back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Donez medicamente

9am249427

1 mesaj
Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 16:33

Donez urmatoarele medicamente unei persoane care are nevoie de ele si nu are posibilitatea sa s-i le umpere cu conditia sa aiba o reteta valabila.
MIRZATEN 30 MG 4CUTII
COAXIL 12,5 MG 5 CUTII
REGERGIN 1 MG 4 CUTII PICATURI
REMERON 30 MG 1 CUTIE
Cer maxima seriozitate. 0722427130 Anca

Raporteaza abuz de limbaj
eugenb

1794 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Octombrie 2011, ora 18:09

Este un gest foarte nobil ce faceti, dar ... ar trebui sa mentionati ca numai cu acordul medicului curant (de familie) se pot administra unui bolnav aceste medicamente. Pt inceput ar trebui (cred eu) sa mentionati ce indicatii adverse (adica ... nu sunt recomandate sau chiar INTERZISE) au aceste medicamente pe care le oferiti.

P.S.1. - Cred ca medicul care le-a prescris initial unui bolnav, care acum nu mai are nevoie de ele, este cel mai in masura ca sa le administreze altcuiva (care are nevoie de ele) sau sa fie oferite medicamentele unui dispensar sau spital ... sau chiar unui Azil de batrani. Repet, gestul este nobil ...dar poate sa faca mai mult rau decat bine in situatia aceasta ! - este doar parerea mea, asa ca faceti cum credeti mai bine.

P.S.2. - Ca sa nu credeti ca eu am vreun interes in aceasta problema si de aceea v-am dat aceste sfaturi, va pot spune ca si eu in prezent "consum" o cantitate de aprox. 600 lei Ro pe luna (din cauza unei paralizii permanente) pt ca sa mai pot rezista in aceasta ... lume si mi-am pus si eu intrebarea ce vor face cei din jurul meu dupa ce eu nu voi mai fi (si ar ramane cu medicamentele). Asa ca am gasit doar aceasta "portita" ... pt ca medicamentele pe care le iau eu zilnic sa mai fie de folos si altcuiva atunci ... cand ... mie ... nu-mi vor mai fi de vreun folos ...

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului Donez medicamente
Mergi la: