back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Boc a adus ultrasii pdl in parlament la sesiunea extraordinara

9am250682

5 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 23 Ianuarie 2012, ora 12:53

Va reusi Boc sa ciomageasca opozitia ?

Raporteaza abuz de limbaj
VIDEO Reac�ia lui Hitler la protestele violente din Bucure�ti
Fantoma_din_Zanzibar_23_01_2012

13 mesaje
Postat pe: 23 Ianuarie 2012, ora 14:57

De la: 9am250682, la data 2012-01-23 12:53:32BOC A ADUS ULTRASII PDL IN PARLAMENT LA SESIUNEA EXTRAORDINARA.Va reusi Boc sa ciomageasca opozitia ?

Te asteptai la altceva de la Basescu (ca nu despre Boc este vorba)? ....

Nu stiu daca va ciomagi opozitia ,va ciomagi insa intreg poporul roman, in mod sigur.Omul asta daca nu va fi dat jos cat mai rapid ,va ramane pe veci si va face Romania zob !

Raporteaza abuz de limbaj
NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 23 Ianuarie 2012, ora 18:50

De la: Fantoma_din_Zanzibar_23_01_2012, la data 2012-01-23 14:57:44
De la: 9am250682, la data 2012-01-23 12:53:32BOC A ADUS ULTRASII PDL IN PARLAMENT LA SESIUNEA EXTRAORDINARA.Va reusi Boc sa ciomageasca opozitia ?

Te asteptai la altceva de la Basescu (ca nu despre Boc este vorba)? ....

Nu stiu daca va ciomagi opozitia ,va ciomagi insa intreg poporul roman, in mod sigur.Omul asta daca nu va fi dat jos cat mai rapid ,va ramane pe veci si va face Romania zob !

Soarta lui B�sescu s-a decis deja?
Tot mai multe articole care circula pe internet in ultimele zile relateaza ca soarta lui Traian B�sescu a fost deja decis� de Puterile Occidentale:

Rom�nia la inceput de an se aseamana cu ultimele zile a lui Ceausescu.
Situatia este cu atentie monitorizate de cancelariile occidentale. Servicile occidentale trag semnalul de alarma a unei situatii iesite de sub control. La orizont se intrevede chiar disolutia unui stat NATO ... daca situatia exploziva de la Bucuresti se va amplifica...
O explozie in Balcani este vazuta ca o catastrofa pentru interesele strategice americane. Consensul din ultimele ore este de a linisti populatia revoltata.
Acest lucru cere demisia Presedintelui Basescu tinta principale a furiei populare.
Primul semn in aceasta directie a fost mesajul adresat de Victoria Nuland, purt�torul de cuv�nt al Departamentului de Stat.
Mesajul Departamentului de Stat semnalaez� președintelui B�sescu c� SUA nu-l vor susține dac� situația scap� de sub control. Trebuie amintit c� �n acest fel a procedat administrația american� și �n cazul protestelor din Egipt, atunci c�nd au �nceput violențele din Piața Tahrir, iar regimul Mubarak a fost nevoit s� fac� uz de forța armatei. Dac� la �nceput mesajele erau adresate ambelor p�rți din conflict, atunci c�nd a devenit limpede c� Mubarak a pierdut sprijinul societ�ții, secretarul de Stat, Hillary Clinton i-a spus explicit lui Mubarak c� trebuie s� plece. Acelasi mesaj a fost trimis si lui Basescu prin ambasadorul SUA la Bucuresti.

In decursul zilei de ieri la sfatul unor lideri europeni Presedintele Obama a telefonat liderului roman. Discutia a durat exact 7 minute.
Probabil ca cel mai important moment al convorbirii a fost finalul convorbirii.
sursa
Cititi si materialele grupate sub etichetele:
wikileaks romania distrugerea statului roman
wikileaks romania basescu mafia
terorism basescu
Cititi materialul:
FBI pe urmele lui B�sescu! Se confirm� acuza�iile : "Trafic de arme"? In acest timp, economia Rom�niei se pr�bu�e�te...

| Varianta pentru tiparire a topicului BOC A ADUS ULTRASII PDL IN PARLAMENT LA SESIUNEA EXTRAORDINARA
Mergi la: