back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Satyagraha

Pagini: << 45 46 47 48 49 50 51 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2015, ora 08:07

De la: gabigabi2, la data 2015-03-22 08:01:26heiii, buna dimineata !
ce discutii interesante fusera , pina aseara tirziu, in cafenea ! bravo ! asta merita o cafea si niste clatite cu crema de ciocolata , asaaaa ca pentru rasfatzul duminical !

upssss, ma rataci oleaca iote ca nu-s in Cafenea ....
acu' ce fac : imi iau cafeaua si clatitele si trec dincolo cu ele ?
da' parca nu se face , totusi ! biiiine , hai, vi le las si infruptare placuta !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2015, ora 11:01

De la: gabigabi2, la data 2015-03-22 08:07:16
De la: gabigabi2, la data 2015-03-22 08:01:26heiii, buna dimineata !
ce discutii interesante fusera , pina aseara tirziu, in cafenea ! bravo ! asta merita o cafea si niste clatite cu crema de ciocolata , asaaaa ca pentru rasfatzul duminical !

upssss, ma rataci oleaca iote ca nu-s in Cafenea ....
acu' ce fac : imi iau cafeaua si clatitele si trec dincolo cu ele ?
da' parca nu se face , totusi ! biiiine , hai, vi le las si infruptare placuta !

Merci de cafea si de clatite. Le pastram si il astept si pe Hak', sa ia masa cu noi!

Fata leom dalbe...parca aici ramaseseram.

Daca il vedeti pe mandrul Soare, eliberati-l din exil, nu fiti egoisti! toti avem dreptul la o raza pe zi, da?

...sper sa nu se raceasca prea tare clatitele, ca IOnu am Soare sa le incalzim! Ni s-or lipi prin aparatul digestiv pi oariunde! Plus ca sunt exigenta: beau cafeaua doar fierbinte!

Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2015, ora 11:10

De la: H44ko0n, la data 2015-03-21 23:44:23
De la: Musetel, la data 2015-03-21 22:51:54

Iana ..., Iana?

Inana and Ebih: translation

1in-nin me huc-a ni2 gur3-ru me gal-la u5-a
2 inana a2 an-kar2 kug cu du7 mud-bi gu2 e3
3me3 gal-gal-la hub2 dar ak kucguru21ur3-bi ki us2-sa

etcsl.orinst.ox.ac.uk/section1/tr132.htm

Inanna (/ɪˈnænə/ or /ɪˈnɑːnə/; Cuneiform: 𒀭𒈹 (Old Babylonian) or DINGIRINANNA (Neo-Assyrian) DMUŠ3; Sumerian: Inanna; Akkadian: Ištar; Unicode: U+12239) was the Sumerian goddess of love, fertility, and warfare, and goddess of the E-Anna temple at the city of Uruk, her main centre.

en.wikipedia.org/wiki/Inanna

mmda, nu folosim serch engine indentice.

Da, io mi-am pierdut si am renuntat definitiv la chrome, il am doar pe sefu' Bing! Si asta mi se mai bubuleste uneori. Sunt multe restrictii si aici, ce crezi tu? Asta e! Am site-uri romanesti pe care nu imi este ingaduit a descaleca! Ce sa fac? Sa ma pun sa ii dau in judecata pe toti acu'? Mi-as pierde vremea, prefer sa ma descurc si stiu sa ma descurc cu ce am la indmana! Ce e musai, o fi mereu cu placere, daca ne face sa inaintam!

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2015, ora 11:17

Ok! Deci ai ajuns pana la Anna, ma bucur sa descopar asta, Hak'!

Pana la urma o fi o oncantatie si nu o formula de recunostinta precum am incercat eu sa o simt?!

Dar ce facusi , bre, cu ecuatia numerologica, ha? Mi-ai lasat increderea totala ca lucrai io bine pe calcule de data asta? Ti le expun, ca aseara mi se facu somn si mi se terminasera filmele de pa CaféFilm.

Daca luam la studiu pe Ana si atribuim fiecarei litere o cifra cuprinsa intre 1 si 9, numerologic exprimandu-ne , vom obtine: 7, daca insumam 1cu 5 si cu 1!

Daca o luam pe Iana, stii ce obtinem, Hak'? Tot 7! Hm? Ce parere ai?

Sa fie ana si Iana una si aceeasi? Sa fie Ana si Iana doua ...entitati diferite care sa fi avut/sa aibe ceva in comun?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2015, ora 11:21

De la: nastasemihail, la data 2015-03-22 01:10:53
De la: Musetel, la data 2015-03-21 21:47:41
De la: nastasemihail, la data 2015-03-21 20:38:30Iar vorbesti singura. Ma depresezi.

Simt nevoia de oameni multi in jurul meu.

Nu ca nu ai fi fost tu déjà....In fine! Chiar nici tu habar nu ai ce inseamna Anolo Ianolo fata leom dalbe?

nu. dar sint in curs de a afla cum se petrece un om dincolo.
ce spui acolo e in sirba?

Mihai....orice are legatura cu ceea ce canta inca si azi contemporanii nostri, este bine venit. stii de ce, Mihai? Pentru ca ne ajuta sa ne intelegem predecesorii, datorita carora noi existam azi!

Nu cunosc sârba, dar suntem bucurosi sa iti faci cunoscuta propria ta parere , ce simti tu cand auzi aceste cuvinte?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2015, ora 11:24

Mihai....''Esti in curs sa afli cum se petrece un om dincolo'' poate avea mai multe intelesuri.... Esti pe cale sa ...te desparti de cineva? Imi pare rau, Mihai, sincer. Pe 29 se fac 4 ani de cand tatal meu a trecut dincolo. Sunt aici....daca ai nevoie de mine.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2015, ora 11:29

Continui.... asocierea Ana/Iana cu cifra 7? Ce o fi legat de 7?

Fosta membra 9am.ro

595 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2015, ora 11:34

Museteao, lasa dreku numerologia. aia nu e stiinta, este o prosteala a celor submediocrii !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2015, ora 11:38

De la: H44ko0n, la data 2015-03-22 11:34:04Museteao, lasa dreku numerologia. aia nu e stiinta, este o prosteala a celor submediocrii !

O fi stiinta cu licenta si drept de autor intimidarea interlocutorului cu orice pret?

Io nu ti-am cerut acceptul, bre, io gandeam cu voce tare!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2015, ora 11:40

Saptamana are 7 zile. Cea de saptea zi este Duminica; Azi este Duminica!

Daca e sa asociem cate o planeta din sistemul solar fiecarei zile, zilei de Duminica i-am asocia Soarele! SunDay!

Fosta membra 9am.ro

595 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2015, ora 11:46

ipotetic, n-am prea "sapat" , insiruirea fonemelor imi suna, hmmmm ! ...poate fi sau chiar este un singur vers dintr-o incantatie de saturnalii rostita in latina vulgata.

Anolo iano lo fata leom dalbe doble

Ano Domini
Anu-le iata Janus, (lo) iata, fata de om dubla

Fosta membra 9am.ro

595 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2015, ora 12:00

De la: Musetel, la data 2015-03-22 11:38:30
De la: H44ko0n, la data 2015-03-22 11:34:04Museteao, lasa dreku numerologia. aia nu e stiinta, este o prosteala a celor submediocrii !

O fi stiinta cu licenta si drept de autor intimidarea interlocutorului cu orice pret?

Ba'Moshetzeao, nu doresc sa-mi intimidifastacesc interlocutorul, incerc sa nu-l las sa bata campii si miristea ca bolandul, dar ii aplic otzara de ghidoneala, ca nu-i strica!

Insa, daca este vreun indaratnc, asa cu este Partoneta nesimtita, atunci, pot sa-l si injur daca-i prost gramada, altfel, se crede destept si, nu-i !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2015, ora 15:37

culmea e ca si eu cred acelasi lucru despre tine si daca n-ai avea gugalica la-ndemina ai fi un mare 0 !

Fosta membra 9am.ro

595 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2015, ora 18:13

De la: gabigabi2, la data 2015-03-22 15:37:03culmea e ca si eu cred acelasi lucru despre tine si daca n-ai avea gugalica la-ndemina ai fi un mare 0 !

De la: gabigabi2, la data 2015-03-21 17:25:58
De la: H44ko0n, la data 2015-03-21 16:30:35"Deci" iar ti-ai trantit mucii-n fasole facand-o pe cititoarea-n stele de f.mult timp implozate !
Nu, nu urmaresc AXN !
Am eu alte canaleTV-media pe care sa-mi claesc retina sau sa-mi delectez intelectul, bre !

de ce te dai tu mai destept decit esti ? chiar nu intelegi ca ceilalti se prind de impostura in care te pui ?
poiii, daca ai Stiut subiectul de la " Sue Thomas", nu-i Clar ca ai vazut serialul si nu te-ai uitat doar o data la el , caci altfel n-ai fi stiut ca ea transcria ptr. FBI ce citea pe buze ! iar ea - actrita - bravo ei ca a reusit sa se impuna totusi, chiar fiind surdo- muta !
dar esti culmea, pe cuvint , cu fudulia asta de a nu cumva sa fi banuit ca esti un om normal !

stii ca sunt cu muuult mai pregatit dtpv decat esti tu, dar te-mpinge Id-ul primitiv sa comiti numai erori si sa emiti numai ineptii continuu.
Iti lipeste ego-ul si super-ego-ul, nu le-ai cultivat , instruit, slefuit si-ai ramas numai cu Id-ul pe care l-ai determinat si obligat la o carancena lupta/batalie intre: nesimtirea si ticalosia EU-lui tau de stulta fudula!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2015, ora 18:32

De la: H44ko0n, la data 2015-03-22 11:46:49ipotetic, n-am prea "sapat" , insiruirea fonemelor imi suna, hmmmm ! ...poate fi sau chiar este un singur vers dintr-o incantatie de saturnalii rostita in latina vulgata.

Anolo iano lo fata leom dalbe doble

Ano Domini
Anu-le iata Janus, (lo) iata, fata de om dubla

Zici tu, crezi tu ca fata ar fi fata, fatza? De ce nu ar veni de la a sarbatori.....ceva. Da, a sarbatori Anul Nou, desigur.

Sunt sceptica referitor la leom dalbe....de doble nu dadui io.

Dalbe sa vina de la ALB, purul, imaculatul, divinitate. Jana....Jano....Janus...Io....Dumnezeu?

Si daca ar fi asa: ''Sa sarbatorim Anul Nou in spiritul puritatii divine''? E o parere....of course!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 22 Martie 2015, ora 18:34

De la: H44ko0n, la data 2015-03-22 12:00:18

Ba'Moshetzeao, nu doresc sa-mi intimidifastacesc interlocutorul, incerc sa nu-l las sa bata campii si miristea ca bolandul, dar ii aplic otzara de ghidoneala, ca nu-i strica!

Insa, daca este vreun indaratnc, asa cu este Partoneta nesimtita, atunci, pot sa-l si injur daca-i prost gramada, altfel, se crede destept si, nu-i !

Buey, Hakoane, buey, esti pe cale sa incalci regulamentul ce il pecetluiram aseara sau omiti voluntar a mi te adresa cu ....(draga) Musetel?!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2015, ora 08:06

De la: H44ko0n, la data 2015-03-22 18:13:37
De la: gabigabi2, la data 2015-03-22 15:37:03culmea e ca si eu cred acelasi lucru despre tine si daca n-ai avea gugalica la-ndemina ai fi un mare 0 !

De la: H44ko0n, la data 2015-03-21 16:30:35"Deci" iar ti-ai trantit mucii-n fasole facand-o pe cititoarea-n stele de f.mult timp implozate !
Nu, nu urmaresc AXN !
Am eu alte canaleTV-media pe care sa-mi claesc retina sau sa-mi delectez intelectul, bre !

de ce te dai tu mai destept decit esti ? chiar nu intelegi ca ceilalti se prind de impostura in care te pui ?
poiii, daca ai Stiut subiectul de la " Sue Thomas", nu-i Clar ca ai vazut serialul si nu te-ai uitat doar o data la el , caci altfel n-ai fi stiut ca ea transcria ptr. FBI ce citea pe buze ! iar ea - actrita - bravo ei ca a reusit sa se impuna totusi, chiar fiind surdo- muta !
dar esti culmea, pe cuvint , cu fudulia asta de a nu cumva sa fi banuit ca esti un om normal !

stii ca sunt cu muuult mai pregatit dtpv decat esti tu, dar te-mpinge Id-ul primitiv sa comiti numai erori si sa emiti numai ineptii continuu.
Iti lipeste ego-ul si super-ego-ul, nu le-ai cultivat , instruit, slefuit si-ai ramas numai cu Id-ul pe care l-ai determinat si obligat la o carancena lupta/batalie intre: nesimtirea si ticalosia EU-lui tau de stulta fudula!

de ce-ti pui tu singur piedica, mai logicuta ?
treaba e cam asa :
- ori ai urmarit serialul respectiv ,stiind Exact despre ce-i vorba in el si deci MINTI ca tu nu urmaresti decit chestii elevate
- ori ai cautat repede pe gugalica si Astfel , ai ajuns la vorba mea : daca nu l-ai avea la-ndemina , ai fi un mare 0 !

Fosta membra 9am.ro

595 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2015, ora 11:51

De la: Musetel, la data 2015-03-22 18:34:59
De la: H44ko0n, la data 2015-03-22 12:00:18

Buey, Hakoane, buey, esti pe cale sa incalci regulamentul ce il pecetluiram aseara sau omiti voluntar a mi te adresa cu ....(draga) Musetel?!

Vai de mine si de patetismul tau, ! nuuuuu se prea poate asa ceva!

Auzi, adica , citesti ?
I-ai tras aluia o jobuiala patetica direct in pateu de i-o sarit interstitialul pe tejgheaua copistului cafegiu !

Care juruinta am incalcat-o dle, eu, nu-mi amintesc sa-ti fi depus vreuna !?

Musheteaooooo, 3 pasi in fata asistentei , aporteaza si raporteaza , executaaaaaarea !

Fosta membra 9am.ro

595 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2015, ora 11:56

De la: gabigabi2, la data 2015-03-23 08:06:59
De la: H44ko0n, la data 2015-03-22 18:13:37

Nu, nu urmaresc AXN !

de ce-ti pui tu singur piedica, mai logicuta ?
treaba e cam asa :
- ori ai urmarit serialul respectiv ,stiind Exact despre ce-i vorba in el si deci MINTI ca tu nu urmaresti decit chestii elevate
- ori ai cautat repede pe gugalica si Astfel , ai ajuns la vorba mea : daca nu l-ai avea la-ndemina , ai fi un mare 0 !

de unde sa stii tu ce-i aia LOGIA, cate tipuri de cestii d'astea sunt si cum se foloseste chestia !?
hai scoate si tu ceva rational din acea tigva vacuumata, daca o sa-ti reuseasca scemerea o sa mai conversaim , daca nu, amin si trage-ti pamant pe expirata, se-aude? se-ntelege? sau ai nevoie de precizari ?

Fosta membra 9am.ro

595 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2015, ora 12:15

Partoneto, gagalul se foloseste pentru a te informa, dcumenta, studia etc. este un mijloc util unui individ dotat cu creier functional are poate sintetiza informatia, analiza baze de date dintr-un oarecare domeniu sau sectiune a acestuia, evident, entru a-si forma o impresie , concluzie, opinie personala in deplina cunostinta de cauza, evental, a folosi pasaje din diferite texte necesare unei exemplificari stricte, sustinerii unui argument printr-u citare de tex, sau pur si simplu, pentru a-ti justifica o afirmatie, emiterea unei ipoteze, etc. intelegi ?

nu confunda o exemplificare de tip copy/paste cu manopera notriului copist al forumului care nu reuseste decat sa tranbaleze texte de pe un oarecare site pe acest forum pentru a-si atinge un scop numai de el siut sau imaginat, intelegi ?

de altfel, google este un motr de cautre generalis si nu este singurul, dar exista si motoare ca cautare specializate si cu mult mai multe decat cele generaliste.

pentru minima ta cultura in dmeniul it, iti pot firmiza o informatie pe care ar trebui s-o vari in acea tiga submediocra, pentru fiecare domeniu stiintific, exista un otor de cautare special, cat si, un motor centralizator de date,un asa zis motor de cautare interdisciplina interconexat sau ciar poti apela/ accesa could-uri specifice.

las-o pásta cu gougalica, esti penibla!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2015, ora 13:16

Surdul nu aude insa le potriveste!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2015, ora 13:27

Ca sa intocmesc un raport, ar insemna sa fiu platita pentru astfel de prestatii de servicii. Nu sunt nici macar agent municipal al politiei locale, nu imi permit sa le fur sarcinile oamenilor legii, plus ca s-ar putea sa nu mai acord timpul necesar unor astfel de preocupari , as putea lasa instructiunile necesare avocatului familiei care imi intelege scrisul si vorbirea.

Cum refuz sa fur painea concetatenilor sau conlocuitorilor mei, ma voi deranja totusi sa imi prezint unele concluzii.

Fiecare om este bun in cel putin un singur domeniu!

Contractele de orice fel au valoare numai daca sunt scrise negru pe alb si parafate de ambele parti, pentru ca se presupune ca ar fi cel putin doua parti contractuale.

Simplu utilizator anonim Haakon, te absolv de orice clauza contractuala eventual tacit subinteleasa vreodata, candva, undeva in care tu ai fi putut sa te compromiti , evident se subintelege ca pentru domnia ta este un act foarte compromitator a socializa politicos cu mine.

QED

Fosta membra 9am.ro

595 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2015, ora 13:40

De la: Musetel, la data 2015-03-23 13:27:47
Simplu utilizator anonim Haakon, te absolv de orice clauza contractuala eventual tacit subinteleasa vreodata, candva, undeva in care tu ai fi putut sa te compromiti , evident se subintelege ca pentru domnia ta este un act foarte compromitator a socializa ( politicos ? )cu mine.

Intr-adevar, nu esti surda insa ai ratat potrivirea !

Fosta membra 9am.ro

595 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2015, ora 14:28

De la: Musetel, la data 2015-03-21 23:05:10Ai vazut ca am avea motiv de ...cearta?

Nu avem acelasi motor de cautare, nu avem acelasi teritoriu de cercatare.... Vezi cum reusim sa ne contrazicem pe un subiect?
:

aha, am facut "sapaturi", intr-adevar, nu folosim aelasi motare de cautare insa tu, copiezi din geu de pe bloggul lui Roderick, ce afirmai despre acel sens al numerologiei mintale a lui 7 ?

Musetezeaooo, "minciuna are picioare scurte" dle !
Culmea, iti mai trebuie si putina memorie si un strop de inteligenta pentru a minti cat de cat personalizat.

A ltundeva nu te-ai fi dat in spectacol, tocmai pe topicul Satyagrahatei te-ai apucat de gogoserii !?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2015, ora 14:46

De la: H44ko0n, la data 2015-03-23 14:28:13
De la: Musetel, la data 2015-03-21 23:05:10Ai vazut ca am avea motiv de ...cearta?

Nu avem acelasi motor de cautare, nu avem acelasi teritoriu de cercatare.... Vezi cum reusim sa ne contrazicem pe un subiect?
:

aha, am facut "sapaturi", intr-adevar, nu folosim aelasi motare de cautare insa tu, copiezi din geu de pe bloggul lui Roderick, ce afirmai despre acel sens al numerologiei mintale a lui 7 ?

Musetezeaooo, "minciuna are picioare scurte" dle !
Culmea, iti mai trebuie si putina memorie si un strop de inteligenta pentru a minti cat de cat personalizat.

A ltundeva nu te-ai fi dat in spectacol, tocmai pe topicul Satyagrahatei te-ai apucat de gogoserii !?

Don't be silly, sweathard ce sa iti fac daca nu poti suprapune Musetel cu Deea?!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2015, ora 14:48

atata de tantalau esti, buey Hashkonica, ca num-ai recunoscut, bre?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2015, ora 14:50

Zi-mi ca ai iesit, drace din intersectia aia!

Sa imi trimit antenele sa iti mai elucideze si altceva?

Fosta membra 9am.ro

595 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2015, ora 14:51

De la: Musetel, la data 2015-03-22 11:17:47

Daca luam la studiu pe Ana si atribuim fiecarei litere o cifra cuprinsa intre 1 si 9, numerologic exprimandu-ne , vom obtine: 7, daca insumam 1cu 5 si cu 1!

Daca o luam pe Iana, stii ce obtinem, Hak'? Tot 7! Hm? Ce parere ai?

Sa fie ana si Iana una si aceeasi? Sa fie Ana si Iana doua ...entitati diferite care sa fi avut/sa aibe ceva in comun?

sustinerea afirmatei, citez :

"Anolo Ianolo…
Ana, Iana… daca atribuim fiecarei litere cate o cifra cuprinsa intre 1 si 9, rezulta : 1+5+1 = 7 pentru ana si 9+1+5+1=16=7 pentru Iana. Sa fie aceeasi Ana cu Iana?
Idem procedam pentru Anolo care ne da numerologic socotind 1+5+6+3= 6, iar pentru Ianolo 9+1+5+6+3+6=3"

eeeee ? ce parere ai Mushetzeao, scurte-s picioarele minciunelelor, au ba !?

mai, mai mai, ce fatuca rea !

observasi, am schimbat motorul de cautare cu unul google, si iata rezultatul, te-am prins u rata-n traista !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2015, ora 14:52

Eu nu sunt mincinoasa! Insa tu esti un tantalau care nu se recunoaste nici macar pe el in oglinda!

Scrie-i acelei Deea si vei vedea (surpriza!!!) cine iti va raspunde, mascariciule!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 23 Martie 2015, ora 14:54

De la: Musetel, la data 2015-03-23 14:52:38Eu nu sunt mincinoasa! Insa tu esti un tantalau care nu se recunoaste nici macar pe el in oglinda!

Scrie-i acelei Deea si vei vedea (surpriza!!!) cine iti va raspunde, mascariciule!

Ba mai esti si chior! Surd si chior, bata-te norocu'!

Pagini: << 45 46 47 48 49 50 51 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Satyagraha
Mergi la: