti nazdravana!

moniq13

299 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 22:08

Cine spune ca numai femeilor le place horoscopul???dc intotdeauna se face referire la femei cand spui: horoscop,shoping,club,romantism...etc....ma lasa-ti cu niste chestii care pur si simplu sunt irelevante....

brealsouL

415 mesaje

Postat pe: 20 Ianuarie 2010, ora 18:48

pentru ca e adevarat, si pentru ca un barbat o data ce se lasa mai aproape de o femeie si si dezvaluie vulnerabilitatile, gen romantism, etc, automat e luat de fraier, de aceea probabil e atat de greu sa gasesti o femeie adevarata mai ales in zilele noastre, una fara complexe, sigura pe sine si cu atitudine, care sa stie gandi singura fara sa aibe nevoie sa i se spuna ceva si sa nu aibe mereu sentimentul de nesiguranta.

de ce majoritatea femeile fug dupa barbatii cu bani, de ce sunt intr atat de proaste incat sa creada ca un barbat cu bani va face mai mult cu ele decat sa se foloseasca de ele pana la primul rid, de ce nu au femeile simtul demnitatii, orgoliu, de ce barbatii gatesc mai bine ca femeile, etc astea sunt intrebari care probabil isi vor gasi raspunsul pe acest deosebit forum.

BECU13

14 mesaje

Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 09:03

pentru ca sunt niste fiinte ratacite. fara horoscop nu ar gasi decat mall-ul.

Fosta membra 9am.ro

1302 mesaje
Postat pe: 21 Ianuarie 2010, ora 10:25

De la: Nolwenn, la data 2009-10-21 23:55:27Nu sunt atrasa de horoscoape si nici de ce se spune de "compatibilitati", ca are ce sa ma atraga, iar compatibilitatile mi le creez daca vreau, cu cine doresc.

Cred ca unele trasaturi generale se aplica, am tot citit la horoscoape si am incercat sa ma uit in jur daca asa e. In linii mari, se aplica.

Compatibilitati, ai dreptate, ti le mai faci si singura. De ex, se spune ca Pesti si Sagetator este cea mai proasta combinatie posibila, dar la mine a mers.

Oricum, sa-ti citesti horoscopul zilnic si sa mai si crezi in el, mi se pare o prostie.

cine spune ce-i normalitatea?
cretzu_bv2006

21 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 22 Ianuarie 2010, ora 16:27

le place pentru ca...si le mai place si pentru ca...

Toata lumea i-l citeste,hai sa fim seriosi.Sunt peroane care recunosc asta sunt care nu,sunt care si cred in asta sunt care nu,este advarat ca la femei exista o atractie mai mare fata de astrologie,asa a fost intodeauna,nu cred ca se poate explica direct, de ce?

citystella

1245 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 21:55

De la: alexapostol, la data 2010-01-22 16:27:45le place pentru ca...si le mai place si pentru ca...

Toata lumea i-l citeste,hai sa fim seriosi.Sunt peroane care recunosc asta sunt care nu,sunt care si cred in asta sunt care nu,este advarat ca la femei exista o atractie mai mare fata de astrologie,asa a fost intodeauna,nu cred ca se poate explica direct, de ce?

Iti explic eu de ce, pentru ca o femeie are mai mult tact si mai multa rabdare decat un barbat.

Stella
citystella

1245 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 21:56

De la: Rockk, la data 2010-01-20 18:48:28pentru ca e adevarat, si pentru ca un barbat o data ce se lasa mai aproape de o femeie si si dezvaluie vulnerabilitatile, gen romantism, etc, automat e luat de fraier, de aceea probabil e atat de greu sa gasesti o femeie adevarata mai ales in zilele noastre, una fara complexe, sigura pe sine si cu atitudine, care sa stie gandi singura fara sa aibe nevoie sa i se spuna ceva si sa nu aibe mereu sentimentul de nesiguranta.

de ce majoritatea femeile fug dupa barbatii cu bani, de ce sunt intr atat de proaste incat sa creada ca un barbat cu bani va face mai mult cu ele decat sa se foloseasca de ele pana la primul rid, de ce nu au femeile simtul demnitatii, orgoliu, de ce barbatii gatesc mai bine ca femeile, etc astea sunt intrebari care probabil isi vor gasi raspunsul pe acest deosebit forum.

De ce barbatii gatesc mai bine decat femeile, pentru ca vor sa le impresioneze.

Stella
citystella

1245 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 21:57

De la: johnny_n25, la data 2009-11-13 15:47:47Probabil pentru ca daca crezi in horoscop inseamna ca esti previzibil (deci vulnerabil), cine stie ca esti in zodia X, va astepta sa reactionezi exact ca cineva cu acea zodie, cu aceleasi gusturi etc, iar fiindca femeile au firea mai slaba ca a barbatilor, le place sa stie ca au controlul a macar atat, crezand ca stiu totul despre tine si vai, esti ca o marioneta care dansezi cum "canta" niste bolovani ce se rotesc pe cer, iar ele au marea putere a cunoasterii. Dar de fapt e o mare prostie. Visati in continuare, fetelor.

Multumim pentru acest drept, dar nu tu ni l-ai dat. Orice om are acest drept inca de la nastere.

Stella
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 22:00

De la: citystella, la data 2010-04-19 21:55:08
De la: alexapostol, la data 2010-01-22 16:27:45le place pentru ca...si le mai place si pentru ca...

Iti explic eu de ce, pentru ca o femeie are mai mult tact si mai multa rabdare decat un barbat.

ai citat pe toata lumea, numa' pe mine nu

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Fosta membra 9am.ro

22546 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 22:02

De la: Haps, la data 2010-04-19 22:00:07

Ei, hai ca te citez eu, doar sa nu te mai vad suparat!

www.nixservers.ro - Gazduire web / VPS / servere dedicate
citystella

1245 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 22:03

Fii rezonabil, am doar doua maini.

Stella
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 22:06

De la: citystella, la data 2010-04-19 22:03:50

"cu manutele alea doua"...imi trimti adresa ca sa ma autoinvit la tine acasa

sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
citystella

1245 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 22:08

De la: Haps, la data 2010-04-19 22:06:28
De la: citystella, la data 2010-04-19 22:03:50

"cu manutele alea doua"...imi trimti adresa ca sa ma autoinvit la tine acasa

Stella
citystella

1245 mesaje

Postat pe: 19 Aprilie 2010, ora 22:59

Ia sa-mi citesc si eu horoscopul pe ziua de azi!

Stella
brealsouL

415 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 12:34

De la: , la data 2008-07-01 20:22:07de la de ce le plac horoscoapele femeilor??

ca atata pot

citystella

1245 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 19:03

De la: Rockk, la data 2010-04-20 12:34:04

ca atata pot

Misoginismul e in floare.

Stella
areku

7604 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 20:22

De la: citystella, la data 2010-04-20 19:03:49
De la: Rockk, la data 2010-04-20 12:34:04

ca atata pot

Misoginismul e in floare.

horrorscopul...nu e nici macar un ghid...insa zodiacul...cel putin nu asta euro...ala chinezesc..poti sa l folosesti in linii mari...si anume...sa afli anum.tipare...fiecare om e diferit...dar...
nu stiu daca voua vi sa intamplat....sa schimbati 2..3..zone(sa va mutati) si sa intalnitzi aceleasi tipuri de persoane...ca cei din zonele precedente...si sa vedeti ca sunt cam aceleasi grupuri...aceleasi tipuri de glume aceleasi obiceiuri...in mare....

live your life so u have nothing to regret
citystella

1245 mesaje

Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 21:01

Daca se schimba locurile, ar fi normal ca si obiceiurile sa sa schimba, dar si oamenii chiar de isi schimba locul nu-si schimba obiceiul. Cum e cu lupul care-si schimba doar parul.

Apropos de schimbari: www.youtube.com/watch?v=DZfyE36UodU&feature=related

Stella
Fosta membra 9am.ro

498 mesaje
Postat pe: 20 Aprilie 2010, ora 21:26

De la: areku, la data 2010-04-20 20:22:39
nu stiu daca voua vi sa intamplat....sa schimbati 2..3..zone(sa va mutati) si sa intalnitzi aceleasi tipuri de persoane...ca cei din zonele precedente...si sa vedeti ca sunt cam aceleasi grupuri...aceleasi tipuri de glume aceleasi obiceiuri...in mare....

Mai, eu am facut cateva schimbari de-a lungul timpului , insa (din contra) am observat ca oamenii pe care i-am intalnit/cunoscut nu erau foarte asemanatori celor din locatia precedenta.

citystella

1245 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 10:58

Berbec (21.03-20.04)
Planeta dominant: Marte, planeta ncpnrii i ncierrilor.
Animalul sacru: brzunul
Personalitate: Berbecul guverneaz capul, drept pentru care Berbecii sunt experi n a se arunca cu capul nainte, a face doar ce-i taie capul i a da cu capul de pragul de sus. Sunt foarte siguri pe ei n tot ce fac, chiar i cnd fac cele mai monumentale prostii. Plini de energie i iniiativ, sunt att de grbii i de ocupai, nct nu au timp s gndeasc. Cu toate astea, n nelepciunea lor nemrginit, tiu ntotdeauna ce e mai bine pentru ceilali. Nimeni n-are voie s-i contrazic, n timp ce ei i pstreaz dreptul inalienabil de a contrazice pe toat lumea. Specialitatea lor este viteza, din care cauz au mereu fel de fel de vnti, arsuri sau tieturi i sunt clieni fideli ai service-urilor i asigurrilor auto. Cea mai mare afacere a vieii lor este sexul, pe care-l practic numai din dragoste, chiar dac dragostea respectiv nu dureaz dect o zi.
Meseria potrivit: director, pompier, instructor de sex, bungeejumper, sprgtor de bnci.
Pizza magic: Diavolo.
Medicamentul norocos: energizantele

Taur (21.04-21.05)
Planeta dominant: Venus, planeta trndviei i a lascivittii,
Animalul sacru: vaca indian
Personalitate: Taurul e recunoscut pentru stabilitate i perseveren, de fapt dou modaliti de exprimare a lipsei de imaginaie. Universul lui se mrginete la ce poate s vad, s guste sau s pipie. Noiunile complexe l tulbur profund, iar ndrtnicia lui n-are semn - dac a apucat ntr-o direcie, aa o ine. O schimbare de macaz ar implica un efort fizic i intelectual prea mare pentru lenea lui. n ciuda obtuzitii, d ns dovad de o aprig viclenie atunci cnd i apr pielea sau vrea s obin ceva. E maestru n a scoate castanele din foc cu mna altuia. Dincolo de falnica-i robustee, Taurul ascunde o abominabil laitate.
Meseria potrivit: contabil, lutar, coafez, manechin, pom-star,degusttor de maionez. Pizza magic: Rusticana
Medicamentul norocos: ntritoarele (sexuale)

Gemeni (22.05-21.06)
Planeta dominant: Mercur, planeta trncnelii i nevricalelor.
Animalul sacru: papagalul
Personalitate: Gemenii sunt istei i foarte adaptabili, cu alte cuvinte nite oportuniti lipsii de scrupule. Stpnesc perfect arta comunicrii i pot s te mint n fa fr s clipeasc. Sunt drglenia ntruchipat cnd vor s obin ceva i de-a dreptul sadici cnd au chef s se joace cu nervii altora. Sprinteni i ndemnatici, dispar cnd i-e lumea mai drag i pot face nevzute diverse obiecte care li se par interesante. κi scot din mini efii i consorii, dar nici unii nu-i dau afar, din cauz c se pricep s le spun bancuri. n dragoste, sunt deschii tuturor posibilitilor i ar fi primii care ar subscrie la legalizarea poligamiei. Cu toate astea, n clipele romantice au tendina de a-i exprima pasiunea uitndu-se pe perei..
Meseria potrivit: agent de vnzri, scamator, chelner, escroc.
Pizza magic: Calzone.
Medicamentul norocos: gargara.

Rac (22.06-22.07)
Planeta dominant: Luna, astrul toanelor i nscocirilor.
Animalul sacru: lipitoarea
Personalitate: Racul este un profitor nestul, al crui unic scop n via e s care n brlog tot ce-i pic n mn. Este mai zgrcit i mai apuctor dect tot neamul hrciogilor la un loc. Se spune c ar fi diplomat, dar n realitate manipuleaz pe toat lumea ca s-i rezolve interesele. Zmbete graios, nir verzi i uscate i joac tot timpul teatru, fiind foarte popular printre cei gur-casc i slabi de minte. Are mania de a coopta tot soiul de ratai pe care i psihanalizeaz sau i ndoctrineaz cu predici filozofice ori cuvntri patriotice. κi iubete casa, dar nu este lipit de ea. Ros de morbul vagabondajului, dispare periodic pentru diverse intervale de timp. Din nefericire, se ntoarce mereu napoi ... n dragoste este adeptul romantismului siropos i leinat. Asta, la nceput, cci mai devreme sau mai trziu va scoate la btaie un nimicitor arsenal de tocare mrunt a nervilor: toane, nazuri, mbufnri, bombneli, bnuieli, accese masochiste i antaje sentimentale.
Meseria potrivit: politician sau afacerist interlop (la alegere), poet, cmtar, pitic de grdin.
Pizza magic: Quattro formaggi.
Medicamentul norocos: alcoolul

Leu (23.07-22..08)
Planeta dominant: Soarele, astrul egoismului i ngmfrii.
Animalul sacru: pupza
Personalitate: Leul este un lider nnscut i, ca toi liderii, se nal strivindu-i pe cei cu mai mult bun-sim dect el. Subordonaii i acord respectul cuvenit, dar I-ar strnge de gt cu maxim plcere. Ambiie! ca nimeni altul. consider c a atins poziia cuvenit doar atunci cn nu mai are vreun loc alb pe cartea de vizit. Se iubete att de mult pe sine nct i pup oglinda de cte ori se crede singur. Este aa de obsedat de onoruri c, dac primete o cup la campionatul de otron, e n stare s umble cu ea atrnat la gt, s vad lumea ct de grozav este. Atrage atenia n orice adunare: fie este cel mai nzorzonat personaj, fie arunc cu banii n toate prile, fie poart o arm. Pozeaz tot timpul, doarme pe stnga fiindc profilul drept l avantajeaz mai mult i arat cu degetul mijlociu ca s-i expun mai bine diamantul de multe carate. n dragoste, este la fel de nflcrat ca un furnal i la fel de discret o trompet cu amplificator.
Meseria potrivit: mprat, ef de bloc, portar de hotel, dresor, hingher
Pizza magic: Quattro stagioni.
Medicamentul norocos: toxina botulinic.

Fecioar (23.08-22.09)
Planeta dominant: Mercur, planeta trncnelii i a isteriilor.
Animalul sacru: ciocnitoarea
Personalitate: Zodiacele critic spiritul critic al fecioarei, punnd-o astfel ntr-o situaie critic. Cum, pe deasupra, fecioara mai e i metodica punctual i perfecionist, sfresc prin a-i scoate pe toi din pepeni. Obsedat de igien, detalii i clasificri, este capabil s caute bacteriile cu lupa, s frece duumelele periua sau s pun rufele n maina de splat nu doar pe culori, ci i ordine cresctoare i alfabetic. Miroase enervant de curat, ceea ce leag spiritual de cnii i pisicile din cartier. Fecioara este o fan a listelor, tabelelor i regulamentelor pe punele subpuncte, care, n loc s-i simplifice, i nclcesc teribil existena. Scurt, orice fecioar veritabil este: 1. mereu ocupat cu o mie de nimicuri sau s-i bage nasul unde nu-i fierbe oala. 2. tipicar; 3. ipohondr: 4.ciclitoare: 5. crpnoas: 6. maniac: 7. absolut necesar (din pcate). n dragoste, are cldura unei frapiere i fantezia unui birocrat.
Meseria potrivit: analist politic, CTC-ist, agent de dezinsecie, sora medical (sau frate).
Pizza magic: funghi.
Medicamentul norocos: toate, fr excepie

Stella
citystella

1245 mesaje

Postat pe: 22 Aprilie 2010, ora 11:02

Balant (23.09-22.10)
Planeta dominant: Venus, planeta trndviei i lascivitii.
Animalul sacru: bibilica
Personalitate: Balana are certe nclinaii intelectuale, utile n studiul aprofundat al programului tv, i un nalt sim artistic, reflectat n flerul cu care-i asorteaz pantofii cu lenjeria. Plin de graie i elegan, umbl cu nasul pe sus, strmbnd suveran din el la orice nclcare a etichetei. Se zice c ador confortul i armonia, ceea ce n traducere liber nseamn c este lene i n-are principii ferme. Despre Balan se mai spune c este o bun colaboratoare i sftuitoare: n orice problem, expune cteva zeci de soluii, ca apoi s-l lase pe cellalt s decid. Ct despre vestitul ei echilibru, cel mai n msur s comenteze ar fi psihiatrul care o trateaz. n lipsa lui, se accept i mrturiile apropiailor, adnc ngrijorai de viteza cu care-i schimb prerile i de costurile mrite ale dulciurilor pe care le nghite atunci cnd e deprimat. Cel mai de seam lucru din viaa ei este dragostea, subiect bogat n detalii picante, prea indecente ca s poat fi relatate.
Meseria potrivit: agent matrimonial, arbitru, escort, gigolo, tester de hamace, rentier.
Pizza magic: Capricciosa.
Medicamentul norocos: gelul anticelulitic.

Stella
Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului de ce le plac horoscoapele femeilor??
Mergi la: