back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


O fi, n-o fi

 


 
Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
 
hawk_eye

402 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Tg Mures

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 09:36

In ce priveste horoscopul, cred ca ar fi utile unele precizari privind motivul pentru care se poate intampla si chiar se intampla foarte des ca acele recomandari zilnice sa nu se potriveasca persoanelor din zodiile vizate, deoarece cunoasterea insuficienta a modului in care actioneaza energiile astrale asupra fiintei umane duce de regula la decredibilizarea domeniului astrologiei, ceea ce nu este de dorit, cu atat mai mult cu cat cei dezamagiti de explicatiile insuficiente deseori fac parte din randul intelectualilor care analizeaza logic un domeniu sau altul inainte de a crede orbeste in el, dar si credinta bazata pe rationamente bine argumentate este mult mai valoroasa decat credinta oarba neconditionata. Prin urmare:
1. Potrivirea descrierii energiilor astrale ce influenteaza (nu neaparat decisiv) starea unui om intr-o anume perioada de timp determinata cu realitatea, presupune luarea in calcul nu doar a zodiei lunare, ci si a ascendentului (calculat in functie de ora exacta si locul nasterii)si a anului nasterii; toti acesti parametri duc la o individualizare apropiata de perfectiune a individului din punct de vedere astral, similara de ex. individualizarii prin ADN. Pozitia exacta a tuturor planetelor in semne zodiacale si case ale cerului, redate pe harta natala personalizata pentru fiecare individ, pot da o imagine mult mai apropiata de realitate a tipologiei umane din punct de vedere astrologic.
2. Din motivele precizate mai sus se poate concluziona ca acele horoscoape usurele prezente in paginile ziarelor ori pe internet au slabe sanse se potrivi exact cu modul in care individul este influentat intr-o zi anume de catre astre, mai ales ca si pentru o anumita zi trebuie intocmita o harta a cerului detaliind pozitiile tuturor astrelor pentru ca este foarte importanta pozitia lor si unghiurile dintre ele. Deci, tema completa a zilei se suprapune peste tema natala personalizata, si abia asa rezulta influenta cu cea mai mare probabilitate pentru un om anume; aceste teme natale le pot intocmi doar specialistii in domeniu cu studii si ani de experienta, deoarece presupun calcule matematice complexe, cunostinte temeinice de fizica, chimie, biologie, psihologie dar si de metafizica, ocultism etc.
3. Conform dictonului "astrele predispun, omul dispune" influentele astrale sunt relative, ele nu sunt decisive pentru ce se intampla cuiva intr-o zi decat in cazul teoretic extrem cand omul ar fi total lipsit de liber-arbitru si de vointa, altfel depinzand in mare parte de noi ce anume facem, si putem avea succes intr-un domeniu sau altul chiar daca energiile astrale ale zilei nu suntfavorabile si ne recomanda alta atitudine fata de problema in cauza, sau efectuarea unei altfel de activitati. Ca sa caut un exemlu la indemana, ma voi referi la prognoza meteo pe care este bine sa o stii si sa tii cont de ea, chiar daca nu e decisiva pentru activitatile tale, astfel incat vei continua sa mergi la servici, la cumparaturi sau sa-ti intalnesti iubita chiar daca ploua afara, eventual iti iei umbrela, daca stii ca ploua. Daca nu crezi in prognozele meteo si nu le urmaresti, evenimentele meteorologice se vor succeda in aceeasi ordine, dar tu vei fi defavorizat prin faptul ca nu ti-ai luat umbrela ori te-ai imbracat neadecvat pentru temperatura de afara.
4. Cele expuse mai sus reprezinta doar parerea mea si nu au pretentii de a reprezenta adevarul absolut, nici nu am facut copy-paste din vreun articol de undeva; spun asta pentru ca anticipez si vreau sa preintampin atacurile lipsite de fair-play ale unor carcotasi ai forumului. De altfel, in acest sens, am ales in mod special pentru ei un motto pe care-l pot citi in partea de jos a prezentului mesaj. Pentru cei interesati realmente de detalii, le stau la dispozitie cu umilele mele cunostinte in domeniu, pentru un studiu aprofundat exista o multitudine de site-uri profilate pe astrologie si stiinte conexe, asa ca ma voi abtine de la recomandari.


Fosta membra 9am.ro

391 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 15:06

De la: , la data 2008-03-05 11:56:45Insa, din 1980, rezonanta a inceput sa creasca incet, acum fiind de 12 cicli pe secunda.
Acest lucru inseamna ca ziua are numai 16 ore, in loc de 24, cit era odinioara.
De altfel, fiecare dintre noi si-a dat seama de accelerarea timpului, multi se pling ca nu le ajunge ziua pentru tot ceea ce au de facut.
In acest ritm in 2012, timpul va ajunge la 0.
De asemenea in anul 2012, planul Sistemului nostru solar, se va alinia peste planul Galaxiei, Calea Lactee.
Deci ciclul de 26.000 ani va fi complet.


CUM vine asta ''ZIUA ARE 16 ORE''? Si inca din 1980?
Apoi noi la cate ''zile'' am ajuns astazi, in 2009?
Ori iti pare TIE cumva ca pana a doua zi (dupa ceas) ziua incepuse de cu noapte ...

Voi mai si cascati OCHII atunci cand cititi ceva ... ori este chiar asa greu sa te uiti in jurul tau???

SI in fond si la urma urmei, care ar fi de fapt problema?
Asa cum oricare dintre organismele de pe tera are un ciclu de viata, tot atat de normal mi se pare ca si UNIVERSUL sa aibe propriul ciclu de viata. Va disparea ceva intr-o buna zi? Prea bine! Orisi cum stiam ca nu suntem nemuritori si ca ne transformam cu totii in altceva (printre care si niscaiva VIERMI :))

[dar HAI sa citesc si mai departe sa vad unde ''bati''. O fi, n-o fi!?]

Raporteaza abuz de limbaj
xcomm_office

4949 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 15:10

Am si eu o intrebare de bun simt...de unde scoateti datele astea, doar dati copy/paste ?


Raporteaza abuz de limbaj
KARA000280

442 mesaje
Membru din: 4/03/2009
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 15:16

..Se pare ca anul 2012 reprezinta anul multor controverse stintifice...
21 decembrie 2012….ziua despre care se tot vorbeºte în ultima vreme. Potrivit adepþilor “judecãþii de apoi”, ceva foarte important din punct de vedere astronomic ºi/sau spiritual (religios) se va întâmpla în acea zi. Acesta pare a fi unul dintre cele mai importante subiecte de dezbatere printre scriitori sau pe site-uri ºi deja existã multe documentarii pe tema aceasta. ªi cu siguranþã pe viitor, importanþa acestui subiect va creºte, pe mãsurã ce ne apropiem de acea datã fatidicã.


Intrarea planetei Nibiru în Sistemul Solar ºi efectele provocate de aceasta (concepþie artisticã)

Calendarul Mayaº, considerat cel mai exact ºi mai bine calculat calendar din istoria civilizaþiilor antice, ia sfarºit în data de 21.12.2012 ºi precizeazã cã în aceastã zi, Soarele se va alinia cu stelele din centrul galaxiei noastre. La aceastã datã, lumina ºi umbra îl vor proiecta pe Șarpele cu pene coborând pe treptele piramidei Chichen Itza, care are la bazã un cap mare de ºarpe sculptat în piatrã. În jurul orei 11.11, coada ºarpelui proiectatã din vârful piramidei va þinti exact înspre constelaþia Pleiadelor. Atunci, cred mayaºii, odatã cu revenirea pe pãmânt a lui Quetzalcoatl, lumea noastrã va sfârºi prin foc, iar pântecele cosmic Hunab Ku va da naºtere unui nou Soare, numit de mayaºi Cel de-al ªaselea Soare, o altã lume mai evoluatã urmând sã se nascã.

Diferenþa majorã dintre scenariul prezent ce anunþã sfârºitul lumii ºi profeþiile din trecut este cã, aproape sigur ceea ce se va întâmpla la acea datã, va distruge Pãmântul sau locuitorii acestuia. Una din teoriile susþinute de cãtre adepþii sfârºitului lumii, estea aceea cã, pe 21 decembrie 2012, un corp de mari dimensiuni (cel mai probabil o cometã) va lovi Pãmântul. Aceastã teorie însã este foarte puþin probabilã deoarece nu a fost observat nici un obiect în spaþiu care sã ameninþe Pãmântul ºi nici nu existã dovezi privind existenþa vreunuia, cu atât mai puþin sã loveascã Terra exact la acea datã.

Cu toþii ºtim cã Pãmântul a mai fost lovit de comete în trecut ºi probabil cã va mai fi lovit ºi în viitor, dar, cel puþin pentru urmãtoarele decenii, astronomii nu au descoperit nici un asteroid sau cometã care sã intersecteze orbita Pãmântului ºi sã ne loveascã. Meteoriþii, în forma unor bucãþi de piatrã, sunt mult mai numeroºi decât cometele ºi suntem loviþi anual de câþiva de dimensiuni destul de mari ( câteva tone în greutate) însã nu destul de mari încât sã reprezinte un pericol. Anul acesta, a fost prezis primul impact cu un fragment de asteroid, ºi anume “2008 TC3”. Dacã acest fragment de asteroid de circa 2 – 5 metri diametru a fost descoperit cu o zi înainte de impact, e aproape imposibil ca un astertoid (sau cometã) ce ar putea distruge planeta sau omenirea sã nu fie descoperit cu mult timp înainte.

Foarte puþine corpuri cereºti dintre cele identificate sunt considerate un risc privind eventualitatea unui impact cu Pãmântul. Asteroidul de 270 de metri “99942 Apophis” a creat o mare agitaþie în rândul oamenilor în anul 2006, când a devenit cel mai periculos asteroid pe Scala de Impact Torino. Acum însã, se aºteaptã ca Apophis sã treacã uºor pe lângã Pãmânt, în 2029, dar, în funcție de abaterea gravitaþionalã cauzatã de Pãmânt atunci, poate apãrea o nouã posibilitate de impact în 2036. Existã ºi alte obiecte cu risc de impact cum ar fi “2007 VK184”, un asteroid de 130 de metri diametru, însã ºansele ca acesta sã loveascã Pãmântul în urmãtorii 100 de ani sunt de 0,037%. Alþi asteroizi sunt în prezent urmãriþi ºi ar putea reprezenta un risc abia peste 100 de ani sau mai mult. Mai pe scurt, cel puþin în urmãtoarele decenii ºi mai ales în urmãtorii 4 ani, nu va avea loc niciun impact cu niciun fel de asteroid sau cometã.

Însã la rãdãcina acestor speculaþii nu stã o cometã sau un asteroid, ci un fel de “planetã cometã”, ºi anume, Planeta X. IRAS (Infrared Astronomical Satellite) este un fost telescop ce a orbitat în jurul Pãmântului aproximativ 10 luni, în anul 1983. Cu ajutorul acestuia au fost realizate observaþii nemaiîntâlnite pânã atunci, asupra galaxiilor în formare sau tinere. Însã pânã când aceste obiecte au fost identificate, a fost mediatizatã concepþia potrivit cãreia unele dintre acele obiecte, ar putea fi legendara Planetã X de la periferia Sistemului Solar. Unii autori afirmã chiar cã aceste observaþii ar dovedi cã Planeta X este de fapt planeta sumerianã Nibiru. Aºadar, Nibiru este de fapt o piticã maro. Potrivit acestei teorii, aceastã planetã va cauza distrugere ºi moarte ºi apariþia unei rase de extratereștri numitã Annunaki (strãmoºii noºtri extratereºtri), ce îºi vor planeta înapoi. O frumoasã poveste ºtiinþifico-fantasticã fãrã nici un fel de rãdãcini ºtiinþifice reale însã.

În concluzie, adevãrul este cã teoria conspiraþiei privind Planeta X este total greºitã, iar teoria privind cometa ce va lovi Pãmântul în 2012 este la fel de greºitã. ªansele ca o planetã sã intre în Sistemul nostru Solar în 2012, sau sã interacþioneze cu acesta, sunt aceleaºi ca ºi ºansele unui impact al Pãmântului cu o cometã, adicã nici una. Utilizarea ºtiinþei moderne de cãtre susþinãtorii teoriei conspiraþiei în scopul de a-ºi susþine teoriile într-un mod nu tocmai logic ºi corect, este un lucru iresponsabil ºi poate chiar destructiv.

Voi ce parere aveti?

Raporteaza abuz de limbaj
Multi Oameni trec prin viata fara sa le pese de nimic Asa ca foarte multi sunt pusi la pamant de propria-si persoana Dar tine minte odata ce ai ajuns jos! Nu mai poti face altceva decat sa urci!
KARA000280

442 mesaje
Membru din: 4/03/2009
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 15:21

Europa trebuie sa se pregateasca pentru schimbari climatice dramatice in anii urmatori
Seceta, inundatii ucigatoare si furtuni violente: acesta este tabloul zugravit de Comisia Europeana pentru statele membre ale Uniunii Europene. Batranul continent va suferi in anii urmatori schimbari climatice importante, in special in statele din sud, si trebuie sa se pregateasca pentru a atenua impactul asupra populatiei, a avertizat miercuri comisarul european pentru Mediu, Stavros Dimas.

“Chiar si daca reducem la zero emisiile de gaze cu efect de sera, nu mai este posibil sa inversam masinaria schimbarilor climatice, ale carei consecinte sunt ireversibile. Trebuie, deci, sa ne pregatim de urgenta”, a declarat Dimas, citat de AFP.

“Nicio tara nu va scapa de aceste evenimente”, a insistat el.

“Penuria de apa afecteaza 14 state europene, respectiv 100 de milioane de oameni. Din 1998, am fost martori a 100 de mari inundatii care au omorat 700 de persoane, evacuarea a jumatate de milion de cetateni si pagube de 25 de miliarde de euro”, a spus Dimas.

“Uragane, secete, inundatii - trebuie sa evitam ca aceste fenomene extreme sa devina din ce in ce mai frecvente si mai grave”, a subliniat comisarul pentru Mediu, adaugand ca eforturile depuse pana in prezent de tarile europene risca sa fie insuficiente.

“Oamenii de stiinta reuniti saptamana trecuta la Copenhaga au subliniat ca incalzirea evolueaza intr-un ritm tot mai accelerat iar o reducere cu 30% a emisiilor de gaze cu efect de sera nu este suficienta daca vrem sa evitam o incalzire de 2 grade Celsius pana in 2050″, a subliniat el.

UE s-a anagajat sa reduca emisiile de gaze cu 20% pana in 2020. Dar europenii cer un efort similar din partea celorlalte state dezvoltate. Pentru moment, “niciun angajament nu a fost asumat”, si-a exprimat regretul Dimas
Acesta este un ADEVAR crut ,dar care sigur ne va lovi in urmatori ani!!


Multi Oameni trec prin viata fara sa le pese de nimic Asa ca foarte multi sunt pusi la pamant de propria-si persoana Dar tine minte odata ce ai ajuns jos! Nu mai poti face altceva decat sa urci!
xcomm_office

4949 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 15:25

De la: KARA000280, la data 2009-09-07 15:16:26..Se pare ca anul 2012 reprezinta anul multor controverse stintifice...


Voi ce parere aveti?


Sfarsitul lumii a mai fost de cateva ori pe la 1000, 1900, 2000 si apoi va fi pe la 2012, 2060...
Nu-s cam multe totusi?

Raporteaza abuz de limbaj
KARA000280

442 mesaje
Membru din: 4/03/2009
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 15:28

De la: Spyder, la data 2009-09-07 15:10:01Am si eu o intrebare de bun simt...de unde scoateti datele astea, doar dati copy/paste ?


Inainte de a da copy/paste trebuie sa aveti o idee despre ce vreti sa scrieti si vreti sa aratati...
pt Spyder...
Pana sa apara netul erau destule carti pline de informatii utile(care m-au pasionat.) Acum ,cand lumea sa "modernizat" se apeleaza mai usor la CUNOASTERE....desi nimic nu se compara cu mirosul unei carti bune cumparata de la anticariat!!

Raporteaza abuz de limbaj
Multi Oameni trec prin viata fara sa le pese de nimic Asa ca foarte multi sunt pusi la pamant de propria-si persoana Dar tine minte odata ce ai ajuns jos! Nu mai poti face altceva decat sa urci!
KARA000280

442 mesaje
Membru din: 4/03/2009
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 15:30

De la: Spyder, la data 2009-09-07 15:25:28
De la: KARA000280, la data 2009-09-07 15:16:26..Se pare ca anul 2012 reprezinta anul multor controverse stintifice...


Voi ce parere aveti?


Sfarsitul lumii a mai fost de cateva ori pe la 1000, 1900, 2000 si apoi va fi pe la 2012, 2060...
Nu-s cam multe totusi?

Ai dreptate,dar in lume se intampla lucruri marete(sper ca intelegi)..care nu vor ajunge niciodata concret si corect la urechile"omului de rand"...
Acum ,pana si stiinta a ajuns sa fie dictata oamenilor in functie de interesele politice!!

Raporteaza abuz de limbaj
Multi Oameni trec prin viata fara sa le pese de nimic Asa ca foarte multi sunt pusi la pamant de propria-si persoana Dar tine minte odata ce ai ajuns jos! Nu mai poti face altceva decat sa urci!
xcomm_office

4949 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 15:34

De la: KARA000280, la data 2009-09-07 15:30:56
De la: Spyder, la data 2009-09-07 15:25:28
De la: KARA000280, la data 2009-09-07 15:16:26..Se pare ca anul 2012 reprezinta anul multor controverse stintifice...


Voi ce parere aveti?


Sfarsitul lumii a mai fost de cateva ori pe la 1000, 1900, 2000 si apoi va fi pe la 2012, 2060...
Nu-s cam multe totusi?

Ai dreptate,dar in lume se intampla lucruri marete(sper ca intelegi)..care nu vor ajunge niciodata concret si corect la urechile"omului de rand"...
Acum ,pana si stiinta a ajuns sa fie dictata oamenilor in functie de interesele politice!!



Mai...sa nu-mi spui ca si tu ai fost in spirala ca nu mai vb.cu tine....sau cine stie

Raporteaza abuz de limbaj
KARA000280

442 mesaje
Membru din: 4/03/2009
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 15:36

De la: Spyder, la data 2009-09-07 15:34:16
De la: KARA000280, la data 2009-09-07 15:30:56
De la: Spyder, la data 2009-09-07 15:25:28
De la: KARA000280, la data 2009-09-07 15:16:26..Se pare ca anul 2012 reprezinta anul multor controverse stintifice...


Voi ce parere aveti?


Sfarsitul lumii a mai fost de cateva ori pe la 1000, 1900, 2000 si apoi va fi pe la 2012, 2060...
Nu-s cam multe totusi?

Ai dreptate,dar in lume se intampla lucruri marete(sper ca intelegi)..care nu vor ajunge niciodata concret si corect la urechile"omului de rand"...
Acum ,pana si stiinta a ajuns sa fie dictata oamenilor in functie de interesele politice!!



Mai...sa nu-mi spui ca si tu ai fost in spirala ca nu mai vb.cu tine....sau cine stie

...sunt in "spirala" numai cu sotul noaptea!!!!!!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Multi Oameni trec prin viata fara sa le pese de nimic Asa ca foarte multi sunt pusi la pamant de propria-si persoana Dar tine minte odata ce ai ajuns jos! Nu mai poti face altceva decat sa urci!
xcomm_office

4949 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 15:38

De la: KARA000280, la data 2009-09-07 15:30:56
De la: Spyder, la data 2009-09-07 15:25:28
De la: KARA000280, la data 2009-09-07 15:16:26..Se pare ca anul 2012 reprezinta anul multor controverse stintifice...


Voi ce parere aveti?


Sfarsitul lumii a mai fost de cateva ori pe la 1000, 1900, 2000 si apoi va fi pe la 2012, 2060...
Nu-s cam multe totusi?

Ai dreptate,dar in lume se intampla lucruri marete(sper ca intelegi)..care nu vor ajunge niciodata concret si corect la urechile"omului de rand"...
Acum ,pana si stiinta a ajuns sa fie dictata oamenilor in functie de interesele politice!!


Kara, probabil stii la fel de bine ca si mine ca multe lucruri sunt intoxicari media, unele sunt adevarate....problema este sa stii ce si cum sa citesti...plus ca la noi aici la Romanica, majoritatea dau copy/paste...macar sa aiba bunul simt sa spuna ca citeaza.
Cei care sunt cercetori seriosi ai diverselor evenimente, din pacate sunt prea putini si vocea lor nu se mai aude de ceva timp.
Sper ca am fost clar si ceea ce am scris a fost de bun simt.
Un sfarsit al lumii placut va doresc

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

391 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 15:39

De la: , la data 2008-03-05 12:19:40Un lucru interesant este ca Mayasii, care erau foarte avansati in astronomie, calculasera date cosmice pana la milioane de ani in trecut. De ce calendarul lor se incheie la solstitiul de iarna din anul 2012?
La fel de tulburator este faptul ca in cu totul alta parte a lumii, traditia Kalachakra (Roata Timpului) afirma ca dupa 960 de ani de la revelarea invataturii secrete in Tibet (care s-a facut in anul 1027) va veni o perioada de 25 de ani care va culmina cu Sfarsitul Timpului. O matematica simpla ne duce la un rezultat intrigant: 1027 + 960 + 25 = 2012.


Sfarsitul Timpului, DA, asa este foarte posibil sa fie. Sfarsitul Timpului acesta MATERIAL, trecerea in cel SPIRITUAL !???

Conform visului ce m-a bantuit in jurul varstei de 5 ani, pentru circa un an de zile, aproape in continuu in decursul noptilor, si in care eram ABSOLUT SINGURA in inaltul INTUNECAT al cerului ...

NU VEDEAM absolut nimic ACOLO, insa undeva foarte JOS stiam ca era LUMEA, intersectia de DRUMURI fizice, terestre, ... toate grijile, alegerile, decizii importante de luat ... Eu eram acolo sus, doar EU, absolut singura si IN PACE cu TOTUL.

Dureri de cap nu am mai avut nici o data pana acuma; nici o data in decursul vietii. Ori de vre-o luna, doua in coace am migrene ciudate ale osaturii capului, maxilarelor; au inceput sa ma doara articulatiile piciorului drept - genunchi, femur ...

Daca am vre un gand, cine stie cum ... de a devia de la ''calea mea corecta'', de a ma comporta ceva mai aproape de ceea ce este pentru multi altii cat se poate de normal/necesar ... NU se poate/NU are loc nimic, sunt practic indepartata de vre-un eveniment - complet indepartata (precum doi magneti de acelasi sens ce se resping) si nu am nici o sansa sa ma abat ...!

Coincidente nenumarate se tin lant si anumite intamplari si persoane ce nu le-am mai vazut vre-o data stiu VAG ca se intampla exact asa cum se intampla in momentul in care le am dinaintea-mi.

DRAGOSTEA este SINGURUL ADEVAR ce exista, universal.
Poate ca Iisus a trecut inaintea noastra, a tuturor, prin transformarea la care ar trebui sa participam fiecare dintre noi, absolut SINGURI - Sa ACCEPTAM Calea Ce Ni Se Infatiseaza, ''Faca-se Voia Ta, Doamne!''

?


Raporteaza abuz de limbaj
KARA000280

442 mesaje
Membru din: 4/03/2009
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 15:45

De la: Spyder, la data 2009-09-07 15:38:06[quote name=
Kara, probabil stii la fel de bine ca si mine ca multe lucruri sunt intoxicari media, unele sunt adevarate....problema este sa stii ce si cum sa citesti...plus ca la noi aici la Romanica, majoritatea dau copy/paste...macar sa aiba bunul simt sa spuna ca citeaza.
Cei care sunt cercetori seriosi ai diverselor evenimente, din pacate sunt prea putini si vocea lor nu se mai aude de ceva timp.
Sper ca am fost clar si ceea ce am scris a fost de bun simt.
Un sfarsit al lumii placut va doresc [/quote
Intradevar multi se dau "invatati" pe forum...
..dovada ca sunt atatea subiecte depre iubiri "neintelese" sau alte ...
Totusi omenirea se apropie de mari schimbari ..de toate naturile,insa oameni sau pierdut in cunoastere..din pacate!!
Se pare ca este mai 'interesant" sa ne uitam la emisiuni de duzina,decat sa aflam ce dracu mancam(E-uri si alte chimicale),sau ce probrese a mai facut stiinta!!

Raporteaza abuz de limbaj
Multi Oameni trec prin viata fara sa le pese de nimic Asa ca foarte multi sunt pusi la pamant de propria-si persoana Dar tine minte odata ce ai ajuns jos! Nu mai poti face altceva decat sa urci!
XavY

3163 mesaje
Membru din: 17/03/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 15:48

De la: KARA000280, la data 2009-09-07 15:45:29
De la: Spyder, la data 2009-09-07 15:38:06[quote name=
Kara, probabil stii la fel de bine ca si mine ca multe lucruri sunt intoxicari media, unele sunt adevarate....problema este sa stii ce si cum sa citesti...plus ca la noi aici la Romanica, majoritatea dau copy/paste...macar sa aiba bunul simt sa spuna ca citeaza.
Cei care sunt cercetori seriosi ai diverselor evenimente, din pacate sunt prea putini si vocea lor nu se mai aude de ceva timp.
Sper ca am fost clar si ceea ce am scris a fost de bun simt.
Un sfarsit al lumii placut va doresc [/quote
Intradevar multi se dau "invatati" pe forum...
..dovada ca sunt atatea subiecte depre iubiri "neintelese" sau alte ...
Totusi omenirea se apropie de mari schimbari ..de toate naturile,insa oameni sau pierdut in cunoastere..din pacate!!
Se pare ca este mai 'interesant" sa ne uitam la emisiuni de duzina,decat sa aflam ce dracu mancam(E-uri si alte chimicale),sau ce probrese a mai facut stiinta!!


Bine Karra...spune-ne tu solutia vazuta prin ochii tai! Chiar vreau sa vad..cum abordezi tu asa zisa problema!

Raporteaza abuz de limbaj
Can`t get enought of you...
xcomm_office

4949 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 15:49

De la: KARA000280, la data 2009-09-07 15:45:29
De la: Spyder, la data 2009-09-07 15:38:06[quote name=
Kara, probabil stii la fel de bine ca si mine ca multe lucruri sunt intoxicari media, unele sunt adevarate....problema este sa stii ce si cum sa citesti...plus ca la noi aici la Romanica, majoritatea dau copy/paste...macar sa aiba bunul simt sa spuna ca citeaza.
Cei care sunt cercetori seriosi ai diverselor evenimente, din pacate sunt prea putini si vocea lor nu se mai aude de ceva timp.
Sper ca am fost clar si ceea ce am scris a fost de bun simt.
Un sfarsit al lumii placut va doresc [/quote
Intradevar multi se dau "invatati" pe forum...
..dovada ca sunt atatea subiecte depre iubiri "neintelese" sau alte ...
Totusi omenirea se apropie de mari schimbari ..de toate naturile,insa oameni sau pierdut in cunoastere..din pacate!!
Se pare ca este mai 'interesant" sa ne uitam la emisiuni de duzina,decat sa aflam ce dracu mancam(E-uri si alte chimicale),sau ce probrese a mai facut stiinta!!


Omenirea este intr-o schimbare continuua...diferenta este ca azi, spre deosebire de acum 1000 de ani, schimbarea se observa cu ochiul liber in mod special datorita tehnologiei...
Si gata, ai las pe cei cu sfarsitul lumii sa discute ei

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

391 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 15:51

De la: KARA000280, la data 2009-09-07 15:30:56
De la: Spyder, la data 2009-09-07 15:25:28
De la: KARA000280, la data 2009-09-07 15:16:26..Se pare ca anul 2012 reprezinta anul multor controverse stintifice...


Voi ce parere aveti?


Sfarsitul lumii a mai fost de cateva ori pe la 1000, 1900, 2000 si apoi va fi pe la 2012, 2060...
Nu-s cam multe totusi?

Ai dreptate,dar in lume se intampla lucruri marete(sper ca intelegi)..care nu vor ajunge niciodata concret si corect la urechile"omului de rand"...
Acum ,pana si stiinta a ajuns sa fie dictata oamenilor in functie de interesele politice!!


La ''urechile'' OMULUI DE RAND, nu are de ce sa ajunga mare lucru, de la nici un ''om politic''.

INTERESANT este TOTDEAUNA sa incerci ca doar tu insati/insuti sa percepi propriile tale trairi si sa le treci prin filtrul proprii educatii/intelegeri/''perceptii''!

Adesea, cel mai adesea am incercat sa-i percep pe cei din jur. Si bineinteles ca nu reusesti cu orisicine. Cel mai usor ii percepi pe cei cu care esti pe o ''aceeasi lungime de unda''! Cu acestia nici NU trebuie sa-ti comunice ei CEVA ANUME, caci tu vei avea propria perceptie probabil data de ''INTUITIE'' (cum spun unii). Eu cred ca este cu mult mai mult :))

Asa ca lasati factorii externi si ''percepeti-va pe voi insiva''


Raporteaza abuz de limbaj
KARA000280

442 mesaje
Membru din: 4/03/2009
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 15:59

De la: XavY, la data 2009-09-07 15:48:59
De la: KARA000280, la data 2009-09-07 15:45:29
De la: Spyder, la data 2009-09-07 15:38:06[quote name=
Kara, probabil stii la fel de bine ca si mine ca multe lucruri sunt intoxicari media, unele sunt adevarate....problema este sa stii ce si cum sa citesti...plus ca la noi aici la Romanica, majoritatea dau copy/paste...macar sa aiba bunul simt sa spuna ca citeaza.
Cei care sunt cercetori seriosi ai diverselor evenimente, din pacate sunt prea putini si vocea lor nu se mai aude de ceva timp.
Sper ca am fost clar si ceea ce am scris a fost de bun simt.
Un sfarsit al lumii placut va doresc [/quote
Intradevar multi se dau "invatati" pe forum...
..dovada ca sunt atatea subiecte depre iubiri "neintelese" sau alte ...
Totusi omenirea se apropie de mari schimbari ..de toate naturile,insa oameni sau pierdut in cunoastere..din pacate!!
Se pare ca este mai 'interesant" sa ne uitam la emisiuni de duzina,decat sa aflam ce dracu mancam(E-uri si alte chimicale),sau ce probrese a mai facut stiinta!!


Bine Karra...spune-ne tu solutia vazuta prin ochii tai! Chiar vreau sa vad..cum abordezi tu asa zisa problema!

"ASA ZISA PROBLEMA"..ciudat ca tu o vazi asa .Doar nu spui ca toate cercetarile si descoperirile facute de oameni pasionati pt munca lor,SUNT O PROSTIE?..si ca de fapt nu se intapla nimic(ma refer la schimbari pe toete planurile sociale,stiintifice si politice)
Probabil observi si tu ca lumea a devenit"comerciala"...Poate prea plina de informatii spuse ca pe niste povesti de adormit copii..
..Astept o opinie de la tine

Raporteaza abuz de limbaj
Multi Oameni trec prin viata fara sa le pese de nimic Asa ca foarte multi sunt pusi la pamant de propria-si persoana Dar tine minte odata ce ai ajuns jos! Nu mai poti face altceva decat sa urci!
KARA000280

442 mesaje
Membru din: 4/03/2009
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 16:07

De la: Simply_i, la data 2009-09-07 15:51:21[quote
La ''urechile'' OMULUI DE RAND, nu are de ce sa ajunga mare lucru, de la nici un ''om politic''.

INTERESANT este TOTDEAUNA sa incerci ca doar tu insati/insuti sa percepi propriile tale trairi si sa le treci prin filtrul proprii educatii/intelegeri/''perceptii''!

Adesea, cel mai adesea am incercat sa-i percep pe cei din jur. Si bineinteles ca nu reusesti cu orisicine. Cel mai usor ii percepi pe cei cu care esti pe o ''aceeasi lungime de unda''! Cu acestia nici NU trebuie sa-ti comunice ei CEVA ANUME, caci tu vei avea propria perceptie probabil data de ''INTUITIE'' (cum spun unii). Eu cred ca este cu mult mai mult :))

Asa ca lasati factorii externi si ''percepeti-va pe voi insiva''


Da ,intradevar sa ne percepem pe noi insine..dar ce faci cand tu ai anumite"idei" depre cum vrei sa traiesti,despre cum simti TU natura ,DESPRE CUM VEZI FRUMOSUL,...IAR SOCIETATEA ,CARE "SA MODERNIZAT" strica esenta vietii prin tot felul de "ajustari"?
Sper ca ati inteles...
Ps...cum ai zis si tu depinde de EDUCATIE/INTELEGERE/PERCEPTIE!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Multi Oameni trec prin viata fara sa le pese de nimic Asa ca foarte multi sunt pusi la pamant de propria-si persoana Dar tine minte odata ce ai ajuns jos! Nu mai poti face altceva decat sa urci!
XavY

3163 mesaje
Membru din: 17/03/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 16:14

De la: KARA000280, la data 2009-09-07 15:59:01
De la: XavY, la data 2009-09-07 15:48:59
De la: KARA000280, la data 2009-09-07 15:45:29
De la: Spyder, la data 2009-09-07 15:38:06[quote name=
Kara, probabil stii la fel de bine ca si mine ca multe lucruri sunt intoxicari media, unele sunt adevarate....problema este sa stii ce si cum sa citesti...plus ca la noi aici la Romanica, majoritatea dau copy/paste...macar sa aiba bunul simt sa spuna ca citeaza.
Cei care sunt cercetori seriosi ai diverselor evenimente, din pacate sunt prea putini si vocea lor nu se mai aude de ceva timp.
Sper ca am fost clar si ceea ce am scris a fost de bun simt.
Un sfarsit al lumii placut va doresc [/quote
Intradevar multi se dau "invatati" pe forum...
..dovada ca sunt atatea subiecte depre iubiri "neintelese" sau alte ...
Totusi omenirea se apropie de mari schimbari ..de toate naturile,insa oameni sau pierdut in cunoastere..din pacate!!
Se pare ca este mai 'interesant" sa ne uitam la emisiuni de duzina,decat sa aflam ce dracu mancam(E-uri si alte chimicale),sau ce probrese a mai facut stiinta!!


Bine Karra...spune-ne tu solutia vazuta prin ochii tai! Chiar vreau sa vad..cum abordezi tu asa zisa problema!

"ASA ZISA PROBLEMA"..ciudat ca tu o vazi asa .Doar nu spui ca toate cercetarile si descoperirile facute de oameni pasionati pt munca lor,SUNT O PROSTIE?..si ca de fapt nu se intapla nimic(ma refer la schimbari pe toete planurile sociale,stiintifice si politice)
Probabil observi si tu ca lumea a devenit"comerciala"...Poate prea plina de informatii spuse ca pe niste povesti de adormit copii..
..Astept o opinie de la tine


Totul s-a schimbat,totul se schimba! Daca nu zic asta nu inseamna ca nu vad/nu simt.Deocamdata incerc sa ma mentin cu picioarele pe pamant atat cat pot si sa traiesc prezentul.Nu zic sa ignoram ceea ce se face,ce se descopera (desi cateodata sunt facute cu cap,cu buna intentie de a decala imaginea vietii si a perceptiei ) dar...eu unul imi cunosc limitele,si atunci cand dau de lucruri de neinteles nu-mi dau cu presupusul pana nu sunt sigur de ele.Vad manipularea din mass-media,vad asa zisa criza cu interesele ei...dar sunt lucruri care-mi depasesc existenta si indiferent ce cred eu,nimeni nu va da 2 bani.Pe scurt...nu dau mai multa importanta nunui lucru decat merita.Nu-mi place sa fabulez sau sa disper.Imi place sa fiu pregatit pentru neprevazut atunci cand va veni,nu sa ma consum pentru ceva incert,nesigur,care-mi afecteaza prezentul...


Can`t get enought of you...
Greenie

4535 mesaje
Membru din: 13/04/2009
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 16:23

Kara, cine esti TU?

Raporteaza abuz de limbaj
xcomm_office

4949 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 16:26

Titlul topicului asta este ca al filmului ala...A fost sau nu a fost revolutie ?

Raporteaza abuz de limbaj
KARA000280

442 mesaje
Membru din: 4/03/2009
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 17:56

De la: Spyder, la data 2009-09-07 16:26:19Titlul topicului asta este ca al filmului ala...A fost sau nu a fost revolutie ?

..Da... Spyder a fost revolutie in mintile noastre ..O revolutie care a dus la ...."vederea in unghi inchis"!!!

Raporteaza abuz de limbaj
Multi Oameni trec prin viata fara sa le pese de nimic Asa ca foarte multi sunt pusi la pamant de propria-si persoana Dar tine minte odata ce ai ajuns jos! Nu mai poti face altceva decat sa urci!
KARA000280

442 mesaje
Membru din: 4/03/2009
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 17:57

De la: Greenie, la data 2009-09-07 16:23:20Kara, cine esti TU?

Tu cine crezi ca sunt..sau CE SUNT?

Raporteaza abuz de limbaj
Multi Oameni trec prin viata fara sa le pese de nimic Asa ca foarte multi sunt pusi la pamant de propria-si persoana Dar tine minte odata ce ai ajuns jos! Nu mai poti face altceva decat sa urci!
xcomm_office

4949 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 17:59

De la: KARA000280, la data 2009-09-07 17:56:47
De la: Spyder, la data 2009-09-07 16:26:19Titlul topicului asta este ca al filmului ala...A fost sau nu a fost revolutie ?

..Da... Spyder a fost revolutie in mintile noastre ..O revolutie care a dus la ...."vederea in unghi inchis"!!!


Incins poate

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Membru din: 28/04/2010
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 17:59

De la: KARA000280, la data 2009-09-07 17:57:42
De la: Greenie, la data 2009-09-07 16:23:20Kara, cine esti TU?

Tu cine crezi ca sunt..sau CE SUNT?


Tu esti Mircea ?

Raporteaza abuz de limbaj
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
xcomm_office

4949 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 18:03

De la: Haps, la data 2009-09-07 17:59:40
De la: KARA000280, la data 2009-09-07 17:57:42
De la: Greenie, la data 2009-09-07 16:23:20Kara, cine esti TU?

Tu cine crezi ca sunt..sau CE SUNT?


Tu esti Mircea ?



NU

Raporteaza abuz de limbaj
KARA000280

442 mesaje
Membru din: 4/03/2009
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 18:10

De la: Spyder, la data 2009-09-07 18:03:15
De la: Haps, la data 2009-09-07 17:59:40
De la: KARA000280, la data 2009-09-07 17:57:42
De la: Greenie, la data 2009-09-07 16:23:20Kara, cine esti TU?

Tu cine crezi ca sunt..sau CE SUNT?


Tu esti Mircea ?



NU

Vorba lunga..pierdere de timp...

Raporteaza abuz de limbaj
Multi Oameni trec prin viata fara sa le pese de nimic Asa ca foarte multi sunt pusi la pamant de propria-si persoana Dar tine minte odata ce ai ajuns jos! Nu mai poti face altceva decat sa urci!
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Membru din: 28/04/2010
Postat pe: 7 Septembrie 2009, ora 18:18

De la: Spyder, la data 2009-09-07 18:03:15
De la: Haps, la data 2009-09-07 17:59:40
De la: KARA000280, la data 2009-09-07 17:57:42
De la: Greenie, la data 2009-09-07 16:23:20Kara, cine esti TU?

Tu cine crezi ca sunt..sau CE SUNT?


Tu esti Mircea ?



NU


eeee daca nu e Mircea eu oricum sunt imparatul...lu' peste

Raporteaza abuz de limbaj
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
Pagini: << 1 2 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului o fi, n-o fi
Mergi la: