back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Care este unitatea de masura a fericirii?

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

EGAL__

164 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 16:24

De la: gabigabi2, la data 2015-01-05 15:52:49
De la: Musetel, la data 2015-01-05 12:10:45
De la: gabigabi2, la data 2015-01-04 16:58:24
De la: Musetel, la data 2015-01-04 15:28:19Bine te-am regasit, Gabitza !

Si ce zi era cand te nascusi dumneata? Si de acolo avem un patron! Io am soarele, Duminica. Apoi mai am patron soarele din Dragonul de Foc.

intro zi de joi, de Buna Vestire !

Tata a plecat dupa Buna Vestire la trei zile.

Deci esti copil al lui 7 si dumneata !

Buna Vestire, clipa inceputului ! Cand Arhanghelul Gabriel a anuntat Mariei venirea lui Isus Christos, fiul lui Dumnezeu. Si... te numesti Gabriela...

am mai vorbit de asta si anul trecut si acu' 2 ani....ai uitat, probabil dar, Nu are nici o importanta acest fapt !

Nu strica sa ne mai reamintesti din cand in cand ca unii dintre noi avem o varsta si mai uitam!

Raporteaza abuz de limbaj
,Tu sa nu te tragi cu mine de sireturi, intrucat eu ma port descult" Nichita Stanescu
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2015, ora 14:14

De la: EGAL__, la data 2015-01-06 16:22:41
De la: nastasemihail, la data 2015-01-05 15:06:04DUPA UNELE STUDII SEROTONINA AR FI RASPUNZATOARE DE STARILE DE FERICIRE.

TOTUSI I SE PUN IN CIRCA CAM MULTE ACESTEU SERORONINE.
Unii spunca ciocolata ar contine serotonina si cum ne dorim cu atata ardoare fericirea, riscam sa devenim obezi!

un pic de grasimuta pe ici - pe colo, se accepta....de altfel, s-a remarcat ca nu slabii au fizionomia si comportamentul de om fericit , ci grasunii care-s mai veseli si mai pusi pe glume si joaca decit ceilalti !

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Ianuarie 2015, ora 01:35

De la: gabigabi2, la data 2015-01-07 14:14:39
De la: nastasemihail, la data 2015-01-05 15:06:04DUPA UNELE STUDII SEROTONINA AR FI RASPUNZATOARE DE STARILE DE FERICIRE.

Unii spunca ciocolata ar contine serotonina si cum ne dorim cu atata ardoare fericirea, riscam sa devenim obezi!

un pic de grasimuta pe ici - pe colo, se accepta....de altfel, s-a remarcat ca nu slabii au fizionomia si comportamentul de om fericit , ci grasunii care-s mai veseli si mai pusi pe glume si joaca decit ceilalti !

da, pina li se infunda vasele de singe. Sa vezi atunci cum au stari negre.

Cea mai buna este greutatea ideala. Nu e greu.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Ianuarie 2015, ora 01:38

Totul se reface prin somn.
Toate aceste adjunvante devin in plus cind esti odihnit.
Eu acum am dormit iar vreo 6 ore, inainte de ora 24 si ma simt excelent.
asta e secretul ca stau noapte. Si mai dorm putin spre dimineata.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Ianuarie 2015, ora 08:24

ce zici ? ai dormit vreo 6 ore inainte de ora 24 , adica te-ai culcat la ora 18 , te-ai sculat, bintui tirziu in noapte si postezi s'apoi te culci la loc ?
mistoooo , echilibrat regim de viata ai, dar daca tu te simti bine asa, cine sunt eu sa-ti spun ca esti un huhurez ?

EGAL__

164 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2015, ora 15:21

De la: nastasemihail, la data 2015-01-11 01:38:02

Totul se reface prin somn.
Toate aceste adjunvante devin in plus cind esti odihnit.
Eu acum am dormit iar vreo 6 ore, inainte de ora 24 si ma simt excelent.
asta e secretul ca stau noapte. Si mai dorm putin spre dimineata.
Somnulinainte de ora 24 e sanatos si e cel mai odihnitor. Din pacate, eu foarte rar reusesc sa adorm atat de devreme.

,Tu sa nu te tragi cu mine de sireturi, intrucat eu ma port descult" Nichita Stanescu
EGAL__

164 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2015, ora 15:25

Unii spun ca fericirea se invata.
Exista si oameni care se nasc fericiti, toata viata lor sunt fericiti si produc fericire.
E un dar al lor!
Noi, ceilalti… oamenii obinuiti, trebuie sa invatam sa fim fericiti.
Cele ce urmeaza te invata sa fii fericit.
,,Fericirea are cateva reguli simple: traieste clipa, multumeste-te cu ceea ce ai, pretuieste ceea ce ai, nu avea asteptari, nu avea regrete si impaca-te cu ceea ce esti.
Pentru cei care vor mai mult, iata cateva sfaturi care te invata sa fii fericit.
Fă liste.
Una din marile surse de nemultumire este aceea ca nu reusim sa facem tot ceea ce ne propunem.
Oamenii nefericiti spun:
"Nu-mi ajunge timpul!", in timp ce oamenii care s-au nascut fericiti spun: "Este timp pentru toate!".
In fond este doar o diferenta de nuanta.
Sa faci liste este cea mai buna cale pentru a te evalua, pentru a stabili un echilibru intre ceea ce-ti propui sa faci, ceea ce faci si ceea ce-ti ramane de facut.
Dar dovedeste blandete fata de tine, sa faci liste nu inseamna sa te inhami la mai mult decat poti face.
Fă-ți timp pentru vacanță și planifică-ți vacanțele.
Planificarea vacantelor face parte din vacanta.
Sa faci planuri pentru o vacanta poate aduce la fel de multa bucurie ca si vacanta in sine.
Alege cine îți este prieten.
Oricat ar suna de neplacut fa efortul de a elimina oamenii negativi din viata ta.
Asa cum exista oameni care se nasc fericiti, exista si oameni care sunt condamnati la tristete.
Distrează-te.
Timpul petrecut pentru a te relaxa si a te distra este timp castigat si timp consumat cu folos. Incearca sa faci lucruri deosebite, speciale, unice. Sa zbori cu balonul, de exemplu.
Dormi.
Nu face niciodata gresala de a trage de tine, de a consuma si ultima farama de energie. Somnul inseamna energie refacuta, tonus psihic, pofta de viata. Insumate inseamna fericire.
Meditează.
Sau cu alte cuvinte stai cu tine, pune-ti in ordine gandurile, starile, sufletul.
Este o cale prin care inveti sa fii fericit.
Zece minute de meditatie inseamna o tensiune care coboara la normal, un nivel scazut al hormonilor de stres si o inima sanatoasa. Inchide ochii, respira, traieste!
Fă mișcare.
Nu exista scuze pentu lipsa de activitate fizica.
Sedentarismul ucide si la propriu si la figurat.
Mergi pe jos, alearga, topaie la ora de fitness, etc., te incarca cu energie, te stimuleaza, te face fericit."

In concluzie fericirea se invata.

Si tot ca o concluzie proprie, statul pe forumuri nu doar ca nu ne ajuta dar si dauneaza FERICIRII>
Hai sa invatam sa fim fericiti, Pas cu pas, cu ambitie si persevernta.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2015, ora 17:29

ei, vezi tu cum se leaga unele de altele si , inainte de a face vreo lista cu ce vrei sa fi sau sa ai , ar trebui sa te cunosti pe tine, bine ! caci daca nu te cunosti si o admiri pe Sarah Brighton si vrei sa fi ca ea si pui pe lista asta ,dar esti afon ....paaaac, nemultumirea-i mare si s-a dus fericirea !
ti se poate intimpla sa te-ntristezi si daca te visezi vreo balerina, dar ai 2 picioare stingi ....
ai inteles, nu-i asa, ce-am vrut sa spun ? ca multi oameni isi propun, din necunoastrea propriilor forte si talente, mai mult decit e posibil sa aibe in aceste conditii !
....si, uite asa, m-am intors la ce-am spus de cind am intrat pe tema asta : Cunoasterea de sine este cheia !

Fosta membra 9am.ro

595 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2015, ora 18:25

UNII SPUN multe si marunte insa, putini sau foarte putini sunt cei care pot explica, demonstra si justifica CEEA CE SPUN !

In rest, EGAL apa de ploua cu un procent ridicat de tritiliu sentimental utopico-simandicos !

P=stii, Naivii si Ignorantii sunt prinsi in mreje iar egalului ii este egal cu 0 !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2015, ora 19:23

da' ce , putei tu sa te abtii sa nu bagi vreo insulta ?
se pot spune foarte multe, dar Tonul face muzica si eu ti-am mai spus tie o data :
cit de prost trebuie sa fie un om , ca sa-si inchipuie ca insultindu-i pe toti, oamenii il vor aplauda, felicita si-l vor imbratisa de placerea insultei primite ? .... e drept, sunt si coprofagi care-ti apreciaza limbajul, dar noi vorbim de oameni normali, totusi !
hakoane, intre un limbaj de" lemn" si unul de rahat, e preferabil unul de lemn ceva mai frumos mirositor ... .asaaa, ca santalul, de ex. !

EGAL__

164 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2015, ora 19:33

De la: H44ko0n, la data 2015-01-12 18:25:22UNII SPUN multe si marunte insa, putini sau foarte putini sunt cei care pot explica, demonstra si justifica CEEA CE SPUN !

In rest, EGAL apa de ploua cu un procent ridicat de tritiliu sentimental utopico-simandicos !

P=stii, Naivii si Ignorantii sunt prinsi in mreje iar egalului ii este egal cu 0 !

Apa de ploaie!
Afara ploua doar cand nu ninge.
O seara faina, H44k0ane!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 12 Ianuarie 2015, ora 22:57

De la: gabigabi2, la data 2015-01-11 08:24:05 ce zici ? ai dormit vreo 6 ore inainte de ora 24 , adica te-ai culcat la ora 18 , te-ai sculat, bintui tirziu in noapte si postezi s'apoi te culci la loc ?
mistoooo , echilibrat regim de viata ai, dar daca tu te simti bine asa, cine sunt eu sa-ti spun ca esti un huhurez ?

huhurez e fi-ta, sau fi-tu.

Fosta membra 9am.ro

595 mesaje
Postat pe: 13 Ianuarie 2015, ora 18:26

Cele doua matracuci incearca sa-si escamoteze , ascunda gunoiul sub covor, una dintre cele doua matracuci ignoranta , ia cealalta prostia crasa , sub diverse fabulatii infantile, penibile sau EGAL ridicole, atitudini si comportamente EGAL : LAMENTABILE, in ambele tigve ale fuduloaselor matracuci !
Si pentru ca nu doresc sa va jignesc cu vreo constatare realista usturatoare , am sa va ofer o exemplificare edificatoare, citez:

"Răzvan Codrescu compară nebunia lui Don Quijote cu cea a Prințului Mîșkin din romanul Idiotul al lui Dostoievski, susținând c㠄Don Quijote și Prințul Mîșkin reprezintă nebunia exemplară a două spiritualități specifice, dar complementare”, Don Quijote întruchipând „activismul constituțional al spiritului apusean”, pe când prințul Mîșkin ilustreaz㠄contemplativismul tradițional al lumii răsăritene, fără cal și fără arme, resemnat și încrezător în perspectiva veșniciei”.Această nebunie va reuși în cele din urmă să-l atingă și pe Sancho, căci are loc un transfer." ( sursa minimalista: Wikipedia)

In cazul ca, una este ignoanta, se poate informa, insa ar fi strict necesar sa si inteleaga textul pe care l-a primit moka, iar cealalta, o chioara stulta care s-a simtit flatata de-o asemenea comparatie don quijotista, se poate trezi din falsa beatitudine sau fercire autoindusa din prea multa prostie acumulata intr-o tigva vacuumata.

Intre: a cadea si a curge nu poate fi EGAL si nici nu poti a curge, atunci cand te-ai hotarat sa cazi ! cu nasu-n piva!
sunt stari de agregare dferite ale aceleiasi materii, egalule !
spiritualitatea ta, lasa de dorit fiind egala cu ceva nedefinit.
incearca ceva mai pe-ntelesul tau.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 09:31

De la: gabigabi2, la data 2015-01-12 19:23:19da' ce , putei tu sa te abtii sa nu bagi vreo insulta ?
se pot spune foarte multe, dar Tonul face muzica, Hakoane si eu ti-am mai spus tie o data :

cit de prost trebuie sa fie un om , ca sa-si inchipuie ca insultindu-i pe toti, oamenii il vor aplauda, felicita si-l vor imbratisa de placerea insultei primite ? .... e drept, sunt si coprofagi care-ti apreciaza limbajul, dar noi vorbim de oameni normali, totusi !

hakoane, intre un limbaj de" lemn" si unul de rahat, e preferabil unul de lemn ceva mai frumos mirositor ... .asaaa, ca santalul, de ex. !

cit despre fericire, las-o jos si nu mai vorbi sau da sfaturi despre ea, ca nu stii ce-i aia !

Fosta membra 9am.ro

2008 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 17:10

De la: EGAL__, la data 2014-12-26 11:10:46Primim si transmitem la randul nostru urari de ,,Sarbatori fericite", ,,Craciun fericit", ,,Un an nou fericit".
Ne dorim sa fim fericiti, mai fericiti decat in trecut, mai fericiti decat vecinii nostri, mai fericiti decat amicii nostri si rivalii nostri.
Dar care e unitatea de masura a fericirii?

Sarbatori fericite!

Cum masuram durerea ar trebui sa masuram si fericirea.Intensitatea trairilor noastre da unitatea de masura.

?
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Ianuarie 2015, ora 17:25

cam asa-i !
La multi ani pe 2015 ! sa-ti aduca lucruri bune si frumoase !

EGAL__

164 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 16:38

De la: Pioneza, la data 2015-01-14 17:10:02
De la: EGAL__, la data 2014-12-26 11:10:46Primim si transmitem la randul nostru urari de ,,Sarbatori fericite", ,,Craciun fericit", ,,Un an nou fericit".
Ne dorim sa fim fericiti, mai fericiti decat in trecut, mai fericiti decat vecinii nostri, mai fericiti decat amicii nostri si rivalii nostri.
Dar care e unitatea de masura a fericirii?

Sarbatori fericite!

Cum masuram durerea ar trebui sa masuram si fericirea.Intensitatea trairilor noastre da unitatea de masura.
Cine a cunoscut durerea, poste aprecia mai bine fericirea.

EGAL__

164 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 16:40

"Puțini știu, restul își dau cu părerea. Puțini înțeleg, restul aberează. Puțini cunosc, restul doar presupun. Puțini știu să aprecieze, restul doar privesc cu dispreț. Puțini pășesc cu grijă, restul tropăie și strivesc. Puțini mângâie, restul lovesc. Puțini pot vorbi în șoaptă, restul urlă. Puțini mă cunosc, restul... ....e poveste."

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 17:03

da, da , bine spus cine a spus asta ! CINE e el ?

EGAL__

164 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 19:16

De la: gabigabi2, la data 2015-01-15 17:03:02 da, da , bine spus cine a spus asta ! CINE e el ?

Citatul nu imi apartine de aceea l-am pus in ghilimele . E de pe un alt site si cel ce l-a postat scrie sub nume de user ,,Amintiri si sperante" Seara placuta va doresc!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 19:53

Cind se termina serotonina, dispare si fericirea.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 19:58

De la: H44ko0n, la data 2015-01-13 18:26:25

Cele doua matracuci incearca sa-si escamoteze , ascunda gunoiul sub covor, una dintre cele doua matracuci ignoranta , ia cealalta prostia crasa , sub diverse fabulatii infantile, penibile sau EGAL ridicole, atitudini si comportamente EGAL : LAMENTABILE, in ambele tigve ale fuduloaselor matracuci !
Si pentru ca nu doresc sa va jignesc cu vreo constatare realista usturatoare , am sa va ofer o exemplificare edificatoare, citez:

"Răzvan Codrescu compară nebunia lui Don Quijote cu cea a Prințului Mîșkin din romanul Idiotul al lui Dostoievski, susținând c㠄Don Quijote și Prințul Mîșkin reprezintă nebunia exemplară a două spiritualități specifice, dar complementare”, Don Quijote întruchipând „activismul constituțional al spiritului apusean”, pe când prințul Mîșkin ilustreaz㠄contemplativismul tradițional al lumii răsăritene, fără cal și fără arme, resemnat și încrezător în perspectiva veșniciei”.Această nebunie va reuși în cele din urmă să-l atingă și pe Sancho, căci are loc un transfer." ( sursa minimalista: Wikipedia)

In cazul ca, una este ignoanta, se poate informa, insa ar fi strict necesar sa si inteleaga textul pe care l-a primit moka, iar cealalta, o chioara stulta care s-a simtit flatata de-o asemenea comparatie don quijotista, se poate trezi din falsa beatitudine sau fercire autoindusa din prea multa prostie acumulata intr-o tigva vacuumata.

Intre: a cadea si a curge nu poate fi EGAL si nici nu poti a curge, atunci cand te-ai hotarat sa cazi ! cu nasu-n piva!

Du-te de pseudofilozof.

Habar nu ai de ce spui pe aici. Si te dai mare cunoscator.

Cauti scandal cu luminarea.
Nu am discutat cu tine idi.....
Te bagi in discutie ca musca in c...l calului.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 20:01

De la: H44ko0n, la data 2015-01-12 18:25:22UNII SPUN multe si marunte insa, putini sau foarte putini sunt cei care pot explica, demonstra si justifica CEEA CE SPUN !

Tu vorbesti ma superficialule, de gindire si dat explicatii.
Tu care negi insasi gindirea la orice pas si pui aberatiile tale pseudofilozofice.

Filozoful lu peste prajit.

Tu spui de tropait....tu grohai la tot pasul. Si te basesti fara rusine pe tot forumul.

Te legi de mine, te trosnesc fara scrupule.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 20:08

.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 20:10

De la: H44ko0n, la data 2015-01-13 18:26:25

Matracuca e cretinatatea mariei tale, f....te in git de id...t. nesim...tit ce esti

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 20:21

De la: nastasemihail, la data 2015-01-15 19:53:07Cind se termina serotonina, dispare si fericirea.

mihaita...lasa serotonina si spune-ne de ursu...ce mai face...a scapat ...???

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept ïżœi recunoaïżœte cïżœ, pe deasupra ambiïżœiilor, intrigilor ïżœi urilor, este Patria, este veïżœnicia neamului, ïżœi cïżœ acolo trebuie sïżœ ne ïżœntïżœlnim totdeauna, chiar dacïżœ nu ne ïżœnïżœelegem de fiecare datïżœ."(Ion Antonescu) *** ,,ïżœn ziua de azi, pentru a stïżœpïżœni cïżœt mai mulïżœi oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odatïżœ ce ai sufletul, ai omul; iar cïżœnd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Ianuarie 2015, ora 20:27

De la: EGAL__, la data 2015-01-12 15:25:51Unii spun ca fericirea se invata.
Exista si oameni care se nasc fericiti, toata viata lor sunt fericiti si produc fericire.
E un dar al lor!
Noi, ceilalti… oamenii obinuiti, trebuie sa invatam sa fim fericiti.
Cele ce urmeaza te invata sa fii fericit.
,,Fericirea are cateva reguli simple: traieste clipa, multumeste-te cu ceea ce ai, pretuieste ceea ce ai, nu avea asteptari, nu avea regrete si impaca-te cu ceea ce esti.
Pentru cei care vor mai mult, iata cateva sfaturi care te invata sa fii fericit.
Fă liste.
Una din marile surse de nemultumire este aceea ca nu reusim sa facem tot ceea ce ne propunem.
Oamenii nefericiti spun:
"Nu-mi ajunge timpul!", in timp ce oamenii care s-au nascut fericiti spun: "Este timp pentru toate!".
In fond este doar o diferenta de nuanta.
Sa faci liste este cea mai buna cale pentru a te evalua, pentru a stabili un echilibru intre ceea ce-ti propui sa faci, ceea ce faci si ceea ce-ti ramane de facut.
Dar dovedeste blandete fata de tine, sa faci liste nu inseamna sa te inhami la mai mult decat poti face.
Fă-ți timp pentru vacanță și planifică-ți vacanțele.
Planificarea vacantelor face parte din vacanta.
Sa faci planuri pentru o vacanta poate aduce la fel de multa bucurie ca si vacanta in sine.
Alege cine îți este prieten.
Oricat ar suna de neplacut fa efortul de a elimina oamenii negativi din viata ta.
Asa cum exista oameni care se nasc fericiti, exista si oameni care sunt condamnati la tristete.
Distrează-te.
Timpul petrecut pentru a te relaxa si a te distra este timp castigat si timp consumat cu folos. Incearca sa faci lucruri deosebite, speciale, unice. Sa zbori cu balonul, de exemplu.
Dormi.
Nu face niciodata gresala de a trage de tine, de a consuma si ultima farama de energie. Somnul inseamna energie refacuta, tonus psihic, pofta de viata. Insumate inseamna fericire.
Meditează.
Sau cu alte cuvinte stai cu tine, pune-ti in ordine gandurile, starile, sufletul.
Este o cale prin care inveti sa fii fericit.
Zece minute de meditatie inseamna o tensiune care coboara la normal, un nivel scazut al hormonilor de stres si o inima sanatoasa. Inchide ochii, respira, traieste!
Fă mișcare.
Nu exista scuze pentu lipsa de activitate fizica.
Sedentarismul ucide si la propriu si la figurat.
Mergi pe jos, alearga, topaie la ora de fitness, etc., te incarca cu energie, te stimuleaza, te face fericit."

In concluzie fericirea se invata.

Si tot ca o concluzie proprie, statul pe forumuri nu doar ca nu ne ajuta dar si dauneaza FERICIRII>
Hai sa invatam sa fim fericiti, Pas cu pas, cu ambitie si persevernta.

Dauneaza din cauza sedentarismului pe care il presupune statul pe net.

In general efortul fizic, stimuleaza organismul sa functioneze corect.

Forumurile ar trebui sa fie un schimb de informatii, si/sau aflarea unor informatii la probleme concrete.
Intrebari se pun dar raspunsurile nu exista.
Si asta si din cauza unora ce interzic discutiile, precum acest harachiri, ce a spus-o cu subiect si predicat.
ca nu da voie sa se discute decit ce vrea el.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2015, ora 14:39

De la: EGAL__, la data 2015-01-15 19:16:06
De la: gabigabi2, la data 2015-01-15 17:03:02 da, da , bine spus cine a spus asta ! CINE e el ?

Citatul nu imi apartine de aceea l-am pus in ghilimele . E de pe un alt site si cel ce l-a postat scrie sub nume de user ,,Amintiri si sperante" Seara placuta va doresc!

am inteles ca-i un citat, dar as fi vrut sa stiu cine-i cel ce le-a gindit , ptr. ca mi-au placut !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2015, ora 15:25

amintiri.... sperante....

Bine v-am regasit!

''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
EGAL__

164 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2015, ora 16:28

De la: Musetel, la data 2015-01-16 15:25:28amintiri.... sperante....

Bine v-am regasit!

Bine-ai revenit. Musetico.

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Care este unitatea de masura a fericirii?
Mergi la: