Info
x
Templu al iubirii
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 8 Martie 2013, ora 16:43
De la: Musetel, la data 2013-03-08 15:50:55S.O.S.-ul unui pamantean necajit pling si in acelasi timp, ma bucur ptr. el, caci Dumnezeu ii cheama la el- PRIMII- pe cei buni ! asta si apropo de spusa ta de ieri-alaltaieri, despre durerea despartirii de cei dragi : daca Realizam, cu adevarat, ca viata pe Pamint este un dat ptr. a ne curata si primeni, atunci vom intelege ca " moartea" nu-i o pedeapsa ci , o binefacere ! si-au Incheiat misiunea, si-au invatat lectia ptr. care au venit pe Pamint si li s-a dat o " vacanta " bine-meritata ....cit dureaza ea ? cine poate stii dar, dupa ce se odihnesc si sufletul trece-n revista ce-a facut si ce mai are inca de rezolvat , se pregateste ptr. noua etapa de dezvoltare spirituala !si cred asta cu tarie, caci Totul in acest Univers e facut cu cap : e logic si rational ! |
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 9 Martie 2013, ora 18:46
Imi pare rau ca te-am intristat cu aceasta poveste, Gabriela....
Acum este in voga la francezi o alta emisiune, tot de voci. Chiar se numeste ''The voice'', este sambata seara. Deocamdata sunt la capitolul selectiei vocilor de catre patru cantareti fara sa priveasca catre cel ce canta. Apoi, mi se pare de sambata viitoare, incep sa elimine cate o tura , astfel incat raman in concurs doar cei mai buni. Tot cei patru ii elimina. Si in cele din urma este doar un castigator. Anul trecut a fost o tanara din zona unde stam noi. Dar are o voce dogita, striga mai mult decat canta. Asta e muzica de azi? www.youtube.com/watch?v=s1PB4KdteTQ Raporteaza abuz de limbaj
''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 10 Martie 2013, ora 09:55
De la: Musetel, la data 2013-03-09 18:46:18Imi pare rau ca te-am intristat cu aceasta poveste, Gabriela.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Martie 2013, ora 10:21
De la: gabigabi2, la data 2013-03-10 09:55:27De la: Musetel, la data 2013-03-09 18:46:18Imi pare rau ca te-am intristat cu aceasta poveste, Gabriela.... Raporteaza abuz de limbaj
''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
|
|
Postat pe: 10 Martie 2013, ora 16:23
De la: Musetel, la data 2013-03-10 10:21:11De la: gabigabi2, la data 2013-03-10 09:55:27De la: Musetel, la data 2013-03-09 18:46:18Imi pare rau ca te-am intristat cu aceasta poveste, Gabriela.... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Martie 2013, ora 10:27
Amorul unei marmure
de Mihai Eminescu Oștirile-i alungă în spaimă înghețată, Cu sufletu-n ruină, un rege-asirian, Cum stâncelor aruncă durerea-i înspumată Gemândul uragan. De ce nu sunt un rege să sfarm cu-a mea durere, De ce nu sunt Satana, de ce nu-s Dumnezeu, Să fac să rump-o lume ce sfâșie-n tăcere Zdrobit sufletul meu. Un leu pustiei rage turbarea lui fugindă, Un ocean se-mbată pe-al vânturilor joc, Și norii-și spun în tunet durerea lor mugindă, Gândirile de foc. Eu singur n-am cui spune cumplita mea durere, Eu singur n-am cui spune nebunul meu amor, Căci mie mi-a dat soarta amara mângâiere O piatră să ador. Murindului speranța, turbării răzbunarea, Profetului blestemul, credinței Dumnezeu, La sinucid o umbră ce-i sperie desperarea, Nimic, nimica eu. Nimica, doar icoana-ți, care mă învenină, Nimic, doar suvenirea surâsului tău lin, Nimic decât o rază din fața ta senină, Din ochiul tău senin. Și te iubesc, copilă, cum repedea junie Iubește-n ochi de flacări al zilelor noroc, Iubesc precum iubește pe-o albă vijelie Un ocean de foc. Din ochi de-ar soarbe geniu slăbita mea privire, De-ar tremura la sânu-mi gingașul tău mijloc, Ai pune pe-a mea frunte în vise de mărire Un diadem de foc. Și-aș pune soarta lumii pe buza-ți purpurie, Aș pune lege lumii râzândul tău delir, Aș face al tău zâmbet un secol de orgie, Și lacrimile-ți mir. Căci te iubesc, copilă, ca zeul nemurirea, Ca preotul altarul, ca spaima un azil; Ca sceptrul mâna blândă, ca vulturul mărirea, Ca visul pe-un copil. Și pasu-n urma-ți zboară c-o tainică mânie, Ca un smintit ce cată cu ochiu-ngălbenit, Cu fruntea-nvinețită, cu fața cenușie Icoana ce-a iubit. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 11 Martie 2013, ora 10:40
Înger și demon
de Mihai Eminescu Noaptea-n Doma întristată, prin lumini îngălbenite A făcliilor de ceară care ard lângă altare - Pe când bolta-n fundul Domei stă întunecoasă, mare, Nepătrunsă de-ochii roșii de pe mucuri ostenite, În biserica pustie, lângă arcul în perete, Genuncheată stă pe trepte o copilă ca un înger; Pe-a altarului icoană în de raze roșii frângeri, Palidă și mohorâtă Maica Domnului se vede. O făclie e înfiptă într-un stâlp de piatră sură; Lucii picături de smoală la pământ cad sfârâind Și cununi de flori uscate fâșâiesc amirosind Ș-a copilei rugăciune tainic șopotit murmură. Cufundat în întuneric, lâng-o cruce mărmurită, Într-o umbră neagră, deasă, ca un demon El veghează, Coatele pe brațul crucii le destinde și le-așează, Ochii cufundați în capu-i, fruntea tristă și-ncrețită. Și bărbia lui s-apasă de al pietrei umăr rece, Părul său negru ca noaptea peste-al marmurei braț alb; Abia candela cea tristă cu reflectul ei roz-alb Blând o rază mai aruncă ce peste-a lui față trece. Ea un înger ce se roagă - El un demon ce visează; Ea o inimă de aur - El un suflet apostat; El în umbra lui fatală, stă-ndărătnic rezemat - La picioarele Madonei, tristă, sfântă, Ea veghează. Pe un mur înalt și rece de o marmură curată, Albă ca zăpada iernei, lucie ca apa lină, Se răsfrânge ca-n oglindă a copilei umbră plină - Umbra ei, ce ca și dânsa stă în rugă-ngenuncheată. Ce-ți lipsește oare ție, blond copil cu-a ta mărire, Cu de marmur-albă față și cu mâinile de ceară, Văl - o negură diafană mestecată-n stele; clară E privirea-ți inocentă sub a genelor umbrire; Ce-ți lipsește să fii înger - aripi lungi și constelate. Dar ce văd: Pe-a umbrei tale umeri vii ce se întinde? Două umbre de aripe ce se mișcă tremurânde, Două aripe de umbră către ceruri ridicate. O, nu-i umbra ei aceea - este îngeru-i de pază; Lângă marmura cea albă văd ființa-i aeriană. Peste viața-i inocentă, viața lui cea suntă plană, Lângă dânsa el se roagă, lângă ea îngenunchează. Dar de-i umbra ei aceea - atunci Ea un înger este, Însă aripile-i albe lumea-a le vedea nu poate; Muri sfințiți de-a omenirii rugăciuni îndelungate Văd aripele-i diafane și de dânsele dau veste. Te iubesc! - era să strige demonul în a lui noapte, Dară umbra-naripată a lui buze le înmoaie; Nu spre-amor, spre-nchinăciune el genunchii-și încovoaie Și ascultă dus din lume a ei dulci și timizi șoapte. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Ea? - O fiică e de rege, blondă-n diadem de stele, Trece-n lume fericită, înger, rege și femeie; El răscoală în popoare a distrugerii scânteie Și în inimi pustiite samănă gândiri rebele. Despărțiți de-a vieții valuri, între el și între dânsa Veacuri sunt de cugetare, o istorie,-un popor, Câteodat' - deși arare - se-ntâlnesc, și ochii lor Se privesc, par a se soarbe în dorința lor aprinsă. Ochii ei cei mari, albaștri, de blândețe dulci și moi, Ce adânc pătrund în ochii lui cei negri furtunoși! Și pe fața lui cea slabă trece-ușor un nour roș - Se iubesc... Și ce departe sunt deolaltă amândoi! A venit un rege palid, și coroana sa antică, Grea de glorii și putere, l-a ei poale-ar fi depus, Pe-ale tronului covoare ea piciorul de-ar fi pus Și în mâna-i însceptrată, mâna ei îngustă, mică. Dară nu - mute rămas-au buzele-i abia deschise, Mută inima în pieptu-i, mâna ei trasă-ndărăt. În a sufletului taină, ea iubea. Clar și încet Se ivea fața de demon fecioreștilor ei vise. Ea-l vedea mișcând poporul cu idei reci, îndrăznețe; Ce puternic e - gândi ea, cu-amoroasă dulce spaimă; El prezentul îl răscoală cu-a gândirilor lui faimă Contra tot ce grămădiră veacuri lungi și frunți mărețe. El ades suit pe-o piatră cu turbare se-nfășoară În stindardul roș și fruntea-i aspră-adâncă, încrețită, Părea ca o noapte neagră de furtune-acoperită, Ochii fulgerau și vorba-i trezea furia vulgară. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Pe un pat sărac asudă într-o lungă agonie Tânărul. O lampă-ntinde limb-avară și subțire, Sfârâind în aer bolnav. - Nimeni nu-i știe de știre, Nimeni soarta-i n-o-mblânzește, nimeni fruntea nu-i mângâie. Ah! acele gânduri toate îndreptate contra lumei, Contra legilor ce-s scrise, contra ordinii-mbrăcate Cu-a lui Dumnezeu numire - astăzi toate-s îndreptate Contra inimii murinde, sufletul vor să-i sugrume! A muri fără speranță! Cine știe-amărăciunea Ce-i ascunsă-n aste vorbe? - Să te simți neliber, mic, Să vezi marile-aspirații că-s reduse la nimic, Că domnesc în lume rele căror nu te poți opune, C-opunându-te la ele, tu viața-ți risipești - Și când mori să vezi că-n lume viețuit-ai în zadar: O astfel de moarte-i iadul. Alte lacrimi, alt amar Mai crud nici e cu putință. Simți că nimica nu ești. Și acele gânduri negre mai nici a muri nu-l lasă. Cum a intrat el în viață? Cât amor de drept și bine, Câtă sinceră frăție adusese el cu sine! Și răsplata? - Amărârea, care sufletu-i apasă. Dar prin negurile negre, care ochii îi acopăr, Se apropie-argintoasă umbra nalt-a unui înger, Se așează lin pe patu-i; ochii lui orbiți de plângeri Ea-i sărută. De pe dânșii negurile se descopăr... Este Ea. C-o mulțumire adâncă, nemaisimțită, El în ochii ei se uită. - Mândră-i de înduioșere; Ceasul ultim îi împacă toată viața-i de durere; Ah! șoptește el pe moarte - cine ești ghicesc, iubită. Am urmat pământul ista, vremea mea, viața, poporul Cu gândirile-mi rebele contra cerului deschis; El n-a vrut ca să condamne pe demon, ci a trimis Pre un înger să mă-mpace, și-mpăcarea-i... e amorul. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 13 Martie 2013, ora 18:44
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Martie 2013, ora 01:11
Cher e italianca?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 15 Martie 2013, ora 02:17
Citeam pe incredibil....sexul in spatiu poate duce la boli grave.
Asa ca aveti mare grija....cu iesirea in spatiu. Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 15 Martie 2013, ora 12:07
De la: nastasemihail, la data 2013-03-15 01:11:26Cher e italianca? Nu. Este americanca, nascuta in California ( El Centro). Are origini armeniene din partea tatalui, iar din partea mamei are origine cherokee,franceze si irlandeze. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 15 Martie 2013, ora 12:09
De la: nastasemihail, la data 2013-03-15 02:17:46Citeam pe incredibil....sexul in spatiu poate duce la boli grave. De ce? Latexul nu a trecut probele de rezistenta spatiala?
|
|
Postat pe: 15 Martie 2013, ora 12:22
|
|
Fosta membra 9am.ro 7124 mesaje Membru din: 7/02/2013 |
Postat pe: 19 Aprilie 2013, ora 23:04
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' Nicolae Iorga
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 12:10
De la: Musetel, la data 2013-03-15 12:09:53De la: nastasemihail, la data 2013-03-15 02:17:46Citeam pe incredibil....sexul in spatiu poate duce la boli grave. De unde vrei sa stiu eu. Nu e stirea mea. Vezi ca poti sa-ti reactivezi avatarul. Astia nu mai lasa sa-ti pui avataruri poze. O poza din asta e deja valoroasa. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 16238 mesaje Membru din: 20/03/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 12:21
Musetel m-a scos de la prieteni.
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 12:28
De la: _Ingrid, la data 2013-04-20 12:21:54Musetel m-a scos de la prieteni. De ce? Atunci cind inca mai era...ceai?
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 13:03
Nu intgeleg denumirea...iubiti-va pe tunuri.
Cum te poti iubi pe tunuri. Sint reci...si rotunde.
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 13:24
De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 12:28:54De la: _Ingrid, la data 2013-04-20 12:21:54Musetel m-a scos de la prieteni. Aham...s-a suparat ca nu reusea sa ma imbrobodeasca, e genul care are dreptate si cand nu are.
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 13:34
De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 13:03:31Nu intgeleg denumirea...iubiti-va pe tunuri. Pai gandeste-te contextual...se stie ca instinctul de conservare, de perpetuare, devine foarte puternic in prezenta mortii. In razboi de exemplu. Unde sa se iubeasca un barbat si o femeie in razboi? Pat nu, masa, nu, lift nu,...masina de spalat si detergent pauza...deci pe jos nu se poate ca se murdareste echipamentul. Ramane tunul, suprafata neteda si usor de sters cu maneca. Logic rezulta ca indemnul este venit din partea unei persoane care a analizat, poate a si experimentat, si din toate armele, numai tunul a dat rezultate. Dovada e clara: nu exista expresia ,,iubiti-va pe baionete, mitraliere sau kalasnicoave" Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 13:36
De la: _Ingrid, la data 2013-04-20 13:34:13De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 13:03:31Nu intgeleg denumirea...iubiti-va pe tunuri. Eu am facut la transmisiuni.
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 13:40
De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 13:36:54De la: _Ingrid, la data 2013-04-20 13:34:13De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 13:03:31Nu intgeleg denumirea...iubiti-va pe tunuri. ,,Iubiti-va pe cabluri"?,, Iubiti-va in eter" ,,Iubiti-va pe forum"
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 13:42
De la: _Ingrid, la data 2013-04-20 13:40:26De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 13:36:54De la: _Ingrid, la data 2013-04-20 13:34:13De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 13:03:31Nu intgeleg denumirea...iubiti-va pe tunuri. Dormeam....90% din timp. fara exagerare. Mi-a spus unul....tu dormi tot timpul? Nu aveam ce face decit asta. Ma pregateam ptr confruntarea cu dusmanul.....
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 13:47
De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 13:42:45De la: _Ingrid, la data 2013-04-20 13:40:26De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 13:36:54De la: _Ingrid, la data 2013-04-20 13:34:13De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 13:03:31Nu intgeleg denumirea...iubiti-va pe tunuri. Si daca aparea, dadeai bipuri pana-l terminai!! My hero!!! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 14:11
De la: _Ingrid, la data 2013-04-20 13:47:08De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 13:42:45De la: _Ingrid, la data 2013-04-20 13:40:26De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 13:36:54De la: _Ingrid, la data 2013-04-20 13:34:13De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 13:03:31Nu intgeleg denumirea...iubiti-va pe tunuri. Sa stii ca a fost o mobilizare in 76, a vreo 100000 de rezervisti. Stii de ce? Eu am aflat dupa terminarea armatei. Evenimentele din Cambodgia, si parca din Vietnam. Un razboi scurt China Vietnam. Habar nu aveam ce era. Erau si oameni de 50 de ani. Ptr noi era distractie, sa vedem atitia babalici pe acolo. Si erau tinuti in civil, ca nu aveau haine ptr ei. Si sa stii ca nu m-a preocupat armata. Am uitat-o cum am plecat. Fiindca tocmai am spus....am dormit-o.
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 17:45
.
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 17:49
nush ce sa zic
dar nu cred, desi si eu m-am intrebat ce-i cu TEMPLUL asta ? de ce asa de impunator ?!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 21:44
De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 12:28:54De la: _Ingrid, la data 2013-04-20 12:21:54Musetel m-a scos de la prieteni. O fi fost intoarsa pe dos? Ei, Daphné te are la prieteni. VA are !
''Un bun si sigur prieten e constiinta ta: n-o ucide, ci las-o sa moara odata cu tine.'' Nicolae Iorga
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 21:46
De la: _Ingrid, la data 2013-04-20 13:24:18De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 12:28:54De la: _Ingrid, la data 2013-04-20 12:21:54Musetel m-a scos de la prieteni. Objectie, madame! ARE mereu dreptate!
|
|
Postat pe: 20 Aprilie 2013, ora 21:48
De la: Daphne, la data 2013-04-20 21:46:59De la: _Ingrid, la data 2013-04-20 13:24:18De la: nastasemihail, la data 2013-04-20 12:28:54De la: _Ingrid, la data 2013-04-20 12:21:54Musetel m-a scos de la prieteni. Asta ziceam si eu, duduita! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

dar, dupa ce se odihnesc si sufletul trece-n revista ce-a facut si ce mai are inca de rezolvat , se pregateste ptr. noua etapa de dezvoltare spirituala !
ARE mereu dreptate!