back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Bilant la cumpana dintre ani !

coseceleste

13 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 29 Decembrie 2012, ora 21:29

Mai sunt 2 zile si inca un calendar s-a umplut si-i face loc urmãtorului. Inca un final urmat de un nou început. Inca un timp in care ne uitam in urma si tragem linie,apoi ne uitam înainte si planificam. Am impresia ca in ultima vreme timpul nu e deloc rabdator cu noi si se grãbește tot mai tare sa se scurgã.
Îmi numãr binecuvântãrile in anul ce se va încheia ;ii numãr pe cei pe care ii iubesc si pe cei care îmi sunt alãturi. .
In 2013 vreau sa fac mai multe. Vreau sa fiu mai bun, vreau ceva nou dar vreau si tot ce este vechi, vreau sa spun da si vreau sa spun nu, vreau sa rad si vreau sa plang, vreau sa ma plimb si vreau sa stau, vreau sa alerg, vreau sa citesc, sa scriu, sa ascult, sa vorbesc, sa strig, sa soptesc. Vreau sa creez, sa pierd timpul si vreau sa admir. Vreau sa simt iarba, vântul si apa. Vreau sa fiu uneori o umbra si alteori o lumina puternica. Vreau sa fiu imprevizibil, vreau sa fiu surprins , vreau sa imi înving toate temerile, vreau sa fiu ... Eu.
LA MULTI ANI!

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 30 Decembrie 2012, ora 17:14

De la: coseceleste, la data 2012-12-29 21:29:37Mai sunt 2 zile si inca un calendar s-a umplut si-i face loc urmãtorului. Inca un final urmat de un nou început. Inca un timp in care ne uitam in urma si tragem linie,apoi ne uitam înainte si planificam. Am impresia ca in ultima vreme timpul nu e deloc rabdator cu noi si se grãbește tot mai tare sa se scurgã.
Îmi numãr binecuvântãrile in anul ce se va încheia ;ii numãr pe cei pe care ii iubesc si pe cei care îmi sunt alãturi. .
In 2013 vreau sa fac mai multe. Vreau sa fiu mai bun, vreau ceva nou dar vreau si tot ce este vechi, vreau sa spun da si vreau sa spun nu, vreau sa rad si vreau sa plang, vreau sa ma plimb si vreau sa stau, vreau sa alerg, vreau sa citesc, sa scriu, sa ascult, sa vorbesc, sa strig, sa soptesc. Vreau sa creez, sa pierd timpul si vreau sa admir. Vreau sa simt iarba, vântul si apa. Vreau sa fiu uneori o umbra si alteori o lumina puternica. Vreau sa fiu imprevizibil, vreau sa fiu surprins , vreau sa imi înving toate temerile, vreau sa fiu ... Eu.
LA MULTI ANI!

upssss ! nu numai ca postezi tu mai greu, dar iti dispar si postarile de raspuns ! iti scrisesem de bine si cu sentiment de admiratie, dar a zburat puiu cu ata !
La Multi Ani !

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 01:23

Bilant de alegatori far' de minte.....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 01:23

Bilant de alegatori far' de minte.....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 06:17

De la: _KARPOV, la data 2012-12-31 01:23:04Bilant de alegatori far' de minte.....

schimba placa, baiatule, ca s-a uzat !

Fosta membra 9am.ro

134 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 18:55

Au mai ramas doar cateva ore pana va cadea si ultima fila a calendarului anului 2012. Un an plin in care am gustat din cupa fericirii dar am baut si paharul amaraciunii. Am castigat si am pierdut, am zambit si am plans -- am trait. Cu speranta si incredere ne pregatim sa intampinam noul an. Sa privim in urma cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta.
La multi ani tuturor !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 19:33

De la: coseceleste, la data 2012-12-29 21:29:37Mai sunt 2 zile si inca un calendar s-a umplut si-i face loc urmãtorului. Inca un final urmat de un nou început. Inca un timp in care ne uitam in urma si tragem linie,apoi ne uitam înainte si planificam. Am impresia ca in ultima vreme timpul nu e deloc rabdator cu noi si se grãbește tot mai tare sa se scurgã.
LA MULTI ANI!

La multi ani, galateanule, sa ai bucurii mai multe decat te-ai gandit si sa fii iubit!
Daca treci prin gradina publica sau pe faleza, ai grija sa nu calci pe fantoma adolescentei mele!

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 19:34

De la: Roz, la data 2012-12-31 18:55:11Au mai ramas doar cateva ore pana va cadea si ultima fila a calendarului anului 2012. Un an plin in care am gustat din cupa fericirii dar am baut si paharul amaraciunii. Am castigat si am pierdut, am zambit si am plans -- am trait. Cu speranta si incredere ne pregatim sa intampinam noul an. Sa privim in urma cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta.
La multi ani tuturor !

asisderea si tie si familiei tale ! La multi ani!

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 19:35

De la: Roz, la data 2012-12-31 18:55:11Au mai ramas doar cateva ore pana va cadea si ultima fila a calendarului anului 2012. Un an plin in care am gustat din cupa fericirii dar am baut si paharul amaraciunii. Am castigat si am pierdut, am zambit si am plans -- am trait. Cu speranta si incredere ne pregatim sa intampinam noul an. Sa privim in urma cu iertare, inainte cu speranta, in jos cu intelegere si in sus cu recunostinta.
La multi ani tuturor !

Nu stiu cand voi ajunge la aceasta inteleapta impacare ...LA MULTI ANI buni, Rodi!

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 31 Decembrie 2012, ora 20:08

La multi ani tuturor !

pt.doamna toleranta un an nou plin numai de lucruri si evenimente pozitive....

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, sã îþi faci lectura pe vapor decât sã faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

134 mesaje
Postat pe: 1 Ianuarie 2013, ora 11:44

Multumesc dragilor! Un an bun, linistit si presarat cu bucurii va doresc!
Mi-e dor de serile in care frecam menta alaturi de voi.

| Varianta pentru tiparire a topicului Bilant la cumpana dintre ani !
Mergi la: