back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Citate care te inspira!!!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Iunie 2012, ora 21:42

,,Nu te despărți de iluzii. Dacă ele vor disparea, tu vei continua să exiști dar vei înceta să mai trăiești.''- Mark Twain

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2012, ora 21:53

,,Omul poate uita unde a îngropat pipa păcii dar nu uită niciodată unde se află toporul.''-Mark Twain

Raporteaza abuz de limbaj
alehin

2584 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2012, ora 23:44

De la: _Ingrid, la data 2012-06-23 21:53:32,,Omul poate uita unde a îngropat pipa păcii dar nu uită niciodată unde se află toporul.''-Mark Twain

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2012, ora 23:49

Ai grijă la gândurile tale căci vor deveni cuvinte. Ai grijă la cuvintele tale, căci devin acțiuni. Ai grijă la acțiunile tale căci devin obiceiuri. Ai grijă la obiceiurile tale căci devin caracterul tău. Ai grijă la caracterul tău căci devine destinul tău.(mie imi place foarte mult ...cred ca este o adaptare dupa ...Mahathma Ghandi )

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2012, ora 23:50

De la: alehin, la data 2012-06-23 23:49:16Ai grijă la gândurile tale căci vor deveni cuvinte. Ai grijă la cuvintele tale, căci devin acțiuni. Ai grijă la acțiunile tale căci devin obiceiuri. Ai grijă la obiceiurile tale căci devin caracterul tău. Ai grijă la caracterul tău căci devine destinul tău.(mie imi place foarte mult ...cred ca este o adaptare dupa ...Mahathma Ghandi )

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 23 Iunie 2012, ora 23:56

De la: nastasemihail, la data 2012-06-02 10:30:24Fiecare isi ia cu el dreptul la existenta. Cind pleaca, sau se incearca a i se lua....dreptul la existenta.

Ce-ai vrut sa spui?? n-are niciun inteles !

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 24 Iunie 2012, ora 00:06

De la: _Ingrid, la data 2012-06-06 22:09:21
De la: gladiator, la data 2012-06-06 21:44:57''Mi-e prieten Platon dar mai prieten imi este adevarul'' Aristotel

Asta mie totdeuna mi-a dat un disconfort.
Inteleg ideea, dar mi se pare ca il pune intr-o pozitie proasta pe Platon. Nici nu stiu, era el in opozitie cu adevarul?

-Amicus Plato sed magis amica veritas (Mi-e prieten Platon, dar mai prieten mi-e adevarul).

Aceasta zicere celebra i se atribuie in mod eronat lui Aristotel. Ea apartine filozofului alexandrin Ammonius Saccas care, in secolul III d.Chr., a scris cartea “Viata lui Aristotel” si este de fapt o parafraza a unei afirmatii a marelui filozof din “Etica Nicomahica; < Chiar daca si prietenia si adevarul ne sunt dragi, se cuvine sa dam precadere adevarului>.

Nu mai putin celebra este cugetarea:

Amicus certus in re incerta cernitur> (Prietenul sigur il cunosti intr-o imprejurare nesigura). Parca nici o alta cugetare, mai mult ca cea de fata, nu poarta sub pecetea adevarului ei atatea semnaturi celebre ca aceasta. Cicero, sub aceasta forma, o preia de la poetul latin Ennius.

Aceeasi idee o gasim si la filozoful Democrit: . De asemenea la Epictet: < La bine nu poti rasufla de prieteni; la greu, ramai singur>. Precum si la Ovidiu:. .

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 24 Iunie 2012, ora 00:08

continuare...,,.

alehin

2584 mesaje

..... .

alehin

2584 mesaje

.

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 24 Iunie 2012, ora 00:09

...nu se posteaza...

_geta_

271 mesaje
Postat pe: 24 Iunie 2012, ora 09:45

-Nu poți îngenunchea un popor deprins să se târâie.
-Nu-i greu să ademenești soția altuia. Greu e să i-o dai înapoi.
-Prietenia care nu cunoaște hotare se cheamă expansiune.
-Oficierea căsătoriei este o formalitate absolut necesară pentru pronunțarea divorțului.
-AlŹcoolism e atunci când nu vrei să bei, dar trebuie.
-Bărbații și femeile sunt de acord într-o singură privință: n-au
încredere în femei.
-Dacă muncești din greu și te remarci opt ore zilnic, ajungi șef și
muncești șaisprezece ore.
-Banii pentru salariile și pensiile mari ......ajung întodeauna; Nu
ajung banii pentru salariile și pensiile mici.
-În viață, e loc și pentru eroism. Totul e să te ții departe de el.
-Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.
-Avem un singur fel de a ne naște și milioane de feluri de a muri.
-Oglinda este lucrul care o ajută pe femeie să întârzie
-Cei mai buni zece ani din viața unei femei sunt între 28 și 30.
-Computerele rezolvă toate problemele pe care nu le-am avea dacă n-ar exista computerele.
-Fiecare om are dreptul să trăiască atât cât poate.
-Țara noastră de când e ea a avut nevoie de alt popor.
-Furtul ideilor unei persoane e plagiat, iar al mai multor persoane,
cercetare științifică.
-Toți ne naștem uzi, goi și flămânzi. Și acesta e doar începutul.
-Copilăria grea nu se termină niciodată.
-Un prieten adevărat nu poate fi cumpărat, dar poate fi vândut.
-Cumpără deodată trei sticle de votcă și n-o să te trimită nimeni după a doua.
-Dacă n-ar pune întrebări, coŹpiii n-ar afla niciodată cât de puțin știu părinții.
-O țigară scurtează viața cu o oră, o sticlă de votcă o scurtează cutrei, iar o zi de muncă o scurtează cu opt
-Viața se compune din zilele pe care le ții minte, nu din zilele care au trecut.
-De orice fel ți-ar fi sănătatea, ea îți ajunŹge până la sfârșitul vieții.
-Dacă vrei să ai o nevastă deșŹteaptă, frumoasă și bogată trebuie să te insori de................trei ori.
-PosibiŹliŹtățile medicinii sunt nelimitate, liŹmiŹtate sunt doar posibilitățile paŹcienților.
-Burta mare nu e de la bere, e pentru bere.
-Femeia poate să-l facă repede milionar pe orice miliardar.
-Între primul și al doilea pahar, e destul timp ca să mai bei vreo șase.
-Ignoranța e de trei feluri: când nu știi nimic, când știi numai prostii și când știi ce nu trebuie.

Inteligent mai e timpul! Se surpa cum vrea el in viata mea rebela: Ma scol cand se termina visul; muncesc daca vreau, daca pot; si... si iubesc! Iubesc primavara ca doar ea imi numara anii!
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 24 Iunie 2012, ora 09:55

Foarte bune, Geta!! Bravo!

Fosta membra 9am.ro

1142 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 28 Iunie 2012, ora 12:39

“Majoritatea oamenilor nu vor să înoate înainte de a ști să facă acest lucru.” Nu-i așa că e plină de tâlc? Firește că nu vor să înoate! Că doar s-au născut să trăiască pe pământ și nu în apă. Și firește că nu vor să gândească! Iar cel ce gândește, cel care consideră că esențialul este să gândești, acela poate să avanseze oricât în acest domeniu, dar totuși el a confundat pământul cu apa și, odată și odată se va îneca.

...............................................................................................................................................................

Odată, după ce discutasem despre așa zisele atrocități ale evului mediu, mi-a spus : “În realitate nu a fost vorba de niciun fel de atrocități. Un om din evul mediu ar detesta în mod identic întregul nostru stil actual de viață, considerându-l atroce, dezgustător și barbar! Fiecare epocă, fiecare cultură, fiecare datină și tradiție își are stilul ei propriu, propria sa moliciune și duritate, frumusețile și atrocitățile sale, considerând că anumite suferințe sunt firești și tolerând răbdător anumite rele. Viața oamenilor se transformă în suferință reală, într-un adevărat iad numai atunci când se întrepătrund 2 epoci, două culturi și religii.."

Herman Hesse -Lupul de stepa

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 29 Iunie 2012, ora 03:30

Ciinele care latra nu musca

Nu e adevarat. Pe mine m-au muscat unii, acum 14 ani, latrind de zor.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 29 Iunie 2012, ora 07:04

Ajunge o bâtă un car de oale.

9am_420

9 mesaje
Postat pe: 29 Iunie 2012, ora 17:11

"Te poți împodobi cu penele altuia, dar nu poți zbura cu ele". Lucian Blaga

Fosta membra 9am.ro

4095 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 09:08

De la: _Ingrid, la data 2012-06-02 10:50:28Varsta e o stare de spirit.

Stiu sigur asta: www.9am.ro/comunitate/_Ingrid/poze/show/4/18155/75-de-ani-Varsta... nu exista

Fosta membra 9am.ro

4095 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 09:12

De la: odeli, la data 2012-06-08 10:22:32
De la: sandu60, la data 2012-06-06 20:52:08Daca tot e criza ma inspira un proverb " frate, trate, da branza-i pe bani"

...."frate , frate ...da' mai sunt si surori .."

Fosta membra 9am.ro

4095 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 09:39

O singură clipă de împăcare este mai de preț decât o viață întreagă de prietenie.
Gabriel Garcia Marqez

9am_407

9 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 10:58

"Nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrânim ci îmbătrânim când încetăm să ne mai jucăm."

carla81

11 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 11:26

A jefui sau a spolia un popor sub masca generoasă a democrației a devenit aproape un reflex condiționat al politicienilor de azi.
Ion Cristofor

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 11:31

De la: alehin, la data 2012-06-23 23:56:35
De la: nastasemihail, la data 2012-06-02 10:30:24Fiecare isi ia cu el dreptul la existenta. Cind pleaca, sau se incearca a i se lua....dreptul la existenta.

Ce-ai vrut sa spui?? n-are niciun inteles !

a inteles el si este de-ajuns...nu cumva vrei s-ajungi savanta ca domn' nastase....???

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 11:32

De la: nastasemihail, la data 2012-06-29 03:30:54Ciinele care latra nu musca

Nu e adevarat. Pe mine m-au muscat unii, acum 14 ani, latrind de zor.

te-au citit din priviri ca esti om rau...

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, să îți faci lectura pe vapor decât să faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

134 mesaje
Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 11:36

,,Daca judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti."
(Maica Tereza)

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 11:42

De la: Roz, la data 2012-06-30 11:36:32,,Daca judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti."
(Maica Tereza)

cu cat mai mult iubesti oamenii, ajungi in timp sa-i judeci....

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 11:46

Daca nu iti place cum invelesc ciocolata in staniol,nu te mai uita,cine te pune?

MARMOTA

Fosta membra 9am.ro

3068 mesaje

Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 14:25

De la: syster, la data 2012-06-30 09:12:40
De la: sandu60, la data 2012-06-06 20:52:08Daca tot e criza ma inspira un proverb " frate, trate, da branza-i pe bani"

Sunt soro, sunt...da ne viziteaza cam rar

Uite un citat beton

Smecheria e sa fii sef in Romania
(Florin Salam)

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 19:39

De la: sandu60, la data 2012-06-30 14:25:01
De la: syster, la data 2012-06-30 09:12:40

Sunt soro, sunt...da ne viziteaza cam rar

Uite un citat beton

Smecheria e sa fii sef in Romania
(Florin Salam)

Daniela
Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 20:00

De la: syster, la data 2012-06-30 09:39:49O singură clipă de împăcare este mai de preț decât o viață întreagă de prietenie.
Gabriel Garcia Marqez

prietenia adevarata dureaza o viata intreaga chiar daca mai este nevoie cateodata de-o clipa de-mpacare....

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Citate care te inspira!!!
Mergi la: