back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Imobiliare oferte reale sau amãgitoare ,comparații,promovare sau interese

 


 
 
Mircea_Popovici_1

17 mesaje
Membru din: 25/04/2013
Postat pe: 25 Aprilie 2013, ora 01:41

Deschid acest subiect pentru cei ce doresc sã afle, sã înțeleagã și sã comenteze aspecte ale pieței imobiliare din România ,Precum și pentru cei care au observat aspecte contradictorii/anomalii în informația prezentã pe net privind evaluarea și tranzacționarea în domeniul imobiliar.

Raporteaza abuz de limbaj
Mircea_Popovici_1

17 mesaje
Membru din: 25/04/2013
Postat pe: 26 Aprilie 2013, ora 00:49

Deschid subiectul cum receptãm și suntem sugerați sã întelegem ”mersul pieței imobiliare” prin postãri pe siteuri diverse cu rubrici de imobiliare vâzãri/cumpãrãri/inchirieri.

Adicã a-ți observat cã toate prezintã imobilele dupã caracteristici minimale prea puțin importante pentru evaluarea imobilului.

De foarte multe ori prezentând poze nereprezentative ale imobilului gen o camerã (douã-trei) cu mobila tip dormitor cu un pat (noapte minții -Ce ar putea fi ”aici în dormitor...?”,sau o bucãtãrie cu un aragaz,frigider,chiuvetã,masã,mobilã din PAL,...(deci iar noaptea minții - ”Ce ar putea fi ”aici în bucãtãrie ?...”).

Se mai prezintã sã zicem poziționarea imobilului în teritoriul acestei țãri de cele mai multe ori la superlativ ,(aici mai intervin în mentalul general reclamele audio-video-tv de tip PLASARE PRODUS care atunci cînd sunt enunțate pe aceste suporturi media ,sub formã de știri,fapt divers,imagini de la fața locului,etc.....,ce sugereazã dezavantaje/avantaje dupã cum se dorește scopul reclamei fãcute de suportul media care-l prezintã-pot da exemple chiar mai la o(sub)biect-)

Fiind un forum și un subiect mai puțin frecventat nu mã aștept la dezbateri imediate .
DECI
pentru cei ce vor fi cititori ai acestui post tema este cum sã descoperim împreunã ,capcanele din criza imobiliarã ce este prezentatã pe toate canalele de informare ,și care cu argumente ,o putem demonstra (ca fiind realã sau MANIPULARE).

Cu stimã pentru cei ce vor participa la subiect.

Raporteaza abuz de limbaj
Mircea_Popovici_1

17 mesaje
Membru din: 25/04/2013
Postat pe: 27 Aprilie 2013, ora 01:01

Deocamdatã observ cã nu vã captez atenția ,(posibil ca site-ul ce gãzduiește acest forum sã nu fie prea frecventat).
Nu-i nimic continui cu opinii despre ce ar trebui sã fie o apreciere ”imobiliarã”.
Sã zicem -de exemplu-cã cineva (TU) posteazã un anunț (cumpãrare/vânzare/închiriere) pe un site de anunțuri gratuit -bineînțeles temporar (ceea ce este firesc pentru cã ele au un scop comercial/de profit pentru cei ce-l organizeazã și distribuie pe net).
Pe deja principiul”pamflet” ”SÃ VEDEM CE AVEM NOI AICI ?...” ,se întâmplã fenomenul (probabil corect descris/exprimat) de verificare a postãrii de cãtre unele persoane AUTOdeclarate, experți în verificarea autenticitãții postãrii.
Sã luãm acest moment imediat postãrii și sa-l analizãm puțin.
1.Aceastã persoanã care ”garanteazã” autenticitatea informației este de obicei de altã pregãtire profesionalã TOTAL DIFERITÃ DE ”OBIECTUL EVENTUALEI TRANZACȚII POSTATE ”(se întâmplã la toate domeniile anunțurilor publicate nu numai la cel imobiliar), unde din start suntem sugerați de expertiza profesionalã ”deosebitã” (pentru cei ce pot citi corect sensul cuvântului deosebit).
2. Ca sã punctez ”PROFESIONALISMUL” cu exemple , luãm situația (din imobiliare) de tip informație UNDE se aflã locația? adicã în BUCURESTI - ILFOV.
În acest caz se produce o (dez)informare flagrantã pentru valori ce pot atrage ușor atenția DNA.
În scopul obținerii unor profituri acești ”promoteri” de confuzie imobiliarã ”verificatã de administratorii afacerii numitã generic SITE”,ne prezintã/posteazã dupã verificarea fãcutã de EI SPECIALIȘTII cã noi ce am plãtit taxe pânã acum pentru BUCUREȘTIUL lui OPRESCU și credem cã vom avea metrou
în Drumul Taberei .ne spun cã zonele suburbane ale orașului,(vorba lui GG Be.) sunt prioritãți de dezvoltare imobiliarã deci noi BOII PROȘTII plãtitori de taxe sã acceptãm ”reevaluarea politicã” a comunelor limitrofe CAPITALEI dar plãtind noi costurile.
de multe ori plãți pentru promovare(inclusiv a confuziei cã suburbiile BUCURESTIULUI / adicã județul ILFOV limitrof sunt una și aceeași așezare administrativ teritorialã ,entitate juridicã,economicã, fiscalã sau valoricã cu originalul BUCURESTI ville Jardin),
Stimați Domni Aștept opinii scrise și asumate ,mai ales de la cei ce lucreazã în advertising - media.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Membru din: 20/03/2012
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 27 Aprilie 2013, ora 07:27

Dar ce opinii asteptati de la cei din media? Ceva de genul ,,da, imi fac treaba si prezint marfa asa cum vrea clientul, ca sa se vanda?"

Credeam ca deschideti topicul asa cum ati scris, ,, tema este cum sã descoperim împreunã ,capcanele din criza imobiliarã", adica se adreseaza cumparatorilor, omului care cauta ceva pe piata.

Deci cum suntem ,,sugerati" ?
Ar fi util sa incercati o exprimare clara si corecta in limba romana, fara propozitii care isi pierd sensul trecand de pe un rand pe altul.

Cred ca oamenii ar fi interesati de modul in care este mascat adevarul din aceste anunturi.

Incerc un exemplu de limbaj de marketing, ca sa incepem de undeva:
,,parcare gratuita pentru clientii parcului comercial" = ,,parcare cu plata pentru persoanele care nu prezinta un bon de cumparaturi la plecare"
Sau, din domeniul imobiliar: ,,vand teren de 5000 metri patrati, deschidere de 10 m" =,, vand o panglica de pamant lunga de 500 de m pe care trebuie sa o cumperi toata, ca daca iei partea din fata, pe care abia poti inghesui o casa ingusta, nimeni nu mai poate sa ajunga la partea din spate"

Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Mircea_Popovici_1

17 mesaje
Membru din: 25/04/2013
Postat pe: 14 Mai 2013, ora 01:56

Stimata Doamnã (Domnișoarã)
Nu stãpânesc prea bine calculatorul și am avut acum câteva zile în urmã o încercare de rãspuns (cred nereușitã).
Drept pentru care încerc încã o datã.
Cu stimã VÃ apreciez rãbdarea de a citi ”incoerența” posturilor mele anterioare care au avut ceva ecou(pozitiv/negativ).
Posturile au o incoerențã, cu scopul de a ”adãuga” ceva membri în cadrul topicului.
Tema topicului este de actualitate pentru ceea ce se întâmplã pe zona de promovare a subiectului ”casã/imobiliare”.
În opinia mea subiectul ”casã/imobiliare” este diluat și îndreptat intenționat în anumite direcții, atât la radio ,cât și la tV și chiar maI MULT PE NET.
Doresc sã aparã participanți la forum care sã deschidã conversații legate de temã care sã-și exprime pãrerile (pro subiect sau contradictorii)..
Foarte util pentru subiect ,este ca tema generoasã ca abordare, sã aibe participanți ce propun subcapitole interesante ,din experiențele personale (trãite de ei -și nu intruderi ,ce au interese personale în favoarea unor confuzii)..
Ca sub-temã de comentariu propun și eu un exemplu alãturi de cel al dumneavoastrã,
adicã.
pe tv se prezintã în paralel ceva de genul:
1.O zonã rezidențialã cu imobile valoroase gen PIPERA Iancu Nicolae (cu imagine asociatã aparținând capitalei ,dar ele fiind de fapt situate în altã locatie administrativ-teritorialã a României) este afectatã grav.
Cum sã-i spunem dupã evaluarea ”Profesionistã a firmelor ROMÂNEȘTI TV” o ”bombã ecologistã” cu mult mai periculoasã decât o locație în C.....molitan -frumos parfumatul village lângã capitalã
2.Specialiștii (de obicei în astfel de știri ”cercetãtori britanici”) spun cã au descoperit cã proprietarii imobilelor din acea zonã,sunt supuși unor factori de risc.
-și ATENȚIE DEOSEBITÃ !!
la riscurile la care sunt supuși copii lor - urmașii lor)-,ce se presupune cã sunt ”deja” posibil infestați de microorganismele existente în pânza de apã, aflatã la adâncime, și poluatã ”ireversibil” ,la care ei sunt ”conectați” și nimeni nu le spune,cã viața lor și a familiei este pusã în pericol de permanent pentru cã nu existã racord apã/canal, în acea locație de” lux”.
3.”PROTECȚIA viagerã” vis a vis de acest tip de pericol este sã vã cumpãrați un apartament,”DECI CLAR NU O CASÔ într-un ansamblu imobiliar nou .
4.”OCAZIA VIEȚII” ,” O casã/de fapt o parte dintr-un imobil, numitã apartament de cel ce o vinde, te costã pe mp cu mult mai puțin decât un ”mp de LOGAN coajã” la mâna a doua.

Sper sã existe în aceastã țarã și persoane(cititoare de 9 am.ro-pentru cã oricum subiectul l-am deschis și pe alte forumuri cred mai frecventate) care sã poatã face fațã ”analfabetismului/incoerenței/regresivitãții/introspecției/conversației/pamfletului/etc.. prezent în acest post.”

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Membru din: 20/03/2012
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Mai 2013, ora 07:25

Multumesc ca ati revenit

Deja e mai bine, ati progesat, deci observatiile mele n-au fost in zadar.
Ma intereseaza subiectul, din punctul de vedere al comunicarii coerente si corecte, din pacate nu pot fi cumparator.

Ceea ce inteleg din revenirea dumneavoastra este ca doriti sa existe o informare completa si corecta privind locatiile ofertate, iar anunturile nu numai ca nu fac acest lucru, dar chiar ,,infrumuseteaza" realitatea.
Nu putem face o vina celor care fac anunturile, ei isi urmaresc interesul, dar putem completa cu informatii corecte ceea ce stim despre zonele respective.

Cred ca topicul va suscita interes daca veti continua ceea ce ati inceput mai sus, adica trecerea in revista a dezavantajelor fiecarei zone despre care aveti informatii.
Propun sa faceti cate o postare de sine statatoare pentru fiecare zona despre care povestiti, postare inceputa cu numele zonei, de exemplu:

GLINA - ......


E o idee, dar este topicul dumneavoastra desigur, il dezvoltati asa cum credeti de cuviinta.
Succes!

Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Mircea_Popovici_1

17 mesaje
Membru din: 25/04/2013
Postat pe: 15 Mai 2013, ora 02:44

Stimatã Doamnã(domnișoarã)

Vã mulțumesc pentru rãbdare și considerații.

Cred cã subiectul ales/propus de mine - din realitatea înconjurãtoare- este interesant de comentat pe net.

Am înțeles cã debutul subiectului l-am fãcut alambicat/neatractiv ,dar dupã cum v-am scris nu stãpânesc prea bine modul de utilizare a computerului,implicit comunicarea pe un forum.

Încerc sã mã adaptez ”din mers”.

Doresc sã modific posturile inițiale dar nu știu cum ?
(Închei acest post și mai fac un altul).

Raporteaza abuz de limbaj
Mircea_Popovici_1

17 mesaje
Membru din: 25/04/2013
Postat pe: 15 Mai 2013, ora 04:25

Stimatã Doamnã (Domișoarã) INGRID,

Revin la sugestiile dumneavoastrã.

Topicul ar trebui sã cuprindã un fel de subcapitole (teme). NU știu cum sã le dezvolt TEHNIC pe forum.

Spre exemplificare ar trebui sã pot face subcapitole ale topicului gen;

1.Oferte reale sau amãgitoare (”da-ți exemple”)
2.Promovare imobiliarã profesionistã sau neprofesionistã (”da-ți exemple”)
3.Bunul imobil este ”O LOCUINȚÃ sau o oportunitate de AFACERE ?” (”da-ți exemple”)
4.Analize/Comparații privind un imobil (”da-ți exemple”)
5.Metode/modalitãți de influențare a pieții imobiliare ( a TRENDULUI imobiliar)- capcane-(”da-ți exemple”)
6.Cum sã alegi un agent/broker imobiliar
7.Cum sã te ferești de informația tip ”Plasare Produs din media”(”da-ți exemple”)
8. Ce ai de fãcut dacã vrei sã cumperi sau sã vinzi o proprietate(”da-ți exemple”)
9.Taxe și costuri/comisioane existente la o tranzacție imobiliarã.(”da-ți exemple”)
10.Legislație în vigoare în domeniul imobiliar(”da-ți exemple”)
11.Documentație tehnicã necesarã unei afaceri imobiliare (”da-ți exemple”)
12.Despre vãnzare/cumpãrare,donație,cesiune (inclusiv de drepturi succesorale sau litigioase),uzucapiune,uzufruct,accesiune,preempțiune,concesiune,diviziune/indiviziune (”da-ți exemple”)
13.Localizare și grãnițuire a unui imobil (”da-ți exemple”)
14.Obiceiuri/Cutume legate de un imobil tranzacționabil (propus spre tranzacționare) (”da-ți exemple”)
15.Cadastriști/Notari/Avocați/Autoritãți,etc... implicați în imobiliare (”da-ți exemple”)
16.Ce ”face/Nu face pentru tine” intermediarul imobiliar.(”da-ți exemple”)
17.Este ”BINE pentru tine ?”, cumpãrãtor/vânzator/locator/locatar sã participi la târguri imobiliare ? (”da-ți exemple”)
18. Metode eficiente pentru promovarea interesului personal în domeniul imobiliar(”da-ți exemple”)
19.Poze sau filmulețe amãgitoare privin un imobil sau o locație.(”da-ți exemple”)
20.Agenți.agenții,brokeri imobiliari de care sã te ferești.(”da-ți exemple”)
21.Agenți.agenții,brokeri imobiliari în care sã încredere.(”da-ți exemple”)
22.Mijloace media (Tv.radio,internet,presã scrisã,publicitate pe diverse suporturi de transmitere a informației) de promovare corectã/incorectã/interesatã/dezinteresatã a informațiilor pe teme imobiliare(”da-ți exemple”)
23.Feriți-vã de urmãtoarele situații/persoane (”da-ți exemple”)
24.Apreciați urmãtoarele situații/persoane- inclusiv pe Doamna(Domnișoara INGRID).
25. ETC........(”da-ți exemple”)
26.ETC......(”(”da-ți exemple”)da-ți exemple”)
27.ETC.....

28. Sper cã am fost mai coerent în exprimare și demersul meu va fi sprijinit de experiența dumneavoastrã stimatã și deocamdatã unicã persoanã ce a-ți conversat cu ”MINE”.multe mulțumiri și aprecieri laudative spre Dumneavoastrã.

Cu multã Stimã și interes aștept o opinie privind noua mea abordare a topicului !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Membru din: 14/12/2010
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Mai 2013, ora 07:03

De la: Mircea_Popovici_1, la data 2013-05-15 04:25:40Stimatã Doamnã (Domișoarã) INGRID,

Revin la sugestiile dumneavoastrã.

Topicul ar trebui sã cuprindã un fel de subcapitole (teme). NU știu cum sã le dezvolt TEHNIC pe forum.

Spre exemplificare ar trebui sã pot face subcapitole ale topicului gen;

1.Oferte reale sau amãgitoare (”da-ți exemple”)
2.Promovare imobiliarã profesionistã sau neprofesionistã (”da-ți exemple”)
3.Bunul imobil este ”O LOCUINȚÃ sau o oportunitate de AFACERE ?” (”da-ți exemple”)
4.Analize/Comparații privind un imobil (”da-ți exemple”)
5.Metode/modalitãți de influențare a pieții imobiliare ( a TRENDULUI imobiliar)- capcane-(”da-ți exemple”)
6.Cum sã alegi un agent/broker imobiliar
7.Cum sã te ferești de informația tip ”Plasare Produs din media”(”da-ți exemple”)
8. Ce ai de fãcut dacã vrei sã cumperi sau sã vinzi o proprietate(”da-ți exemple”)
9.Taxe și costuri/comisioane existente la o tranzacție imobiliarã.(”da-ți exemple”)
10.Legislație în vigoare în domeniul imobiliar(”da-ți exemple”)
11.Documentație tehnicã necesarã unei afaceri imobiliare (”da-ți exemple”)
12.Despre vãnzare/cumpãrare,donație,cesiune (inclusiv de drepturi succesorale sau litigioase),uzucapiune,uzufruct,accesiune,preempțiune,concesiune,diviziune/indiviziune (”da-ți exemple”)
13.Localizare și grãnițuire a unui imobil (”da-ți exemple”)
14.Obiceiuri/Cutume legate de un imobil tranzacționabil (propus spre tranzacționare) (”da-ți exemple”)
15.Cadastriști/Notari/Avocați/Autoritãți,etc... implicați în imobiliare (”da-ți exemple”)
16.Ce ”face/Nu face pentru tine” intermediarul imobiliar.(”da-ți exemple”)
17.Este ”BINE pentru tine ?”, cumpãrãtor/vânzator/locator/locatar sã participi la târguri imobiliare ? (”da-ți exemple”)
18. Metode eficiente pentru promovarea interesului personal în domeniul imobiliar(”da-ți exemple”)
19.Poze sau filmulețe amãgitoare privin un imobil sau o locație.(”da-ți exemple”)
20.Agenți.agenții,brokeri imobiliari de care sã te ferești.(”da-ți exemple”)
21.Agenți.agenții,brokeri imobiliari în care sã încredere.(”da-ți exemple”)
22.Mijloace media (Tv.radio,internet,presã scrisã,publicitate pe diverse suporturi de transmitere a informației) de promovare corectã/incorectã/interesatã/dezinteresatã a informațiilor pe teme imobiliare(”da-ți exemple”)
23.Feriți-vã de urmãtoarele situații/persoane (”da-ți exemple”)
24.Apreciați urmãtoarele situații/persoane- inclusiv pe Doamna(Domnișoara INGRID).
25. ETC........(”da-ți exemple”)
26.ETC......(”(”da-ți exemple”)da-ți exemple”)
27.ETC.....

28. Sper cã am fost mai coerent în exprimare și demersul meu va fi sprijinit de experiența dumneavoastrã stimatã și deocamdatã unicã persoanã ce a-ți conversat cu ”MINE”.multe mulțumiri și aprecieri laudative spre Dumneavoastrã.

Cu multã Stimã și interes aștept o opinie privind noua mea abordare a topicului !


Stimata doamna (domnisoara) MIRCEA,

miau cazut ochelari de pe nas citinduva postarea...

ETC...
ETC...
ETC...

Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Membru din: 20/03/2012
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Mai 2013, ora 07:15



Felicitari pentru seriozitatea abordarii!

Ca adresabilitate, aici pe forum, cu rare exceptii toti ne tutuim. Mie mi se spune simplu, Ingrid, asa cum v-as ruga sa imi spuneti si dumneavoastra.
De asemeni, cum am spus din prima interventie, tin la gramatica si consider ca ajut omul daca ii corectez greselile - unii se supara, altii invata, depinde de om. In cazul de fata, ma zgarie la ochi cratima de la ,,da-ti exemple" Nu are ce sa caute acolo, este un verb, nu un cuvant compus: eu dau, tu dai, el da, noi dam, voi dati, ei dau.. Ar putea aparea cratima numai intr-o alaturare de cuvinte, cu sensul ,,tu sa iti dai", de exemplu: ,,nu dezarma, mai da-ti o sansa"
Sper ca nu v-am suparat, si mie mi se intampla sa mai mananc cate un i sau sa tastez aiurea si ma corecteaza prietenii, se poate corecta intr-un rastimp de 15 mnute de la postare.

Sper sa nu va dezamagesc cu ce voi spune in continuare, ci sa va pliati dupa posibilitatile locului.
Modul in care ati impartit subiectul, pe capitole ar putea functiona pe un site de sine statator. Ati putea eventual sa deschideti cate un topic pentru fiecare, sau sa continuati aici, abordand cand un subiect cand altul. Va previn ca altii se vor baga in vorba doar cand e ceva care ii intereseaza punctual, sau ca sa glumeasca - glumim mult.
Altfel, va lasa sa scrieti si citesc, in general e un forum de cititori
Nu se poate modifica ceea ce ati postat la inceputul topicului, dar puteti modifica in primele minute dupa ce v-a aparut postarea, veti vedea deasupra textului, un link mic albastru ,,modifica" pe care dati click si reintrati in text facand schimbarile pe care le doriti.

Cred ca puteti incepe cu subiectele ,,Oferte amagitoare" sau cele cu ,,Cum sa...", adica cele cu care se confrunta in primul rand un om obisnuit.
Succes!






Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Membru din: 20/03/2012
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 15 Mai 2013, ora 07:17

De la: Black_Friday, la data 2013-05-15 07:03:27
De la: Mircea_Popovici_1, la data 2013-05-15 04:25:40Stimatã Doamnã (Domișoarã) INGRID,

Revin la sugestiile dumneavoastrã.

Topicul ar trebui sã cuprindã un fel de subcapitole (teme). NU știu cum sã le dezvolt TEHNIC pe forum.

Spre exemplificare ar trebui sã pot face subcapitole ale topicului gen;

1.Oferte reale sau amãgitoare (”da-ți exemple”)
2.Promovare imobiliarã profesionistã sau neprofesionistã (”da-ți exemple”)
3.Bunul imobil este ”O LOCUINȚÃ sau o oportunitate de AFACERE ?” (”da-ți exemple”)
4.Analize/Comparații privind un imobil (”da-ți exemple”)
5.Metode/modalitãți de influențare a pieții imobiliare ( a TRENDULUI imobiliar)- capcane-(”da-ți exemple”)
6.Cum sã alegi un agent/broker imobiliar
7.Cum sã te ferești de informația tip ”Plasare Produs din media”(”da-ți exemple”)
8. Ce ai de fãcut dacã vrei sã cumperi sau sã vinzi o proprietate(”da-ți exemple”)
9.Taxe și costuri/comisioane existente la o tranzacție imobiliarã.(”da-ți exemple”)
10.Legislație în vigoare în domeniul imobiliar(”da-ți exemple”)
11.Documentație tehnicã necesarã unei afaceri imobiliare (”da-ți exemple”)
12.Despre vãnzare/cumpãrare,donație,cesiune (inclusiv de drepturi succesorale sau litigioase),uzucapiune,uzufruct,accesiune,preempțiune,concesiune,diviziune/indiviziune (”da-ți exemple”)
13.Localizare și grãnițuire a unui imobil (”da-ți exemple”)
14.Obiceiuri/Cutume legate de un imobil tranzacționabil (propus spre tranzacționare) (”da-ți exemple”)
15.Cadastriști/Notari/Avocați/Autoritãți,etc... implicați în imobiliare (”da-ți exemple”)
16.Ce ”face/Nu face pentru tine” intermediarul imobiliar.(”da-ți exemple”)
17.Este ”BINE pentru tine ?”, cumpãrãtor/vânzator/locator/locatar sã participi la târguri imobiliare ? (”da-ți exemple”)
18. Metode eficiente pentru promovarea interesului personal în domeniul imobiliar(”da-ți exemple”)
19.Poze sau filmulețe amãgitoare privin un imobil sau o locație.(”da-ți exemple”)
20.Agenți.agenții,brokeri imobiliari de care sã te ferești.(”da-ți exemple”)
21.Agenți.agenții,brokeri imobiliari în care sã încredere.(”da-ți exemple”)
22.Mijloace media (Tv.radio,internet,presã scrisã,publicitate pe diverse suporturi de transmitere a informației) de promovare corectã/incorectã/interesatã/dezinteresatã a informațiilor pe teme imobiliare(”da-ți exemple”)
23.Feriți-vã de urmãtoarele situații/persoane (”da-ți exemple”)
24.Apreciați urmãtoarele situații/persoane- inclusiv pe Doamna(Domnișoara INGRID).
25. ETC........(”da-ți exemple”)
26.ETC......(”(”da-ți exemple”)da-ți exemple”)
27.ETC.....

28. Sper cã am fost mai coerent în exprimare și demersul meu va fi sprijinit de experiența dumneavoastrã stimatã și deocamdatã unicã persoanã ce a-ți conversat cu ”MINE”.multe mulțumiri și aprecieri laudative spre Dumneavoastrã.

Cu multã Stimã și interes aștept o opinie privind noua mea abordare a topicului !


Stimata doamna (domnisoara) MIRCEA,

miau cazut ochelari de pe nas citinduva postarea...

ETC...
ETC...
ETC...


Laule!

Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Mircea_Popovici_1

17 mesaje
Membru din: 25/04/2013
Postat pe: 5 Iunie 2013, ora 03:50

Mã simt deja ”performer” existent în mediul virtual.

Vã apreciez ”postul” (”apreciativ/laudativ/etc...,și la care n-am rãspuns mai repede (temporal)”-și vã cer foarte multe scuze - chiar din politețe realã- pentru cã poate am rãspuns mai târziu decât normele europene)
Se pare cã suntem deja 3 (TREI ie... cucui..) ce conversãm / de fapt postãm) pe un subiect la care nu am fãcut (decât EU) aprecieri bune/rele la subiect/obiect,etc...(și d-na,d-ra)

Speram
ca posturile mele alambicate/elucubrate/pamfletistice/de neînțeles/ilogice(dupã unele opinii)/sunt aducãtoare eventual de participanți la subiect ,
(PENTRU CÃ sunt un NOVICE la fenomenul forumistic),

și

SPERAM ca

SÃ DESCHIDÃ APETITUL forumistic unora mult mai informați/pricepuți decât mine care pot contribui la dezvoltarea ”SUBIECTULUI” cu ”Pãreri” DESPRE SUBIECT NU DESPRE MODUL-POATE STUPID AL MEU DE PROMOVARE ,DAR CARE ARE ca rezultat PARTICIPANȚI”

Cu STIMÃ,

dar nu v-am înțeles/citit participarea constructivã la DEZBATERE/FORUM ,la dezvoltarea subiectului/la întrebãrii retorice ale forumului/postului,

decât ca

o interplerare adresatã mie
,NU SUBIECTULUI PROPUS pe FORUM

cu scopul de a mã corecta ”cu nuiaua” pentru modul meu ”NECONFORMIST” de a atrage atenția asupra subiectului/domeniului(chiar prin exprimãri voluntar-greoaie-dar care și-au atins scopul de a vã capta interesul informațional/cognitiv/apreciativ,etc...)

SPER cã de fapt doriți sã conversați pe subiect
și aveți ”ceva în instalație” ca sã conversãm ”SUBIECTUL” nu doar sã comentați steril metoda prin care v-am captat interesul.

DECI

Dupã acest post mai ”extins”
ce a-ți zice de SUBCAPITOLUL cã
acum se ”produce /desfãșoarã o reașezare a prețurilor proprietãților” din ROMÂNIA ,
Cred cã este mai interesant, decât aprecieri în forumul imobiliar,
de pe acest site(ce poate deveni cunoscut prin conversațiile noastre)
vis a vis
de exprimãrile mele scuzabile datoritã educației scolastice -poate deficitare-primite pe vremea regimurilor anterioare.

Dacã a-ți avut rãbdarea sã citiți pânã acum sunteți de ”FOARTE MARE APRECIERE”

Voi aprecia prin ”RÃSPUNSURI” colaborarea dumneavoastrã la subiect ,
chiar dacã fac referințã doar la ”posturile mele” și NU PUTE-ȚI sã vã EXPRIMAȚI pãrerile LIBER despre subiect (decât prin metode tangențiale /opozabile opiniilor mele/apreciative la modalitãțile mele de exprimare ”dificil/surprinzãtoare” care v-au captat atenția.)

Raporteaza abuz de limbaj
Mircea_Popovici_1

17 mesaje
Membru din: 25/04/2013
Postat pe: 5 Iunie 2013, ora 04:35

Stimatã Doamnã (domnișoarã)

Apreciez BUNAVOINȚA de a dezvolta FORUMUL rezonabil (în ciuda exprimãrilor mele ”pã vechi-ante 1989 cãnd am fãcut eu școala)

Împreunã am reușit sã fim 3 ?.

Chiar v-am apreciat TEMA abordatã ,dar fiind la acel moment singuri în DOI ,rezultatul a fost ca ”EU” sã mai postez ”pamflete elucubrații/șiruri de cuvinte greu de înțeles//pãreri contradictorii/etc... și am ajuns DEJA 3 -poate este o rețetã de ”succesuri”.

Sper cã interesul/efortul depus de dumneavoastrã ”NE” va rãsplãti eforturile comune în dezvoltarea temei FORUMISTICE.

Înțeleg ”MULTE” ,dar un subiect de tip ”PROSTEALÃ / ÎNȘELÃCIUNE / PUBLICITATE ÎNȘELÃTOARE/EVALUARE a PROPRITAȚILOR IMOBILEARE CORECT ”IMOBILIAR-adicã PENTRU CEVA ce este IMOBIL”etc.....,-indiferent de ”modul de exprimare”,este de foarte mare ”porc/actualitate”

Raporteaza abuz de limbaj
Mircea_Popovici_1

17 mesaje
Membru din: 25/04/2013
Postat pe: 5 Iunie 2013, ora 05:07

Stimatã Doamnã(domnișoarã)

Continui sã vã apreciez timpul pe care-l acorda-ți dezinteresatã FINANCIAR subiectului, așa este normal ”ÎN PIAȚA PUBLICà ÎN forum”

Eu nu sunt o persoanã ce accept elucubrații și dezinformãri în domeniul imobiliar gen criza care a scãzut prețul.

Am propus subiectul cu scopul de a demasca ”impostura în domeniul tranzacțiilor imobiliare de care nu cred cã pute-ți fi suspicionatã).

M-a surprins abordarea subiectului imobiliar propus de mine,
cu abordarea de tip ”IMOBILIAR=GLINA groapa de gunoi unde știm noi....

Este adevãrat cã în conversația cu mine ”NU V-AȚI prezentat ca fatã/proprietarã de DOROBANȚI (BEVERLY HILLS de România”), dar a-ți fost surprinsã !!! cred de incoerența mea.

Dintre cei 3 chiar suntem doi ce am propus subiecte.

Sã sperãm cã vom fi în viitorul forumistic apropiat mai mulți și mai !”culți”.!

Sper sã nu mã luați iar altfel,decât o persoanã dez/interesatã de starea pieței imobiliare care a arãtat cã un mp NU este EGAL cu alt mp.




Raporteaza abuz de limbaj
Mircea_Popovici_1

17 mesaje
Membru din: 25/04/2013
Postat pe: 29 Iunie 2013, ora 03:37

Acum am intrat pe forum
(ca sã mã scuz - sã mai citesc ceva din rãspunsurile/comentariile la adresa posturilor mele greu lizibile/digerabile)

Încã nu au apãrut opinii (ceea ce nu schimbã datele cu nimic)
apropo de cele douãzeci și ceva de subcapitole pe care le-am propus în ”piața publica”

Se pare cã deocamdatã nu existã decât aprecieri la ”sexul” meu cu toate cã numele meu este real ,nu este doar un pseudonim,românesc ,pur și masculin.

Unora ,am observat ,
cã cele multe subcapitole propuse pentru dezbatere le-au produs probleme emotive,
ce le-au creat un tremolo prin care și-au scãpat ”dispozitivele folosite pentru a vedea ceea ce este dezbãtut”
(Nu este decât o glumã -mai prost exprimatã-,fãrã conotații jignitoare pentru utilizatorii de ochelari).
Acel tremolo se pare cã le-a ”inhibat” abilitatea tactilã necesarã activitãții forumistice.

Nu-i nimic mai astept opinii și mulțumesc din nou pentru timpul pe care l-ți ocupat cu posturile mele

Cu Stimã,

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

976 mesaje
Membru din: 6/11/2010
Oras: Brasov

Postat pe: 10 August 2013, ora 23:48

Aviz bestiei horthyste Fekete_Pentek ( black_friday ), teniei reactionare Silver9am si vuvuzelei prezidentiale revenitu : ............................................... .................................................. .................................................. .................... In urma amenintarilor primite pe acest forum din partea bestiei fasciste isterice numite Black_Friday am achizitionat un pistol cu CO2 si am depus actele in vederea autorizarii pentru portul unui pistol cu bile de cauciuc . Avertizez pe aceasta cale talharul nazist care m-a amenintat sub diferite ID-uri, ca orice tentativa de a ma ataca, a oricarui animal sadic , va fi pedepsita prin gaurirea testei rase de skinhead nemernic ! ! ! Atentie zdrente horthyste si fascistoide care ati impanzit tara ! Nu vom mai tolera amenintarea oamenilor muncii de catre o sleahta de reactionari fascisti straini de interesele tarii ( Black_Friday , Silver9am, revenitu ) si uciderea intereselor nationale si ideilor de libertate si dreptate sociala prin interventii verbale golanesti , banditesti , pe acest forum si in afara lui ! ! ! ! ! ! ............................................... .................................................. .................................................. ................... JOS NAZISMUL BASIST ! ! ! JOS HAITA BASISTA COLABORATIONISTA , UCIGASI PLATITI CU CAGULE CARE TERORIZEAZA OAMENII MUNCII ! ! !

Raporteaza abuz de limbaj
Jules Verne....
9am_4437

2 mesaje
Membru din: 26/09/2014
Postat pe: 26 Septembrie 2014, ora 13:23

Buna ziua. Intentionez sa imi cumpar o garsoniera prin programul prima casa. mi-as dori ceva intr-un bloc nou, chiar si intr-un. Mi-ar placea sa aiba paza, loc de parcare. Din cautarile mele pe internet,am fost placut impresionata de complexul cosmpolis din zona de nord, dar as vrea sa aflu si parerea oamenilor care stau deja acolo. Imi poate spune cineva din cei care locuiesc acolo, daca nu am masina este cazul sa imi fac probleme in legatura cu transportul?mersi

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului Imobiliare oferte reale sau amãgitoare ,comparații,promovare sau interese
Mergi la: