back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Laborator - topic dedicat lui nea marin

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 28 August 2014, ora 09:54

Da, nu vrei ,,, dar ai facut-o! Mata vrei sa-i para rau Paulei, ca mi-a deschis topicul asta? Ma rog daca mata zici ca eu am 8 clase, fie voia matale. Vad ca nici la acest capitol nu ne intelegem. Eu m-am referit la doua capitole: Obtinerea energiei libere, si verificarea ideilor lui Tesla. Unde la el se obtinea U mare la curenti mari. Iar ideea cu energia libera e alta. Dar nu cred cã plecand de la curenti mici la o tensiune de 2-3 volti, am putea obtine energie mare direct , fara interventia altor aparate electronice si electrice. Acele convertoare sau alte dispozitive, unde intra si piese electronice. Nu toate piesele electronice sunt pentru comanda. Ca intervin si ele asta e altceva. La Tv-urile cu integrate si nu numai, cum se obtinea acea ”inalta” de 18-20 de miii de volti? Tot cu tranzistoare BU sau KT rusesti sau alte marci, SU...etc. Bine il lasam la o parte pe Tesla, ne ocupam numai de energia libera. Desi ca sa ajungem acolo tot pe la Tesla trebuie sa trecem.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 August 2014, ora 10:30

Nea Marin... Paulei nu ii pare rau de nimic! Acest topic ti l-am deschis pentru ca te respect, te apreciez enorm, ma stimulezi intelectual, ma alini cu cele mai intelepte vorbe de care unii de aici nu au habar! Imi propui solutii ori de cate ori am nevoie si ma consult cu dumneata! Esti un om direct si iubesti oamenii si armonia! Pot conta pe tine in orice situatie si in orice discutie! Detii sete de cunoastere si aprofundezi, chiar de sanatatea te mai imobilizeaza uneori. Nea Marin, esti un om mare, il ai pe Dumnezeu si te iubesc!

No, amu' sa vad in spate cine te-o suparat? Ca vazui mesajul in mini-ferestruica de jos-dreapta.

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 28 August 2014, ora 10:37

Exista patroni care au cap , capacitati suficiente incat sa fie managerii unor diferite concerne. Pot avea 4 sau 8 clase! Am avut ocazia sa cunosc unul si eu, care detinea o fima de transporturi , avea nu mai putin de 20 camioane si invartea zilnic cateva milioane de euros! Era un om simplu, modest. Avea o sotie burgheza, cam risipitoare, cu ale carei actiuni uneori nu eram de acord. Insa m-au apreciat amandoi si i-am apreciat in egala masura, in special pe el. Dumnezeu nu ii daduse lui copii, decat prin adoptie, pe care ii pierduse din pacate intr-un accident. Doamna sa avea copiii ei pe care ii impingea catre sursa de alimentare a lui. In fine.....

Ideea era ca si cu 4 clase, daca ai minte suficienta, faci bani si devii respectat!

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 28 August 2014, ora 10:54

De la: nastasemihail, la data 2014-08-28 00:41:54Paula, de ce ai inversAat rolurile?

Mie mi-ai deschis topic de ....suc de mere.

Eu fiind cercetator stiintific in domeniul electrotehnicii.

Lui Marin pe specific stiintific, el avind....8 clase.

Nu vreau sa-l jignesc, tu ai deschis topicele asa.

si deasemenea pasiunea mea multi ani a fost zodiacul.
Nu v-am batut la cap cu asta fiindca e ceva demodat.
Pasiunea mea si profesia mea este si va fii stiinta.

Eu am actionat pe acest forum in modul cel mai hotarit, sa discutam pe acest domeniu, si tu acum il dai unei persoane cu....8 clase.
Erau exasperati cei cu religia ca discutam la tot pasul despre....STIINTA.

Marine nu vreau sa te jignesc, dar asta e situatia.

Mihai, dragul meu Mihai!

Ignorand ca esti cercetator, mi-a scapat aceasta realitate, te rog sa ma crezi si sa accepti : Mi-a scapt, am omis sa o interceptez! Sincer!

De ce am inversat rolurile? Hm.... In primul rand, involuntar, crede-ma! Asta nu ma absolva de eventualele speculatii, asa-i? Insa stiu ca nu mi-o accepti ca si scuza.... hm.... si totusi, asta e adevarul , Mihai!

Eu am studii atat in stiintele naturii, cat si in economie. Ma pasioneaza cifrele, iubesc cifrele chiar si tot ce implica cunoasterea, inclusiv cunoasterea caracterului uman. Intr-una din zile ma gandeam ca Dumnezeu nu degeaba mi-a permis sa studiez ce am studiat, doua domenii ce ai zice , aparent, ca nu au nicio legatura intre ele, ba pe de asupra mi-a permis sa invat mai multe limbi de comunicare internationala. Defapt....toate se leaga!

Io cred ca si faptul ca am inversat rolurile , cum afirmi tu, oferindu-ti din toata inima mea care este sincera, un topic despre sucul de mere, domeniul lui nea Marin si lui nea Marin oferindu-i tot din toata inima mea un topic despre cercetare de orice fel-acesta este laboratorul, io cred ca inversandu-va rolurile, chiar de am facut-o fara intentie exprès, inseamna ca Dumnezeu mi-a permis sa interceptez oarecum realitatea: Atat tu cat si nea Marin, va puteti descurca in orice situatie! Inclusiv in domeniul in care voi va auto-subestimati si va subestimati reciproc. Nu intervin in momentele voastre de contrazicere, trebuie sa invatati sa lucrati impreuna! Repet: Cap aveti amandoi, va asemanati mai mult decat va contraziceti. E firesc sa va contraziceti!!! Esenta e sa ajungeti la o concluzie luand in considerare toate circumstantele! Trebuie luate in considerare toate circumstantele!

Cu tot respectul ce vi-l port!

PS Mihai, ti-am spus ca ai multe de la tati meu. Cunoscandu-l pe el si iubindu-l enorm, am invatat multe. Acum se pare ca imi prind bine punandu-le in aplicatie in relatia mea cu tine! Doamne, nu ma pot supara pe tine, nu acum! De ai stii cat de multe din vorbele tale le percep la justa lor valoare! Insa..... vreau sa stii un lucru, doua, trei defapt.... : Niciodata nu te-as umili in nicio situatie! Niciodata nu te-as trata mincinos! Increderea mea in tine nu este estompata cu actele tale de orgoliu cu care ne rasfeti din cand in cand pe forum! Iti place sa te impui, stiu, dar io nu accept compromisuri de niciun fel! Ai dreptatea ta, care, recunosc, uneori nu corespunde cu dreptatea mea, DAR, repet: Trebuie luate in considerara TOATE circumstantele!

Povestim.....

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 28 August 2014, ora 11:19

Na, ca m-ati pus pe ganduri...Mihai, nea Marin.....

Daca voua v-am inversat rolurile, atribuindu-va topicele inversate, Gabrielei i-am dedicat topicul cu stalpii destinului, ea iubind politica mai mult.....Oare cui voi deschide un topic....politic? Cine nu iubeste politica de aici, exceptandu-ma?

Ah, va interzic sa imi suflati raspunsul, singura tre' sa il stiu!

Am vrut sa va intreb ceva, cei ce ma stiti cat de cat ca bantui pe acilea de 3 ani, ati putea, va rog, sa elucidati cati parinti am io in viata azi? De ce imi permit sa va intreb asta? Pen'ca avem un coleg amneziac rau, ignor motivele amneziei sale, o fi el nascut cu doua perechi de shaibe pe creier in loc de una si l-or strange ca o menghina,in incercarea absurda de a mentine creierul sau in craniu, care ma intreaba cum as reactiona daca el, marele si tarele el, mi-ar dori sa-mi moara tatal......

Cam asta e toata dilema mea , pentru moment.....

Mihai, nea Marin.... sunteti invitatii mei pe ''Stalpii destinului''. Mai am si acolo o dilema, un alt coleg demn de jumatati de masura , mi-a suflat niste secunde in eroare, poate ma ajutati sa il decodific la justa sa valoare, ca din scrierile sale de care depune marturie si sub presiunile rimelatilor mei albastri ca ne certifica veridicitatea datelor confiate cu atata maestrie, reiese ca azi ar avea minunata varsta de ....12 000 de ani! Il ajutam sa acceada parfectiunea, ca in cei 12 000 de ani nu o avut prilejul!

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 28 August 2014, ora 15:51

GABI TOT CREDE IN DESTIN, EU NU CRED CIT TRAIESC.
DUPA...OI VEDEA.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 August 2014, ora 15:55

Daca tot i-ai deschis topic lui Marin cu laboratorul si mie nu, care am fost si sint cercetator, pot spune acum ca nu exista cercetare reala.
Cercetatorii stiu dinainte rezultatul in imensa majoritate a cazurilor.
Daca nu ar stii nu s-ar apuca de acea tema de ceretare, fiindca nu ar fi platiti.
Numele de cecetare e un nonsens.

Exista in schimb cercetare fundamentala platita din bani publici cel mai adesea ce are vag notiunile rezultatului, dar tot are ceva sigur din rezultat.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 28 August 2014, ora 15:55

De la: nastasemihail, la data 2014-08-28 15:51:56GABI TOT CREDE IN DESTIN, EU NU CRED CIT TRAIESC.
DUPA...OI VEDEA.

Zicea cineva odata in trecut ca daca ti-e scris sa fii jucator de baseball, vei fi, indiferent ca stai acasa toata ziua si dormi! Nu te antrenezi, nu faci eforturi, sacrificii, samd.

Ei bine, putem avea o predestinatie sa fim ceva, am putea sa fim, dar trebuie muncit ca sa reusim sa fim! Este?

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 28 August 2014, ora 15:58

Si totusi trebuie luate in considerara toate circumstantele, Mihai, chiar si in orice procedeu de cercetare!

Io mi-am propus ca azi sa iti demonstrez ca rosu poate deveni verde! Exista doua cai: una ca nu poate deveni rosu verde si cea de a doua ca poate deveni rosu verde!

Deci, concret, habar nu am ce voi obtine, da' io deschid cautarea. Este?

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 28 August 2014, ora 16:01

Ce zici , Mihai, iese verde din rosu?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 August 2014, ora 16:02

De la: nastasemihail, la data 2014-08-28 15:51:56GABI TOT CREDE IN DESTIN, EU NU CRED CIT TRAIESC.
DUPA...OI VEDEA.

e clar : habar n-ai despre ce vorbesti , devreme ce ne-am ciondanit pe yoga si karma si reintruparesi uiti de la mina pin' la gura....sau, NU corelezi informatiile din cadrul discutiilor avute cu mine/ ceilalti !
si te mai miri de ce te contrazic ? sa nu te mai miri si nici enervezi, caci TU le provoci !

Fosta membra 9am.ro

309 mesaje
Postat pe: 28 August 2014, ora 16:13

De la: nastasemihail, la data 2014-08-28 15:55:11

Daca tot i-ai deschis topic lui Marin cu laboratorul si mie nu, care am fost si sint cersetor, pot spune acum ca nu exista cersetorie reala.
Cersetorii stiu dinainte rezultatul in imensa majoritate a cazurilor.
Daca nu ar stii nu s-ar apuca de cersetorie, fiindca nu ar fi platiti.
Numele de cersetor e un nonsens.

Exista in schimb cersetori fundamentalisti platita din bani publici cel mai adesea ce are (au) vag notiunile rezultatului, dar tot are (hau) ceva sigur din rezultat.

Ce maaaa? Esti cersetor ?
Ne cerseti atentia ?
Poi , de ce n-ai spus asa de la inceputul-inceputului ba' Xerxe !?
No, hai , debiteaza si tu un ceva inteligibil, coherent, logic, argumentat, explicat, justificat, observabil, testabil, verificabil, cuantificabil, .........................................................................URECHISTULE !

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 28 August 2014, ora 16:18

De la: haak0n, la data 2014-08-28 16:13:56

Daca tot i-ai deschis topic lui Marin cu laboratorul si mie nu, care am fost si sint cersetor, pot spune acum ca nu exista cersetorie reala.

Exista in schimb cersetori fundamentalisti platita din bani publici cel mai adesea ce are (au) vag notiunile rezultatului, dar tot are (hau) ceva sigur din rezultat.

Ne cerseti atentia ?
No, hai , debiteaza si tu un ceva inteligibil, coherent, logic, argumentat, explicat, justificat, observabil, testabil, verificabil, cuantificabil, .........................................................................URECHISTULE !

Denaturezi realitatea spuseor lui Mihai ! Stii ca forumul iti poate intenta proces? In mod normal, fiecare utilizator care modifica spusele altui utilizator folosindu-le in scopuri proprii, este considerat fosta parte contractuala a acestui forum! In mod firesc si legal nu ai mai avea dreptul sa scrii aici Tu ce mai cauti deci aici, Hakon?

Fosta membra 9am.ro

309 mesaje
Postat pe: 28 August 2014, ora 16:24

De la: PaulaZ, la data 2014-08-28 16:18:32

Ne cerseti atentia ?

Denaturezi realitatea spuseor lui Mihai !

poi, daca el isi permite sa denaturize realitatea cu diversele ineptii pe care le debiteaza, eu, de ce sa nu-i pot corecta denaturarile pe care le vehiculeaza , ha !? dreptul lui VS dreptul meu, heste sau nu hexte , Transparento?

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 28 August 2014, ora 17:24

NU POTI BAGA TENSIUNE MARE IN DISPOZITIVE ELECTRONICE.

NU POTI BAGA TENSIUNE MICA DE COMANDA INTR-UN CIRCUIT DE FORTA, CA O FACI DEGEABA.

Paula, de ce ai inversAat rolurile?

Eu am actionat pe acest forum in modul cel mai hotarit, sa discutam pe acest domeniu, si tu acum il dai unei persoane cu....8 clase.

Poi nea Mihai....As spune intai: ” Si tu Brutus?”...

Vad ca te luasi de mine azi. Ai vrut sa te certi azi cu cineva , dar sigur nu eram eu ala. Nu ai prea corespomdat cu mine, dar cand o faci sau ai facut-o s-a lasat cu impresii schimbate. Spui ca am 8 clase. Si ce te face sa crezi asta? Ca poate am lucrat mai putin ca matale in circuite de forta? Nici nu as fi avut curajul. Destul m-a zgaltait inalta de la TV, din neatentie.
Spui ca esti om de stiinta si a electrotehnicii. Din e ce ati afirmat mai sus cu litere mari , va contraziceti. Este exact invers. Unui Tiristor pe anod ii se poate aplica, in functie de parametrii lui, o tensiune mare care poate ajunge si la 6KV, ca la salile de comanda. Sunt si cei care rezista si la 110Kv. Iar tensiunea de poarta este da cativa volti. Deci comanda se face cu tensiuni mici. Asta e si ideea !

Fosta membra 9am.ro

309 mesaje
Postat pe: 28 August 2014, ora 17:48

Fosta membra 9am.ro

1228 mesaje

Postat pe: 29 August 2014, ora 15:39

Așa cum am mai spus și eu de nenumãrate ori, prin cele” minuni”, anii trecuti, vãd cã mai sunt și altii cu aceleași idei. Eu stiam demult de acele efecte. Nu mi-i le-a spus nimeni. Le-am aflat singur. Visele intotdeauna sunt rezultatul sanatãții omului. Este oglinda lui. Sau mai bine zis se afișeazã pe ecranul subconstientului, starea organelor, prin diferite scene de film, pe care noi le numim vise. Dar nu toate visele reprezinta starea precarã a sãnatatii omului. Multe din ele, reprezinta crampeie din viitor sau trecutul nostru. Unii spun ca starea viselor influienteaza si starea noastra prezenta sau viitoare. Sunt niste avertismente! In timpul somnului, omul nu doarme complet. Organismul intra in relaxare. Dar nu total. Creierul lui nu doarme. Vegheazã. El este in continuuã comunicare cu organele. De felul cum sunt ele , cum e starea lor, trimite mereu informații creierului, si Eu-lui personal , ca acesta sã ia masuri de precautie. Sã-l înștiințeze. La fel si dacã nu s-a facut o digestie bunã, dacã ceva nu ți-a priit. Creierul trimite alte informatii la ele, luind diverse masuri. Creierul reprezinta un centru de comandã. Un dispecerat al corpului. Prin misiunea lui, creierul are multiplii funcții. De veghe, de prelucrarea datelor, de trimiterea lor, de raspunsurile primite, si de finalul operatiei. Unele medicamente, medicamentele betablocante in tratamentul hipertensiunii arteriale pot determina vise "urate". Expertii cred ca aceste medicamente pot modifica indirect echilibrul anumitor substante chimice din creier, care produc cosmaruri.

Cosmarurile pot fi un avertisment pentru dezvoltarea migrenelor. Durerile de cap pot aparea in timpul noptii si, potrivit unui studiu realizat pe 37 de pacienti, acestea sunt urmate de cosmaruri, care implica furie si agresivitate. O teorie in acest sens este aceea ca durerile de cap provoaca schimbari la nivelul creierului, potrivit dailymail.co.uk.

Cosmarurile pot fi conectate si cu problemele cardiace, potrivit unui studiu efectuat pe mai mult de 6.000 de persoane. In urma cercetarii, s-a constatat ca riscul de a avea cosmaruri este de trei ori mai mare in randul persoanelor care au batai neregulate ale inimii, in timp ce riscul creste cu pana la sapte ori in randul persoanelor care acuza dureri in piept. Acest lucru se intampla pentru ca persoanele care au probleme cardiace sunt mai predispuse in a avea probleme respiratorii, care duc la scaderea nivelului de oxigen din creier.

Daca o persoana viseaza ca este atacata sau urmarita, acesta poate fi un semn al unei afectiuni a nervilor sau a creierului, precum Alzheimer sau Parkinson. Persoanele care se lupta in mod constant in timpul somnului sau tipa, pot suferi de o afectiune numita tulburare comportamentala REM. Aceasta tulburare ar putea fi provocata de o dereglare a unei parti a creierului care controleaza "intrerupatorul de siguranta" al creierului, care, in mod normal, ii impiedica pe oameni sa actioneze in timpul viselor. Aceasta afectiune provoaca visele violente - cum sunt cele in care apar atacuri sau urmariri - si din acest motiv persoana care viseaza isi poate face rau siesi sau partenerului. Aceste vise violente pot reprezenta un semn pentru prezenta bolii Alzheimer si, de obicei, apar cu zece ani inaintea altor simptome specifice, cum ar fi pierderea memoriei. Unele actiuni ce se regasesc in vise, pot fi si cauza cu evenimentele ce s-a confruntat omul pe timpul zilei. Supararea, necazurile acumulate in zi, isi pot spune noaptea cuvantul, dțnd nastere si la cosmaruri. Unii mai au cosmaruri , cand constiinta nu le este curata, ca ar fi comis un lucru , ce nu ar fi trebuit. acele remuscari de constiinta. Unii vorbesc in vis. Si atunci spun adevarul. pentru el, se crede ca vorbeste real, dar de multe ori partenerul de pat nu ii intelege vorbele. De multe ori tot creierul face continuarea cu realitatea. cand mai este doua trei secunde si suna ceasul, sau cand cineva bate la usa, sculandu-te-furios...
Totusi o masa seara mai relaxanta, bogata in fructe sau vitamine, poate face somnul mai dulce. Și implicit vise mai frumoase. In concluzie creierul este paznicul nostru - every time! Dar am observat ca daca vrei poti si comanda vise frumoase. Facand abstractie de realitate, sau de problemele de sanatate. Si atunci ceierul iti mai da si cate o pauza- publicitara. Chiar si atunci cand te trimite la baie, iti trimite destui indici, in a te face sa te dai jos din pat, vrând - nevrând, deconectandu-te de la lumea irealã a visului.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 August 2014, ora 12:59

De la: gabigabi2, la data 2014-08-28 16:02:25
DUPA...OI VEDEA.

e clar : habar n-ai despre ce vorbesti , devreme ce ne-am ciondanit pe yoga si karma si reintruparesi uiti de la mina pin' la gura....sau, NU corelezi informatiile din cadrul discutiilor avute cu mine/ ceilalti !
si te mai miri de ce te contrazic ? sa nu te mai miri si nici enervezi, caci TU le provoci !

TU ESTI CEA CARE TOT SPUI CE RAU VA FI SI CARE E DESTINUL NU STIU CARE.
NU EU.
EU AM SPUS CLAR CA ATIT TIMP CIT ESTI IN ACTIUNE ESTI STAPINUL PROPRIILOR DECIZII, SI NU NU STIU CARE ENTITATE, ORI MOARTA ORI IN AFARA TA.

DE CITE ORI AM SPUS CA VA FI BINE, MA CONTRAZICI, CONFORM FILOZOFIILOR INDIENE CARE EXACT ASTA SPUN, SA TE SUPUI DESTINULUI.
TOT TIMPUL SPUI CE RAU VA FI, DE ACEEA NICI EU NU MAI DISCUT CU TINE, CRED CA AI OBSERVAT.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 August 2014, ora 13:06

De la: Marin56, la data 2014-08-28 17:24:23
NU POTI BAGA TENSIUNE MARE IN DISPOZITIVE ELECTRONICE.

NU POTI BAGA TENSIUNE MICA DE COMANDA INTR-UN CIRCUIT DE FORTA, CA O FACI DEGEABA.

Paula, de ce ai inversAat rolurile?

Poi nea Mihai....As spune intai: ” Si tu Brutus?”...

Vad ca te luasi de mine azi. Ai vrut sa te certi azi cu cineva , dar sigur nu eram eu ala. Nu ai prea corespomdat cu mine, dar cand o faci sau ai facut-o s-a lasat cu impresii schimbate. Spui ca am 8 clase. Si ce te face sa crezi asta? Ca poate am lucrat mai putin ca matale in circuite de forta? Nici nu as fi avut curajul. Destul m-a zgaltait inalta de la TV, din neatentie.
Spui ca esti om de stiinta si a electrotehnicii. Din e ce ati afirmat mai sus cu litere mari , va contraziceti. Este exact invers. Unui Tiristor pe anod ii se poate aplica, in functie de parametrii lui, o tensiune mare care poate ajunge si la 6KV, ca la salile de comanda. Sunt si cei care rezista si la 110Kv. Iar tensiunea de poarta este da cativa volti. Deci comanda se face cu tensiuni mici. Asta e si ideea !

N AM VRUT SA MA CERT CU TINE, DAR TOTUSI CINEVA TOT INCEARCA SA IRITE PE AICI OAMENII, INVERSIND ROLURILE SI/SAU ATACIND DIRECT PE TOTI.
CIND VOM DISCUTA LOGIC ACELASI LIMBAJ MAI VENIM DE-ACASA.

EU SINT INITIATORUL DISCUTIILOR DESPRE STIINTA SI FENOMENE INEDITE INEXPLICABILE.PE ACEST FORUM.
AM FOST CONTRAZIS LA GREU CHIAR PE STIINTA, CU TOTE CA CINE MA CONTRAZICEA REA IN FATA UNUI CALCULATOR FACUT CU AJUTORUL STIINTEI SI TEHNICII.

mIE IMI PLACE LA TINE BUNAVOINTA TA IN A ABORDA UN DOMENIU PTR CARE ITI TREBUIE CEI 17 ANI DE SCOALA SI ALTI ZECI DE ANI DE STUDIU SI APOI DE PRAC TICA.
UN CERCETATOR SE FORMA IN CAM 9 ANI.
ACUM E POSIBIL IN MAI PUTIN DATORITA CALCULATORULUI.
DAR TOT ITI TREBUIE IN SPATE CEI 17 ANI DE SCOALA SI EVENTUAL INCA O FACULTATE.
IN FACULTATI AI MARELE AVANTAJ E CA MATERIA E SISTEMATIZATA IN URMA A SUTE DE ANI DE MUNCA A MULTE GENERATII DE OAMENI.

EXISTA O SINGURA EXAGERARE SI IN FACULTATI, MATERIA ESTE F INCARCATA SAU ERA, DAR SE BAZEAZA PE FAPTUL CA LA 19-20 DE ANI ASIMILEZI PE MAXIM.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 August 2014, ora 13:08

Ne cerseti atentia ?

NU SINT CECETATOR ACUM, SINT COSMARUL TAU.
TOT CE AM SPUS PE AICI E LOGIC SI COERENT.
TU ESTI CEL MAI INCOERENT SI ILOGIC PERSONAJ SI CEL MAI RAU INTENTIONAT.
TOATE SPUSELE TALE SINT DE O REA VOINTA GREU DE IMAGINAT.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 August 2014, ora 13:10

De la: haak0n, la data 2014-08-28 16:24:26

Ne cerseti atentia ?

Denaturezi realitatea spuseor lui Mihai !

poi, daca el isi permite sa denaturize realitatea cu diversele ineptii pe care le debiteaza, eu, de ce sa nu-i pot corecta denaturarile pe care le vehiculeaza , ha !? dreptul lui VS dreptul meu, heste sau nu hexte , Transparento?

BAU OMULE NEGRU, CE REALITATE AM DENATURAT EU?
REALITATE TA NEAGRA, CA DE CIND ESTI PE FORUM NUMAI IN NEGRU SI EXTREM DE IRONIC VORBESTI.

VEZI CA VA BATE RAZBOIUL LA USA.
NU LA NOI E DIRECTIA CI SPRE VOI. IAR TU TE TII DE IRONII TEMBELE PE UN FORUM PUBLIC.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 August 2014, ora 13:14

De la: Marin56, la data 2014-08-29 15:39:59Așa cum am mai spus și eu de nenumãrate ori, prin cele” minuni”, anii trecuti, vãd cã mai sunt și altii cu aceleași idei. Eu stiam demult de acele efecte. Nu mi-i le-a spus nimeni. Le-am aflat singur. Visele intotdeauna sunt rezultatul sanatãții omului. Este oglinda lui. Sau mai bine zis se afișeazã pe ecranul subconstientului, starea organelor, prin diferite scene de film, pe care noi le numim vise. Dar nu toate visele reprezinta starea precarã a sãnatatii omului. Multe din ele, reprezinta crampeie din viitor sau trecutul nostru. Unii spun ca starea viselor influienteaza si starea noastra prezenta sau viitoare. Sunt niste avertismente! In timpul somnului, omul nu doarme complet. Organismul intra in relaxare. Dar nu total. Creierul lui nu doarme. Vegheazã. El este in continuuã comunicare cu organele. De felul cum sunt ele , cum e starea lor, trimite mereu informații creierului, si Eu-lui personal , ca acesta sã ia masuri de precautie. Sã-l înștiințeze. La fel si dacã nu s-a facut o digestie bunã, dacã ceva nu ți-a priit. Creierul trimite alte informatii la ele, luind diverse masuri. Creierul reprezinta un centru de comandã. Un dispecerat al corpului. Prin misiunea lui, creierul are multiplii funcții. De veghe, de prelucrarea datelor, de trimiterea lor, de raspunsurile primite, si de finalul operatiei. Unele medicamente, medicamentele betablocante in tratamentul hipertensiunii arteriale pot determina vise "urate". Expertii cred ca aceste medicamente pot modifica indirect echilibrul anumitor substante chimice din creier, care produc cosmaruri.

Cosmarurile pot fi un avertisment pentru dezvoltarea migrenelor. Durerile de cap pot aparea in timpul noptii si, potrivit unui studiu realizat pe 37 de pacienti, acestea sunt urmate de cosmaruri, care implica furie si agresivitate. O teorie in acest sens este aceea ca durerile de cap provoaca schimbari la nivelul creierului, potrivit dailymail.co.uk.

Cosmarurile pot fi conectate si cu problemele cardiace, potrivit unui studiu efectuat pe mai mult de 6.000 de persoane. In urma cercetarii, s-a constatat ca riscul de a avea cosmaruri este de trei ori mai mare in randul persoanelor care au batai neregulate ale inimii, in timp ce riscul creste cu pana la sapte ori in randul persoanelor care acuza dureri in piept. Acest lucru se intampla pentru ca persoanele care au probleme cardiace sunt mai predispuse in a avea probleme respiratorii, care duc la scaderea nivelului de oxigen din creier.

Daca o persoana viseaza ca este atacata sau urmarita, acesta poate fi un semn al unei afectiuni a nervilor sau a creierului, precum Alzheimer sau Parkinson. Persoanele care se lupta in mod constant in timpul somnului sau tipa, pot suferi de o afectiune numita tulburare comportamentala REM. Aceasta tulburare ar putea fi provocata de o dereglare a unei parti a creierului care controleaza "intrerupatorul de siguranta" al creierului, care, in mod normal, ii impiedica pe oameni sa actioneze in timpul viselor. Aceasta afectiune provoaca visele violente - cum sunt cele in care apar atacuri sau urmariri - si din acest motiv persoana care viseaza isi poate face rau siesi sau partenerului. Aceste vise violente pot reprezenta un semn pentru prezenta bolii Alzheimer si, de obicei, apar cu zece ani inaintea altor simptome specifice, cum ar fi pierderea memoriei. Unele actiuni ce se regasesc in vise, pot fi si cauza cu evenimentele ce s-a confruntat omul pe timpul zilei. Supararea, necazurile acumulate in zi, isi pot spune noaptea cuvantul, dțnd nastere si la cosmaruri. Unii mai au cosmaruri , cand constiinta nu le este curata, ca ar fi comis un lucru , ce nu ar fi trebuit. acele remuscari de constiinta. Unii vorbesc in vis. Si atunci spun adevarul. pentru el, se crede ca vorbeste real, dar de multe ori partenerul de pat nu ii intelege vorbele. De multe ori tot creierul face continuarea cu realitatea. cand mai este doua trei secunde si suna ceasul, sau cand cineva bate la usa, sculandu-te-furios...
Totusi o masa seara mai relaxanta, bogata in fructe sau vitamine, poate face somnul mai dulce. Și implicit vise mai frumoase. In concluzie creierul este paznicul nostru - every time! Dar am observat ca daca vrei poti si comanda vise frumoase. Facand abstractie de realitate, sau de problemele de sanatate. Si atunci ceierul iti mai da si cate o pauza- publicitara. Chiar si atunci cand te trimite la baie, iti trimite destui indici, in a te face sa te dai jos din pat, vrând - nevrând, deconectandu-te de la lumea irealã a visului.

MARINE, FAPTUL CA EXISTA ELECTRONICA DE PUTERE CU TENSIUNI SI CURENTI DIN CE IN CE MAI MARI, DESTUL DE RECENT, ADICA DECENIUL 8, CONFIRMA CELE 2 DOMENII CLAR DELIMITATE,
-DOMENIUL CURENTILOR TARI
-DOMENIUL CURENTILOR SLABI.

SI TENSIUNI BINEINTELES.

TU SI NOI TOTI NU SINTEM ALIMENTATI PRIN INTERMEDIUL TIRISTOARELOR DE PUTERE, CI AL TRANSFORMATOARELOR DE PUTERE.
INCA NU POATE UN DISPOZITIV ELECTRONIC DE PUTERE SA ALIMENTEZE UN ORAS INTREG, UN TRANSFORMATOR SINGUR DA.

cAM ASTA E DIFERENTA.

ASTA NU INSEAMNA CA NU SE VORA ABORDA DOMENIILE CURENTILOR SI TENSIUNILOR MARI CU ELECTRONICA DE PUTERE.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 August 2014, ora 13:16

Ne cerseti atentia ?

CATRE ADMINISTRATIA CESTUI FORUM.

VA ROG SA FACETI CEVA CU ACEST USER, CARE VORBESTE SI CU MINE SI CU TOTI DE PE FORUM IN ACEST STIL DISTRUCTIV PTR TOTI.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 August 2014, ora 13:20

Ne cerseti atentia ?

Denaturezi realitatea spuseor lui Mihai ! Stii ca forumul iti poate intenta proces? In mod normal, fiecare utilizator care modifica spusele altui utilizator folosindu-le in scopuri proprii, este considerat fosta parte contractuala a acestui forum! In mod firesc si legal nu ai mai avea dreptul sa scrii aici Tu ce mai cauti deci aici, Hakon?

Lasa chestiile cu judecata cu procesele, ca unui om ce nu judeca si nu vrea sa jdece degeaba ii faci orice proces, real sau virtual. el tot cu rea intentie, si negru la suflet intra in discutii.

Tunu ai fost rau intentionata cu inversarea asta dar poate Marin chiar vrea sa studieze cum am studiat eu toata viata.
Va avea satisfactii f mari.

Si tu la fel.

Dar studii sistematice, pornite de la notiuni de baza si materii de baza.

Va urez succes.

Fosta membra 9am.ro

309 mesaje
Postat pe: 31 August 2014, ora 13:34

Dupa aceasta veritabila hemoragie "intelectuala", totusi, nu doresti matalutza sa-mi explici cum se pot DESCHIDE sau cum se DESCHID acele CERURI, mr. xerxetator nastase?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 31 August 2014, ora 13:42

De la: haak0n, la data 2014-08-31 13:34:09Dupa aceasta veritabila hemoragie "intelectuala", totusi, nu doresti matalutza sa-mi explici cum se pot DESCHIDE sau cum se DESCHID acele CERURI, mr. xerxetator nastase?

INTREABA-I PE PREOTI, NU PE MINE.

In acest domeniu nu sint teoretician, sa ma intrebi pe mine.

Chiar tine de religia ortodoxa fenomenul ca si denumire, e posibil sa fie universal la toti oamenii.

LA TINE, NU.

Pagini: << 1 2 3 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Laborator - Topic dedicat lui Nea Marin
Mergi la: