back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Ce trebe sa schimbi in viata sa simti ca traiesti cu adevarat?

Neverfar

4 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2011, ora 22:56

Parca mia scapat viata printre degete si am facut 20 de ani,dar nu am reusit sa fac mare lucru.
Sa simt si io ca traiesc,sa ma gandesc ca am relatie stabila,fara esecuri cu femei,un viitor mai bun.
De obicei imi lipseste tupeul,is om calm si linistit,nu stiu de ce ma resping femeile,cauta oare ceva mai sofisticat.
Is multi care schimba femeile in fiecare weekend,ma mir cum au acel farmec asupra vieti sa se integreze foarte repede in societate,sa cucereasca orice teritori.
Io unul nu prea reusesc sa inteleg femeia si sensul vieti,parca mi se pare dificile aceste lucruri,am prea multe regrete pe cap ca am pierdut foarte multe la viata mea.
Prieteni iam dat la o parte,majoritatea is dupa profit,au nevoie multa sa ii ajuti sa obtina anumite lucruri,urasc asta.
Parca numai exista oameni de valoare cu care sa vorbesti,sa iesi la un gratar,la o bere.
Care vrea sa ma lamureasca cu anumite chesti id de mess never.lose0 .

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 7 Octombrie 2011, ora 22:59

depinde in ce cerc te invarti..... probabil ca ai niste colegi cu care poti face o gasca, sau prin care poti cunoaste o fata.... Datele problemei inca sunt insuficiente

Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
Neverfar

4 mesaje
Postat pe: 7 Octombrie 2011, ora 23:25

Nu stiu asa,parca ma simt gol asa pe dinauntru,sufletul mi trist,ma simt singur.
Si daca am bani cati imi doresc io si cat imi ajung,am un servici care imi asigura asta,dar nu imi satisfac nevoile,poti sa ai pc performant,bicicleta performanta,tv cu plasma etc. .
Tot nu acopera aceasta nevoie,muncesc ca un prost fac bani,trag,dar nu am cu cine sa ii cheltui,pe cine care as vrea sa imi fie aproape,sa simt si io ca iubesc si traiesc.
Femei usoare puteam sa am la viata mea,dar am preferat sa le tin la distanta,numi patez inima cu asa ceva,alea vor numai bani si prosti ce au in cap.
Alti au prietene stabile din liceu,io in liceu nu prea am reusit sa fac mare lucru ca eram mai timid de felul meu,mai retras,asta mia creat multe probleme de integrare in liceu.
Pacat nu am pe cineva sa ma cunoasca cu adevarat sa stie ce sentimente pot avea fata de aceea persoana,sa pot sa pierd timpul liber,sa fac ceva cu el,sa nu il irosesc aiurea.
Ca viata ne scapa printre degete si asa se duce si tineretea mea aiurea ,jos pe rapa.
In ziua de azi mai mult se pune accentul pe aspectul fizic,incultura,sex,tupeu etc. .
Adevarata valoarea a omului parca dispare,parca este modificata genetic de catre chimisti premiati cu premiul nobel.
Pacat ca nu se uita nimeni la felul de gandire,respectul fata de ceilalti,calitatea vieti etc. .
Parca urasc ceea ce vad in jurul meu,vad multi oameni falsi,care ar fi in stare sa faca orice pentru a obtine ceea ce cred ei ca li se cuvine.

BOBITA

638 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Octombrie 2011, ora 08:30

De la: Neverfar, la data 2011-10-07 23:25:28Nu stiu asa,parca ma simt gol asa pe dinauntru,sufletul mi trist,ma simt singur.
Si daca am bani cati imi doresc io si cat imi ajung,am un servici care imi asigura asta,dar nu imi satisfac nevoile,poti sa ai pc performant,bicicleta performanta,tv cu plasma etc. .
Tot nu acopera aceasta nevoie,muncesc ca un prost fac bani,trag,dar nu am cu cine sa ii cheltui,pe cine care as vrea sa imi fie aproape,sa simt si io ca iubesc si traiesc.
Femei usoare puteam sa am la viata mea,dar am preferat sa le tin la distanta,numi patez inima cu asa ceva,alea vor numai bani si prosti ce au in cap.
Alti au prietene stabile din liceu,io in liceu nu prea am reusit sa fac mare lucru ca eram mai timid de felul meu,mai retras,asta mia creat multe probleme de integrare in liceu.
Pacat nu am pe cineva sa ma cunoasca cu adevarat sa stie ce sentimente pot avea fata de aceea persoana,sa pot sa pierd timpul liber,sa fac ceva cu el,sa nu il irosesc aiurea.
Ca viata ne scapa printre degete si asa se duce si tineretea mea aiurea ,jos pe rapa.
In ziua de azi mai mult se pune accentul pe aspectul fizic,incultura,sex,tupeu etc. .
Adevarata valoarea a omului parca dispare,parca este modificata genetic de catre chimisti premiati cu premiul nobel.
Pacat ca nu se uita nimeni la felul de gandire,respectul fata de ceilalti,calitatea vieti etc. .
Parca urasc ceea ce vad in jurul meu,vad multi oameni falsi,care ar fi in stare sa faca orice pentru a obtine ceea ce cred ei ca li se cuvine.

Cauta sa nu te mai masturbezi in fiecare zi,femeile doresc si ele ce doresti si tu,asteapta sa iei initiativa.Dupa un timp te vei plictisi de femei.Cind vei deveni matur te vei apuca de munca ,sa cistigi bani,astfel femeile vor fi mai usor de cucerit,poate gasesti una la care sa te stabilesti,sa faci familie si copii.Daca continui sa te masturbezi te timpesti ca Syda si nu te mai insori.

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
BOBITA

638 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Octombrie 2011, ora 08:41

De la: Neverfar, la data 2011-10-07 23:25:28Nu stiu asa,parca ma simt gol asa pe dinauntru,sufletul mi trist,ma simt singur.vACUM E MOMENTUL VINO SA CUNOSTI 2 DOMNISOARE DRAGUTE SI STILATE.LOCUIM SINGURE INTR-UN APARTAMENT DE LUX DIN CENTRU SI OFERIM SEX TOTAL.POZE 100 % REALE.DISCRETIE MAXIMA .VENIM SI LA TINE 0785810241/ 0737856459 >>> 08 Oct 03:04

renunta la masturbare,treci la vinatoare !

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
AFRODITA

1 mesaj
Oras: Campia Turzii

Postat pe: 8 Octombrie 2011, ora 09:44

De la: Neverfar, la data 2011-10-07 22:56:05Parca mia scapat viata printre degete si am facut 20 de ani,dar nu am reusit sa fac mare lucru.
Sa simt si io ca traiesc,sa ma gandesc ca am relatie stabila,fara esecuri cu femei,un viitor mai bun.
De obicei imi lipseste tupeul,is om calm si linistit,nu stiu de ce ma resping femeile,cauta oare ceva mai sofisticat.
Is multi care schimba femeile in fiecare weekend,ma mir cum au acel farmec asupra vieti sa se integreze foarte repede in societate,sa cucereasca orice teritori.
Io unul nu prea reusesc sa inteleg femeia si sensul vieti,parca mi se pare dificile aceste lucruri,am prea multe regrete pe cap ca am pierdut foarte multe la viata mea.
Prieteni iam dat la o parte,majoritatea is dupa profit,au nevoie multa sa ii ajuti sa obtina anumite lucruri,urasc asta.
Parca numai exista oameni de valoare cu care sa vorbesti,sa iesi la un gratar,la o bere.
Care vrea sa ma lamureasca cu anumite chesti id de mess never.lose0 .

ACUM E MOMENTUL VINO SA CUNOSTI 2 DOMNISOARE DRAGUTE SI STILATE.LOCUIM SINGURE INTR-UN APARTAMENT DE LUX DIN CENTRU SI OFERIM SEX TOTAL.POZE 100 % REALE.DISCRETIE MAXIMA .VENIM SI LA TINE 0785810241/ 0737856459 >>> 08 Oct 03:04

| Varianta pentru tiparire a topicului Ce trebe sa schimbi in viata sa simti ca traiesti cu adevarat?
Mergi la: