gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 12 August 2012, ora 17:52
De la: Yggd, la data 2012-08-12 16:55:48Apropos:
In opinia mea,Decizia CCR din 2 August 2012 a fost:clara,onesta,(echidistanta) logica.
si cea aparuta-n 6 august, cum a fost ?
de catre cine e data, cu adevarat si cu acordul CUI , devreme ce 3 dintre judecatorii Curtii spun ca habar n-au de ea ?!
ma asteptam ca presedintele Zegrean SA SARA_N SUS si sa Convoace IMEDIAT Curtea, caci daca si-n sinul ei se-ntimpla ce s-a intimplat , atunci in tara asta s-a Terminat si cu Statul de Drept si cu Constitutia , care a ramas doar de Decor pe peretele " garajului " de unde Da INDICATII Suspendatul pres. si, ca sa parafrazez " Daca LEGE nu e, Nimic nu e " !
Romania, INCOTRO ?
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
nastasemihail
47672 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 13 August 2012, ora 07:20
Toti "e" perversi.
Aia iau salarii de multe mii de lei, si voi va certati pe sarcinile lor de servici.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 21 August 2012, ora 09:21
ei, Yorick-yorick si eu te rugasem sa-mi exemplifici sau sa-mi explici ce-a vrut sa spuna don Base prin : "se pare ca nu pot coabita cu USL" ,
desi , zic si eu : rolul presedintelui ar fi sa Gaseasca posibilitatile de coabitare cu un guvern si un parlament de alta culoare politica.....dar si aici apare o problema : presedintele din momentul depunerii juramintului de investitura , NU mai are nicio culoare politica.....ma rog, asa CICA zice legea ! deci : cum e ? incalca sau nu incalca Constitutia ?
mai te rugasem sa comentezi, in lumina aceleiasi Constitutii si cealalta declaratie facuta de dinsul :
"nu vreau sa fiu slugoiul parlamentului " !
incalca sau nu LEGEA ?
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 21 August 2012, ora 13:04
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
16238 mesaje
|
Postat pe: 21 August 2012, ora 13:39
De la: nastasemihail, la data 2012-08-21 13:04:39Ati vazut decizia CCR.
Sa vezi acum apocalipsa!!!
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
Fosta membra 9am.ro
3068 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 21 August 2012, ora 14:18
De la: _Ingrid, la data 2012-08-21 13:39:09De la: nastasemihail, la data 2012-08-21 13:04:39Ati vazut decizia CCR.
CCR-ul a grait
Cvorumul ne-ndeplinit
Dar acuma o sa vada
Cvorumul iesit in strada
Cu totii stim bunaoara
Ca Republica-i PARLAMENTARA
Si puterea o detine
www.youtube.com/watch?v=2fDSZnEVfJQ
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 21 August 2012, ora 14:42
De la: sandu60, la data 2012-08-21 14:18:36De la: _Ingrid, la data 2012-08-21 13:39:09De la: nastasemihail, la data 2012-08-21 13:04:39Ati vazut decizia CCR.
CCR-ul a grait
Cvorumul ne-ndeplinit
Dar acuma o sa vada
Cvorumul iesit in strada
Cu totii stim bunaoara
Ca Republica-i PARLAMENTARA
Si puterea o detine
www.youtube.com/watch?v=2fDSZnEVfJQ[/quote]
ei si tu PARLAMENTARA !?
dupa JUCATORUL rebrenduit presedinte, suntem rep. PREZIDENTIALA , chit ca in Constitutie nu exista termenul respectiv, da' dinsul chiar asa se poarta : ca si cum ar fi !
din pacate , faptul ca el se poarta asa, n-ar fi tocmai o nenorocire ca omu' zice si el ce-i pofteste inimioara... Problema e ca Institutiile statului Sunt Acaparate de ' mnealui prin oamenii plantati acolo sii Indeplinesc Ordinile Tot ca si cum ar fi !
|
|
|
Yorick
1014 mesaje
|
Postat pe: 21 August 2012, ora 14:57
De la: gabigabi2, la data 2012-08-21 09:21:25ei, Yorick-yorick si eu te rugasem sa-mi exemplifici sau sa-mi explici ce-a vrut sa spuna don Base prin : "se pare ca nu pot coabita cu USL" ,
desi , zic si eu : rolul presedintelui ar fi sa Gaseasca posibilitatile de coabitare cu un guvern si un parlament de alta culoare politica.....dar si aici apare o problema : presedintele din momentul depunerii juramintului de investitura , NU mai are nicio culoare politica.....ma rog, asa CICA zice legea ! deci : cum e ? incalca sau nu incalca Constitutia ?
mai te rugasem sa comentezi, in lumina aceleiasi Constitutii si cealalta declaratie facuta de dinsul :
"nu vreau sa fiu slugoiul parlamentului " !
incalca sau nu LEGEA ?
Te legi de nimicuri.
Asemenea declaratii ale lui Base pot fi caracterizate ca lipsa de diplomatie, lipsa de delicatete, agresivitate verbala sau oricum ai vrea tu.
Insa NU reprezinta incalcari ale legii. Daca ar fi , ar trebui sa imi poti indica o lege care sa specifice felul in care trebuie si in care nu trebuie sa se exprime presedintele, si eventual si ce anume are sau nu are voie sa zica.
Eu recunosc ca Base e mai din topor si are adesea scapari de limbaj , pe care nu i le pot suporta nici eu. Mai grave decat ce imi indici tu mi se par cele cu "gaoz.ar" sau "tiganca imputita" .
Asemenea exprimari pot fi amendate intr-un mod simplu de catre electori prin alegerea altcuiva.
DAR - atentie! - ele nu sunt incalcari ale legii, cata vreme tu nu imi gasesti mie acea lege care le interzice.
In priviinta citatului "se pare ca nu pot coabita cu USL" nu e nici un fel de problema. Daca asta e realitatea , atunci n-are decat sa o exprime. Personal, nici eu nu pot coabita cu USL (in special cu partea PSD). Daca ponta se apuca sa faca tot soiul de prostii cu ordonante de urgenta , trecand peste rolul Parlamentului de a legifera, mi se pare de bun simt sa nu coabitezi cu asa ceva.
Citatul cu "slugoiul Parlamentului" poate ca e un caz mai nefericit, si ar fi putut sa aleaga vreo exprimare mai delicata, insa realitatea este ca Presedintele are anumite atributii care il indreptatesc sa actioneze in anumite moduri. Spre exemplu poate sa reintoarca o lege la discutie in Parlament inainte de a o semna. Asta e in Constitutie (articolul 77) si aici nu e vorba de Base. Acest drept l-au avut si Iliescu si Constantinescu si il vor avea si urmatorii Presedinti. Deasemeni Presedintele poate , in anumite conditii (articolul 89), sa dizolve Parlamentul. Iarasi , acest lucru este valabil pentru orice Presedinte , nu special pentru Base.
Din aceste considerente , CONFORM legii fundamentale, Presedintele realmente NU este vreun fel de sluga menita sa semneze fara sa comenteze ce semneaza.
Dar astea sunt doar etichete. Nu conteza din punct de vedere logic ce fel de termen folosesti (conteaza doar din punct de vedere electoral, ca ajungi sa calci pe nervi pe unii) , ci conteaza substratul/esenta termenului.
Adica conteaza realmente ce atributii are in mod real Presedintele si cum si le exercita. De aceea , pentru o discutie coerenta pe acest subiect, trebuie sa te raportezi mereu la lege.
|
|
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 21 August 2012, ora 19:50
Multumesc, Yorick, este exact ceea ce am spus la un moment dat, tot pe aici : cind vrei sa-nvirtesti legile ca sa-l scoti alb ca neaua, poti s-o faci ....la fel si cind vrei sa-l infunzi in cheche .....depinde de cine citeste si interpreteaza, dar mai ales CE Interese si Simpatii are si ieri dl. Zegrean a confirmat asta spunind ca in asta consta frumusetea sau minunatia legii : ca este interpretabila !
si azi s-a vazut al naibii de bine :
mergem si votam la un REFERENDUM , ba ni se impune s'un cvorum, dar suntem judecati si socotiti dupa Legea Alegerilor prezidentiale ....si frumoasa si minunata legea arbitrarului, asa-i  !
|
Yorick
1014 mesaje
|
Postat pe: 22 August 2012, ora 04:12
De la: gabigabi2, la data 2012-08-21 19:50:01Multumesc, Yorick, este exact ceea ce am spus la un moment dat, tot pe aici : cind vrei sa-nvirtesti legile ca sa-l scoti alb ca neaua, poti s-o faci ....la fel si cind vrei sa-l infunzi in cheche .....depinde de cine citeste si interpreteaza, dar mai ales CE Interese si Simpatii are si ieri dl. Zegrean a confirmat asta spunind ca in asta consta frumusetea sau minunatia legii : ca este interpretabila !
si azi s-a vazut al naibii de bine :
mergem si votam la un REFERENDUM , ba ni se impune s'un cvorum, dar suntem judecati si socotiti dupa Legea Alegerilor prezidentiale ....si frumoasa si minunata legea arbitrarului, asa-i !
1. nu e vorba de "a invarti legile ca sa-l scoti alb.." . E vorba macar sa poti indica o lege pe care te spijini ca sa iti sustii opiniile. Eu am facut asta , tu nu. Desi am solicitat-o in mod expres.
Opiniile nu-s egale ca valoare. Conteaza care sunt justificate si care nu. Conteaza ce fel de argumentatie construiesti pentru a-ti valida opinia. Conteaza daca te raportezi la texte de lege sau doar arunci pareri fara nici o baza.
Pentru ca atunci cazi in pacatul de care ma acuzi : "depinde de cine citeste si interpreteaza, dar mai ales CE Interese si Simpatii are "
Diferenta majora intre opiniile noastre este ca eu mi le justific pe ale mele cu argumente, iar tu doar arunci cuvinte in baza prejudecatilor detinute.
Cum crezi ca poti sa imi transmiti un asemenea mesaj , precum cel pe care il comentez, fara ca macar sa iti indeplinesti datoria de a imi indica legea pe care se presupune ca a incalcat-o presedintele? Lipsa de dovezi - pacatul tau cel mai mare.
2. "ni se impune un cvorum"
La asta am raspuns de mult , dar pare-se ca alegi sa ignori raspunsul. Uita-te la mesajul meu pe acest topic la data de 3 august.
Ti-am indicat cu precizie ordonanata de urgenta data de guvernul ponta, ti-am indicat si data la care a fost data, ti-am citat textul legii care era valabila anterior acelei ordonante, si tu tot continui cu asta? Cum poti sa faci asa ceva?
Impunerea LIPSEI unui cvorum este incercata de catre guvernul ponta prin acea OUG. De aia s-au luat cei de la Bruxelles de el si a fost nevoit sa dea inapoi.
Astea sunt FAPTE gabi. Nu pareri! Ordonanta de urgenta exista, a fost publicata in Monitorul Oficial si e de gasit usor pe net. Acest lucru nu e de dezbatut!
Iar tu te gasesti intr-o negare a REALITATII, pozitie pe care un om rational ar trebui sa o abandoneze. Desigur, daca nu ar exista prejudecatile...
|
Fosta membra 9am.ro
1254 mesaje
|
Postat pe: 22 August 2012, ora 10:29
CCR informativ a dat o Decizie,PARLAMENTUL IA ACT SI DECIDE IN CONFORMITATE CU ART. 8 , 10 DIN LEGEA REFERENDUMULUI COROBORAT CU 87,5% VOINTA POPORULUI LA REFERENDUM ,CA DOAR PARLAMENTUL REPREZINTA VOINTA POPORULUI ,NU VA MAI JUCATI !
http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc
http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI
http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
|
Fosta membra 9am.ro
2146 mesaje
|
Postat pe: 22 August 2012, ora 11:45
Astia prostii, de va plangeti ca ati mers la vot degeaba: v-a chemat Ponta si Antonescu  . Pe ei sa-i injurati ca v-au amagit.Despre faptul ca sunteti multi, asta o stim de la Lapusneanu  . Si la alegeri 5 mil. au votat impotriva lui Basescu, dar asta nu inseamna ca nu s-a facut ceva pe votul vostru. Dar s-a tinut cont de el, ca si acum. N-ati fost destui.
originala ...nu-mi plac copiile .
|
Fosta membra 9am.ro
2146 mesaje
|
Postat pe: 22 August 2012, ora 11:51
Va rog nu va inghesuiti sa aruncati cu dejectii ...cunosc reactia reactia voastra  am experimentato indelung si zic eu ca am capatat imunitate .Nu va irositi munitia cu mine !Nimic nu functioneaza !Eu apreciez ,,raspunsurile ,, voastre ca pe o invitatie la distractie !
|
Tramp
9944 mesaje
|
Postat pe: 22 August 2012, ora 12:17
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 22 August 2012, ora 16:43
nu stiu, @Yorick ce sa-ti mai spun altceva decit ca mi se pare ca in clipa asta suntem intrun Absurd total : ca 7.400 mil. de voturi sunt ignorate si basescu se-ntoarce la "domnie" pe baza a nici -unui milion de votanti : 900 mii, doar atit ! ajunge ? poate fi condusa o tara cu o asemenea minoritate imfima ?
imi pare ca acest Referendum avea ca scop Aflarea unei realitati : daca mai este sau nu dorit de populatie ? in mod normal, ar fi fost de dorit ca si cei ce sunt basisti sa stie care-i starea adevarata a natiunii si cita LEGITIMITATE mai are acest om, cind de 2 .5 ani n-a depasit ca sustinere 9-10 % ,iar acum se vede ca nu-i mai are nici pe cei 10 % !?
cum si cine il mai poate baga in seama , ptr. luarea unei hotariri importante, cu o asemenea minuscula sustinere populara si politica ? oriunde-n lumea asta, un presedinte care ajunge-ntro asemenea situatie , ar renunta si s-ar retrage demn....
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 22 August 2012, ora 16:57
De la: ana__totir, la data 2012-08-22 11:51:38Va rog nu va inghesuiti sa aruncati cu dejectii ...cunosc reactia reactia voastra am experimentato indelung si zic eu ca am capatat imunitate .Nu va irositi munitia cu mine !Nimic nu functioneaza !Eu apreciez ,,raspunsurile ,, voastre ca pe o invitatie la distractie !
esti simpatica, zau !  da' pe cine intereseaza rautatile tale izvorite din prostie crasa ? un om Inteligent poate fi malitios, ironic sau chiar muscator.... dar tu nu esti inteligenta : cind s-a impartit, nu erai p'acolo !
in mod normal, trebuia sa trec mai departe de postarile tale, dar azi ma simt generoasa si vreau sa-ti fac un bine si poate vei tine cont : NU ai nimic de SPUS de la tine ,ca rezultat al unei gindiri.proprii, ca atare...
|
Fosta membra 9am.ro
2146 mesaje
|
Postat pe: 22 August 2012, ora 22:38
Asa cum am spus , nu ma dau in laturi de la distractie !!Daca_i bal atunci bal sa fie !!
Doamna Snitzelareasa ( D-na Gabi cu repetitie )daca dvs ati fost asa de harnica si v-ati trezit cu noaptea-n cap atunci cand se impartea inteligenta  si ati si avut noroc sa primiti eu cred ca n-ati pretuit ,,darul,, lui Dumnezeu cum se cuvine si uite cum ati ajuns 
Ori bag seama  dvs ati pus repede tigaia in functiune si hamesita cum sunteti ati pus repede ,, inteligenta ,, la tavalit prin niste pesmet si ati facut un ditamai snitzelu' si ati trantit si niste ,, piureaua ,,  si hopaaa gata masa !!
Doamna acum pe bune  nu va mai vaicariti pe-aici ca Antonescu ca Basescu ca pe colo, ca pe dincolo  invartiti politica precum porcul dovleacul  doar doar ,ii dati de capat !!
Alea jacta est!
Lasati doamna fotbalul ,politica si ocupati-va de snitel , inghetata ,bere si ce mai gasiti pe-acolo!Eu inteleg si ca femeile,,,, castrate nu se mai ingrijesc de ele si nici prea mult de familie si incep sa invarta politichia , trabucul si berea cu barbatii la un loc!
Lapusneanu a avut mare dreptate ,,:prosti da" multi ,, da'chiar 8 milioane ?? si sa-i ignori asa  de dragul democratiei si respectului fata de lege???!!maaai sa fie !!
Va saluta din tabara ,,adversa,, UNA ,,care n-a fost cand so impartit inteligenta si  care nici n-a strigat,, dati mai putin sa ajunga la toooooata lumea!!
|
Fosta membra 9am.ro
1254 mesaje
|
Postat pe: 23 August 2012, ora 00:24
Puscariasa Aspazia Cojocaru,fosta colaboratoare a securitatii comuniste,falsificatoare de acte pentru admiterea la facultatea de drept,a tradat votul a 8,5 milioane de electori.Este o napirca senila la prima Decizie CCR declara ca Referendumul trebuie anulat,astazi nu mai recunoaste,de teama Dosarelor pe care le are a trecut de partea impostorului care este inconjurat numai de puscariasi si puscariabili.Senatul trebuie sa revoce asemenea erxemplare din CCR ca de altfel sa faca ordine si la CSM unde erste o mare harababura.
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 23 August 2012, ora 08:25
De la: ana__totir, la data 2012-08-22 22:38:09Asa cum am spus , nu ma dau in laturi de la distractie !!Daca_i bal atunci bal sa fie !!
Doamna Snitzelareasa ( D-na Gabi cu repetitie )daca dvs ati fost asa de harnica si v-ati trezit cu noaptea-n cap atunci cand se impartea inteligenta si ati si avut noroc sa primiti eu cred ca n-ati pretuit ,,darul,, lui Dumnezeu cum se cuvine si uite cum ati ajuns 
Ori bag seama dvs ati pus repede tigaia in functiune si hamesita cum sunteti ati pus repede ,, inteligenta ,, la tavalit prin niste pesmet si ati facut un ditamai snitzelu' si ati trantit si niste ,, piureaua ,, si hopaaa gata masa !!
Doamna acum pe bune nu va mai vaicariti pe-aici ca Antonescu ca Basescu ca pe colo, ca pe dincolo invartiti politica precum porcul dovleacul doar doar ,ii dati de capat !!
Alea jacta est!
Lasati doamna fotbalul ,politica si ocupati-va de snitel , inghetata ,bere si ce mai gasiti pe-acolo!Eu inteleg si ca femeile,,,, castrate nu se mai ingrijesc de ele si nici prea mult de familie si incep sa invarta politichia , trabucul si berea cu barbatii la un loc!
Lapusneanu a avut mare dreptate ,,:prosti da" multi ,, da'chiar 8 milioane ?? si sa-i ignori asa de dragul democratiei si respectului fata de lege???!!maaai sa fie !!
Va saluta din tabara ,,adversa,, UNA ,,care n-a fost cand so impartit inteligenta si care nici n-a strigat,, dati mai putin sa ajunga la toooooata lumea!!
vorba respectiva era : sa ajunga pina-n fund la doamna....sau , domnu'  ptr. ca tu imi pari a fi un barbat cu avatar de femeie sau, esti o femeie d'aia cum zisesi tu : castrata  ......ai vrut tu sa spui ceva, dar nu ti-a iesit .....mai incearca ....ma gasesti p'aici !
|
Fosta membra 9am.ro
3068 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 23 August 2012, ora 10:54
De la: ana__totir, la data 2012-08-22 22:38:09Asa cum am spus , nu ma dau in laturi de la distractie !!Daca_i bal atunci bal sa fie !!
Doamna Snitzelareasa ( D-na Gabi cu repetitie )daca dvs ati fost asa de harnica si v-ati trezit cu noaptea-n cap atunci cand se impartea inteligenta si ati si avut noroc sa primiti eu cred ca n-ati pretuit ,,darul,, lui Dumnezeu cum se cuvine si uite cum ati ajuns 
Ori bag seama dvs ati pus repede tigaia in functiune si hamesita cum sunteti ati pus repede ,, inteligenta ,, la tavalit prin niste pesmet si ati facut un ditamai snitzelu' si ati trantit si niste ,, piureaua ,, si hopaaa gata masa !!
Doamna acum pe bune nu va mai vaicariti pe-aici ca Antonescu ca Basescu ca pe colo, ca pe dincolo invartiti politica precum porcul dovleacul doar doar ,ii dati de capat !!
Alea jacta est!
Lapusneanu a avut mare dreptate ,,:prosti da" multi ,, da'chiar 8 milioane ?? si sa-i ignori asa de dragul democratiei si respectului fata de lege???!!maaai sa fie !!
Va saluta din tabara ,,adversa,, UNA ,,care n-a fost cand so impartit inteligenta si care nici n-a strigat,, dati mai putin sa ajunga la toooooata lumea!!
hop si eu, balul imi place
ca tot n-am pa 'ici ce face
am vazut o domnisoara
printre fete indrazneata
la fel ca o precupeata
si la dans ii profesoara
s-o invit, imi este teama
ii cam grasa, cracanata
fata de pistrui patata
guraliva, mama-mama
inima o iau in dinti
chiar de dansa se declara
ca ne este adversara
daca-i bal, nu te confrunti
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 23 August 2012, ora 14:33
De la: sandu60, la data 2012-08-23 10:54:22De la: ana__totir, la data 2012-08-22 22:38:09Asa cum am spus , nu ma dau in laturi de la distractie !!Daca_i bal atunci bal sa fie !!
Alea jacta est!
am vazut o domnisoara
printre fete indrazneata
la fel ca o precupeata
si la dans ii profesoara
ii cam grasa, cracanata
fata de pistrui patata
guraliva, mama-mama
inima o iau in dinti
ca ne este adversara
vezi sa nu te calce pe picioare mai mult decit iti doresti, caci e experta si-n calcatul in strachini si-i miroase gura !
|
Fosta membra 9am.ro
490 mesaje
|
Postat pe: 23 August 2012, ora 16:13
De la: gabigabi2, la data 2012-08-23 14:33:58De la: sandu60, la data 2012-08-23 10:54:22De la: ana__totir, la data 2012-08-22 22:38:09Asa cum am spus , nu ma dau in laturi de la distractie !!Daca_i bal atunci bal sa fie !!
Alea jacta est!
am vazut o domnisoara
printre fete indrazneata
la fel ca o precupeata
si la dans ii profesoara
ii cam grasa, cracanata
fata de pistrui patata
guraliva, mama-mama
inima o iau in dinti
ca ne este adversara
vezi sa nu te calce pe picioare mai mult decit iti doresti, caci e experta si-n calcatul in strachini si-i miroase gura !
Tot Ana o cheama in secret si pe colaboratoarea securitatii Ceausiste Aspazia Cojocaru amica mea din CCR. www.youtube.com/watch?v=ANbVBuYw9sY&feature=related
PE 29 IULIE 2012 EU AM CHEMAT ELECTORATUL LA VOT DAR PDL SI OAMENII DIN SERVICIILE SECRETE VOR BOICOTA SI IMPEDICA PARTICIPAREA SA NU ATINGA PRAGUL ELECTORAL SA MA REINTORC LA COTROCENI.AMBASADORII MEI DIN STRAINATATE STIU SI EI CE AU DE FACUT.MONICA MACOVEI LATRA LA BRUXELLES SA-L ASMUTA PE BARROSO SI PE MERKEL CA ASTIA SUNT CRETINI SI NU PRICEP MANEVRELE MELE,DAR AU INTERESE IN ROMANIA LA FEL CA AMERICANII.LA CCR AM OMUL MEU STEFAN MINEA SPECIALIST IN FALSURI SI DAU PESTE CAP DECIZIILE PLENULUI CIND SUNT FRAIERII PLECATI IN CONCEDII.
EU NU RESPECT LEGEA PARTIDELOR POLITICE,IN SPECIAL ART.2 SI ART.46.
STIAM CA LISTELE ELECTORALE SUNT UMFLATE CU PESTE 3,5 MILIOANE DE ELECTORI CA AM SI EU VAGABOANTA MEA LA AUTORITATEA ELECTORALA PERMANENTA SI VROIAM SA LE MAI TRAG O PACALEALA GAOZARILOR,DACA MAI ERA DULAUL MEU BLAGA LA MI REUSEAM.DAR NICI CU IOAN RUS NU MA PLING CA ESTE OMUL LUI BOC.DAR NU MA PLING,O AM PE ASPAZIA COJOCARU, SECURISTA CARE RASTOARNA SITUATIA LA CCR IN FAVOAREA MEA PE HANDICAPATUL ZEGREAN,PSIHOPATA IULIA,PETRE CEAUSESCU LAZAROIU INFRACTORUL CARE CU TOATE CELE 7,5 MILIOANE DE VOTURI IMPOTRIVA MEA SI INCOMPETENTA PARLAMENTULUI MA INTORC LA COTROCENI.
|
Fosta membra 9am.ro
2146 mesaje
|
Postat pe: 23 August 2012, ora 20:59
De la: gabigabi2, la data 2012-08-23 08:25:06De la: ana__totir, la data 2012-08-22 22:38:09Asa cum am spus , nu ma dau in laturi de la distractie !!Daca_i bal atunci bal sa fie !!
Alea jacta est!
vorba respectiva era : sa ajunga pina-n fund la doamna....sau , domnu' ptr. ca tu imi pari a fi un barbat cu avatar de femeie sau, esti o femeie d'aia cum zisesi tu : castrata ......ai vrut tu sa spui ceva, dar nu ti-a iesit .....mai incearca ....ma gasesti p'aici !
Apropos' d-na Snitzeldeporccucartofiprajiti, luati si dvs o pauza intre doua clatite sau doi carnati pe gratar cu cartofi prajiti :sa stiti ca cei multi si prosti printre care se pare ca va numarati si dvs ,se incadreaza perfect in ;,,Cand toata lumea gandeste la fel inseamna ca nimeni nu gandeste,,!
Inca ceva: toata lumea se plange ca nu mai au memorie buna dar nimeni nu se vaita ca au o logica proasta  poate si pt ca in bezna mintii lor nicio sinapsa nu mai palpaie . :sml-
confused0006: Dupa carnatii aia parca merge si-o bere! doua
|
Fosta membra 9am.ro
529 mesaje
|
Postat pe: 24 August 2012, ora 01:42
De la: SUSPENDATUL, la data 2012-08-23 16:13:28De la: gabigabi2, la data 2012-08-23 14:33:58De la: sandu60, la data 2012-08-23 10:54:22De la: ana__totir, la data 2012-08-22 22:38:09Asa cum am spus , nu ma dau in laturi de la distractie !!Daca_i bal atunci bal sa fie !!
Alea jacta est!
am vazut o domnisoara
printre fete indrazneata
la fel ca o precupeata
si la dans ii profesoara
ii cam grasa, cracanata
fata de pistrui patata
guraliva, mama-mama
inima o iau in dinti
ca ne este adversara
Tot Ana o cheama in secret si pe colaboratoarea securitatii Ceausiste Aspazia Cojocaru amica mea din CCR.www.youtube.com/watch?v=ANbVBuYw9sY&feature=related[/quote]
Romania este membra a Uniunii Europene si are obligatia sa se realieze Legilor Uniunii Europene.In cazul Referendumului din 29 iulie 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu,care a fost demis de poporul român cu 87,5% din voturile exprimate DA și in care Curtea Constitutionala a României in cadrul careia functioneaza persoane fara probitate morala ,in speța Aspazia Cojocaru,Petre Ceausescu Lazaroiu,Augustin Zegrean,Mircea Stefan Minea, care au comis infractiunea de a nu tine cont de situatia reala a Listelor Electorale prezentate la cerere de Guvernul Romaniei,incalcind Legislatia Europeana la care Romania este parte,in calitate de român,elector,conform art.61 din Constitutia Romaniei cer Parlamentului in calitate de Instanta Suprema sa dispuna anchetarea persoanelor citate mai sus,care contrar prevederilor legale au formulat la comanda lui Traian Basescu o Decizie falsa impotriva celor 8,5 milioane de electori prezenti la vot in 29 iulie 2012.
Redau Lista prezentata de Guvern.
-26.066 de persoane decedate
-4.465 cetățeni români cu dominicilu
-3.414 persoane fără drept de vot
-129 persoane bolnave psihic
-349 persoane cu corecții ale CNP-ului
- 512.379 ale căror acte au expirat și nu au fost reînnoite până în ziua referendumului inclusiv.
De la MAE, date primite până acum de la autoritățile străine și consulatele din 17 țări, totalul cetățenilor români cu drept legal de ședere 3.052.397 dintre care există 1.101.808 majori si cu drept legal de sedere, 1.468.369 de cetățeni cu drept legal de ședere. Există în 27 alte țări 1.148.000 cu drept legal de ședere
Cvorumul ilegal fixat de CCR a fost depasit atingind 65% prezenta la vot.
Prevederile Legislatiei Europene obligatoriu insusite de Romania ca parte,prevad ca in urma Deciziei CCR ,FORUL SUPERIOR PARLAMENTUL IN SPETA VA PRONUNTA ULTIMA SENTINTA.
Art.61 DIN CONSTITUTIA ROMANIEI
Articolul 61 din Constitutia RomanieiArticolul 61: Rolul si structura:(1): Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului roman si unicaautoritate legiuitoare a tarii.(2): Parlamentul este alcatuit din Camera Deputatilor si Senat.Locul si legitimitatea Parlamentului in ansamblul sistemului politic potrivit art. 2 alin. (1)din Constitutie, Parlamentul nu este unicul titular al exercitiului suveranitatii nationale, ci unuldintre organismele prin care poporul, ca detinator legitim al suveranitatii, o exercita prinorganele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice si corecte, precum si prinreferendum;-astfel , Parlamentul Romaniei are calitatea de organ reprezentativ suprem, dar siPresedintele Romaniei intruneste, de asemenea, calitatea de organism reprezentativ prin intermediulcaruia poporul isi exprima suveranitatea;-Parlamentul apare ca un instrument prin care poporul, detinator suveran al puterii politice, ii investeste pe reprezentantii sai alesi sa-i stabileasca cadul legislativ de reglementare arelatiilor sociale si sa investeasca in mod legitim Guvernul cu administrarea treburilor publice;ointrucat poporul nu poate sa se autoguverneze, acesta isi alegereprezentantii reuniti in Parlament, care la randul lor desemneazaGuvernul, pe care il controleaza apoi, pe intreaga durata a mandatului lor parlamentar;o prin notiunea de popor roman , utilizata in alin. (1) al art. 61, se intelegeintreaga masa a cetatenilor romani.Parlamentul organul reprezentativ suprem al poporului potrivit art. 61 alin. (1) dinConstitutie, singurul reprezentant autentic al poporului roman este Parlamentul;-astfel , nici o alta autoritate publica electiva sau neelectiva nu poate pretinde ca reprezinta poporul;-reprezentativitatea , la nivel suprem asa cum este prevazuta de Constitutie, asigurata deParlament consta in menirea acestei institutii de a exprima vointa politica a poporului in doua mari sifundamentale directii, si anume:oin materie de legiferare;oin privinta investirii Guvernului si a controlului asupra modului in careacesta actioneaza in aplicarea programului sau de guvernare acceptat deParlament.-in raport cu Adunarea Constituanta , Parlamentul este o putere instituita exclusiv prinvointa acesteia;oastfel, exercitarea suveranitatii in ceea ce priveste adoptarea Constitutieieste rezervata Adunarii Constituante, si nu Parlamentului ordinar;oinsa, competenta Adunarii Constituante este redusa in raport cu cea aParlamentului, acesta intrunind toate functiile, competentele si atributiilece-i sunt recunoscute prin Constitutie, mai putin pe aceea a adoptariiLegii fundamentale;
Rog membrii Parlamentului sa reciteasca cu atentie prevederile art.1 din Constitutie sa se intruneasca plenul de urgenta si sa decida asupra cererii celor 7.400.000 de electori care au cerut demiterea presedintelui Traian Basescu.
In atentia domnului Valeriu Zgonea si domnului Petru Filip,presedintii celor doua camere.
Urmareste topicul 'IN ATENTIA PARLAMENTULUI ROMANIEI'
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 24 August 2012, ora 10:16
De la: TEMERAR, la data 2012-08-24 01:42:10De la: SUSPENDATUL, la data 2012-08-23 16:13:28De la: gabigabi2, la data 2012-08-23 14:33:58De la: sandu60, la data 2012-08-23 10:54:22De la: ana__totir, la data 2012-08-22 22:38:09Asa cum am spus , nu ma dau in laturi de la distractie !!Daca_i bal atunci bal sa fie !!
Alea jacta est!
am vazut o domnisoara
printre fete indrazneata
la fel ca o precupeata
si la dans ii profesoara
ii cam grasa, cracanata
fata de pistrui patata
guraliva, mama-mama
inima o iau in dinti
ca ne este adversara
Tot Ana o cheama in secret si pe colaboratoarea securitatii Ceausiste Aspazia Cojocaru amica mea din CCR.www.youtube.com/watch?v=ANbVBuYw9sY&feature=related[/quote]
Romania este membra a Uniunii Europene si are obligatia sa se realieze Legilor Uniunii Europene.In cazul Referendumului din 29 iulie 2012 pentru demiterea presedintelui Traian Basescu,care a fost demis de poporul român cu 87,5% din voturile exprimate DA și in care Curtea Constitutionala a României in cadrul careia functioneaza persoane fara probitate morala ,in speța Aspazia Cojocaru,Petre Ceausescu Lazaroiu,Augustin Zegrean,Mircea Stefan Minea, care au comis infractiunea de a nu tine cont de situatia reala a Listelor Electorale prezentate la cerere de Guvernul Romaniei,incalcind Legislatia Europeana la care Romania este parte,in calitate de român,elector,conform art.61 din Constitutia Romaniei cer Parlamentului in calitate de Instanta Suprema sa dispuna anchetarea persoanelor citate mai sus,care contrar prevederilor legale au formulat la comanda lui Traian Basescu o Decizie falsa impotriva celor 8,5 milioane de electori prezenti la vot in 29 iulie 2012.
Redau Lista prezentata de Guvern.
-26.066 de persoane decedate
-4.465 cetățeni români cu dominicilu
-3.414 persoane fără drept de vot
-129 persoane bolnave psihic
-349 persoane cu corecții ale CNP-ului
- 512.379 ale căror acte au expirat și nu au fost reînnoite până în ziua referendumului inclusiv.
De la MAE, date primite până acum de la autoritățile străine și consulatele din 17 țări, totalul cetățenilor români cu drept legal de ședere 3.052.397 dintre care există 1.101.808 majori si cu drept legal de sedere, 1.468.369 de cetățeni cu drept legal de ședere. Există în 27 alte țări 1.148.000 cu drept legal de ședere
Cvorumul ilegal fixat de CCR a fost depasit atingind 65% prezenta la vot.
Prevederile Legislatiei Europene obligatoriu insusite de Romania ca parte,prevad ca in urma Deciziei CCR ,FORUL SUPERIOR PARLAMENTUL IN SPETA VA PRONUNTA ULTIMA SENTINTA.
Art.61 DIN CONSTITUTIA ROMANIEI
Articolul 61 din Constitutia RomanieiArticolul 61: Rolul si structura:(1): Parlamentul este organul reprezentativ suprem al poporului roman si unicaautoritate legiuitoare a tarii.(2): Parlamentul este alcatuit din Camera Deputatilor si Senat.Locul si legitimitatea Parlamentului in ansamblul sistemului politic potrivit art. 2 alin. (1)din Constitutie, Parlamentul nu este unicul titular al exercitiului suveranitatii nationale, ci unuldintre organismele prin care poporul, ca detinator legitim al suveranitatii, o exercita prinorganele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice si corecte, precum si prinreferendum;-astfel , Parlamentul Romaniei are calitatea de organ reprezentativ suprem, dar siPresedintele Romaniei intruneste, de asemenea, calitatea de organism reprezentativ prin intermediulcaruia poporul isi exprima suveranitatea;-Parlamentul apare ca un instrument prin care poporul, detinator suveran al puterii politice, ii investeste pe reprezentantii sai alesi sa-i stabileasca cadul legislativ de reglementare arelatiilor sociale si sa investeasca in mod legitim Guvernul cu administrarea treburilor publice;ointrucat poporul nu poate sa se autoguverneze, acesta isi alegereprezentantii reuniti in Parlament, care la randul lor desemneazaGuvernul, pe care il controleaza apoi, pe intreaga durata a mandatului lor parlamentar;o prin notiunea de popor roman , utilizata in alin. (1) al art. 61, se intelegeintreaga masa a cetatenilor romani.Parlamentul organul reprezentativ suprem al poporului potrivit art. 61 alin. (1) dinConstitutie, singurul reprezentant autentic al poporului roman este Parlamentul;-astfel , nici o alta autoritate publica electiva sau neelectiva nu poate pretinde ca reprezinta poporul;-reprezentativitatea , la nivel suprem asa cum este prevazuta de Constitutie, asigurata deParlament consta in menirea acestei institutii de a exprima vointa politica a poporului in doua mari sifundamentale directii, si anume:oin materie de legiferare;oin privinta investirii Guvernului si a controlului asupra modului in careacesta actioneaza in aplicarea programului sau de guvernare acceptat deParlament.-in raport cu Adunarea Constituanta , Parlamentul este o putere instituita exclusiv prinvointa acesteia;oastfel, exercitarea suveranitatii in ceea ce priveste adoptarea Constitutieieste rezervata Adunarii Constituante, si nu Parlamentului ordinar;oinsa, competenta Adunarii Constituante este redusa in raport cu cea aParlamentului, acesta intrunind toate functiile, competentele si atributiilece-i sunt recunoscute prin Constitutie, mai putin pe aceea a adoptariiLegii fundamentale;
Rog membrii Parlamentului sa reciteasca cu atentie prevederile art.1 din Constitutie sa se intruneasca plenul de urgenta si sa decida asupra cererii celor 7.400.000 de electori care au cerut demiterea presedintelui Traian Basescu.
In atentia domnului Valeriu Zgonea si domnului Petru Filip,presedintii celor doua camere.
Urmareste topicul 'IN ATENTIA PARLAMENTULUI ROMANIEI'
mda....se-ntimpla ceva ce noua ne scapa !
|
Fosta membra 9am.ro
1254 mesaje
|
Postat pe: 24 August 2012, ora 12:46
De la: 9am_670, la data 2012-08-02 01:01:58 Decizie perversa a CCR
Decizia CCR va fi una nici de validare nici de invalidare invocandu-se faptul ca nu sunt argumente
suficiente nici pentru a valida referendumul si nici pentru al invalida. Decizia va fi trimisa la parlament
care va modifica legea referendumului in sensul ca se va organiza al 2-lea tur care va valida vointa
alegatorilor indiferent de cati se vor prezenta la vot. Daca previziunea mea se va adeveri este o executie
marsava a CCR a domnului Traian Basescu iar curtea va face jocurile USL-ului.
Curtea confirma ca Referendumul s-a desfasurat norma l iar Parlamentul cu 2/3 decide demiterea
www.jurnalul.ro/politica/referendum-decizie-basescu-demis-parlam...
|
Fosta membra 9am.ro
490 mesaje
|
Postat pe: 26 August 2012, ora 16:13
De la: 9am_670, la data 2012-08-02 01:01:58 Decizie perversa a CCR
Decizia CCR va fi una nici de validare nici de invalidare invocandu-se faptul ca nu sunt argumente
suficiente nici pentru a valida referendumul si nici pentru al invalida. Decizia va fi trimisa la parlament
care va modifica legea referendumului in sensul ca se va organiza al 2-lea tur care va valida vointa
alegatorilor indiferent de cati se vor prezenta la vot. Daca previziunea mea se va adeveri este o executie
marsava a CCR a domnului Traian Basescu iar curtea va face jocurile USL-ului.
Decizia este favorabila Parlamentului care la suspendat pe Basescu
www.romanialibera.ro/actualitate/politica/ghise-vrea-ca-parlamen...
PE 29 IULIE 2012 EU AM CHEMAT ELECTORATUL LA VOT DAR PDL SI OAMENII DIN SERVICIILE SECRETE VOR BOICOTA SI IMPEDICA PARTICIPAREA SA NU ATINGA PRAGUL ELECTORAL SA MA REINTORC LA COTROCENI.AMBASADORII MEI DIN STRAINATATE STIU SI EI CE AU DE FACUT.MONICA MACOVEI LATRA LA BRUXELLES SA-L ASMUTA PE BARROSO SI PE MERKEL CA ASTIA SUNT CRETINI SI NU PRICEP MANEVRELE MELE,DAR AU INTERESE IN ROMANIA LA FEL CA AMERICANII.LA CCR AM OMUL MEU STEFAN MINEA SPECIALIST IN FALSURI SI DAU PESTE CAP DECIZIILE PLENULUI CIND SUNT FRAIERII PLECATI IN CONCEDII.
EU NU RESPECT LEGEA PARTIDELOR POLITICE,IN SPECIAL ART.2 SI ART.46.
STIAM CA LISTELE ELECTORALE SUNT UMFLATE CU PESTE 3,5 MILIOANE DE ELECTORI CA AM SI EU VAGABOANTA MEA LA AUTORITATEA ELECTORALA PERMANENTA SI VROIAM SA LE MAI TRAG O PACALEALA GAOZARILOR,DACA MAI ERA DULAUL MEU BLAGA LA MI REUSEAM.DAR NICI CU IOAN RUS NU MA PLING CA ESTE OMUL LUI BOC.DAR NU MA PLING,O AM PE ASPAZIA COJOCARU, SECURISTA CARE RASTOARNA SITUATIA LA CCR IN FAVOAREA MEA PE HANDICAPATUL ZEGREAN,PSIHOPATA IULIA,PETRE CEAUSESCU LAZAROIU INFRACTORUL CARE CU TOATE CELE 7,5 MILIOANE DE VOTURI IMPOTRIVA MEA SI INCOMPETENTA PARLAMENTULUI MA INTORC LA COTROCENI.
|
|
|