back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Sos spitalele din romania

Securescu

10 mesaje
Oras: Slatina

Postat pe: 12 Ianuarie 2012, ora 00:48

medicamente-pentru-morti-si-aparatura-pe-care-s-a-pus-praful-reactia-ministrului-sanatatii-9136065

Raporteaza abuz de limbaj
Raportul Cur�ii de Conturi, publicat �n urm� cu c�teva zile, a scos la iveal� mai multe nereguli ale sistemului sanitar. Potrivit datelor publicate pe site-ul Cur�ii de Conturi, anul trecut s-au prescris medicamente �n valoate de 900.000 de euro unor persoane decedate, �n perioada 2006-2010 s-a cump�rat aparatur� medical� de milioane de euro care �ns� nu a fost folosit� �i s-au cheltuit mai mul�i bani dec�t era necesar pentru tratamentul bolnavilor �nscri�i �n Programele de S�n�tate. Ministrul S�n�t��ii Ritli Ladislau a declarat, la Interviurile G�ndul, c� sistemul informatic pare s� fie o solu�ie palpabil� pentru neregulile semnalate de Curtea de Conturi. "�i eu m-am confruntat cu o situa�ie absolut hilar�. Eram directorul Direc�iei de S�n�tate Public� a jude�ului Bihor �i m� uitam la ce f�ceau spitalele aflate �n subordinea mea. La un moment dat am v�zut c� unul a achizi�ionat scutece pentru 27 de ani. Un astfel de lucru reprezint� o eroare nemaipomenit� de management. Astfel de lucruri reprezint� cea mai mare eroare �i risip�. Pe zi ce trece un aparat se devalorizeaz�. Peste cinci ani, un aparat cump�rat ast�zi nu mai are sens s� se monteze. Acest lucru nu se va mai �nt�mpla odat� cu intrarea �n viguare a noii legi a s�n�t��ii. Nici cel mai bogat sistem nu �i permite s� �in� un echipament f�r� s� �l foloseasc�. Acesta reprezint� un exemplu dramatic a ceea ce se �nt�mpl� ast�zi �n Rom�nia. Cred c� managementul nu este interesat", a declarat ministrul
Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 12 Ianuarie 2012, ora 08:27

Exista hotie dar si multa incompetenta....Daca vrei sa te eutanasiezi.......nu trebuie sa ceri aprobarea....doar te internezi.....

Recomand spitalul Fundeni....in cel mult 2 zile ai scapat.....de viata......cel putin la sectia hematologie.....ai siguranta ca nu dai gres....

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 15 Ianuarie 2012, ora 01:49

Am fost la manifestatie.....am venit acum cateva minute....Ce am vazut? Niste id.ioti.....adica jandarmi.....si niste tineri care manifestau.
Si era un id.iot ....un sef de grup de jandarmi....cu fata de Ghita Pristanda.....care provoca multimea....Toti cei arestati au fost arestati la ordinul lui.....Se infiltra cu un grup...printre manifestanti....provocandu-i .....chiar pe trotuar la gura de metrou.......sfidand multimea....Apoi se indrepta spre capat si incepeau sa aresteze....Do.bitocul asta...sef......indica cu degetul si spune.....ala...ala....ala....
La un moment ....dat......au arestat niste persoane care asteptau in statie....autobuzul....
Am simtit ca traiesc intr-un stat politienesc.....cu mii de jandarmi scosi in strada....ca sa induca frica....
Am plecat....deoarece am simtit ca e posibil sa aiba loc o diversiune....ca in 1990 ....cand militienii au dat foc la autobuze...
M-am simtit ca pe vremea revolutiei franceze......atunci cand cetatenii erau saltati de pe strada si condamnati la moarte....
Ziaristii nu aveau cum sa vada....erau pe carosabil.....
E grav ce se intampla....basesqoiul tine cu dinti de scaun.....e mai rau decat ceausescu....asa simt eu....Ar fi cazul sa ne trezim.....

| Varianta pentru tiparire a topicului SOS SPITALELE DIN ROMANIA
Mergi la: