back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Vacante pentru persoane singure. concept si proiect singles camp

 


 
 
Singlescamp_Romania_1

1 mesaj
Membru din: 20/11/2012
Postat pe: 20 Noiembrie 2012, ora 08:20

Conceptul Singles Camp are ca tinta crearea unei punti intre singles, intre oamenii care sunt sau se simt singuri. Nu are nimic in comun cu actiunile cu caracter si scop matrimonial. Se adreseaza in special celor deschisi, comunicativi si in special toleranti in relatiile cu altii. Singur nu inseamna ascet, retras, izolat, inseamna ceea ce termenul in engleza defineste cel mai bine: single – adica o persoana care nu formeaza un cuplu. Profilul participantului la Singles Camp este cel al unei persoane sociabile, extroverte si remarcate in mediul sau.
Singles Camp se bazeaza pe ceea ce grupul creeaza in general: confort, participativitate, activarea starii de bucurie. Componenta grupului este esentiala in determinarea interelationarii. Conceptul nu este neparat o reteta, un procedeu de determinare si impunere a interelationalitatii intre singles, este mai degraba un cadru de cunoastere.
Se doreste in fapt, ca persoanele single, sa gaseasca mediul in care sa poata petrece o vacanta, cateva zile la munte, o sarbatoare.
Atasat actiunii exista un forum, care ajuta la formarea unei pareri despre ceea ce se intampla si s-a intamplat in actiunile Singles Camp. Conturarea comunitatii virtuale si participarea individului in aceasta, pregateste cadrul taberei de vacanta, proiectata si organizata pentru fiecare tip de grup.
Limbajul in cadrul comunitatii este unul decent, dar liber, lejer si lipsit de inhibitii, identic cu cel folosit in dialogul cu un prieten real, potrivit unei interrelationari directe si cat mai deschise. Virtualitatea ajuta mult la comunicarea si exprimarea sincera, iar aceasta ne ajuta pe noi, echipa participanta la proiect sa obtinem delimitarile si conturarile necesare, astfel incat programul de activitati al taberei sa fie cel optim, potrivit si corect. Forumul reprezinta pentru noi terenul informativ pentru determinarea nivelului necesar de interrelationare in cadrul fiecarui grup de tabara. Din participarea la discutii se vor evidentia particularitatile fiecarui membru, determinandu-se profilul acestuia si ca proiectie incadrarea lui in grupul tip. Componenta grupurilor taberelor este afisata pe forum, astfel ca cei care urmeaza sa participe poarta un dialog pregatitor, se pot cunoaste cel putin in acea faza virtual. Aceasta pre-cunoastere a celorlalti, intuirea atmosferei din actiune, ofera celor inscrisi o senzatie de confort si elimina suspiciunile legate de intalnirea cu niste persoane total necunoscute.
S-a ajuns la 2500 de membri si la peste 80 de actiuni desfasurate. Mult pentru doar 3 ani de la lansare. Dar putin pentru cati single sunt in Romania. De aceea se incearca o promovare a conceptului, o prezentare a acestuia, astfel incat sa ajunga la cat mai multa lume, dar explicat si detaliat. Este important ca oamenii sa inteleaga corect ceea ce acest concept ofera, ceea ce poate genera.
Statutul de single nu este in cele mai multe cazuri, ceva permanent, ci doar o stare temporara. Pentru cei ajunsi brusc in categoria single, acest proiect este mai mult decat binevenit. Isi pot gasi si macar temporar un nou mediu, unul potrivit lor. Si nu in ultimul rand isi pot petrece o vacanta placuta, intr-un grup.

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului Vacante pentru persoane singure. Concept si proiect Singles Camp
Mergi la: