back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

m r ungureanu

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 15:20

Ce o fi vrand sa spuna premierul ?
" Pe unii ii cunosc de ani buni,pe unii doar dupa .......semnatura" ?

Raporteaza abuz de limbaj
� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 16:10

De la: Silver9AM, la data 2012-02-10 15:20:38 Ce o fi vrand sa spuna premierul ?

ca are dosarul tau...

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 18:00

De la: gabigabi2, la data 2012-02-10 16:10:17
De la: Silver9AM, la data 2012-02-10 15:20:38 Ce o fi vrand sa spuna premierul ?

ca are dosarul tau...

oare..........?

� c� po�i numai s� reu�e�ti, nu ai cum s� pierzi. E�ecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este e�ec. Nimic. Totul �nainteaz� in istoria umanit��ii precum se �nt�mpl� �i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz� de-a lungul c�l�toriei tale.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 18:20

De la: Silver9AM, la data 2012-02-10 18:00:21

ca are dosarul tau...

oare..........?

ihimmm !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 19:06

De la: gabigabi2, la data 2012-02-10 18:20:18
De la: Silver9AM, la data 2012-02-10 18:00:21

ca are dosarul tau...

oare..........?

ihimmm !

Naspa ,sa nu afle nevasta'mea......

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2012, ora 00:37

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
novator

105 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2012, ora 12:43

M.R.Ungureanu face parte din tinerii super-inteligenti. I-am ascultat cu atentie discursul, care printre angajamente politice normale, a inserat si astfel de ramarci.
Cu siguranta, venit din zona informatiei (cea mai aproape de adevar), nu poate fi pacalit cu vorbe sau fatade zambitoare.
Cei carora li s-a adresat astfel, sigur au receptionat mesajul. Asteptam reactia lor.
Am vazut astazi imagini cu Premierul in Vrancea si explicatiile din pozitia penibila a d-nului Oprisan.
Cred ca au inceput sa il regrete pe d-nul Boc, cu care faceau ce vroiau.

Cu stima N.M.

CIRMACIUL

4 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 11 Februarie 2012, ora 17:49

De la: novator, la data 2012-02-11 12:43:04
M.R.Ungureanu face parte din tinerii super-inteligenti. I-am ascultat cu atentie discursul, care printre angajamente politice normale, a inserat si astfel de ramarci.
Cu siguranta, venit din zona informatiei (cea mai aproape de adevar), nu poate fi pacalit cu vorbe sau fatade zambitoare.
Cei carora li s-a adresat astfel, sigur au receptionat mesajul. Asteptam reactia lor.
Am vazut astazi imagini cu Premierul in Vrancea si explicatiile din pozitia penibila a d-nului Oprisan.

Cu stima N.M.

Vechiul Guvern si presedentia au fost avertizati de INM asupra venirii zapezilor dar nu puteam sa decretam COD ROSU ca dadea peste cap alegerea lui Ungureanu.
Acum are ocazia sa demonstreze cit de muncitor este ,cit de super-inteligent si cum intervine in zonele calamitate de zapada.

11.02.2012 ales pentru o cina la aer de munte de catre seful statului. Traian Basescu a ajuns vineri seara la vila de protocol din Predeal, impreuna cu sotia. Timp de mai bine de doua ore, cei doi au luat cina la un restaurant din statiune, unde au ascultat muzica si au ciocnit si un pahar de vin alb. Apoi, cuplul prezidential s-a pozat cu turistii, iar sotia presedintelui a primit de la Traian Basescu un trandafir rosu.
novator

105 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2012, ora 18:29

De la: CIRMACIUL, la data 2012-02-11 17:49:24
De la: novator, la data 2012-02-11 12:43:04

Cu stima N.M.

Vechiul Guvern si presedentia au fost avertizati de INM asupra venirii zapezilor dar nu puteam sa decretam COD ROSU ca dadea peste cap alegerea lui Ungureanu.
Acum are ocazia sa demonstreze cit de muncitor este ,cit de super-inteligent si cum intervine in zonele calamitate de zapada.

Din declaratiile doamnei Boagiu asa reiese dar cu mentiunea ca anuntul a fost facut prea tarziu, si nu au mai putut actiona eficient din cauza masinilor care fusesera deja prinse in nameti.
Referitor la alegerea noului Premier si eventualele demonstratii , cred ca sunteti malitios.
Primele autoritati obligate sa ia masuri in astfel de situatii sunt Primarul si Consiliului Judetean.
Ca in mod traditional, primul nu are resurse iar pe al doilea nu il prea intereseaza, asta este altceva.
De aceea prin propunerea noului sistem politic, cer si desfiintarea Consiliului Judetean, care se dovedeste inca o data o structura inutila, dar costisitoare.

| Varianta pentru tiparire a topicului M R UNGUREANU
Mergi la: