back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Printesa japoniei-viitorul apropiat!

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

788 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2012, ora 17:22

Printesa Japoniei, Kaoru Nakamaru, ne avertizeaza ca Terra va trece, incepind din 22 Decembie 2012, pentru 3 zile, prin "cimpiile" galactice. In aceste 3 zile nu va mai exista electricitate pe Pamint.
Ea spune ca este in legatura cu Federatia Galactica, inca din 1976.
"Omenirea trebuie sa-si schimbe felul de a fi, si sa treaca la iubirea spirituala a tuturor fiintelor. Numai asa vom avansa"
Personal, consider acest subiect, extrem de important pentru fiecare dintre noi!

Raporteaza abuz de limbaj
Lylu67

1052 mesaje
Oras: Arad

Postat pe: 8 Februarie 2012, ora 22:12

De la: Emilescu, la data 2012-02-08 17:22:09Printesa Japoniei, Kaoru Nakamaru, ne avertizeaza ca Terra va trece, incepind din 22 Decembie 2012, pentru 3 zile, prin "cimpiile" galactice. In aceste 3 zile nu va mai exista electricitate pe Pamint.
Ea spune ca este in legatura cu Federatia Galactica, inca din 1976.
"Omenirea trebuie sa-si schimbe felul de a fi, si sa treaca la iubirea spirituala a tuturor fiintelor. Numai asa vom avansa"
Personal, consider acest subiect, extrem de important pentru fiecare dintre noi!
Doar atunci cind oamenii vor intelege cuvintele lui ISUS.......Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti.......vom mai avaea vreo sansa......nu sint cuvinte spuse aiurea.

Fosta membra 9am.ro

788 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 15:47

Printesa, spune ca sint mai multe rase cu care comunica.
Una din ele, este locata in pamint (interior), iar ea comunica, cu "librarianul-bibliotecarul" care are 400 de mii de ani.
Pamintul va trece prin transformari drastice, in curind,dar ei sint aici ca sa ne ajute.

Fosta membra 9am.ro

788 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 15:53

Ce-i de facut?
Cumparati sobe de fonta, adunati lemne, cit mai multe, si provizii-mincare pentru o luna, incepind cu Decembrie 22 2012.

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 15:59

De la: Emilescu, la data 2012-02-09 15:53:51Ce-i de facut?
Cumparati sobe de fonta, adunati lemne, cit mai multe, si provizii-mincare pentru o luna, incepind cu Decembrie 22 2012.

Si PALINCA,pentru frectii..........................!

nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 16:33

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

23741 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 19:33

De la: Tramp, la data 2012-02-09 15:59:49

Mai, tu ai pe stoc!!!

Nu te teme ca ai prea mult bun simt
Lylu67

1052 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 19:49

De la: Tramp, la data 2012-02-09 15:59:49

Lylu67

1052 mesaje

Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 19:51

Dar printesa..........printesa ce zice sa facem?

Fosta membra 9am.ro

788 mesaje
Postat pe: 9 Februarie 2012, ora 21:35

Ea zice sa ne facem buni ca dincolo.
De corpul asta este o alta viata.

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 14:44

De la: lilu_67, la data 2012-02-09 19:51:46
Dar printesa..........printesa ce zice sa facem?

Sa donam un leu pentru.................ateneu

Fosta membra 9am.ro

788 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2012, ora 17:06

Bineeee! Vedeti voi pe daca n-ascultati!
Bai, incuiatilor, voiam sa zic

lenutaharan

15 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2012, ora 17:50

dati-ne o pauza cu printesa asta... si cu sfarsitul lumii...
cand va veni va veni. nu inteleg de ce semanati groaza in mintile oamenilor. de parca n-am avea destula treaba...

lenutaharan

15 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2012, ora 17:51

sper ca aceste Campii Galactice se vor vedea si 3D... Aiureli...

Fosta membra 9am.ro

766 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Februarie 2012, ora 21:29

Extraordinar! Eu ma aprovizionez in fiecare an cu lemne ca-mi raman de pe un an pe altul si din decembrie pana in aprilie nu mai cumpar nimic si asta o fac fara sa stiu ca o printesa care comunica (in somn???) cu alte 'natii' ne previne! Totusi e bine ca unii care nu stiu despre ce este vorba, acum au aflat!

Virtutea nu consta in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui. Galina
Fosta membra 9am.ro

766 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2012, ora 21:43

De la: lenutaharan, la data 2012-02-13 17:50:20dati-ne o pauza cu printesa asta... si cu sfarsitul lumii...
cand va veni va veni. nu inteleg de ce semanati groaza in mintile oamenilor. de parca n-am avea destula treaba...

Topicul e nou dar au mai fost si altele (poate mai sunt!) cu acest subiect si pe Google sunt enorm de multe articole pe aceasta tema. Ex:

La 90 secunde de catastrofa din 22 septembrie 2012 – furtuna violenta
Dupa numarul mare de articole despre 2012, reiese ca acesta va fi un an foarte lung. Recent am aflat despre o posibila catastrofa ce se va petrece in anul 2012.
Miezul noptii – 22 septembrie 2012. Germanii pot observa pe cer o cortina scanteietoare de lumini colorate. O astfel de aurora boleara nu dureaza mult, iar in cateva secunde becurile de pe strazi si incaperi incep sa palpaie, devin foarte stralucitoare iar apoi toata Germania se intuneca. Dupa 90 de secunde, Europa ramane fara electricitate.
22 septembrie 2012. Miezul noptii. Cerul de deasupra Germaniei este acoperit de o cortina scanteietoare de lumini colorate. Rareori aurora boreala a mai putut fi observata atat de adanc in sud fata de regiunea arctica. Dar, fascinatia fenomenului nu dureaza mult. In numai cateva secunde, becurile aprinse de pe strazi si din cladiri incep sa palpaie, devin neobisnuit de stralucitoare pentru un moment, dupa care toata tara se cufunda in intuneric. In numai 90 de secunde, intreaga Europa ramane fara electricitate. Dupa numai un an de zile de la acest fenomen, milioane de europeni sunt morti, iar infrastructura continentului zace in ruine. S.U.A., China si Japonia se zbat si ele sa isi revina in urma acestei catastrofe – o furtuna violenta, petrecuta la 150 de milioane de kilometri distanta de Terra: pe suprafata Soarelui.

Fata ucigasa a Soarelui

Pare greu de crezut ca Soarele ar putea naste un dezastru de asemenea proportii pe Pamant; si totusi, un raport NASA, emis in luna ianuarie a acestui an de Academia Nationala de Stiinte (NAS) din SUA, vine sa sprijine intocmai aceasta teorie. De-a lungul ultimelor decenii, civilizatiile occidentale au cultivat inconstient semintele propriei lor distrugeri. Stilul modern de viata, in intregime dependent de tehnologie, ne expune astazi unor pericole majore: emisiile plasmatice venite de pe suprafata Soarelui sunt de natura sa ne “prajeasca” centralele energetice, un eveniment cu consecinte catastrofale.

Previziunile sunt dintre cele mai sumbre, mai ales atunci cand experti in fenomene meteorologice spatiale, precum Daniel Baker de la Universitatea din Colorado, anunta ca ne apropiem din ce in ce mai mult de un posibil dezastru cu o asemenea magnitudine. Pare greu de crezut ca Soarele ar putea compromite, in numai cateva secunde, mare parte din progresul nostru tehnologic: si totusi, acest lucru este posibil.

Suprafata Soarelui este o masa circulara de plasma – incarcata cu particule de mare energie; o parte a acestora evadeaza din stransoarea atmosferei astrului si se deplaseaza prin spatiu sub forma vanturilor solare. Din timp in timp, acesti “curenti” transporta miliarde de tone de plasma sub forma unei mingi de foc denumita “emanatie masiva a coroanei solare“. Daca o astfel de emisie ar lovi campul magnetic al Pamantului, rezultatul ar putea fi cu adevarat devastator.

Patrunderea plasmei in atmosfera noastra ar cauza schimbarea rapida a configuratiei campului magnetic al Pamantului, eveniment care ar induce curenti in cablurile de tensiune ale centralelor electrice. Aceste centrale nu au fost construite sa gestioneze un asemenea flux direct de electricitate. Cel mai mare pericol la care se supun, in cazul unui “atac” de aceasta natura, este topirea circuitelor interne ale transformatoarelor, intrebuintate pentru transmiterea curentului la utilizatorul final. Un asemenea eveniment, de dimensiuni mai reduse, a avut loc in provincia canadiana Quebec, in martie 1989, atunci cand 6 milioane de oameni au ramas fara electricitate, vreme de 9 ore. Dar furtunile solare pot fi cu mult mai aspre.

Progresul nostru, blestemul nostru

Dupa un an de la acest fenomen, milioane de europeni sunt morti, iar continentul zace in ruine. Marile tari ca S.U.A., Japonia sau China, incearca sa isi revina in urma catastrofei.

O furtuna violenta, petrecuta la 150 de milioane de kilometri distanta de Terra – pe suprafata Soarelui.

Stiu ca suna putin cam ciudat, dar un astfel de fenomen este posibil. Cauza? Chiar daca nu va v-a veni sa credeti, noi oamenii suntem cauza acestui posibil fenomen. De ce? Pe zi ce trece, lumea se schimba. Oamenii de stiinta descopera noi informatii iar altii inventeaza lucruri ce cred ca ar ajuta omenirea, dar intr-un sfarsit observa ca fac rau naturii. Stilul modern de viata, in intregime dependent de tehnologie, ne expune astazi unor pericole majore

Virtutea nu consta in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui. Galina
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 08:23

De la: _gal_ina, la data 2012-02-13 21:43:04
De la: lenutaharan, la data 2012-02-13 17:50:20dati-ne o pauza cu printesa asta... si cu sfarsitul lumii...

Topicul e nou dar au mai fost si altele (poate mai sunt!) cu acest subiect si pe Google sunt enorm de multe articole pe aceasta tema. Ex:

La 90 secunde de catastrofa din 22 septembrie 2012 – furtuna violenta
Dupa numarul mare de articole despre 2012, reiese ca acesta va fi un an foarte lung. Recent am aflat despre o posibila catastrofa ce se va petrece in anul 2012.
Miezul noptii – 22 septembrie 2012. Germanii pot observa pe cer o cortina scanteietoare de lumini colorate. O astfel de aurora boleara nu dureaza mult, iar in cateva secunde becurile de pe strazi si incaperi incep sa palpaie, devin foarte stralucitoare iar apoi toata Germania se intuneca. Dupa 90 de secunde, Europa ramane fara electricitate.
22 septembrie 2012. Miezul noptii. Cerul de deasupra Germaniei este acoperit de o cortina scanteietoare de lumini colorate. Rareori aurora boreala a mai putut fi observata atat de adanc in sud fata de regiunea arctica. Dar, fascinatia fenomenului nu dureaza mult. In numai cateva secunde, becurile aprinse de pe strazi si din cladiri incep sa palpaie, devin neobisnuit de stralucitoare pentru un moment, dupa care toata tara se cufunda in intuneric. In numai 90 de secunde, intreaga Europa ramane fara electricitate. Dupa numai un an de zile de la acest fenomen, milioane de europeni sunt morti, iar infrastructura continentului zace in ruine. S.U.A., China si Japonia se zbat si ele sa isi revina in urma acestei catastrofe – o furtuna violenta, petrecuta la 150 de milioane de kilometri distanta de Terra: pe suprafata Soarelui.

Fata ucigasa a Soarelui

Pare greu de crezut ca Soarele ar putea naste un dezastru de asemenea proportii pe Pamant; si totusi, un raport NASA, emis in luna ianuarie a acestui an de Academia Nationala de Stiinte (NAS) din SUA, vine sa sprijine intocmai aceasta teorie. De-a lungul ultimelor decenii, civilizatiile occidentale au cultivat inconstient semintele propriei lor distrugeri. Stilul modern de viata, in intregime dependent de tehnologie, ne expune astazi unor pericole majore: emisiile plasmatice venite de pe suprafata Soarelui sunt de natura sa ne “prajeasca” centralele energetice, un eveniment cu consecinte catastrofale.

Previziunile sunt dintre cele mai sumbre, mai ales atunci cand experti in fenomene meteorologice spatiale, precum Daniel Baker de la Universitatea din Colorado, anunta ca ne apropiem din ce in ce mai mult de un posibil dezastru cu o asemenea magnitudine. Pare greu de crezut ca Soarele ar putea compromite, in numai cateva secunde, mare parte din progresul nostru tehnologic: si totusi, acest lucru este posibil.

Suprafata Soarelui este o masa circulara de plasma – incarcata cu particule de mare energie; o parte a acestora evadeaza din stransoarea atmosferei astrului si se deplaseaza prin spatiu sub forma vanturilor solare. Din timp in timp, acesti “curenti” transporta miliarde de tone de plasma sub forma unei mingi de foc denumita “emanatie masiva a coroanei solare“. Daca o astfel de emisie ar lovi campul magnetic al Pamantului, rezultatul ar putea fi cu adevarat devastator.

Patrunderea plasmei in atmosfera noastra ar cauza schimbarea rapida a configuratiei campului magnetic al Pamantului, eveniment care ar induce curenti in cablurile de tensiune ale centralelor electrice. Aceste centrale nu au fost construite sa gestioneze un asemenea flux direct de electricitate. Cel mai mare pericol la care se supun, in cazul unui “atac” de aceasta natura, este topirea circuitelor interne ale transformatoarelor, intrebuintate pentru transmiterea curentului la utilizatorul final. Un asemenea eveniment, de dimensiuni mai reduse, a avut loc in provincia canadiana Quebec, in martie 1989, atunci cand 6 milioane de oameni au ramas fara electricitate, vreme de 9 ore. Dar furtunile solare pot fi cu mult mai aspre.

Progresul nostru, blestemul nostru

Dupa un an de la acest fenomen, milioane de europeni sunt morti, iar continentul zace in ruine. Marile tari ca S.U.A., Japonia sau China, incearca sa isi revina in urma catastrofei.

O furtuna violenta, petrecuta la 150 de milioane de kilometri distanta de Terra – pe suprafata Soarelui.

Stiu ca suna putin cam ciudat, dar un astfel de fenomen este posibil. Cauza? Chiar daca nu va v-a veni sa credeti, noi oamenii suntem cauza acestui posibil fenomen. De ce? Pe zi ce trece, lumea se schimba. Oamenii de stiinta descopera noi informatii iar altii inventeaza lucruri ce cred ca ar ajuta omenirea, dar intr-un sfarsit observa ca fac rau naturii. Stilul modern de viata, in intregime dependent de tehnologie, ne expune astazi unor pericole majore

Nu ai vazut la televizor povestea cu nanorobotii????
Mai credibil ,poate fi sfarsitul planetei ,datorita nanorobotilor,nanoroboti care sunt facuti de mana omului,la un astfel de proiect se lucreaza acum!
Ce-si face omul cu mana ,lui...........................................!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 08:24

De la: lenutaharan, la data 2012-02-13 17:51:56sper ca aceste Campii Galactice se vor vedea si 3D... Aiureli...

Eu iti vand ochelarii..................

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 11:39

ryukiu miu kokurishu aky frikar amieuieiarytiur fiu.
A

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 13:32

De la: nastasemihail, la data 2012-02-14 11:39:45ryukiu miu kokurishu aky frikar amieuieiarytiur fiu.
A

Aaaaa...................

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 16:38

Emil are dreptate. Si eu cind trec pe cimp, ma simt stingher.
In plus nu imi convine sa imi zadarniceasca planurile cu facutul sarmalelor si a salatei boeuf.

lenutaharan

15 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 17:21

Nici macar nu-mi pierd timpul citind astfel de inventii. Am altele mai importante...N-am vreme sa cred asa ceva. Cred ca numai cei care nu au activitate (pensionarii de ex) mediteaza la OTV-isme... si se uita la telenovele...

Fosta membra 9am.ro

788 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2012, ora 14:36

Nu iti pierzi timpul? Nu te obliga nimeni! Oricum ceva va fi . Ati auzit de padurile tropicale din Antartica ? Rezultat al schimbarii Polilor .

Fosta membra 9am.ro

788 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2012, ora 14:47

Printesa ne a avertizat. 3 zile va dura traversarea dar recuperarea va dura o luna. Voi faceti haz, dar sa vedem la necaz ! Ea spunea sa punem baza pe spiritualitate-bunatate , asta este vesnica.

Fosta membra 9am.ro

788 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2012, ora 14:49

Lenuta daca esti ocupata, Noi nu te retinem.

Fosta membra 9am.ro

788 mesaje
Postat pe: 15 Februarie 2012, ora 14:51

De fapt asta este un topic pentru adulti!

Fosta membra 9am.ro

1142 mesaje

Postat pe: 16 Februarie 2012, ora 08:44

De la: Emilescu, la data 2012-02-15 14:51:38De fapt asta este un topic pentru adulti!

Te pomenesti ca intreaga galaxie se pregateste sa intre intr-o gaura neagra ! Pune repede bulina !

lenutaharan

15 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2012, ora 15:43

sper ca nu la suprapret. Mai am vro 2 perechi de la cinema dar ma indoiesc ca pot vedea Campiile Galactice...

lenutaharan

15 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2012, ora 15:46

Pardon.Nu pierd timpul cu asemenea povesti...
Topic pt adulti...Si daca ar veni sfarsitul lumii ce am putea noi face.Hai sa ne framintam degeaba ...ca poate murim!!!!

Fosta membra 9am.ro

788 mesaje
Postat pe: 16 Februarie 2012, ora 16:22

cine a zis ca este sfirsitul? femeile, poftim! nu citesc atent si interpreteaza gresit este doar o perioada de transformare a Terrei
se pot misca Polii, s-a mai intimplat d-aia avem paduri tropicale in Antarctica.
Orasele de coasta var dispare in acest caz, pentru aia este sfirsitul, da!

Eu am zis ca nu va fi electricitate pentru 3 zile, si voi ziceti ca e sfirsitul

Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului PRINTESA JAPONIEI-VIITORUL APROPIAT!
Mergi la: