back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Spune-mi un cuvânt si eu îti spun ceea ce imi trece prin cap !

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 August 2014, ora 15:23

la un ciine ? de ce tocmai la un ciine ? ud ca un ciine? viata de ciine, asta sa fie legatura ?
mie ploaia-mi sugereaza Belsug.... aer curat ....strazi spalate de ploaie si cintec vesel de vrabiute care, dupa ploaie fac o harmalaie nebuna !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 August 2014, ora 16:52

Ploaia?

binecuvantare divina...........uda si hraneste creatia divina

Cainele?

prieten fidel.......cu conditia sa nu fie ranit, astfel existand riscul sa te sfasaie

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 15 August 2014, ora 16:52

INTUITIE

Constiinta si oglinda sa nu va lipseasca la niciun drum ! Nu este datoria mea sa te conving ca ceea ce iti spun eu exista , ci doar sa iti spun ca exista. Nu este datoria mea sa te schimb. Fiecare are datoria sa se schimbe fara interventia externa sie insusi/insasi.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 August 2014, ora 17:00

"paranormal "!

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 August 2014, ora 17:48

matreata

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 17 August 2014, ora 12:15

Dumnezeu

Daca va spun acest cuvant, la ce va duce mintea, dragilor?

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 23 August 2014, ora 18:49

De la: PaulaZ, la data 2014-08-17 12:15:54Dumnezeu

Daca va spun acest cuvant, la ce va duce mintea, dragilor?

Domnul zeu.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

2008 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 24 August 2014, ora 18:11

Libertate!Pentru mine inseamna enorm,am trait o experienta trista...acum am realizat ce inseamna cu adevarat acest cuvant.

?
Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 25 August 2014, ora 12:10

Mihai, ma intrebasesi de ce cred ca toti il cautam pe Dumnezeu.... Eu zic ca inclusiv pentru a ne regasi pe noi insine, dar nu numai.

Crisulina....tot raul inspre bine! Fiecare intamplare este menita sa ne intareasca. In urma lor, capatam nu numai experienta ci si invatatura. Dumnezeu sa te binecuvanteze!

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 August 2014, ora 15:39

De la: pearl_cris, la data 2014-08-24 18:11:15Libertate!Pentru mine inseamna enorm,am trait o experienta trista...acum am realizat ce inseamna cu adevarat acest cuvant.

Ai grija sa nu o mai patesti.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 25 August 2014, ora 15:40

La unul din sefii mei, intrebau colegii cine e sef, eu sau seful.
Apropo de a te impune.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 August 2014, ora 17:02

probabil ca ala nu era Seful Berbec, ci un altul mai molusca

Fosta membra 9am.ro

1909 mesaje

Postat pe: 26 August 2014, ora 10:41

A propos de sefi! Mihai, tati fusese fecioara, insa era un sef ascultat si iubit atat de superiori cat si de cei din subordinea sa! Ma confruntam deseori cu el, insa asta nu a estompat iubirea ce i-o port inca si azi , iubirea ce mi-o purta....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 August 2014, ora 00:08

De la: PaulaZ, la data 2014-08-26 10:41:44A propos de sefi! Mihai, tati fusese fecioara, insa era un sef ascultat si iubit atat de superiori cat si de cei din subordinea sa! Ma confruntam deseori cu el, insa asta nu a estompat iubirea ce i-o port inca si azi , iubirea ce mi-o purta....

MIE MI-AU SPUS SUBALTERNII CA ERAM F CUMSECADE, INSA E BINE SA FII UN SEF DAT DRACULUI, CA SA NU LE ALUNECE MINTEA LA SUBALTERNI.
ACUM AS FII CEL MAI AL DRACULUI SEF.
AR FUGI DE MINE TOATE LICHELELE.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 August 2014, ora 00:09

De la: gabigabi2, la data 2014-08-25 17:02:43 probabil ca ala nu era Seful Berbec, ci un altul mai molusca

SEFI BERBEC?

TIMURLENK

SADAM HUSEIN

HITLER.

MAI PUTEM CAUTA.

AI PARERE MULT PREA BUNA DESPRE TINE SI E IN NEREGULA.

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 August 2014, ora 01:03

sef ucigas

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 August 2014, ora 01:03

De la: nastasemihail, la data 2014-08-28 01:03:22sef ucigas

TIMURLENK

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 28 August 2014, ora 15:11

De la: nastasemihail, la data 2014-08-28 00:09:33
De la: gabigabi2, la data 2014-08-25 17:02:43 probabil ca ala nu era Seful Berbec, ci un altul mai molusca

SEFI BERBEC?

TIMURLENK

SADAM HUSEIN

HITLER.

MAI PUTEM CAUTA.

eu te-am mai rugat o data sa TII MINTE ce spui in postarile tale !
mi- ai spus ca te-ai saturat de Berbeci ptr. ca ai avut un SEF berbec, sotie berbec si prieteni berbeci !
deci , ca vad ca nu faci legatura intre ce spui si ce ti se raspunde si trebuie sa-ti explic : dat fiindca ai mai spus ca se-ntrebau unii cine-i sefu' , tu sau alalalt? eu ti-am raspuns ca, probabil , cei ce puneau acea intrebare Nu se refereau la fostul tau SEF BERBEC, ci la un alt sef pe care l-ai avut, ceva mai moliu !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 28 August 2014, ora 15:26

De la: gabigabi2, la data 2014-08-28 15:11:50
De la: nastasemihail, la data 2014-08-28 00:09:33

SEFI BERBEC?

TIMURLENK

SADAM HUSEIN

HITLER.

MAI PUTEM CAUTA.

eu te-am mai rugat o data sa TII MINTE ce spui in postarile tale !
mi- ai spus ca te-ai saturat de Berbeci ptr. ca ai avut un SEF berbec, sotie berbec si prieteni berbeci !
deci , ca vad ca nu faci legatura intre ce spui si ce ti se raspunde si trebuie sa-ti explic : dat fiindca ai mai spus ca se-ntrebau unii cine-i sefu' , tu sau alalalt? eu ti-am raspuns ca, probabil , cei ce puneau acea intrebare Nu se refereau la fostul tau SEF BERBEC, ci la un alt sef pe care l-ai avut, ceva mai moliu !

sef berbec nu am avut.
iar ai inteles gresit.
am avut un trigon de 3 barbati sefi, unul era in berbec, dar seful normal era in capricorn.
Si ala mi-a facut un rau f mare la viata mea.
Berbecii sint mai cumsecade, dar f orgoliosi, extrem.

Am avut un sef director in berbec, dar nu am avut treaba cu el.
Apoi 3 sefi femei, si gata....kaput sefii.
Cind aud de sefi, mi se urca la cap, nebunia.
Nici cuvintul nu il mai suport.
Nu ca ar fi fost rai respectivii, ci fiindca s-a terminat cu asta.
Nu suport nici un gel de sef, nici cuvintul.
Am alergie la acest cuvint si oameni ce se cred sefi, din cauza orgoliului nemasurat de care au dat dovada si unele decizii ce i-au dus in fundatura.
Cum a fost cu datul oamenilor afara, cu lipsa de respect fata de subalterni, nu eu ca eu eram gata sa ii injur, ma simteau.
Lipsa de masura in salariile ce si le-au tras.

Fosta membra 9am.ro

2008 mesaje
Oras: Alexandria

Postat pe: 25 Ianuarie 2015, ora 16:44

izolata

?
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2015, ora 10:02

stii ce-mi trece acum, prin cap, citind cuvintul scris de tine ?
ca suntem " izolati " atit cit vrem sa fim !
si, printre altele...ohhhh, Doamne , de cite ori fiind cu multi la un loc ne simtim singuri si izolati prin ideile noastre ; si , de cite ori fiind singura, nu m-am izolat in gindurile mele ce se simteau libere !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2015, ora 11:38

Izolat/a...... pus/a la adapost......protejat/a sau in scopul de a proteja ceva, pe cineva, pentru ca .

''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2015, ora 15:18

da' ce te faci cind altii te izoleaza, din diverse motive ?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2015, ora 15:26

De la: gabigabi2, la data 2015-01-26 15:18:33da' ce te faci cind altii te izoleaza, din diverse motive ?

Ma gandesc, Gabitza! In primul rand vreau sa stii ca eram cu gandul la dumneata si iata-te... Te imbratisez cu drag, iar si iar si mereu!

Ma gandesc la ce ai scris matalutza si ce am scris io mai indarat.... si la gandurile bune si la faptul ca ma intrebasi dumneata de eram io gandul bun.... Forumelul ce il facui io taman astfel se intitula; Ganduri bune. Intrebata fiind cum de imi veni inspiratia a-l numi astfel, am raspuns pur si simplu ca asa mi-a soptit intuitia. Ei, azi e blocat asa de bine incat doar eu am acces la el... Nu ma intreba, asta e! Bref....

Gabitza.... Ce ma fac io personal, defapt ce m-as face io personal de m-ar izola altii? LE-as demonstra cat de mult s-au putut insela si din dusmani mi i-as face prieteni si i-as iubi in continuare.

''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2015, ora 15:29

Daca spun cuvantul GAND, la ce va duce capul?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2015, ora 16:18

la Creeatie si Creativitate !
si nu inteleg cum George nu intelege !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2015, ora 10:11

Poi, hai sa il intrebam pe George ce intelege el prin GAND ?

A propos, GAND este un oras in Belgia. varianta numelui orasului in franceza este GAND, in timp ce in flamanda (dialect olandez utilizat ca limba oficiala in Belgia) il regasim ca GENT.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2015, ora 10:17

De vreti sa vizitati Gand/Gent, va recomand cu draga inima. Este un oras splendid, in care veti descoperi/redescoperi arhitectura Flandrei Orientale, vestitii porumbei in piatra si/sau dantelele in piatra. Evident, ca orice oras, orice vizita, v-o recomand sa o efectuati plimbandu-va, parcati masina si doar descoperiti plimbandu-va. Locuri noi, deosebite.

Flandra are ceva deosebit. La fel ca orice oras, imi veti spune, si va voi aproba!

Si daca tot ajungeti in Belgia, va recomand cu draga inima sa vizitati Bruxelles de asemenea. Si de ce nu, Wallonie, partea francofona a Belgiei , pe care am cunoscut-o si eu, unde am locuit si eu cativa ani , unde chiar am invatat bazele flamandei! Franceza o invatasem de pe bancile scolii romanesti!
Paradoxal cum invatam cate o limba staina pe meleaguri diferite..

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 27 Ianuarie 2015, ora 13:15

De la: Musetel, la data 2015-01-26 15:29:14Daca spun cuvantul GAND, la ce va duce capul?

GINDAC

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 27 Ianuarie 2015, ora 15:13

asa de mic te simti ?

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Spune-mi un cuvânt si eu îti spun ceea ce imi trece prin cap !
Mergi la: