Info
x
RomÂnie unde sunt institutele tale de cercetari,industria,agricultura,unde sunt romÂnii?
|
SOGUNUL 389 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Februarie 2012, ora 11:22
Mii de hectare sunt cumparate pe nimic de catre afaceristi straini care aduc muncitori de pe alte meleaguri,produsele agricole fiind expediate in tarile de origine ale noilor proprietari de terenuri agricole ,iar rom�nii se uita ca spectatorii.
Pina si China a ajuns una dintre principalele puteri industriale Voi rom�ni nu aveți mindrie Este, deja, pe cale sa detroneze SUA din pozitia de super putere economica mondiala. Acum, China pune in primejdie suprematia americanilor si in sensul asocierii cu cel mai rapid super-computer, dupa ce expertii sai au construit o masina de calcul de peste trei ori mai rapida decat majoritatea celor aflate in top. Super-computerul chinezesc, denumit Tianhe-1A, opereaza la viteze astronomice, cu peste doua mii de trilioane de calcule pe secunda. Masinaria, in valoare de 60 de milioane de euro, a fost construita de 200 de ingineri pe parcursul a doi ani si ocupa, fizic, 103 containere refrigerate constant. Tianhe-1A are un randament de 2.507 petaFLOP/s, adica de 1,4 ori mai mult decat fosta detinatoare a coroanei pentru cea mai rapida masina de calcul din lume, Cray XT5 Jaguar, aflata in posesia Departamentului Energetic SUA. De asemenea, super-computerul chinezilor, al carui nume inseamna "Calea Lactee" in dialect mandarin, prezinta o putere de procesare de 14.000 de ori mai mare decat cea a unui calculator obisnuit. Tianhe-1A contine 7.000 de procesoare grafice, de tipul celor folosite pentru jocurile video, care contribuie masiv la sporirea puterii sale de calcul. Mai mult, in ciuda vitezei sale incredibile, super-computerul este, de asemenea, mai "verde" decat oricare altul din topul actual. Un oarecare deficit il reprezinta, totusi, faptul ca energia necesara functionarii lui ar ajunge alimentarii cu electricitate a 5.000 de case pe parcursul unui intreg an. Masinaria, produsa de Universitatea Nationala Chineza pentru Tehnologia Apararii, este gazduita in orasul portuar Tianjin din nordul Chinei, acolo unde a fost intrebuintata, momentan, in procesarea tiparelor meteorologice, dar si pentru calcule in beneficiul industriei petroliere. Singura alinare pe care o mai au americanii in aceste momente este aceea ca procesoarele din componenta super-computerului rival au fost produse in Statele Unite. Sursa: Dailymail Raporteaza abuz de limbaj
http://promotia70eltc.nvn.ro/istoric/71-istoric.html
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 3 Februarie 2012, ora 20:06
De la: intelus1946, la data 2012-02-03 11:22:22Mii de hectare sunt cumparate pe nimic de catre afaceristi straini care aduc muncitori de pe alte meleaguri,produsele agricole fiind expediate in tarile de origine ale noilor proprietari de terenuri agricole ,iar rom�nii se uita ca spectatorii. Domnule, razboiul romano-roman nu s'a terminat niciodata, el continua si astazi pt. ca acel "divide et impera" functioneaza la noi si dupa 273 dHr., doar suntem "urmasii Romei".. Insa niste urmasi care au pierdut de cele mai multe ori maretia Imperiului/Regatului pierzandu'se in conflicte fratricide, pe principiul "sa moara si capra vecinului!". Pana nu vom proceda ca evreii pe care'i tot blamam aiurea [care zic: "nu, sa nu moara si a lui, ca sa am de unde cumpara lapte!"], ca o natiune/popor [mai ales!] in momentele cruciale, vom ramane si mai e carutza de cine vreti si de cine nu vreti...PS: Ca cercetarea e sg. domeniu care scruteaza viitorul -facandu'l mai aproape de prezent si deci generator de plus-valoare intr'un timp scurt- este moarta si ingropata nu mai e un secret pt nimeni; nci macar pt. tinichigii si barmani... "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Februarie 2012, ora 21:29
Fi'mi'ar scarba de voi!
Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 3 Februarie 2012, ora 21:59
De la: Black_Friday, la data 2012-02-03 21:29:18Fi'mi'ar scarba de voi! Inseamna c'ati ramas insarcinata, stimata doamna , si ca trebe neaparat sa luati niste lamui, sa va simteti mai bine!! Si daca greatza va persista, nu disperati si sa va scrijelatzi jugulara, incercati cu ceva acru, apa regala par exemple...Si o sa simteti si mai kkurata pe dinlauntru, deci 3 in 1,rapid, curata si dezgretzosata!!! "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 3 Februarie 2012, ora 23:39
De la: vasile_vali, la data 2012-02-03 20:06:53De la: intelus1946, la data 2012-02-03 11:22:22Mii de hectare sunt cumparate pe nimic de catre afaceristi straini care aduc muncitori de pe alte meleaguri,produsele agricole fiind expediate in tarile de origine ale noilor proprietari de terenuri agricole ,iar rom�nii se uita ca spectatorii. Tu esti urmasul Rromei? Pe unde era tribul tau in anul 273? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 4 Februarie 2012, ora 08:01
De la: Black_Friday, la data 2012-02-03 21:29:18Fi'mi'ar scarba de voi! ca ti-o fi sau nu scirba de ei, asta-i o alta chestie , important este ca Proiectarea- Cercetarea a Murit si, intr-adevar am ajuns o tara care lucreaza aproape gratis ptr. altii si asta-i dureros al naibii ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am250900 4 mesaje Membru din: 5/02/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Februarie 2012, ora 02:09
De la: Black_Friday, la data 2012-02-03 21:29:18Fi'mi'ar scarba de voi! TU VORBESTI MAI OTREAPA,BAGA CAPUL IN NISIP ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am250904 4 mesaje Membru din: 5/02/2012 |
Postat pe: 5 Februarie 2012, ora 09:03
De la: 9am250900, la data 2012-02-05 02:09:51De la: Black_Friday, la data 2012-02-03 21:29:18Fi'mi'ar scarba de voi! Noua initiativ� UE: adopt� un grec pentru doar 500 de euro! Pentru aceast� sum�, el va face tot ce n-ai tu timp s� faci: - va dormi p�n� la amiaz� - va citi ziarele - va bea o cafea - discut� despre sport si politic� - trage un pui de somn dup� mas� - merge la bar - la restaurant si la chefuri! Bonus: Cica noua moneda a Greciei se va numi "Zeuro". Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2012, ora 09:36
De la: 9am250904, la data 2012-02-05 09:03:34De la: 9am250900, la data 2012-02-05 02:09:51De la: Black_Friday, la data 2012-02-03 21:29:18Fi'mi'ar scarba de voi! Asa este mai bine bai otreapa, mai bine dai copy-paste decat sa mai umpli forumul cu agramatismele tale! Raporteaza abuz de limbaj
|

Insa niste urmasi care au pierdut de cele mai multe ori maretia Imperiului/Regatului pierzandu'se in conflicte fratricide, pe principiul "sa moara si capra vecinului!". Pana nu vom proceda ca evreii pe care'i tot blamam aiurea [care zic: "nu, sa nu moara si a lui, ca sa am de unde cumpara lapte!"], ca o natiune/popor [mai ales!] in momentele cruciale, vom ramane si mai e carutza de cine vreti si de cine nu vreti...
, si ca trebe neaparat sa luati niste lamui, sa va simteti mai bine!! Si daca greatza va persista, nu disperati si sa va scrijelatzi jugulara, incercati cu ceva acru, apa regala par exemple...Si o sa simteti si mai kkurata pe dinlauntru, deci 3 in 1,rapid, curata si dezgretzosata!!!