back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Cat de eficienta este comunicarea in comunitatea in care locuiti?

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 08:33

da' rau te-a mai enervat, de'ai izbucnit asa !
da' nu spun ca n-ai avea dreptate, ca ai !

Raporteaza abuz de limbaj
Baatarsaikhan

318 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 10:32

De la: 9am_4483, la data 2014-10-10 15:07:41Buna ziua,

Lucrez la un priect care isi propune sa rezolve o parte din problemele de comunicare din cadrul unei comunitati de locuinte. Mi-ar fi de foarte mare ajutor o parere personala exprimata prin acest scurt formular : https://docs.google.com/forms/d/1A8TDMw5IFj-ZGll4lj5Bq-85ITdzWSq...

Va multumesc,
Alex Boieriu

Mai draga! Daca vrei sa rezolvi problemele de comunicare din cadrul unei comunitati de locuinte atunci ar trebui sa te adresezi unor locuinte, nu oamenilor!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 11:08

A propos de DRAGA:

www.youtube.com/watch?v=mT3DV_j67rI

Comunicarea este eficienta!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Fosta membra 9am.ro

168 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 11:53

De la: nastasemihail, la data 2014-12-27 06:29:29
De la: Ha4Kon, la data 2014-12-26 15:27:59
De la: EGAL__, la data 2014-12-26 00:00:16Hmm,as fi si eu curioasa sa aflu, cat de eficienta e comunicarea in comunitatea in care locuesc cei ce au aici pe forum limbajul condimentat cu matraguna si mai ales in ce termeni se desfasoara ea.
Este posibil sa fie total diferita fata de comunicarea cu cei ce ce afla la un click distanta de ei in virtual?
Sarbatori fericite!

Lasitate EGAL absenta asumarii si abordarii directe a spetei, egalule!

In fine, nu meriti dar incerc sa-ti comunic, scopul este nedefinit ,iar mijlocitorue este cel pe care il folosesti intr-un mod cu totul impropriu.

Prin urmare :

Asa sunt "unii", colerico-sangvini, nu suporta prostia, minciuna, ipocrizia si nesimtirea crasa, atunci cand au e-a face cu prosti nesimtiti care se cred destepti !
Atunci and au de-a face cu analfabeti stiintifici care pretind a fi cercetatori insa nu detin cunostinte elementare din domeniul /subiectul pe care incearca sa-l abordeze, mai mult, arunca pe forum afirmatii eronate, apoi fug, uitand sa-si asume raspunderea afirmatiilor eronate pe care le-au emis, iar in cazul in care il tragi de maneca si-i ceri sa argumenteze, sa-si sustina ineptele afirmatii pe care lea vehiculat, prostul fudul , ofticat si invidios, repeta aceleasi ineptii cu o nesimtire crasa sau iti raspund explicit ca: nu doresc sa argumenteze.

Asa se intampla cand am de-a face cu bipede sclerozare si senile care n-au altceva de facut decat sa bata tasta de-a-n pulea cu tot felul de scenarite speculative absurde pe care le doresc a fi percepute a fi realitati/evidente, in asemenea spete, cand ai de-a face cu asemenea bipede de-o prostie si nesimtire colosale, este suficient sa-i atragi atentia ca bate campii, si te-ai ars !

Paranormala credincioasa se-apuca sa-ti rastalmaceasca totul, sa vehiculeze multiple insinuari abjecte, apoi, trece pe nivelul urmator, genereaza insidios diferite comparatii infecte sau epitete abjecte pe care se grabeste sa le adreseze fara pic de jena sau mai bine spus, demonstrand cu maxima acuratete crasa nesimtire si prostia absoluta in care ii balteste acea tigva sclerozata si senila, iar daca si aceasta strategie esueaza, sclerozata nesimtita, trece la etichetari abjecta, ad hominemuri implicite sau explicite intr-un limbaj de mahalagioaica cnsacrata si reputata, ceea ce este foarte interesant, isa acest aspect nu ma mira catusi de putin, reuseste sa-si racoleze si depti care sa-i sustina minciunile, scenaritele insidioase, ad hominemurile si mahalagismele, delirul rastalmacitor, prostia si ineptiile pe care le debiteaza, si chiar sa-i sustina, aprecieze si incurajeze : prostia, ipocrizia si nesimtirea , pe care le expune zilnic pe forum.

Toti acesti indivizi "umani" pe care- in virtual-, ii injur de le merg fulgii, in realitate, face-to-face, te-asigur: ar renunta instant la practicile abjecte , la prostia crasa si nesimtirea absoluta pe care le-au inradacinat pe acest forum, te asigur, aceste personaje infecte care aici si fac mendrele dupa bunul lor plac, in prostia si nesimtirea asoluta in care se comlac, in realitate, n-ar indrazni sa-si ridice privirile din varful propriului bombeu si M-AR SCUTI, probabil, sa folosesc vreo metodica coercitiva pentru a le potoli setea de prostie, ipocrizie si nesimtire crasa.

MAI CRETIN ORDINAR SI IMPUTIY.

PRICEPE O DATA PENTRU TOTDEAUNA CA UNUIA CA TINE NU MERITI NICI MACAR UN CUVINT SA-TI ADRESEZ DAR SA-TI SI ARGUMENTEZ EU CU CEVA.
DU-TE DRACU SI SPALA-TI CREIERUL CA NU ESTI CAPABIL SA DUCI NICI O CONVERSATIE CIVILIZATA, SI NICI SA INTELEGI ALTCEVA DECIT....BANII TAI IMPUTITI CU CARE TE LAUDAI PE AICI CA II DOMINI PE UNII.

IMBECIL SI PARVENIT CE ESTI.

STIINTA SI CREATIA SE FAC IN LINISTE NU CU IMBECILI SI CU SCAME PE CREIER CA TINE.

NU VEI INTELEGE NICIODATA DOMENIILE PTR CARE INJURI PE AICI.

ESTI UN INFATUAT ORGOLIOS, SA NU MAI REPET SI ALTELE.

Xerxetatorule habarnist, ar fi cazul sa-ti amintesti cine a initiat si promovat jignirile, injuriile si ineptiile pe acest forum , in vara lui 2012!

Eu, am rezistat stoic tuturor abjectiilor care mi-au fost adresate si am ignorat o lunga peroada de timp, atat injuriile, etichetarle, PM-urile obscene, cat si ineptiile pe care voi le-ati postat.
Acum, nu procedez alfel decat exact asa cum meritati!

Ce fel de dialog pot antama cu tine, un habarnist mincinos, care refuza intr-o exrimare explicita sa-si argumenteze afirmatiile pe care le posteaza pe forum?
Mmmmm!?

Baiete, delirezi sau te aflii intr-una din transele parapshihologice care te obsedeaza, de unde sa stii tu, un habarnist mistic, ce varsta am eu, daca sunt mai mare sau mai mic cu veo 8, 10 sau douazeci de ani, mmmmm?

Habar n-ai, insa doresti cu ARDOARE sa epatezi si sa pari intresant, aceste demersuri puerile, infantile, sau de orice alta natura, nu-ti reusesc, dmpotriva, iti dscriu cu exactitate ramolismentul mintal in care te zbati !

Cu cine sa dezbat o tema sau un subiect ba' Xerxetatorule, cu un paranormal habarnist cum esti tu, cu o mahalagioaica slinoasa deraiata mntal care materializeaza buchete de trandafiri, cu bigotul analbet care minte si delireaza continuu, cu tembelul "ing" credincos ca o enoriasa ignoranta, cu cine, cu al a lui copy/paste care confunda plagierea unor texte cu exemplifcarea prpriilor afimatii, cu cine ba', DASTEPTULE ?

Esti in stare, atat timp ct refuzi explicit sa-ti arguentezi afirmatiile (inepte) pe care le vehiculezi ?
Ai tupeul sau NESIMTIEA sa mi te adresezi?
Scuteste-ma, ba' acefalule paranormal, pastreaza-ti mintea in afara capului, asa dupa cum ai afirmat cu o imensa fudulie si, lasa-ma ca nu discut cu analfabeti functionali , insa te voi plesni peste acea tigva vacuumata si rat balos si nesimtit de fiecare data cand ai sa incerci a debita diverse ineptii si trollisme, ai inteles obositulle offuscat invidios, sau vrei sa-ti explic intr-un cu totul alt limbaj ?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 15:35

iete si un copy-paste repetitivvvv , ca doar nu era sa conceapa MINCINOSUL de serviciu , care continua sa se ascunda in spatele unei scuze inventate de el ptr. a-si justifica Mirlania congenitala , alt text !

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 15:58

De la: Ha4Kon, la data 2015-01-06 11:53:54
De la: nastasemihail, la data 2014-12-27 06:29:29
De la: Ha4Kon, la data 2014-12-26 15:27:59
De la: EGAL__, la data 2014-12-26 00:00:16Hmm,as fi si eu curioasa sa aflu, cat de eficienta e comunicarea in comunitatea in care locuesc cei ce au aici pe forum limbajul condimentat cu matraguna si mai ales in ce termeni se desfasoara ea.
Este posibil sa fie total diferita fata de comunicarea cu cei ce ce afla la un click distanta de ei in virtual?
Sarbatori fericite!

Lasitate EGAL absenta asumarii si abordarii directe a spetei, egalule!

In fine, nu meriti dar incerc sa-ti comunic, scopul este nedefinit ,iar mijlocitorue este cel pe care il folosesti intr-un mod cu totul impropriu.

Prin urmare :

Asa sunt "unii", colerico-sangvini, nu suporta prostia, minciuna, ipocrizia si nesimtirea crasa, atunci cand au e-a face cu prosti nesimtiti care se cred destepti !
Atunci and au de-a face cu analfabeti stiintifici care pretind a fi cercetatori insa nu detin cunostinte elementare din domeniul /subiectul pe care incearca sa-l abordeze, mai mult, arunca pe forum afirmatii eronate, apoi fug, uitand sa-si asume raspunderea afirmatiilor eronate pe care le-au emis, iar in cazul in care il tragi de maneca si-i ceri sa argumenteze, sa-si sustina ineptele afirmatii pe care lea vehiculat, prostul fudul , ofticat si invidios, repeta aceleasi ineptii cu o nesimtire crasa sau iti raspund explicit ca: nu doresc sa argumenteze.

Asa se intampla cand am de-a face cu bipede sclerozare si senile care n-au altceva de facut decat sa bata tasta de-a-n pulea cu tot felul de scenarite speculative absurde pe care le doresc a fi percepute a fi realitati/evidente, in asemenea spete, cand ai de-a face cu asemenea bipede de-o prostie si nesimtire colosale, este suficient sa-i atragi atentia ca bate campii, si te-ai ars !

Paranormala credincioasa se-apuca sa-ti rastalmaceasca totul, sa vehiculeze multiple insinuari abjecte, apoi, trece pe nivelul urmator, genereaza insidios diferite comparatii infecte sau epitete abjecte pe care se grabeste sa le adreseze fara pic de jena sau mai bine spus, demonstrand cu maxima acuratete crasa nesimtire si prostia absoluta in care ii balteste acea tigva sclerozata si senila, iar daca si aceasta strategie esueaza, sclerozata nesimtita, trece la etichetari abjecta, ad hominemuri implicite sau explicite intr-un limbaj de mahalagioaica cnsacrata si reputata, ceea ce este foarte interesant, isa acest aspect nu ma mira catusi de putin, reuseste sa-si racoleze si depti care sa-i sustina minciunile, scenaritele insidioase, ad hominemurile si mahalagismele, delirul rastalmacitor, prostia si ineptiile pe care le debiteaza, si chiar sa-i sustina, aprecieze si incurajeze : prostia, ipocrizia si nesimtirea , pe care le expune zilnic pe forum.

Toti acesti indivizi "umani" pe care- in virtual-, ii injur de le merg fulgii, in realitate, face-to-face, te-asigur: ar renunta instant la practicile abjecte , la prostia crasa si nesimtirea absoluta pe care le-au inradacinat pe acest forum, te asigur, aceste personaje infecte care aici si fac mendrele dupa bunul lor plac, in prostia si nesimtirea asoluta in care se comlac, in realitate, n-ar indrazni sa-si ridice privirile din varful propriului bombeu si M-AR SCUTI, probabil, sa folosesc vreo metodica coercitiva pentru a le potoli setea de prostie, ipocrizie si nesimtire crasa.

MAI CRETIN ORDINAR SI IMPUTIY.

PRICEPE O DATA PENTRU TOTDEAUNA CA UNUIA CA TINE NU MERITI NICI MACAR UN CUVINT SA-TI ADRESEZ DAR SA-TI SI ARGUMENTEZ EU CU CEVA.
DU-TE DRACU SI SPALA-TI CREIERUL CA NU ESTI CAPABIL SA DUCI NICI O CONVERSATIE CIVILIZATA, SI NICI SA INTELEGI ALTCEVA DECIT....BANII TAI IMPUTITI CU CARE TE LAUDAI PE AICI CA II DOMINI PE UNII.

IMBECIL SI PARVENIT CE ESTI.

STIINTA SI CREATIA SE FAC IN LINISTE NU CU IMBECILI SI CU SCAME PE CREIER CA TINE.

NU VEI INTELEGE NICIODATA DOMENIILE PTR CARE INJURI PE AICI.

ESTI UN INFATUAT ORGOLIOS, SA NU MAI REPET SI ALTELE.

Xerxetatorule habarnist, ar fi cazul sa-ti amintesti cine a initiat si promovat jignirile, injuriile si ineptiile pe acest forum , in vara lui 2012!

Eu, am rezistat stoic tuturor abjectiilor care mi-au fost adresate si am ignorat o lunga peroada de timp, atat injuriile, etichetarle, PM-urile obscene, cat si ineptiile pe care voi le-ati postat.
Acum, nu procedez alfel decat exact asa cum meritati!

Ce fel de dialog pot antama cu tine, un habarnist mincinos, care refuza intr-o exrimare explicita sa-si argumenteze afirmatiile pe care le posteaza pe forum?
Mmmmm!?

Baiete, delirezi sau te aflii intr-una din transele parapshihologice care te obsedeaza, de unde sa stii tu, un habarnist mistic, ce varsta am eu, daca sunt mai mare sau mai mic cu veo 8, 10 sau douazeci de ani, mmmmm?

Habar n-ai, insa doresti cu ARDOARE sa epatezi si sa pari intresant, aceste demersuri puerile, infantile, sau de orice alta natura, nu-ti reusesc, dmpotriva, iti dscriu cu exactitate ramolismentul mintal in care te zbati !

Cu cine sa dezbat o tema sau un subiect ba' Xerxetatorule, cu un paranormal habarnist cum esti tu, cu o mahalagioaica slinoasa deraiata mntal care materializeaza buchete de trandafiri, cu bigotul analbet care minte si delireaza continuu, cu tembelul "ing" credincos ca o enoriasa ignoranta, cu cine, cu al a lui copy/paste care confunda plagierea unor texte cu exemplifcarea prpriilor afimatii, cu cine ba', DASTEPTULE ?

Esti in stare, atat timp ct refuzi explicit sa-ti arguentezi afirmatiile (inepte) pe care le vehiculezi ?
Ai tupeul sau NESIMTIEA sa mi te adresezi?
Scuteste-ma, ba' acefalule paranormal, pastreaza-ti mintea in afara capului, asa dupa cum ai afirmat cu o imensa fudulie si, lasa-ma ca nu discut cu analfabeti functionali , insa te voi plesni peste acea tigva vacuumata si rat balos si nesimtit de fiecare data cand ai sa incerci a debita diverse ineptii si trollisme, ai inteles obositulle offuscat invidios, sau vrei sa-ti explic intr-un cu totul alt limbaj ?!

SCUZE DUMNEZEUL MATII.
AM UITAT CA TE CREZI DUMNEZEU PE FORUM.

HABAR NU AI DE NIMIC DIN CE DISCUTI.

LIMBAJ MAI INFECT DECIT AL TAU NICI NU EXISTA PE NICI UN SITE. DECIT ACOLO UNDE SINT LASATE COMENTARIILE CA ALE TALE.

DE FAPT NU ESTI SINGUR. E PLIN NETUL DE INFECTI CA TINE.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 16:01

NU VREAU SA EPATEZ.

EU CHIAR AM NEVOIE DE INFORMATII SI CONVERSATIE.

HARACHIRI, UNUL CA TINE ESTE SUPARAT PE ORICINE....TRAIESTE.

CIND SPUI DISCIPLINA SPUI MOARTE. TU ASTA INTELEGI.
MOARTE, NOAPTE, DISCIPLINA, LINISTE.

DE FAPT ASTA AI REALIZAT PE FORUM.

EU CHIAR II ANTRENEZ PE OAMENI, TOTI MI-AU SPUS CA II SCOT DIN SARITE.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 16:02

CA DOVADA CA TU IMI RASPUNZI LA CE COMENTEZ.

EGAL__

164 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 16:29

De la: nastasemihail, la data 2015-01-06 16:01:05NU VREAU SA EPATEZ.

Subsciu! Pe mine m-ai scos din sarite de cateva ori! Ai reusit chiar sa ma faci sa-mi sterg contul cu cativa nai in urma,

,Tu sa nu te tragi cu mine de sireturi, intrucat eu ma port descult" Nichita Stanescu
Fosta membra 9am.ro

168 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 16:39

De la: nastasemihail, la data 2015-01-06 16:02:25CA DOVADA CA TU IMI RASPUNZI LA CE COMENTEZ.

ba' sulifrici cu muci in freza, intr-atat de multa nesimtire ai in acea lubenita offuscata habarnista incat iti permiti sa-mi pretinzi a-ti ignora ineptiile pe care le debitezi, tot asa cum tu, ramolisment biped, esti ignorant la modul absolut pe toate celelalte forumuri pe care activezi ?

siktir ba', trepanatule habarnist incoherent !

Fosta membra 9am.ro

168 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 16:45

De la: gabigabi2, la data 2015-01-06 15:35:45iete si un copy-paste repetitivvvv , ca doar nu era sa conceapa MINCINOSUL de serviciu , care continua sa se ascunda in spatele unei scuze inventate de el ptr. a-si justifica Mirlania congenitala , alt text !

refuzi sa-ti asumi raspunderea initierii abjectiilor insinuari, injuriilor si obscenitatilor, pe care le-ai vehiculat si adresat, ca o idioata.

minti cu o nesimtire inimaginabila, ramolito, incercand sa te eschivezi si exonerezi de asumarea propriilor practici de mahalagioaica snoaba si kitscoasa pe care le-ai initiat, de tarele mintale degradante pe care le-ai insusit de-a lungul obscurei tale existente .

prin expunerea epitetelor abjecte, comparatiilor si etichetelor grotesti pe care le-ai initiat,vehiculat si cu asiduitate adresat diversilor utilizatori 9am. ai reusit sa depopulezi acest forum, iar eu, am reusit sa-ti smulg de pe fata acea masca pe care o purtai cu atata fala , reusind sa te infatisez celorlalti utilizatori , exact cum esti in realitate, o nulitate hodoroaga cu pretentii de mare intelectuala.

exceptandu-i pe cei trei habarnisti creduli, agramati, incoerenti, ilogici , mistici , conspirationisti si paranormali, cam tot de teapa ta, ai ajuns o ramolita abandonata pe un forum pe care l-ai degradat in cel mai pur stil mitocanesco-masochist.

incerci sa-ti alungi musca de pe propria basma infestata insa nu iti va reusi intentia si nici scopul pe care il ravnesti nu-l vei realiza atat timp cat eu voi posta pe acest forum, nesimtito imbecilo-mosochista.

refuzi cu indaratnicie SI O NESIMTIRE COLOSALA sa accepti ca ai fost o ignoranta ajunsa intre timp o notorie proasta consacrata (imbecilizata de diferiti sarlatani ordinari) care debiteaza numai minciuni, tampenii/ineptii, utopii si ASUMPTII DELIRANTE pentru a te afla si tu in treaba desi nu dispui de glagoria si cunosintele elementare necesare pentru a te afla intr-adevar in treaba, habarnisto cu pretentii.

siktir, in mortii ma-tii de hdoroaga idioata nesimtita "fa" colhozico imbecilizata, te-ai intrebat vreodata: de ce nu te-au invitat ingrid, daniela, doruleatza etc. in forumul pe care posteaza ele?
atunci cand iti vei raspunde la aceasta intrebare ai sa te poti evalua la justa valoare pe care o ai, pana atunci, vezi-ti de cufureala din tigva ta si scuteste-ma !
.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 17:28

hehehe, ai rude mari la Adm?

Fosta membra 9am.ro

168 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 17:33

De la: gabigabi2, la data 2015-01-06 17:28:17hehehe, ai rude mari la Adm?

Aceasta expresie iti apartine, citez : "17:24 esti o scursura jalnica !" hodoroaga NESIMTITA ce esti !

Si mai ai nesimtirea sa te plangi si sa RAPORTEZI, ca o mincinoasa INSOLETA !
Insa, n-ai reusit decat sa te demasti si sa-ti infirmi propriile afirmatii pe care le-ai dorit a fi crezute de catre cei care nu cunosc ce-ti poate si cat te duce acea devla vacuumata!!

SIKTIR "fa" deraiato !

observ ca nu ti-ai raspuns la intrebarea pe care ti-am sugerat sa ti-o autoformulezi !
esti lasa, adevarul ti-ar ucide ifosele de stulta insolenta !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 17:47

te-am RAPORTAT !

P.S
' straordinar de perspicac esti ! era si greu de dedus din cele 3 postari , impreuna cu cea de a 4 a , cu intrebarea de pile la admini , ce-am scris !

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 18:13

De la: gabigabi2, la data 2015-01-06 17:47:30te-am RAPORTAT !

P.S
' straordinar de perspicac esti ! era si greu de dedus din cele 3 postari , impreuna cu cea de a 4 a , cu intrebarea de pile la admini , ce-am scris !

PAI CU RAPORTAREA TE-AI OCUPAT TOATA VIATA ......asa ca nu mai mira pe nimeni cum actionezi instinctiv!
PS. Cum mai este traiul pe la azil?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 18:31

Pentru tine, bai kakanele, si daca ti se spune ca ai postat un link defect reprezinta o mare jignire si incepi sa injuri ca un ursar borat.

Adevarul este ca esti un retardat, un gunoi uman cu o educatie precara, deprins sa injuri ca un porc si sa iti imprastii mizeriile in toate directiile. Probabil ca in mediul asta ai crescut, in batai, injuraturi si betii.

Locul tau nu este printre oameni, ci in cocina cu porci.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 18:34

De la: EGAL__, la data 2015-01-06 16:29:09

Subsciu! Pe mine m-ai scos din sarite de cateva ori! Ai reusit chiar sa ma faci sa-mi sterg contul cu cativa nai in urma,

Cu cativa nai?

Fosta membra 9am.ro

168 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 18:55

De la: Black_Friday_, la data 2015-01-06 18:31:09Pentru tine, bai kakanele, si daca ti se spune ca ai postat un link defect reprezinta o mare jignire si incepi sa injuri ca un ursar borat.

Adevarul este ca esti un retardat, un gunoi uman cu o educatie precara, deprins sa injuri ca un porc si sa iti imprastii mizeriile in toate directiile. Probabil ca in mediul asta ai crescut, in batai, injuraturi si betii.

Locul tau nu este printre oameni, ci in cocina cu porci.

tu vorbesti, nesimtitule?
SIKTIR ba' Blackkt cu ochi si muci pe motz, ia-ti hodoraga inepta si nesimtita si mrge-ti impreuna la draku, oligofrenilor congenitali !

o fonflesti si tu cu presupunerle profetice mai ceva decat nostradamus, baba vanga sau cine stie ce sarlatan ordinar, care se cred statisticieni , in fond, fiind niste habarnisti semianalfabeti care va imbecilizeaza pe astia naivi si prosti facuti gramada , cam de teapa ta, a maseuzei hodoroage paranormale, sau a habarnulului xerxetator mitoman, NESIMTITILOR !

iar te-ai inverzit ca o euglena, ba' gunoiule mucegait, SIKTIR !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 19:56

Care presupuneri profetice, kakanele? In privinta ta am numai certitudini, porcarule, nu profetii.

EGAL__

164 mesaje
Postat pe: 6 Ianuarie 2015, ora 20:42

De la: Black_Friday_, la data 2015-01-06 18:34:31

Cu cativa nai?
Cativa ani--

,Tu sa nu te tragi cu mine de sireturi, intrucat eu ma port descult" Nichita Stanescu
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2015, ora 10:04

De la: EGAL__, la data 2015-01-06 20:42:33
De la: Black_Friday_, la data 2015-01-06 18:34:31

Cu cativa nai?
Cativa ani--

iiiiii tot incerc sa-mi dau seama sub ce avatar ai scris si nu reusesc deloc !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2015, ora 10:05

De la: Black_Friday_, la data 2015-01-06 19:56:15Care presupuneri profetice, kakanele? In privinta ta am numai certitudini, porcarule, nu profetii.

ihiiim !

Fosta membra 9am.ro

168 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2015, ora 10:50

De la: gabigabi2, la data 2015-01-07 10:05:52
De la: Black_Friday_, la data 2015-01-06 19:56:15Care presupuneri profetice, kakanele? In privinta ta am numai certitudini, porcarule, nu profetii.

ihiiim !

Mai Blackkt cu ochi si gel pe motz, numai un idiot ca tine poate avea certitudini rezultate din proriile supozitii subiectiv-aiuristice, tembelule !
Ba' cufuritue, esti cu mult mai dobitoc decat maseuza hodoroaga (anchilozata mintal intr-o imensa prostie asoluta) care a reusit sa te imbecilizeze cu ineptiile ei, f't-te-n bot de oligofren schizofrenic.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 7 Ianuarie 2015, ora 15:35

tzzztzzzz vezi ca-ti bolboroseste ceva maron in coltul gurii si face bulbuci.... sterge-te , spala-te, fa ceva ca puti !

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Cat de eficienta este comunicarea in comunitatea in care locuiti?
Mergi la: