back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ruga catre parinti si bunici

Pagini: << 4 5 6 7 8 Sari la pagina:

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 August 2014, ora 17:21

Exemplele de mai sus le-am dat ca sa se vada ca generatia parintilor si bunicilor nostrii au muncit pe bani putini.

Si acum e la fel.

Unii tineri ce lucreaza in conditii similare cu ale generatiilor comuniste, spun ca ei muncesc de 2-3 ori mai mult.
Posibil sa fie vorba de munca normata, ce apare clar ca diferenta de acum vreo 30 de ani.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 August 2014, ora 17:35

De la: 9am_4158, la data 2014-07-17 10:01:56
De la: nastasemihail, la data 2014-07-17 02:33:43
De la: 9am_4158, la data 2014-07-15 10:05:38TINERETUL trebuie sa fie convins ca viata grea pe care o traiesc se datoreaza in proportie de 100% faptului ca au PARINTI si BUNICI......PSD!

DUPA CE VOR MURI TOTI ACESTI OAMENI PE CARE DAI VINA PE CINE O SA MAI DAI VINA?
PE CIINII COMUNITARI?
SAU PE PLANTELE CE CRESC FARA SA INTREBE PE CINEVA PE UNDE VOR ELE?

NU STIU CUM TE LASA FORUMUL SA POSTEZI ASTFEL DE COMENTARII CE CONTIN ATITA RAUTATE?

,,Ferma animalelor'', un film de actualitate....
Unii voteaza PSD si traiesc fara munca pe spinarea celor care mai au putin si crapa.
,,Porcii'' au acum un conducator plagiator si mult tupeu.
Nu voi ati adus in Duminica Orbului la putere pe Iliescu si tot voi perpetuati rasa porcesca la conducerea Romaniei?

Draguto, din 96, cind am votat cu conventia nu am mai votat.
De ce?
Fiindca cei din conventie au inceput sa fugareasca pe toti.
S-au batut intre ei, pina au distrus principalul partid de guvernare de atunci PNTCD.
Mi s-a facut scirba de ce au facut, si nu am mai votat.
Unii se folosesc de increderea ce le-o acorzi ca sa isi faca de cap, si chiar sa-si distruga electoratul.
Si cei de la putere fac in acest moment asta.
Au abandonat o multime de santiere, dupa ce au cistigat alegerile europarlamentare. Si sint f multumiti de ei, iar noi inotam prin buruieni, gropi, noroi si santiere abandonate prin Bucuresti.
Nu au bani? Nu i-a pus nimeni sa deschida santiere daca nu au suficienti bani.
Santierele au fost deschise in aceasta primavara ca sa arate ce putere au ei.
lipsa de viziune.

Si nu te mai infige in batrini si cei de virsta mea, ca voi conduceti.
Voi ati atacat alte generatii nu alte generatii pe voi.
Iar cei ce au bun simt isi vad de treaba lor, nu ataca crucile din cimitir. Ca deja multi batrini acolo sint.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 2 August 2014, ora 17:51

Si ca sa se stie ca nu sint adeptul batrinilor, neconditionat, eu nefacind parte din acea categorie.
Acum citeva luni o persoana cu vreo 18 ani mai in virsta decit mine a confundat ce spuneam cu faptul ca atac batrinii.
Spuneam ca ei nu au aceiasi bani dein anii 80, la fondul de pensii. Acei bani au fost bagati in constructii, fiind f putini pensionari atunci,cam 1.5 milioane persoane.

Acum sint alti bani.
S-a suparat pe mine si eu pe ea, fiindca eu am prezentat o realitate, si ea traia intr-o iluzie.

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 4 5 6 7 8 Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului RUGA CATRE PARINTI SI BUNICI
Mergi la: