Info
x
Templu al iubirii
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 8 Martie 2013, ora 16:43
De la: Musetel, la data 2013-03-08 15:50:55S.O.S.-ul unui pamantean necajit pling si in acelasi timp, ma bucur ptr. el, caci Dumnezeu ii cheama la el- PRIMII- pe cei buni ! asta si apropo de spusa ta de ieri-alaltaieri, despre durerea despartirii de cei dragi : daca Realizam, cu adevarat, ca viata pe Pamint este un dat ptr. a ne curata si primeni, atunci vom intelege ca " moartea" nu-i o pedeapsa ci , o binefacere ! si-au Incheiat misiunea, si-au invatat lectia ptr. care au venit pe Pamint si li s-a dat o " vacanta " bine-meritata ....cit dureaza ea ? cine poate stii dar, dupa ce se odihnesc si sufletul trece-n revista ce-a facut si ce mai are inca de rezolvat , se pregateste ptr. noua etapa de dezvoltare spirituala !si cred asta cu tarie, caci Totul in acest Univers e facut cu cap : e logic si rational ! |
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 9 Martie 2013, ora 18:46
Imi pare rau ca te-am intristat cu aceasta poveste, Gabriela....
Acum este in voga la francezi o alta emisiune, tot de voci. Chiar se numeste ''The voice'', este sambata seara. Deocamdata sunt la capitolul selectiei vocilor de catre patru cantareti fara sa priveasca catre cel ce canta. Apoi, mi se pare de sambata viitoare, incep sa elimine cate o tura , astfel incat raman in concurs doar cei mai buni. Tot cei patru ii elimina. Si in cele din urma este doar un castigator. Anul trecut a fost o tanara din zona unde stam noi. Dar are o voce dogita, striga mai mult decat canta. Asta e muzica de azi? www.youtube.com/watch?v=s1PB4KdteTQ Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 10 Martie 2013, ora 09:55
De la: Musetel, la data 2013-03-09 18:46:18Imi pare rau ca te-am intristat cu aceasta poveste, Gabriela.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Martie 2013, ora 10:21
De la: gabigabi2, la data 2013-03-10 09:55:27De la: Musetel, la data 2013-03-09 18:46:18Imi pare rau ca te-am intristat cu aceasta poveste, Gabriela.... Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 10 Martie 2013, ora 16:23
De la: Musetel, la data 2013-03-10 10:21:11De la: gabigabi2, la data 2013-03-10 09:55:27De la: Musetel, la data 2013-03-09 18:46:18Imi pare rau ca te-am intristat cu aceasta poveste, Gabriela.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Martie 2013, ora 10:27
Amorul unei marmure
de Mihai Eminescu Oºtirile-i alungã în spaimã îngheþatã, Cu sufletu-n ruinã, un rege-asirian, Cum stâncelor aruncã durerea-i înspumatã Gemândul uragan. De ce nu sunt un rege sã sfarm cu-a mea durere, De ce nu sunt Satana, de ce nu-s Dumnezeu, Sã fac sã rump-o lume ce sfâºie-n tãcere Zdrobit sufletul meu. Un leu pustiei rage turbarea lui fugindã, Un ocean se-mbatã pe-al vânturilor joc, ªi norii-ºi spun în tunet durerea lor mugindã, Gândirile de foc. Eu singur n-am cui spune cumplita mea durere, Eu singur n-am cui spune nebunul meu amor, Cãci mie mi-a dat soarta amara mângâiere O piatrã sã ador. Murindului speranþa, turbãrii rãzbunarea, Profetului blestemul, credinþei Dumnezeu, La sinucid o umbrã ce-i sperie desperarea, Nimic, nimica eu. Nimica, doar icoana-þi, care mã înveninã, Nimic, doar suvenirea surâsului tãu lin, Nimic decât o razã din faþa ta seninã, Din ochiul tãu senin. ªi te iubesc, copilã, cum repedea junie Iubeºte-n ochi de flacãri al zilelor noroc, Iubesc precum iubeºte pe-o albã vijelie Un ocean de foc. Din ochi de-ar soarbe geniu slãbita mea privire, De-ar tremura la sânu-mi gingaºul tãu mijloc, Ai pune pe-a mea frunte în vise de mãrire Un diadem de foc. ªi-aº pune soarta lumii pe buza-þi purpurie, Aº pune lege lumii râzândul tãu delir, Aº face al tãu zâmbet un secol de orgie, ªi lacrimile-þi mir. Cãci te iubesc, copilã, ca zeul nemurirea, Ca preotul altarul, ca spaima un azil; Ca sceptrul mâna blândã, ca vulturul mãrirea, Ca visul pe-un copil. ªi pasu-n urma-þi zboarã c-o tainicã mânie, Ca un smintit ce catã cu ochiu-ngãlbenit, Cu fruntea-nvineþitã, cu faþa cenuºie Icoana ce-a iubit. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 11 Martie 2013, ora 10:40
Înger ºi demon
de Mihai Eminescu Noaptea-n Doma întristatã, prin lumini îngãlbenite A fãcliilor de cearã care ard lângã altare - Pe când bolta-n fundul Domei stã întunecoasã, mare, Nepãtrunsã de-ochii roºii de pe mucuri ostenite, În biserica pustie, lângã arcul în perete, Genuncheatã stã pe trepte o copilã ca un înger; Pe-a altarului icoanã în de raze roºii frângeri, Palidã ºi mohorâtã Maica Domnului se vede. O fãclie e înfiptã într-un stâlp de piatrã surã; Lucii picãturi de smoalã la pãmânt cad sfârâind ªi cununi de flori uscate fâºâiesc amirosind ª-a copilei rugãciune tainic ºopotit murmurã. Cufundat în întuneric, lâng-o cruce mãrmuritã, Într-o umbrã neagrã, deasã, ca un demon El vegheazã, Coatele pe braþul crucii le destinde ºi le-aºeazã, Ochii cufundaþi în capu-i, fruntea tristã ºi-ncreþitã. ªi bãrbia lui s-apasã de al pietrei umãr rece, Pãrul sãu negru ca noaptea peste-al marmurei braþ alb; Abia candela cea tristã cu reflectul ei roz-alb Blând o razã mai aruncã ce peste-a lui faþã trece. Ea un înger ce se roagã - El un demon ce viseazã; Ea o inimã de aur - El un suflet apostat; El în umbra lui fatalã, stã-ndãrãtnic rezemat - La picioarele Madonei, tristã, sfântã, Ea vegheazã. Pe un mur înalt ºi rece de o marmurã curatã, Albã ca zãpada iernei, lucie ca apa linã, Se rãsfrânge ca-n oglindã a copilei umbrã plinã - Umbra ei, ce ca ºi dânsa stã în rugã-ngenuncheatã. Ce-þi lipseºte oare þie, blond copil cu-a ta mãrire, Cu de marmur-albã faþã ºi cu mâinile de cearã, Vãl - o negurã diafanã mestecatã-n stele; clarã E privirea-þi inocentã sub a genelor umbrire; Ce-þi lipseºte sã fii înger - aripi lungi ºi constelate. Dar ce vãd: Pe-a umbrei tale umeri vii ce se întinde? Douã umbre de aripe ce se miºcã tremurânde, Douã aripe de umbrã cãtre ceruri ridicate. O, nu-i umbra ei aceea - este îngeru-i de pazã; Lângã marmura cea albã vãd fiinþa-i aerianã. Peste viaþa-i inocentã, viaþa lui cea suntã planã, Lângã dânsa el se roagã, lângã ea îngenuncheazã. Dar de-i umbra ei aceea - atunci Ea un înger este, Însã aripile-i albe lumea-a le vedea nu poate; Muri sfinþiþi de-a omenirii rugãciuni îndelungate Vãd aripele-i diafane ºi de dânsele dau veste. Te iubesc! - era sã strige demonul în a lui noapte, Darã umbra-naripatã a lui buze le înmoaie; Nu spre-amor, spre-nchinãciune el genunchii-ºi încovoaie ªi ascultã dus din lume a ei dulci ºi timizi ºoapte. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Ea? - O fiicã e de rege, blondã-n diadem de stele, Trece-n lume fericitã, înger, rege ºi femeie; El rãscoalã în popoare a distrugerii scânteie ªi în inimi pustiite samãnã gândiri rebele. Despãrþiþi de-a vieþii valuri, între el ºi între dânsa Veacuri sunt de cugetare, o istorie,-un popor, Câteodat' - deºi arare - se-ntâlnesc, ºi ochii lor Se privesc, par a se soarbe în dorinþa lor aprinsã. Ochii ei cei mari, albaºtri, de blândeþe dulci ºi moi, Ce adânc pãtrund în ochii lui cei negri furtunoºi! ªi pe faþa lui cea slabã trece-uºor un nour roº - Se iubesc... ªi ce departe sunt deolaltã amândoi! A venit un rege palid, ºi coroana sa anticã, Grea de glorii ºi putere, l-a ei poale-ar fi depus, Pe-ale tronului covoare ea piciorul de-ar fi pus ªi în mâna-i însceptratã, mâna ei îngustã, micã. Darã nu - mute rãmas-au buzele-i abia deschise, Mutã inima în pieptu-i, mâna ei trasã-ndãrãt. În a sufletului tainã, ea iubea. Clar ºi încet Se ivea faþa de demon fecioreºtilor ei vise. Ea-l vedea miºcând poporul cu idei reci, îndrãzneþe; Ce puternic e - gândi ea, cu-amoroasã dulce spaimã; El prezentul îl rãscoalã cu-a gândirilor lui faimã Contra tot ce grãmãdirã veacuri lungi ºi frunþi mãreþe. El ades suit pe-o piatrã cu turbare se-nfãºoarã În stindardul roº ºi fruntea-i asprã-adâncã, încreþitã, Pãrea ca o noapte neagrã de furtune-acoperitã, Ochii fulgerau ºi vorba-i trezea furia vulgarã. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Pe un pat sãrac asudã într-o lungã agonie Tânãrul. O lampã-ntinde limb-avarã ºi subþire, Sfârâind în aer bolnav. - Nimeni nu-i ºtie de ºtire, Nimeni soarta-i n-o-mblânzeºte, nimeni fruntea nu-i mângâie. Ah! acele gânduri toate îndreptate contra lumei, Contra legilor ce-s scrise, contra ordinii-mbrãcate Cu-a lui Dumnezeu numire - astãzi toate-s îndreptate Contra inimii murinde, sufletul vor sã-i sugrume! A muri fãrã speranþã! Cine ºtie-amãrãciunea Ce-i ascunsã-n aste vorbe? - Sã te simþi neliber, mic, Sã vezi marile-aspiraþii cã-s reduse la nimic, Cã domnesc în lume rele cãror nu te poþi opune, C-opunându-te la ele, tu viaþa-þi risipeºti - ªi când mori sã vezi cã-n lume vieþuit-ai în zadar: O astfel de moarte-i iadul. Alte lacrimi, alt amar Mai crud nici e cu putinþã. Simþi cã nimica nu eºti. ªi acele gânduri negre mai nici a muri nu-l lasã. Cum a intrat el în viaþã? Cât amor de drept ºi bine, Câtã sincerã frãþie adusese el cu sine! ªi rãsplata? - Amãrârea, care sufletu-i apasã. Dar prin negurile negre, care ochii îi acopãr, Se apropie-argintoasã umbra nalt-a unui înger, Se aºeazã lin pe patu-i; ochii lui orbiþi de plângeri Ea-i sãrutã. De pe dânºii negurile se descopãr... Este Ea. C-o mulþumire adâncã, nemaisimþitã, El în ochii ei se uitã. - Mândrã-i de înduioºere; Ceasul ultim îi împacã toatã viaþa-i de durere; Ah! ºopteºte el pe moarte - cine eºti ghicesc, iubitã. Am urmat pãmântul ista, vremea mea, viaþa, poporul Cu gândirile-mi rebele contra cerului deschis; El n-a vrut ca sã condamne pe demon, ci a trimis Pre un înger sã mã-mpace, ºi-mpãcarea-i... e amorul. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 13 Martie 2013, ora 18:44
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Martie 2013, ora 01:11
Cher e italianca?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 15 Martie 2013, ora 02:17
Citeam pe incredibil....sexul in spatiu poate duce la boli grave.
Asa ca aveti mare grija....cu iesirea in spatiu. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 15 Martie 2013, ora 12:07
De la: nastasemihail, la data 2013-03-15 01:11:26Cher e italianca? Nu. Este americanca, nascuta in California ( El Centro). Are origini armeniene din partea tatalui, iar din partea mamei are origine cherokee,franceze si irlandeze. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 Martie 2013, ora 12:09
De la: nastasemihail, la data 2013-03-15 02:17:46Citeam pe incredibil....sexul in spatiu poate duce la boli grave. De ce? Latexul nu a trecut probele de rezistenta spatiala?
|
|
Postat pe: 15 Martie 2013, ora 12:22
|
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 19 Aprilie 2013, ora 23:04
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 12:10
De la: Musetel, la data 2013-03-15 12:09:53De la: nastasemihail, la data 2013-03-15 02:17:46Citeam pe incredibil....sexul in spatiu poate duce la boli grave. De unde vrei sa stiu eu. Nu e stirea mea. Vezi ca poti sa-ti reactivezi avatarul. Astia nu mai lasa sa-ti pui avataruri poze. O poza din asta e deja valoroasa. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 12:21
Musetel m-a scos de la prieteni.
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 12:28
De la: _Ingrid, la data 2013-04-20 12:21:54Musetel m-a scos de la prieteni. De ce? Atunci cind inca mai era...ceai?
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 13:03
Nu intgeleg denumirea...iubiti-va pe tunuri.
Cum te poti iubi pe tunuri. Sint reci...si rotunde.
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 13:24
De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 12:28:54De la: _Ingrid, la data 2013-04-20 12:21:54Musetel m-a scos de la prieteni. Aham...s-a suparat ca nu reusea sa ma imbrobodeasca, e genul care are dreptate si cand nu are.
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 13:34
De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 13:03:31Nu intgeleg denumirea...iubiti-va pe tunuri. Pai gandeste-te contextual...se stie ca instinctul de conservare, de perpetuare, devine foarte puternic in prezenta mortii. In razboi de exemplu. Unde sa se iubeasca un barbat si o femeie in razboi? Pat nu, masa, nu, lift nu,...masina de spalat si detergent pauza...deci pe jos nu se poate ca se murdareste echipamentul. Ramane tunul, suprafata neteda si usor de sters cu maneca. Logic rezulta ca indemnul este venit din partea unei persoane care a analizat, poate a si experimentat, si din toate armele, numai tunul a dat rezultate. Dovada e clara: nu exista expresia ,,iubiti-va pe baionete, mitraliere sau kalasnicoave" Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 13:36
De la: _Ingrid, la data 2013-04-20 13:34:13De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 13:03:31Nu intgeleg denumirea...iubiti-va pe tunuri. Eu am facut la transmisiuni.
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 13:40
De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 13:36:54De la: _Ingrid, la data 2013-04-20 13:34:13De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 13:03:31Nu intgeleg denumirea...iubiti-va pe tunuri. ,,Iubiti-va pe cabluri"?,, Iubiti-va in eter" ,,Iubiti-va pe forum"
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 13:42
De la: _Ingrid, la data 2013-04-20 13:40:26De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 13:36:54De la: _Ingrid, la data 2013-04-20 13:34:13De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 13:03:31Nu intgeleg denumirea...iubiti-va pe tunuri. Dormeam....90% din timp. fara exagerare. Mi-a spus unul....tu dormi tot timpul? Nu aveam ce face decit asta. Ma pregateam ptr confruntarea cu dusmanul.....
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 13:47
De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 13:42:45De la: _Ingrid, la data 2013-04-20 13:40:26De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 13:36:54De la: _Ingrid, la data 2013-04-20 13:34:13De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 13:03:31Nu intgeleg denumirea...iubiti-va pe tunuri. Si daca aparea, dadeai bipuri pana-l terminai!! My hero!!! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 14:11
De la: _Ingrid, la data 2013-04-20 13:47:08De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 13:42:45De la: _Ingrid, la data 2013-04-20 13:40:26De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 13:36:54De la: _Ingrid, la data 2013-04-20 13:34:13De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 13:03:31Nu intgeleg denumirea...iubiti-va pe tunuri. Sa stii ca a fost o mobilizare in 76, a vreo 100000 de rezervisti. Stii de ce? Eu am aflat dupa terminarea armatei. Evenimentele din Cambodgia, si parca din Vietnam. Un razboi scurt China Vietnam. Habar nu aveam ce era. Erau si oameni de 50 de ani. Ptr noi era distractie, sa vedem atitia babalici pe acolo. Si erau tinuti in civil, ca nu aveau haine ptr ei. Si sa stii ca nu m-a preocupat armata. Am uitat-o cum am plecat. Fiindca tocmai am spus....am dormit-o.
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 17:45
.
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 17:49
nush ce sa zic
dar nu cred, desi si eu m-am intrebat ce-i cu TEMPLUL asta ? de ce asa de impunator ?!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 21:44
De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 12:28:54De la: _Ingrid, la data 2013-04-20 12:21:54Musetel m-a scos de la prieteni. O fi fost intoarsa pe dos? Ei, Daphné te are la prieteni. VA are !
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' – Nicolae Iorga
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 21:46
De la: _Ingrid, la data 2013-04-20 13:24:18De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 12:28:54De la: _Ingrid, la data 2013-04-20 12:21:54Musetel m-a scos de la prieteni. Objectie, madame! ARE mereu dreptate!
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 21:48
De la: Daphne, la data 2013-04-20 21:46:59De la: _Ingrid, la data 2013-04-20 13:24:18De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 12:28:54De la: _Ingrid, la data 2013-04-20 12:21:54Musetel m-a scos de la prieteni. Asta ziceam si eu, duduita! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

dar, dupa ce se odihnesc si sufletul trece-n revista ce-a facut si ce mai are inca de rezolvat , se pregateste ptr. noua etapa de dezvoltare spirituala !
ARE mereu dreptate!