Info
x
Forumistii scriu lucruri traznite
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Decembrie 2011, ora 12:47
Avatarul lui 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 Postat pe: 13 Noiembrie 2008, ora 16:52 Citeaza Raspunde INCHIRIEZ[OFER]FOSTI COMUNISTI,REVOPSITI IN PORTOCALIU PT.ACTIVITATI DE CIRC PT.5EURO/ORA,VAND PRESEDINTE HOT SI MINCINOS[FOST SECURIST]PT.SUMA DE 10.000EURO,AMANETEZ FOSTE CADRE DE BAZA ALE PCR ,VOPSESC FOSTI ACTIVISTI ,FOSTI SECRETARI CU PROPAGANDA DIN ROSU IN ROZ SI DONEZ PT.ACTIVITATILE SANTIERULUI TINERETULUI FOSTE SI ACTUALE SLUGI ALE REGIMULUI CEAUSIST ,ACTUALMENTE INTERNATE IN CASA POPORULUI[ASA CRED EI DAR DE FAPT ESTE CEL MARE MARE SANATORIU DE BOLI NERVOASE DIN LUME] Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s� ��i faci lectura pe vapor dec�t s� faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 11 Mai 2016, ora 14:33
De la: Fantoma_din_Zanzibar, la data 2011-10-25 15:49:32De la: 9am247028, la data 2011-10-25 15:32:17Previziuni de la Mytcor culmea e ca la prima previziune s-a nimeritara la 5 ,5 ani de la momentul datului in bobi, am primit un guvern tehnocrat repatriat de prin zarile chiar albastre cu stelute galbene si li se filfiie de Romania asa cum ii sta bine steagului mentionat dar , cu asta ce-am facut?! la a doua previziune, nttttz .....daca prima previziune putea fi previzibila, a doua era S.F in stare pura la cit orgoliu are pe el Jupinu' ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
gerard 1100 mesaje Membru din: 11/06/2010 |
Postat pe: 4 Iunie 2016, ora 07:33
Ghici pe cine vor alege crestinii(cetateni cu o morala .....ridicata), ca primar prin Bucuresti? Dar prostii la nivel de tara? Crezi ca vor tine cont ca USL(PSD+PNL+PC+UNPR+ALDE), PMP = MAFIA?
Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 4 Iunie 2016, ora 14:18
moaaaama, ce umilita ma simt in fata maretei tale super- inteligente ce a gasit cu cale sa se exprime postind 2 fraze - si alea super fine - pe toata pagina si pe tot forumul !
Raporteaza abuz de limbaj |

.A spus ca dupa Basescu va urma monarhie ! Drept este ca am uitat sa-l intreb si care anume este prognoza lui in privinta duratei cat ne va conduce Basescu...
culmea e ca la prima previziune s-a nimeritara
la 5 ,5 ani de la momentul datului in bobi, am primit un guvern tehnocrat repatriat de prin zarile chiar albastre cu stelute galbene si li se filfiie de Romania asa cum ii sta bine steagului mentionat dar ,
moaaaama, ce umilita ma simt in fata maretei tale super- inteligente ce a gasit cu cale sa se exprime postind 2 fraze - si alea super fine - pe toata pagina si pe tot forumul !