Info
x
Cine va urma?
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 22 Iunie 2012, ora 11:42
Adevarul si Dreptatea pe care poporul ar vrea sa le vada, in sfirsit, infaptuite , NU sunt "piine si Circ", asta am vrut sa spun si a vorbi in termenii astia , ironizind orice dorinta de a intra in LEGALITATEA si Normalitatea unui Stat de Drept, nu merita a fi expediate-n derizoriu, caci atunci suntem PIERDUTI Definitiv !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 802 mesaje Membru din: 15/12/2011 |
Postat pe: 22 Iunie 2012, ora 12:54
De la: gabigabi2, la data 2012-06-22 11:42:51Adevarul si Dreptatea pe care poporul ar vrea sa le vada, in sfirsit, infaptuite , NU sunt "piine si Circ", asta am vrut sa spun si a vorbi in termenii astia , ironizind orice dorinta de a intra in LEGALITATEA si Normalitatea unui Stat de Drept, nu merita a fi expediate-n derizoriu, caci atunci suntem PIERDUTI Definitiv ! Care legalitaate? Aceea de a escamota Justitia? Aceea de a acoperi murdaria ca pisica in nisip, si a scoate la iveala doar pe a altora? Legalitatea asta e un fel de - luminita la capatul tunelului- care nu se mai termina. I am sorry. Poate o vor vedea nepotii nostri. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1254 mesaje Membru din: 8/12/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 Iunie 2012, ora 13:42
De la: 9am250228, la data 2012-06-22 12:54:33De la: gabigabi2, la data 2012-06-22 11:42:51Adevarul si Dreptatea pe care poporul ar vrea sa le vada, in sfirsit, infaptuite , NU sunt "piine si Circ", asta am vrut sa spun si a vorbi in termenii astia , ironizind orice dorinta de a intra in LEGALITATEA si Normalitatea unui Stat de Drept, nu merita a fi expediate-n derizoriu, caci atunci suntem PIERDUTI Definitiv ! Metoda lui Basescu si Oprea de acordare a gradelor militare unor panarame care nici armata nu au facut,este menita sa se poata fura la ordin,oare ce grad are Udrea,Macovei,Anastase etc. Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc
http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI
http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
|
|
_geta_ 271 mesaje Membru din: 12/04/2012 |
Postat pe: 22 Iunie 2012, ora 14:22
De la: CONDOR, la data 2012-06-22 13:42:39De la: 9am250228, la data 2012-06-22 12:54:33De la: gabigabi2, la data 2012-06-22 11:42:51Adevarul si Dreptatea pe care poporul ar vrea sa le vada, in sfirsit, infaptuite , NU sunt "piine si Circ", asta am vrut sa spun si a vorbi in termenii astia , ironizind orice dorinta de a intra in LEGALITATEA si Normalitatea unui Stat de Drept, nu merita a fi expediate-n derizoriu, caci atunci suntem PIERDUTI Definitiv ! Pe noi ne intrebi? Eu nu sper la o revigorare a 'adevarului si dreptatii' ci numai a respecta Constitutia de catre fiecare din cei ce azi pretind ca ne vor binele! Cum sa vrea base' binele meu cand ii ia consilieri ( platiti foarte bine din taxele si impozitele noastre, numai ca sa scormoneasca in, scuzati expresia, rahatul celor din guvern si parlaentarilor USL pe care l-au facut in decursul vietii) pe Funeriu si Lazaroiu? De ce base' vrea cu orice pret sa plece la Bruxelles daca nu este el acela care trebuie sa mearga, avand in vedere ca ordinea de zi il priveste in mod direct pe prim-ministru? Daca Ponta ar fi cedat de la inceput 'locul', base' nu i s-ar mai fi adresat cu 'dottore' si mai ales nu l-ar fi trimis pe Funeriu cu para in Germania! Cum sa mai lucreze guvernul si in foflosul tarii daca in fiecare zi i se agata inca o tinichea pe care trebuie s-o desprinda si apoi sa arate ca a desprins-o? Lista ofiþerilor numiþi la "strict secret" de fostul Ministru al Apãrãrii Gabriel Oprea. Turcescu si MRU, printre colonei vezi articolul in HTML5 L.D. | 20 Iun 2012, 23:05 În cadrul emisiunii „Sinteza Zilei”, Mihai Gâdea a prezentat o listã care conþine nume sonore din viaþa politicã româneascã, avansate în diferite grade în Armatã, de fostul ministru al Apãrãrii Naþionale Gabriel Oprea. Lista conþine nume de politicieni, foºti miniºtri, primari, preºedinþi, jurnaliºti, având ca apartenenþã politicã PDL. Numele sunt prezentate în premierã, ofiþerii fiind numiþi la strict secret de ministru Gabriel Oprea. - Apostu Sorin - Primar Cluj arestat pentru fapte de corupþie - PDL - Lt.Col. (2011, absv.) - Arnãutu Decebal - Primar Târgu Neamþ - PDL - Col. (2010, cap.) - Blejnar Sorin - ªef ANAF - PDL - Col. (2011, lt. col.) - Bica Radu Vasile - Vicepreºedinte al CJ Cluj, arestat pentru fapte de corupþie - PDL - Botiº Ioan Nelu - Deputat, Ministru - PDL - Lt.Col (2010, Lt.) - Boureanu Cristian - Deputat - PDL - Col. (2011, absv.) - Brînzã William Gabriel - Deputat - PDL - Lt.Col. (2011, sold.) - Brînzã Daniel - Secretar Executiv Diaspora - PDL - Col. (2010, absv.) - Drãgan Romeo Ionel - Director General Adjunct ANL - PDL - Lt.Col. (2012, Plt.Maj.) - Falcã Gheorghe - Primar Arad - PDL - Mr. (2010, Cap.) - Ferencz ªtefania Gabriela - Secretar General Adjunct al Guvernului - PDL - Mr. (2011, absv.) - Flutur Gheorghe - Preþedinte CJ Suceava - PDL - Col. (2011, Lt.Col), Lt.Col. (2010, Mr.) - Alexandru Lazescu - Director TVR - PDL - Col. 2011 - Robert Turcescu - Jurnalist - PDL - Col. 2010 - Mihai Rãzvan Ungureanu - Prim-ministru - PDL - Col. 2011 - Gheorghe ªtefan - PDL Neamþ - PDL - Col. 2010 - Ialomiþianu Gheorghe - Ministru de Finanþe - PDL - Col. (2010, Slt) - Iliescu Valentin Adrian - ªeful Dep. pt. Rel. cu Parlamentul - Guvern - PDL - Col. (2010, Slt.) - Ionescu Silvian- Ex Comisar general al Gãrzii Naþionale de Mediu - PDL - Col. (2010, Cpt.) - Ivaschescu Nicolae - Secretar de Stat la Ministerul Muncii - PDL - Lt.Col (2010, absv.) - Gheorghe Nastasia - Secretar de Stat - PDL - Col. (2010, Mr) - Negoiþã Liviu - Primar Sector 3 - PDL - Col. (2012, Mr.) - Oltean Ioan - Deputat - PDL - Col. (2010, absv.) - Cristian Constantin Poteraº - Primar Sector 6 - PDL - Lt.Col. (2010, sold.), Col (2012, Lt.Col.) - Preda Cezar Florin - Vicepreºedinte PDL - PDL - Col. (2011, Lt.) - Neculai Rebenciuc - Deputat - PDL - Lt.Col. (2010, Sold.) - Savin Emanoil - Primar Buºteni - PDL - Col. (2010, slt.)
Inteligent mai e timpul! Se surpa cum vrea el in viata mea rebela: Ma scol cand se termina visul; muncesc daca vreau, daca pot; si... si iubesc! Iubesc primavara ca doar ea imi numara anii!
|
|
Postat pe: 22 Iunie 2012, ora 14:53
De la: 9am250228, la data 2012-06-22 12:54:33De la: gabigabi2, la data 2012-06-22 11:42:51Adevarul si Dreptatea pe care poporul ar vrea sa le vada, in sfirsit, infaptuite , NU sunt "piine si Circ", asta am vrut sa spun si a vorbi in termenii astia , ironizind orice dorinta de a intra in LEGALITATEA si Normalitatea unui Stat de Drept, nu merita a fi expediate-n derizoriu, caci atunci suntem PIERDUTI Definitiv ! de acord, dar asta nu inseamna sa-mi pierd speranta ca macar ei or sa ajunga sa traiasca intro tara Normala ! din pct. meu de vedere, n-au decit sa se rafuiasca unii cu altii, scotind la iveala murdaria si tirindu-se in judecata, cit vor ,ca numai astfel se va face ,cite un pic- cite un pic curatenie intre ei ! e similar cu bandele de mafiotii ce se taie si omoara-ntre ei .....foarte bine, eu ii las sa-si rezolve ei probleme si sa li se subtieze rindurile ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 22 Iunie 2012, ora 21:16
De la: gabigabi2, la data 2012-06-22 10:21:54si apropos de Pistol : mai vedem prin filme oameni politici sau militari de cariera dezonorati, care -si trag un glont in cap, ca o incheiere si iesire onorabila din situatia in care sunt, ca sa nu spun de ideea japoneza a sepukului .....ca atare, chiar nu inteleg cum de s-a ajuns la ideea de Lasitate manifestata de Nastase ?! Vreau sa vorbesc despre 'lasitatea lui Nastase'.In general cand judec situatia cuiva intr-o anume stare il substitui pe cel in cauza cu mine. Deci mai am doua procese in recurs. Ma aflu in detentie si trebuie sa ma prezit la tribunal in 'costum' , cu catuse la maini intr-o duba, flancat de doi politisti. La intrarea in cladirea tribunalului, armata de ziaristi, fotografi... La iesire, la fel. Trebuie sa suport intrebari jenante, acuzatii... Nu! Eu nu as rezista si din acest motiv nu-l condamn decat ca a avut ghinionul (eu scriu norocului lui ca a fost ghinion) sa nu scape de aceste tablouri. Mai ales ca acum, dupa noroc, ghiveciul de discutii, dezbateri, insinuari, are si multa otrava.
Raporteaza abuz de limbaj
Inteligent mai e timpul! Se surpa cum vrea el in viata mea rebela: Ma scol cand se termina visul; muncesc daca vreau, daca pot; si... si iubesc! Iubesc primavara ca doar ea imi numara anii!
|
|
Postat pe: 22 Iunie 2012, ora 21:23
Cine va urma sau cine ar trebui sa urmeze? La partea a doua a retoricii, eu scriu ca ar trebui sa dispara base'! Nu ca e rau, nu ca e bun ci numai sa-mi pot confirma ca tot raul, ma refer doar la galceava cu USL si nu la multele lucruri murdare, enorm de multe, el a fost cauza. Si poate si celelalte rauri se vor rezolva prin rezultatele de AUDIT! Dar tare as mai vrea sa vad si alte nume proprii... De unde atata dorinta rautacioasa, cand am multe altele inca nerezolvate?
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 23 Iunie 2012, ora 00:21
De la: _geta_, la data 2012-06-22 21:23:51Cine va urma sau cine ar trebui sa urmeze? La partea a doua a retoricii, eu scriu ca ar trebui sa dispara base'! Nu ca e rau, nu ca e bun ci numai sa-mi pot confirma ca tot raul, ma refer doar la galceava cu USL si nu la multele lucruri murdare, enorm de multe, el a fost cauza. Si poate si celelalte rauri se vor rezolva prin rezultatele de AUDIT! Dar tare as mai vrea sa vad si alte nume proprii... De unde atata dorinta rautacioasa, cand am multe altele inca nerezolvate? Nu stiu dca logica asta e perfecta. Stii ca o colonie de sobolani este mai perfect organizata decat o societate? Omori sobolanul coordonator dar n-ai scapat de restul de rozatoare infecte. Eu nu sunt stapanit de ura asupra nimanui dar in spiritul dreptatii as dori sa dispara toti sobolanii, rezistenti la orice dezinfectie. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 23 Iunie 2012, ora 06:49
De la: _geta_, la data 2012-06-22 21:16:51De la: gabigabi2, la data 2012-06-22 10:21:54si apropos de Pistol : mai vedem prin filme oameni politici sau militari de cariera dezonorati, care -si trag un glont in cap, ca o incheiere si iesire onorabila din situatia in care sunt, ca sa nu spun de ideea japoneza a sepukului .....ca atare, chiar nu inteleg cum de s-a ajuns la ideea de Lasitate manifestata de Nastase ?! si eu cred ca spre binele lui si a familiei, era bine sa-i reuseasca gestul ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Iunie 2012, ora 07:40
De la: 9am250228, la data 2012-06-23 00:21:25De la: _geta_, la data 2012-06-22 21:23:51Cine va urma sau cine ar trebui sa urmeze? La partea a doua a retoricii, eu scriu ca ar trebui sa dispara base'! Nu ca e rau, nu ca e bun ci numai sa-mi pot confirma ca tot raul, ma refer doar la galceava cu USL si nu la multele lucruri murdare, enorm de multe, el a fost cauza. Si poate si celelalte rauri se vor rezolva prin rezultatele de AUDIT! Dar tare as mai vrea sa vad si alte nume proprii... De unde atata dorinta rautacioasa, cand am multe altele inca nerezolvate? Nu cautam logici 'perfecte', ci doar logici, adica fiecare cu viziunea lui. Nu trebuie numaidecat sa urasti pe cineva ca sa doresti sa dispara. Daca 'sobolanul sef' a disparut, ceilalti sobolani din vizuina lui isi cauta adapost in alte vizuini, numai ca in noile 'locatii' nu vor mai beneficia de aceleasi tratamente exagerat de paguboase pentru bunastarea, sa zicem, agriculturii! Si daca n-am avea cat de cat o speranta la ce sa mai votam? La ce sa lasam ca sobolanii fara stapan sa se reintoarca in vechea vizuina? Daca ar fi sa pot trata eu sobolanii, mai intai le-as verifica sanatatea politica. Pe cei 'bolnavi' i-as caza prin inchisori dar numai dupa o dreapta, sigura judecata! Apoi..., apoi le-as lua proviziile furate si le-as scoate pe taraba la licitatie cu strigare! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 23 Iunie 2012, ora 07:48
De la: 9am250228, la data 2012-06-23 00:21:25De la: _geta_, la data 2012-06-22 21:23:51Cine va urma sau cine ar trebui sa urmeze? La partea a doua a retoricii, eu scriu ca ar trebui sa dispara base'! Nu ca e rau, nu ca e bun ci numai sa-mi pot confirma ca tot raul, ma refer doar la galceava cu USL si nu la multele lucruri murdare, enorm de multe, el a fost cauza. Si poate si celelalte rauri se vor rezolva prin rezultatele de AUDIT! Dar tare as mai vrea sa vad si alte nume proprii... De unde atata dorinta rautacioasa, cand am multe altele inca nerezolvate? nici asta nu se poate : sa dispara toti sobolanii ! nu au disparut si nu vor dispare, caci fac parte din ecosistem, dar macar stirpind dintre ei, mentii nivelul suportabil ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 23 Iunie 2012, ora 18:41
De la: gabigabi2, la data 2012-06-23 07:48:45De la: 9am250228, la data 2012-06-23 00:21:25De la: _geta_, la data 2012-06-22 21:23:51Cine va urma sau cine ar trebui sa urmeze? La partea a doua a retoricii, eu scriu ca ar trebui sa dispara base'! Nu ca e rau, nu ca e bun ci numai sa-mi pot confirma ca tot raul, ma refer doar la galceava cu USL si nu la multele lucruri murdare, enorm de multe, el a fost cauza. Si poate si celelalte rauri se vor rezolva prin rezultatele de AUDIT! Dar tare as mai vrea sa vad si alte nume proprii... De unde atata dorinta rautacioasa, cand am multe altele inca nerezolvate? Nenorocirea e ca omul de rand se obisnuieste cu sobolanii, chiar ii hraneste cu mijloacele pe care le are, daca i-ar izola n-ar prolifera, asa sunt si politicienii tolerati(aia gen sobolani). dau doar un singur exemplu: vreo suta de admiratori ai lui Nastase, au venit sa-l sustina, ba au cerut si un mare miting. Una dintre admiratoare a facut urmatoarea declaratie 'celebra' jurnalistei: _ Domnul Nastase este una din personalitatile cele mai mari din toate timpurile...- Einstein spunea: 'Doua lucruri sunt infinite; universul si prostia, dar despre primul nu sunt prea sigur' Am trait sa constaat acest mare adevar. Doamna admiratoare cred ca era o ramasita de la APACA, dintre cele care la vremea aceea il adulau pe Roman, nu reproduc aici lozinca. Doamna mai urma sa strige: - Ce-a facut nu ne mai pasa, vrem ouale lui Nastase- Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Iunie 2012, ora 08:30
himmmm, vrei sa spui ca Nastase, ca persoana fizica si facind abstractie de politica, nu este un om foarte educat ? cult si bun meserias pe felia lui de competenta ? putini sunt ca el si , politic, frica lu' Base' de el ,a fost foarte mare si, as spune : s-au meritat unul pe altul !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Iulie 2012, ora 10:23
De la: gabigabi2, la data 2012-06-24 08:30:42 himmmm, vrei sa spui ca Nastase, ca persoana fizica si facind abstractie de politica, nu este un om foarte educat ? cult si bun meserias pe felia lui de competenta ? putini sunt ca el si , politic, frica lu' Base' de el ,a fost foarte mare si, as spune : s-au meritat unul pe altul ! N-as putea spune ca Nastase nu e mai diplomat si mai stilat decat Base, mai ponderat in expresii dar si abil in atacul din umbra. Nici el n-a dormit inainte de a-si subordona justitia, politia, sindicatele, mare parte a ONG-urilor,Massmedia, deci pe undeva se aseamana. Roata istoriei se invarte. Acum cine va urma? La puscarie? Noua putere si maine l-ar baga pe Base, daca referendumul ar fi azi. Dar mai e un maine si inca incertitudine, asa ca vor incepe cu o parte din PDL, metodic, constitutional. Intrebarea mea ar fi de ce numai Nastase? Pe cand si altii, ca sa nu fim asa prostiti ca in USL sunt numai sfinti si maicute cucernice. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Iulie 2012, ora 18:50
De la: 9am250228, la data 2012-07-10 10:23:26De la: gabigabi2, la data 2012-06-24 08:30:42 himmmm, vrei sa spui ca Nastase, ca persoana fizica si facind abstractie de politica, nu este un om foarte educat ? cult si bun meserias pe felia lui de competenta ? putini sunt ca el si , politic, frica lu' Base' de el ,a fost foarte mare si, as spune : s-au meritat unul pe altul ! pai chiar asa am si spus : ca se merita unul pe altul ! in fond, apartin de aceeasi scoala ,amindoi cu relatii - sunt convinsa- in servicii , amindoi lucrind p'afara in timpul lui Ceau' ....si el si Stolo si Voiculescu .....esalonul 2 al PCR- secu, ce s-au asezat in scaunul puterii dupa 89 ! nu degeaba a facut Base' remarca de la alegerile din 2004 cu "norocul" romanilor de a avea de a alege dintre 2 comunisti si tocmai d'aia ,cred, ca e Timpul ca dumnealui sa se duca si acea epoca sa se Incheie ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

Vreau sa vorbesc despre 'lasitatea lui Nastase'.In general cand judec situatia cuiva intr-o anume stare il substitui pe cel in cauza cu mine. Deci mai am doua procese in recurs. Ma aflu in detentie si trebuie sa ma prezit la tribunal in 'costum' , cu catuse la maini intr-o duba, flancat de doi politisti. La intrarea in cladirea tribunalului, armata de ziaristi, fotografi... La iesire, la fel. Trebuie sa suport intrebari jenante, acuzatii... Nu! Eu nu as rezista si din acest motiv nu-l condamn decat ca a avut ghinionul (eu scriu norocului lui ca a fost ghinion) sa nu scape de aceste tablouri. Mai ales ca acum, dupa noroc, ghiveciul de discutii, dezbateri, insinuari, are si multa otrava.